(6) 

üniversiteli cancişler bi baksın

sifirdokuzucuolanvarmi #533663 
şimdi ben bi üniversite okumak istiyorum ama kafamda soru işaretleri var. devam zorunluluğu nedir derslere. bizim arkadaş okan üniversitesinde okuyo. sadece sınavlara git geçersen bakmazlar devamsızlığa demişti. sizinkiler nasıl? özellikle arelle bilim üniversitesini merak ediyorum, aslında hepsini merak ediyorum.
(2) 

photoshoptan anlayan biri sadece 5 dk

sifirdokuzucuolanvarmi #531050 
selamlar ahali, şimdi gönlümü bi kıza kaptırdım, buna güzel sürprizler yapıyorum arada, beraber hiç resmimiz yok, şimdi de aklıma fotoşopla ikimizin ayrı resimlerini birleştirmek gibi bi manyaklık geldi, sonrada fotoğraf olarak çıktısını alıcam. belki iki resmin arasına kalp vs. de koyulabilir. neyse işte şu zıkkımı kullanmayı bilmiyorum. sevgiye, aşka hörmet eden insanlarımızdan yardım bekliyorum, neşeli günler.
(3) 

yeşilçamdaki hanım kızımızı tanıdınız mı?

sifirdokuzucuolanvarmi #478358 
4.bp.blogspot.com

hepimizin bir kez de olsa gördüğü bu güzel kızımızın gerçek ismini öğrenmek istiyorum .var mıdır bilen ?

bir de bütün yeşilçam ünlülerinin ismiyle beraber fotoğrafının olduğu bi site vardır mutlaka, sitenin de url si lazım

küçüklerimin ellerinden büyüklerimin gözlerinden öperim
(15) 

ateist din kültürü öğretmeni

sifirdokuzucuolanvarmi #457844 
ateist bi adamın ilköğretim din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olmasını nasıl buluyorsunuz? malum devir din devri.
(5) 

istanbulda kaliteli erkek kuaförü

sifirdokuzucuolanvarmi #456251 
arkadaş istanbuldaki 3. ayımı doldurdum, hangi berberi denediysem fos çıktı, bildiğin eşşek gibin kırpıyorlar adamı. mağdur oldum resmen, sokakta görenler cüzzamlı görmüş gib ikaçıyo.

bildiğiniz güzel bi yer var mı? işte buraya git kardeşim ben gittim memnun kaldım diyebileceğiniz bi yer var mı?
(6) 

bildiğiniz kaliteli ingilizce kursu

sifirdokuzucuolanvarmi #453875 
çatır çatır konuşmak istiyorum, hayvanlar gibi, gerile gerile. ne yapıcaz? kurs mu lazım? hangi kurs?
(5) 

Hangi şarkıydı o? deliricem

sifirdokuzucuolanvarmi #452301 
80 lerin yada 90 ların bi şarkısı. adam zenci çok meşhur, lionel richie ye benziyo biraz, klip say you love me gibi bi şarkıydı ama bulamadım. klipte gözlük takıyo, piyano çalıyo sanırım, bi kız var klipte onunla beraber. kıvırcık saçlı gibi bi adam, adam da meşhur biri, komik sempatik bişey böyle. çok şarkısı var. michael lı bişeydi. bilinen bi şarkı. hatırlayanınız var mı?
(8) 

bi erkek için okul öncesi öğretmenliği

sifirdokuzucuolanvarmi #442845 
bi erkeğin okul öncesi öğretmenliği okuyup, devlette bu işi icra etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? yetişkinlerin arkamdan kuyu kazmasından bıktım çocuk zırıltısı dinlerim daha iyi
(13) 

İstanbulda vakit geçirmek

sifirdokuzucuolanvarmi #442493 
istanbula yeni gelmiş bi bireyim, bu sebeple arkadaş çevremde yok. işden çıkıyorum bomboşumi ne yapsam ne etsem bilemiyorum. akşam üstü tek başıma ne yapabilirim ki istanbulda?

siz ne yaparsınız acep? dökülsenize
(3) 

Burun estetiği olanlar az bi bakın

sifirdokuzucuolanvarmi #442483 
Yakışıklı bi adam olmama rağmen, ne yazık ki baba hatta büyük büyük büyük baba yadigarı bi burna sahibim. arkadaş amca çocukları da dahil, hepsinin mi burnu uzun ve büyük olur. Resimlerde gülemiyorum, gülünce iki katına çıkıyor hayvanat. Soyadı gibi kıçıma yapıştı mübarek. bide üstüne lise de kız meselesinden burnuna kafayı ye sen, o burun düşsün 90 dereceden 80 lere. bide üstü şiş kalsın. bıktım la artık aynalarda burnu 90a tamamlamaktan. Doktor tavsiyesinde bulunabilecek kimse var mı, önemli bi ameliyat bildiğiniz gibi. fiyatı da uygun olcak var mı?
(2) 

İstanbul Ygs için dershane fikri olup da söylemeyen

sifirdokuzucuolanvarmi #442476 
Bu eşşek kadar yaşımda bugün itibarıyle ygs ye girmekte karar kıldım. daha evvel defalarca girmeme rağmen kazanamamış olmaktan mütevellit kursa yazılmak istiyorum. Yalnız istanbula yeni geldim, ve hiçbir yeri bildiğim söylenemez. anadolu yakası, avrupa yakası, bisiklet yakası neresi varsa ucuz, "ben gittim kardeşim çok tatmin ettiler beni" diyebilecek varsa paylaşsın, fiyatlarını da söylesin. önümüz ramazan, orucumu açarken size çok dua ederim bak. en son ne zaman oruç tuttuydum ki
1234   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık