Bayramda gezelim diyoruz biraz. Istanbul bombos. Kadıköy, taksim vs sıktı biraz. Alternatif bi rota istiyoruz. Bakırköy Florya filan nasıl mesela? Camlıca tepesi yada. Surda şunu yap dediginz bi yer var mı Istanbulda?
Youtube' da bulunan sürekli dinlemek istedigim sarkılar var. Bunları indirip, mp3 olarak dinlemenin bir yolu var mı? Videosu açılmasa da olur.
Diyetim süper gidiyor, biraz zorlu tabi ama hallederiz. Tek sorun ara öğün alternatifleri yaratmak. Sizin tercihleriniz neler?
Bu sene tezsiz yüksek lisansa basvurmak istiyorum.Para vericem tabisi.Ama diplomam biraz tırt ama kabul almam ihtimalim var. Isi saglama almak icin 5-6 okula basvurcam.Kabul aldıklarımdan kafama yatana devam etcem.Bu mümkün mü?Kabul alıp gitmesem ne olur?
Kan nasıl üretilir? Kemik iliginden mi? Kemigin icinde üretiliyorsa damarlara nasıl gidiyor? Sacma bir soru olabilir ama merak ettim.
Miras geldi telefon alıcam:D Sizce hangisini almalıyım. Iosta kullandım, androidte. Fazla oyun oynamam. Ama uygulama yüklerim çok.
3-4 ayda bir sevismek isteyen bi kadınla evlilik yürür mü? Ne kadara kadar normal diyebiliriz?
Yüksek lisansa lisans diplomamızın aslını mı veriyoruz? Eger öyleyse sonra bize ne kalıyo?
Elimde okunursa hayatımın kayacağı 1 sayfalık bir yazı var. Telefonun not bölümünde. Bunu saklamam lazım benim kesinlikle.Nerde saklıyım? Maile atsam mail calınır bisi olur, telde durması da riskli
Ne yapam dostlar?
Ne yapam dostlar?
Yarın diyetim baslıyor.Devlet hastanesinde diyetisyene gittim. Sabahtan beri bisi yemedim, güzel bi kapanıs istiyorum. Bir cok seyi eledim. Extravaganza piźza(dominos) ve cöp sis dürüm kaldı. Hangisini yiyeyim?
Bi salaklık ettim bugün, pilic jambon aldım. Iyi bi markanın hem de Ben füme et gibi bisi sandım ama betermis, buram buram tavuk kokuyor. Kedilere versem yerler mi?Afedersnz ama osurugum bile koktu ya igrenc, nerden yedim. Pilic jambon almayınz.
Kolestrolüm 250 çıktı. Çok mu yüksek? Ne zamana ölürüm? Kilo var biraz versem düzelir mi?
Selamlar arkadaslar, bi salaklık ettim bugün.Odeabanktan kredi basvurusunda bulundum mesaj ile.5000 tl için önonay alındı, aranacaksınz denmiş. Simdi de arayıp duruyolar. Açmasam ne olur, kredi istemiyorum. Sicilim bozuktu, bi deniyeyim dedim. Başvuru durumu ne olur simdi?
Ideal kilosundan 25 kg fazla olan bendeniz 4 ayda 15 kilo verebilir mi? Çok mu uçuk bi hedef? Sabah aksam yürüyüs artı sıkı diyet düsünüyorum. Haftada 3-4'te yüzme var.
Internetten baktım, kyk geri ödemem vergi dairesine devrolmuş, çatır çatır faiz işliyor. Ödeme durumum yok. Başıma neler gelebilir?
Midye cok seviyorum ama zehirlencem diye korkuyorum yiyemiyorum.Izmirde nerde yiyebilirim güvenerek? Daha önce gıda zehirlenmesi gecirdigim icin çok temkinliyim.
Ben kan kanseri olmaktan cok korkuyorum.Ailemde öyküsü yok. Ama korku iste. Simdi de 15 kilo filan vermem lazım. Daha önce hep kilo alıp verdim. Simdi son kez verip, korumak istiyorum.Bu kilo verme isi kanser riskini arttr mı? Ölüm diyeti filan yapmıyorum, saglıklı ve dengeli beslenme ile vericem. Yine de risk var mı?
Telefonum dün akşamdan beri yüzde 33 sarjda.Hic azalmadı. Bitmeyen sarj mı yapmıslar?Neden oldu bu?Samsung tel.
Bi arkadaşm müdür yardımcısı oldu. Ona bi hediye almak istiyorum. Ne alayım? Masasına koysa çok daha iyi olur aslında. Arkadaşm kadın yaşı 44.
Merhaba, simdi biliyorsunuz 15 temmuzdan beri bi uzlasma havası hakim partiler arasında, cumhurbaskanı da buna dahil oldu. Bu havayla birlikte Tayyip baba dese ki topcu kıslası filan yapmıyorum. Gezi parkına anıt yapıcam ölenler icin. Ne kaybeder? Kendo kitlesinden fire verir mi? Yoksa büyük destek mi kazanır muhaliflerden bile? Görüslerinizi alsam ne iyi olur.
Selamlar, bu aralar dislerim cok hassas. Hangi dis macununu kullanayam bunun icin? Sensodyne deniyor ama bir sürü cesidi var. Hangisini alsam?
selam millet, sizce feslegen pizzaaya yakısıyor mu? Bugün feslegenli pizza yedim, bayıldım yahu. Siz seviyormusunuz? Baska hangi yemeklere gider acep?