(4) 

Tanıtım filmine nasıl bir metin yazayım?

o kadar da degil aga #1002352 
bionluk vasıtasıyla tanıtım filmi çektireceğim. giriş, firma tanıtımı, ara kısımlar ve son sloganı bir erkek oyuncu canlandıracak. tanıtımı yapılacak ürünün görtülerinin olduğu kısmı da bir bayanın seslendirmesini düşünüyorum. bu kısımda hata mı yapıyorum? yani erkek oyuncu görüntüsüyle anlatacak vs, ama ürün tanıtım görüntülerini de onun mu seslendirmesi gerekir? bütünlük burada önemli midir?

seslendirecekleri metinler için; düzgün, akıcı ve basit türkçe cümleler yazmaya gayret ediyorum. burada dikkat etmem gereken bir husus var mı?
(1) 

chrome sahibinde.com problemi

o kadar da degil aga #1001600 
Versiyon 45.0.2454.101 m kullanıyorum.(an itibari ile güncel) sahibinden.com arama özelliği bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. İl seçiyorum ara diyorum güncellemiyor. diğer 2 bilgisayarımda da aynı sorun var. yaklaşık 1 aydır aynı sıkıntıyı çekiyorum. reklam engelleyici vs. hiçbir plugin kullanmıyorum. yandex browser da problem yok diğer tarayıcılarla denemedim. sizde de aynı sorun var mı?
(2) 

Yurtdışı barkodlu ürün satma?

o kadar da degil aga #1001148 
Yurtdışından barkodlu gelen bir ürünümüzü zincir mağazalara satmak isteriz. Üzerindeki barkod üretildiği ülkede "zannediyoruz ki" kayıtlı. Bizim ülkemizde bu barkod kullanılabiliyor olması gerekli. Başka bir işlem yapmamıza gerek var mı nedir bu konunun prosedürü?
(4) 

Gıcırdayan ahşap mobilyalar

o kadar da degil aga #1001065 
kullanıma bağlı olarak ahşap sandalyelerimiz, kanepemiz vs. gıcırdıyor. Şöyle sprey gibi bir şey yok mu birleşim yerlerine sıksak da gıcırtıyı kessek?
(3) 

Adobe Premiere tek tek kare import etme

o kadar da degil aga #1000659 
Premiere de tek tek kareleri import edip video elde etmek isterim. Import edip timeline a atınca 2-3 sn uzatıyor kareleri. Nasıl yapmam gerekir?
(2) 

Outlook da hatırlatıcılar

o kadar da degil aga #967104 
MS office 2010 kullanıyorum. Eskiden belli tarihe hatırlatıcı mı neydi adı ondan kuruyordum. Her outlook açtığımda ilk önce zamanı gelen hatırlatma geliyordu.
Nasıl ayarlayacağımı hatırlayamadım. Randevu, Toplantı, Görev vs. filan var. Hatırlatıcı yok. Mesela ödemelerimi kaydedeceğim ama toplantı kurar gibi kurmak istemiyorum.
(2) 

Geçen haftanın "ve sinem" ini arıyorum

o kadar da degil aga #966791 
2 Temmuz sayı 2015/27 olması lazım. Gecen hafta alamadım, benim panpa da bulamadı atmış sanırım. Bi buldurun gözünüzü seveyim.
(3) 

A4 fatura için zarf - Matbaa?

o kadar da degil aga #955559 
Fatura için kullanacağım pencereli a4 boyutunda zarf arıyorum. ykb 10 gün önce a4 boyutunda baskılı metalik zarf içinde kredi kartı yolladı. çok hoşuma gitti biz de yapalım dedik. ancak çalıştığım matbaalar çözüm üretemediler. aradığım zarf özelliklerini tekrar yazayım :

- a4 boyutunda fatura sığacak ebatta
- penceresi olan
- metalik renkte ve 4 renk baskı yapılabilecek şekilde

nerede bulabilirim? yardımcı olabilir misiniz?
(6) 

Urfa mi Halfeti mi?

o kadar da degil aga #943494 
G.Antepteyiz. Yarin araç kiralayıp ya Ş.urfa'ya ya da Halfeti'ye geçeceğiz.
Hangisine gitmeliyiz? Sadece birisine gidebiliyoruz
(1) 

Masaüstünde sanal klasör

o kadar da degil aga #937634 
Onedrive kullanıyoruz. Onedrive içinde bulunan dosyaları sanal klasör gibi bir klasör ikonuna tıklasak ve bu ikon masaüstünde olsa, o ikona tıklayınca hiç program vs. açılmadan sanki lokal bir makinedeki klasörü maplemiş gibi direkt dosyalar önümüze gelse.
var mı bunun bir yolu? ya da başka ücretsiz cloud servisi var mı bunu yapabilen?
(1) 

php ile web yazılımı geliştirme

o kadar da degil aga #932493 
ben eski kalmış bir c++ builder geliştiricisi olarak artık web yazılımları geliştirmek istiyorum. yapmak istediklerim, login ekranı oluşturma, veritabanı kullanma, buton checkbox combobox vs gibi standart kontroller oluşturma vs. gibi şeyler. öncelikle php de bu işleri yapabileceğim kullanışlı bir ide mevcut mu? dreamweaver yaşıyor mu diye bakayım dedim aptana önermişler. O yavaş denmiş başka bir şey önermişler. kimisi de koding.com önermiş. neyse hepimizin kafası karışık.
ne öneriyorsunuz?
(2) 

İmza beyannamesi ingilizcesi?

o kadar da degil aga #913760 
merhaba. imza beyannamesi (sirküleri) ingilizcesi lazım. statement of signature olarak tespit ettim ancak aklıma yatmadı.
(7) 

tabela yapma

o kadar da degil aga #913116 
eski bir tabela üzerine kendi bastıracağım bir brandayı gerdirerek takmak istiyorum. yeni tabela için maalesef param yok. bunu gösteren bir video veya anlatım var mıdır?
(1) 

Uyku düzensizliği

o kadar da degil aga #891212 
Son 2 aydır düzenli olarak saat gece 4 de uyanıyorum saat 6 gibi tekrar uyumaya çalışıyorum. Gece 12 gibi uyuyorum normalde. Bu döngüyü kırmak icin gece 2 de yattığım da oldu aksam 9 da da. Ama yine saat 4 de uyanıyorum. Bazi geceler uyandıktan sonra 20 dk icinde tekrar uyudum ama genelde uyanıp oturmaya başlıyorum. Bunun icin hangi polikliniğe başvurmam lazım? Cidden problem olmaya başladı.

Not : Stresli bir donemden geciyorum ama cok da büyük stres yaşamıyorum

Not 2 : Gündüz uyumuyorum. Toplamda 5-6 saat uyuyorum.
(3) 

Antalya'da ios programlama eğitimi veren var mı?

o kadar da degil aga #867319 
Merhabalar, Antalya'da ios programlama eğitimi veren yer mevcut mu? Ya da uygun fiyata ders vermek isteyen? Bulamaz isem ingilizce kaynaklara girişmeyi planlıyorum.
(3) 

Bu güneş gözlüğünün markası nedir?

o kadar da degil aga #800872 
sevgili duyuru sakinleri. bu kadar eften püften bir duyuru açtığım için öncelikle özür dilerim. engin günaydın'ın taktığı gözlükten aramaktayım. bu da linki : i.sozcu.com.tr
cam rengi böyle kızıl gibi kahve gibi değişik. gayet hoşuma gitti. ne dersiniz ne olabilir?
(3) 

marka önerisi

o kadar da degil aga #757057 
arkadaşlar kendi çapımda ufak tefek ihracat yapmaya çalışacağım. altın taneciklerini hatırlatan birşeyler aramaktayım. kullanışlı olsun diye 4 harfli kelimelere yoğunlaştım bir şey çıkmadı. ne dersiniz?
(5) 

Taksim civarı otel tavsiyesi

o kadar da degil aga #562490 
Taksim civarı 2 gece kalmak için uygun fiyatlı otel arıyorum.(Bay) Sıkıntısız olarak neresi tavsiye edersiniz?
(2) 

çadır tavsiyesi

o kadar da degil aga #543473 
arkadaşlar akdeniz kıyı şehirlerinde, özellikle antalya ve ilçelerinde kullanılacak üç (2+1) kişilik çadır tavsiyesi rica ediyorum. kar üstünde ve günlerce kullanmayacağız. benim boyum 183 cm. soğuktan, yağmurdan koruyacak nispeten konforlu, güzel görünüşlü olmalı. limitim 200-250 TL. teşekkürler şimdiden.
(4) 

Word'de etiket düzenler iken

o kadar da degil aga #532327 
her bir etiketin altında renkli şerit olmasını istiyorum. Nasıl yapabilirim? imgim.com gibi?
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık