(2) 

laptop tavsiye

sifirdokuzucuolanvarmi #1585562 
gaming laptop tavsiyesi? marka ve model olarak tavsiye verir misiniz? 35 bine kadar bütçem var. hp victus ve acer nitro 5 inceleme alanımda.
(20) 

Atari salonundaki Sega oyunu

sifirdokuzucuolanvarmi #1469643 
90 li yıllarda atari salonunda bir Sega oyunu vardı. İki kişi oynanabiliyordu ve iilerlemeliydi. Oyunda bazooka falan vardı. Tekme tokat her şey vardı. Köşeyi dönerken bir tuşa basmanizi istiyordu ve çıkarken köşeyi dönüp karşıdaki rakibe uçan tekme falan atıyordu oyunda. Bir bina içinde başlıyordu oyun. Bilen var mı bu oyunu dostlar ?
(3) 

ne anlama g eliyor

sifirdokuzucuolanvarmi #1404820 
isnt love crazy anyway?

arkadaşlar bu soru cumlesi tam olarak ne anlama geliyor? bi kalıp mı ? çevriye yazdım anlamsız b ir şey çıktı
(1) 

bu şarkıyı bilen, gören, tanıyan ?

sifirdokuzucuolanvarmi #1392493 
Arkadaşlar merhaba son günlerde her yerde çalan şu şarkıyı arıyorum. bebek sesli bi kız söylüyor. fenomende power fmde araçta giderken çalıyor ama bulamadım. hufami hufami hufami baby falan diyor.
(5) 

Sakal traşı için makine

sifirdokuzucuolanvarmi #1386387 
Arkadaşlar kendime bi traş makinesi bakıyorum ama böyle sakalları sıfır gibi değil bi kaç günlük gibi yapacak sağlam kaliteli bir traş makinesi tavsiyesi istiyorum kullananlarınızdan. mesela braun un hangi modeli ya da philipsin?
(2) 

bu şarkıyı bilen, gören, tanıyan ?

sifirdokuzucuolanvarmi #1348508 
arkadaşlar bu şarkıyı bilen varmı. eski bi şarkı hepiniz bi kez dinlemişsinizdir ?

rimbır rimbır rimbır saftutey
yes witmi, meykisvey
laykez oyşın eleven
hormi kloz sverme dor
(3) 

vitamin mineral takviyesi tavsiye?

sifirdokuzucuolanvarmi #1346447 
arkadaşlar malumunuz sürekli çalışan biri olarak sabah 8 akşam 6 aralıksız çalışıyorum kendimi yorgun hissediyorum. tavsiye edebileceğiniz yorgunluğu minimuma çekebilecek pharmaton tarzı vitamin mineral öneriniz var mı?
(1) 

Bu arapça şarkıyı kim bilebilir ?

sifirdokuzucuolanvarmi #1342385 
twitter.com

arkadaşlar hatuna odaklanmadan arapça şarkıyı dinleyip bulabilir misiniz?
(1) 

Prison break 3.sezon

sifirdokuzucuolanvarmi #1336151 
arkadaşla prison break 3.sezon 11.bölümün alt yazısını hiçbir yerde bulamıyorum. yardımcı olabilir misiniz?
(5) 

400-1000 TL arası ikinci el telefon

sifirdokuzucuolanvarmi #1332690 
evet arkadaşlar malum krizdeyiz. artık sıfır telefon alabilmek hak getire. bende kurnazlık yapıp az kullanılmış garantisi devam eden bir telefon almaya karar verdim. elinden telefonu düşürmeyen biriyim. o yüzden sağlam kaliteli bir telefon tavsiye edebilir misiniz? model olarak istiyorum mümkünse = ) öpüyorum hepinizi seviliyorsunuz :p
(5) 

Kelebekler filmi 2018 yapımı

sifirdokuzucuolanvarmi #1331150 
Arkadaşlar 2018 yapımı Kelebekler filmini arıyorum. hiçbir yerde bulamadım telif hakkından dolayı. bildiğiniz bir yer var mıdır?
(4) 

ingilizce öğrenmek için kitap tavsiye

sifirdokuzucuolanvarmi #1330349 
Arkadaşlar kendi kendime ingilizce öğrenmek istiyorum. Yaz için yurt dışı planlarım var. kursa gitmeden evde çalışarak daha önce yararlandığınız tavsiye edeceğiniz bir kitap var mı? böyle akıcı, kafaya vura vura öğreten?
(3) 

üstünlük kurma çabaları üzerine

sifirdokuzucuolanvarmi #1329672 
arkadaşlar merhaba ben kamuda çalışıyorum memur olarak. yaşım 30 dolaylarında. aynı iş yerinde bulunduğum bi kadın var benimle aynı statüde onu yaşı da 40 dolaylarında. başımızda bi amir var fakat etliye sütlüye karışan biri değil. zaten emekliliğini bekliyor. yaşlı amir bu 40 dolaylarında kadına yetki vermiş sözlü olarak ama yazı falan yok yani görevlendirme şeklinde yapılmış olan. kanunen bi hükmü yok yani tamamen amirin üzerinden yükünü atmak için yapmış olduğu. her neyse kadın biraz da dominant ve her yerden iş devamsızlığı yüzünden bizim buraya sürülmüş biri. yetki almayı emir vermeyi pek seven. aynı zamanda iş yeri arkadaşıyız. herkesin üstünde üstünlük kurmayı seven biri. mesela oda olarak kahvaltı ediyoruz sonra haydi sıfırdokuz masayı kaldırır mısınız arkadaşınla. arabanı oraya çekme istersen hocaların yeri, sınav zamanı kamera kaydına başlayacak mısın vakit geçiyor vss gibisinden böyle öne çıkma çabaları içinde olan. ve istisnasız benden başka herkes bu kadına biat ediyor. çünkü fakültedeki herkes pasif ve bu kadına karşı direnmek istemiyorlar. ama beni aşırı derecede rahatsız ediyor tavırları. bi tepki vericem kendimi zor tutuyorum. sen ne ayaksın neden hep sen diye. dediğini hiçbir zaman yapmıyorum. böyle can sıkıcı bir durumun içinde kaldım arkadaşlar_? sizin tepkiniz ne olurdu bu konuda?
(2) 

Laptop Tavsiye

sifirdokuzucuolanvarmi #1328918 
Arkadaşlar son yıllarda teknolojiden bi hayli uzak kaldım. 3-4 bine bi laptop alıcam ama marka olarak tavsiyelere açığım? casper çok toparladı diyorlar hp de öyle. keza asus lenovo zaten çok iyiler. marka ve model tavsiyesine açığım, özellik olarak da.
(9) 

arkadan konuşmak yüzüne gülmek üzerine vs ?

sifirdokuzucuolanvarmi #1320696 
Merhaba arkadaşlar. öncelikle sizi kısmen gereksiz bi konuyla meşgul etmek istiyorum. lütfen bencilce eleştiriler yapmayın. iş yerinde otlakçı bir oda arkadaşım var, sıkıntılı bri tip. deodorantlarımdan tutunda sigarama kadar sürekli otlanan biri. her ay borç para isteyen. kalitesiz biri. bu konulardan rahatsız olduğum için bu kişiyle arama mesafe koymam gerektiğine karar verdim. daha sonra gereksiz bir meseleden kavga ettik. iyice koptuk. hiç konuşmuyorum yani. ama aynı odadayım. başka bir ortak ve yıllardır arkadaş olduğum bir arkadaşa bu otlakçılıklarından ve ne kadar geçimsiz biri olduğundan bahsediyordum. oda her fırsatta haklısın ya sıkıntılıymış gibi şeyler söylüyordu. fakat aynı yerde muhatap olduklarında hep konuştuklarını hatta bu yakın arkadaşımın spor salonunda beraberken deodorantımı kullanabilirsin dediğini gördüm. belki sen kavgalısın diye onun da konuşmamasını uzak durmasını isteyemezsin bu bencilce olur diyebilirsiniz fakat insan yıllarını verdiği birinin hiç değilse biraz o kişiye tepki koymasını beklemez mi? ben şahsen öyle yapardım. kaldı ki kendisi haklısın, o boş bi adam dediğini biliyorum. deodorantımı kullanabilirsin ne demek yani? hiç bir şey olmamış gibi sohbet etmeye devam etmek. bu ikiyüzlülük değil mi? belki de dost bildiğim adamdan kopmam gerekiyor bilemiyorum = )
(1) 

bayram için tatil önerisi olan

sifirdokuzucuolanvarmi #1298214 
arkadaşlar bayram için antalya bölgesi hariç denizi olan güzel nereyi önerirsiniz?
(11) 

araç şasi no sorgusunda başka aracın çıkması

sifirdokuzucuolanvarmi #1297638 
başına gelen var mı sebebi neden olabilir?
(6) 

55-60 arası dizel otomatik araç

sifirdokuzucuolanvarmi #1296285 
yardımlarınıza açığım. araba alıcam çıldırmak üzereyim karar veremiyorum.
(4) 

ip tv hakkında

sifirdokuzucuolanvarmi #1294532 
eve tivibu var. kol gibi her ay 39 lira geçiriyor. bazı kanallarda istediğimiz zaman çekmiyor. televizyoncu abi ip tv var kaçak filan ama tüm kanallar var falan dedi. kullanan var mı? başka bu tarz uydu tekliflerine açığım arkadaşlar evde ne kullanıyosunuz şu fakire yardım edin.= )
(1) 

arap şarkısı popüler

sifirdokuzucuolanvarmi #1294490 
bi arap şarkısı hareketli bugün radyoda dinledim. popüler bi şarkı. erkek söylüyor. hatta edi migel namına indirdim namamına gibi bişeyler mırıldanıyor= )
(6) 

bi otel hakkında tripadvisor da yorum yaptım ve sonrasında yaşananlar

sifirdokuzucuolanvarmi #1293780 
arkadaşlar geçenlerde bi otelde konakladım. hatta burada yazmıştım tehdit edildim diye. gelince büyük bi eleştiri yazısı döşedim otele. mesela otelin adı tat beach ti ben tavuk beach yazdım. çünkü tavuktan bol bişey yoktu. düşünün tost için tavuk salamı var. rezillik falan yazdım. plajda bar veya restaurant yoktu bu insanı eşek yerine koymaktır dedim. sonrasında üst düzey bi yetkili tarafından aradndım yorumumun beğenildiğini söyledi. ertesi günde yorum yapıldı otel tarafından itibarımızı zedelediğniiz için yorumunuzu düzeltmezsiniz sizi mahkemeye verebiliriz diye. neyse bu yetkili bize bi jest yapılmak istendiğini orta yolu bulalım yorumunuzu düzeltin gibi şeyler söyledi. ben de uzatmadım ve sildim yorumu tabi karşılığında bi kaç gün başka otelinizde konaklama şartını almıştım. neyse bu yetkili daha sonra telefonla aradım tatil ne oldu diye dönücem efendim, yoldayım efendim dedi durdu. ben de yeniden yorum yazdım, bu yetkilinin yaptığını ve oteli anlatan. tehdit ettiklerini yazdım eleştiri yaptım diye. şimdi bu yetkili yorum yapmış yazımın altına, söyledikleriniz temelsiz ve maksatlıdır. benden otel istediniz bunu reddettim diye tam tersi konuşuyor. sinir etti beni yalan konuşmayın yaşınızdan utanın dedim facebookunu bulup. daha ne yapılabilir bilmiyorum tatil falanda istemiyorum bildiğin kıl kaptım adamların iki yüzlülüğüne. daha başka ne yapılabilir sizce? ekşide yankı yaratır mı?
(2) 

bir otel hakkında hakarete varmayan yorumlar yapmak suç mudur?

sifirdokuzucuolanvarmi #1289571 
arkadaşlar ben bir sürü para verip 5 yıldızlı sözde lüks bi otelde konakladım geçenlerde. fakat otelde tavuk salam tavuk sosis tavuk döner bir sürü ürünü vardı. dana ürünü yok denecek kadar azdı. ben de oteli facebook dan ve tripadvisor dan eleştirdim. böyle rezillik görmedim otelinizin adını tavuk beach olarak değiştirin diye. şimdi otel beni uyarıyor yorumunuzu düzeltmezseniz marka değerimizi itibarsızlaştırdığınız için sizi mahkemeye vericez diye. otelde tavuk olduğu için adınızı değiştirin demenin neresi suç oluyor? bu konunun hukuki yaptırımı nedir merak ediyorum ?
(14) 

amman aman aman aman aman

sifirdokuzucuolanvarmi #1289525 
sözleri tam olarak duygusal özgün bi müzik bi kız söylüyor aman aman aman aman ..... amman amman aman. diye gidiyor aradım taradım bulamadım şarkıyı

şarkının durgunluğu mahsun kırmızıgül-göçmen kızına benziyo

www.youtube.com
(1) 

Güncelleme sonucu telefonun kafayı yemesi

sifirdokuzucuolanvarmi #1276971 
Arkadaşlar vestel venüs telefonum var. Güncelleme geldi telefon ağırlaştırıştı sürekli kapanıyordu. Ben de fabrika ayarlarına döndüm. Ama bu seherde yama mı eksik nedir uygulamalara gelen uyarılarda böyle sanki bişeyler eksik gibi. Ekşi de 7.sayfaya git i seçmeye çalışıyorum aktif olmuyor. Yani bişeyler eksik sebebi ne olabilir
(16) 

Polisin kimlik göstermeden üst araması?

sifirdokuzucuolanvarmi #1275096 
Az önce bursa da şehrin göbeğinde başıma geldi. Yolda yürüyordum. Bankamatikten para çekmede sorun yaşadım bi kenara oturup müşteri temsilcisini aradım. Telefonu kapadım yukarı çıkıyordum ki. Sanırım sivil polis sakallı tipler durdurdu kimlik falan sordu. Üst araması derken ben devlet memuruyum deyince kimliği gördü. Biz senin hareketlerinden şüphelendik memur musun falan dediler.sonra gittim yalnız canlarının sıkıldığını çevirip üst arıyorlar kimlik göstermiyorlar. Sakallı tipler polis demeye bin şahit lazım. Bunları şikayet etmeyi düşünüyorum. Sonuçta polis de olmayabilirler kimlik bilgilerimi ele geçirmek için böyle şeyler olabilir. Nereye şikayet edicez bunları
(26) 

1 milyona amerikada hayat kurmak mümkün mü ?

sifirdokuzucuolanvarmi #1274905 
var mı böyle bişey ? malum partinin hegemonyasından kaçmam lazım artık canıma tak etti.
(26) 

1 milyon liranız olsa hangi arabaya binerdiniz ?

sifirdokuzucuolanvarmi #1274873 
yalnız sadece 1 milyon var hem araba alıp. hem de bi yatırım da değerlendiricem vadeli olabilir.
(16) 

1 milyonunuz olsa?

sifirdokuzucuolanvarmi #1274549 
1 milyon liranız olsa nasıl değerlendirirdiniz?
(5) 

Ip numarası ile cihaz tespiti yapılabilir mi?

sifirdokuzucuolanvarmi #1274463 
Arkadaşlar bir cep telefonun ıp adresiyle o numara ve kişi adı bulunabilir mi? bulunursa nasıl bulunur ?
(16) 

Büyüklerin sakala laf etmesi

sifirdokuzucuolanvarmi #1273611 
Geçen gün bir cemiyete katıldık. Benim de sakallarım 3 haftalık falan sevmiyorum çok traş olmayı bebek gibi suratım oluyor. Neyse efendim damatta uzun sakallı. Bi akrabam büyüğüm böyle gelecek sizler gibi sakalla kızımı almaya git traş ol öyle gel yoksa vermem sana kız derdim dedi. Sonra yok efendim biz cemiyetlere kılık kıyafetimize sakalımızı keserek geliriz bilmiyoruz geri kafalı deyin belki ama gibi laflar etti. Aslında bozacaktım hiç muhatap olmamayı seçtim. Çünkü cidden ben laf sokarsam bir daha yüz yüze gelemeyiz ve inanın adamı en son 3 yıl önce gördüm daha önce. Sizler böyle durumlarla karşı karşıya kalınca ne tepki veriyorsunuz? Bu şahsın Çocuklarının biri obez diğeri a sosyal Bu arada liseyi zor bitirdi. Bu arada ben 35 yaşındayım.
(23) 

Enpara İnternet Bankacılığında Karekod İle Paramın Çalınması Part II

sifirdokuzucuolanvarmi #1272769 
bilmeyenler için olay şu şekilde başlıyor (git: #1271042)

özet geçmek gerekirse telefonumda facebookda gezinirken bankamın birebir aynısı siteye mercedes reklamı diyerekten bi anlık dalgınlıkla tıkladım şifremi girdim. telefona mesaj geldi ve 5 dakika sonra hesabımdan 1000 TL çekilmişti. sistem şu şekilde işliyormuş. bu tuzağı kuran kişinin elinde 2 telefon var. biriyle sizden gelen şifreleri görüyor diğeriyle de gerçek internet bankacılığına sizden gelen şifreleri giriyor. Karekod u açıp sizin bankanıza ait bankamatikten telefonla kodu okutup paraları götürüyor. sanırım bu işlemi yaparken atm yakınında bekliyorlar.

Bundan sonra tüm toplar sizde. zira ödemeniz gereken 1000 Tl borcunuz oluyor bankaya benim hesabımda para yoktu çünkü eksi hesaptan çekmişler. neyse efendim bi an panikle savcılığa gidip şikayette bulundum.zaten bankada sizden bunu yapmanızı istiyor. sonrada sağlam kafayla bankaya iadeli taahhütlü yazı yazdım. amacım onlardan bi cevap alabilmek. sonuç olarak tabii ki suçu sadece bana yükleyecekler ama elimde bi cevap olsun. sonrada tüketici hakem heyetine gidicem hakkımı sonuna kadar arıycam.

Yazımı okuyup olm sen şifreleri girmişsin şimdi paranı istiyorsun diyenler vardır eminim. ama şöyle düşünelim. bu şifreleri ben girdim fakat benim bankadan daha önce talep etmediğim halde açılmış olan ve ilk kullanımda bile aktif gözüken karekod sistemi var. param kartsız bir şekilde uyarı vermeden bu sistem aracılığıyla çekilior. burada bankamızın güvenlik açığı yok mu sizce? öyle bu sistem olmasaydı hırsız paramı nasıl çekecekti? bankanın bu durumu sadece size yüklemesi ne kadar insaflı olabilir? ben hayatım boyunca karekod kullanmadım ve varlığından haberim bile yoktu. bankamdan böyle bir bilgilendirme gelmedi ve öyle bir şey ki internet bankacılığından giriş yapıp pasif hale getirilemiyor.
(5) 

Sakal kısaltma makinesi var mıdır

sifirdokuzucuolanvarmi #1272626 
Arkadaşlar ben sakallarımın tamamını kesmek istemiyorum. Ama böyle hafif uzun dursun istiyorum. Uzadıkça hafif üstünden geçeyim var mı böyle bi makine. Parası önemli değil.
(16) 

dolandırıldım, yardım ve önerilere açığım

sifirdokuzucuolanvarmi #1271042 
bu sabah facebookta dolaşırken internet bankacılığımın çekiliş reklamı sanıp linke tıkladım maalesef bir anlık dalgınlıkla ve tüm bilgilerimi girdim büyük kerizlikle. sitenin birebir aynısını yapmışlar ve cepten girince anlamanız pc ye göre çok daha zor. derken karekod uygulamasıyla eksi hesabımdaki 1000 tl yi çektiler. tüm bunlar bir kaç dakka içinde oldu. savcılığıma gittim suç duyurusunda bulunduk hiç umudum yok ya işte. savcının dediği şey şu oldu: "bedava kazanç bir tek fare kapanında olur" isteseler çok rahat bulurlar ama uğraşmak istemiyorlar. adalete inancım sıfır ne yazık ki. neyse üstünde soğuk su iç kardeş dışında başka mercii varsa tavsiye edebilirseniz sevinirim. kalın sağlıcakla.
(9) 

Bu ünlü kim?

sifirdokuzucuolanvarmi #1269991 
Adını bilen var mıdır?
(8) 

Esnaflık bitiyor mu?

sifirdokuzucuolanvarmi #1267174 
son zamanlarda hep bu tarz sıkıntılar yaşıyorum ya ben de bi sıkıntı ya da piyasa cidden bozulmuş.

salı günü bi arkadaşla eşine aynı gün doğdukları için onların fotosunu içeren doğum günü pastası yaptırmak istedik. fotoğrafı yolladım watsaptan mahallemizdeki meşhur pastaneye gidip. bu arada bursada bir börekçi burası ama son yıllarda inanılmaz büyüdü. ismi börekçi sezgin usta diye geçiyor. kadın tamam aldım resmi dedi. ama kadın inanılmaz suratsız, mendebur bi kadındı o gün sinir oldum hatta kendi kendime. neyse perşembe günü pastayı almaya gittik pastayı yapmamışlar. aradılar taradılar pasta yok. ve ne bir özür ne başka bir şey. adam sadece pasta yok maalesef dedi. siparişi alan kadın zaten çok ilgisizdi çalışan mı dedim hayır patron dedi kasadaki adam. kasadaki adam da siparişi alan kadının eşiymiş meğer. eşim demiyor da hayır patrondu diyor. telefonla aradı kadın hayır öyle bi sipariş almadım dedi watsaptan gönderdiğimi gösterdim. kabul ettiler. en çok canımı sıkan da insan bi der ki çok üzgünüm bi yanlışlık oldu sanırım buyurun telafi edelim vs. yok arkadaş hiçbir şey yok.
güzel bir jest olacaktı ama canımız sıkıldı akşam akşam. iş ahlakı sıfır bıktım artık böyle durumları yaşamaktan.
(2) 

ekşisözlükten yardımsever yazar

sifirdokuzucuolanvarmi #1267161 
ekşisözlük yazar üyeliği olan yardımsever bi arkadaşa ihtiyacım var. bi işletmeyle başımızdan geçen bi olayı paylaşmak istiyorum. ne yazık ki çaylağım.
(2) 

the walking dead 8.sezon altyazı

sifirdokuzucuolanvarmi #1265933 
arkadaşlar 8.sezonun alt yazısını nereden bulabilriz. diziyi indirdik şimdi sıra altyazıda
(7) 

mühendislik bölümleri hakkında yardım

sifirdokuzucuolanvarmi #1264589 
arkadaşlar kamudaki işim gereği yükselmem açısından bir mühendislik okumam gerekmekte. maalesef ki sözelciyim. hangi bölümü fakülteyi önerirsiniz tecrübeli arkadaşlar
(31) 

Norveç hakkında

sifirdokuzucuolanvarmi #1257043 
uzun zamandır gitmek istediğim bir yer norveç. uçak biletleri de gayet uygun. norveçe daha önce gidenininiz oldu mu nerelerde kalınır nereler gezilir bir kaç günlük bir gidiş gerçekleştirmek istiyorum
(2) 

yerli filmleri bulamıyorum

sifirdokuzucuolanvarmi #1255208 
selam arkadaşlar bazı türkçe filmleri bir çok sitede bulamıyorum delihadır bilmem nedir sanırım telif hakkından dolayı kaldırılmış. yerli filmler için site tavsiyeniz var mı? torrentte olur sağlam
(4) 

aracınızın arkasına park edilince

sifirdokuzucuolanvarmi #1253441 
Arkadaşlar son zamanlarda çokça başıma gelen benzer aracın arkasına park etme olayından bahsetmek istiyorum. Bi otoparkta bankaya uğramak için aracımı park ettim. 5 dakka sonra döndüğümde aracımın arkasına biri park etmişti. telefon numarasını aradım meşgul, iş yeri numarasını aradım biz hemen arıyoruz dediler. sonra tekrar adamı aradım açtı. aracınızı çeker misiniz gelip arkama park etmişsiniz ilerde bir sürü boş yer varken dedim. geliyorum 5 dakka bekle orda dedi. geldiğinde bana benimle ne biçim konuşuyorsun buralardaydım dedi. ben de neden arkama gelip park ettin özür dileyeceğine pişkin pişkin üste çıkıyorsun dedim, surat yaptı söylendi ben de terbiyesiz dedim çekti gitti. sizce bu sığırlık karşısında adama ulaşamazsak nasıl bir çözüm yolu üretebiliriz ? adamın bu pişkinliği benim fazla tepki vermeme mi bağlı? ne yapacaktım böyle anlayışsızlık karşısında alttan mı alacaktım yani ? trollük yapmadan düzgün cevap verin arkadaşlar önemli bi konu mesela bu yüzden çekilip vurulan insanlar var. tutumun sert olabilir çünkü böyle insanlara güler yüzlü davranmak içimden gelmiyor.
(3) 

the walking dead 8.sezon

sifirdokuzucuolanvarmi #1249554 
arkadaşlar nerden indirebiliriz ya da izleyebiliriz türkçe altyazısıyla?
(1) 

satılık üyelik ?

sifirdokuzucuolanvarmi #1236269 
ekşi den üyelik satan var mıdır ?
(12) 

aynı odada fısır fısır konuşmak

sifirdokuzucuolanvarmi #1236253 
arkadaşlar bir kamu kurumunda mecburen bir bayanla aynı işi yapmasam da aynı odayı paylaşıyorum. son 1 haftadır üst kattaki arkadaşı odaya gelip karşımda duyamayacağım şekilde fıs fıs konuşmaktalar. belki Hakkım olmadığı halde rahatsız olmaya başladım, benim duymamı istemiyorsanız dışarı çıkar gidersiniz diye düşünmekteyim. Sizin tepkiniz ne olurdu? sizce haksız mıyım? cıvımadan ciddi cevap istiyorum
(13) 

1000 TL ye kadar telefon tavsiye

sifirdokuzucuolanvarmi #1229297 
Arkadaşlar sıfır ya da 2.el temiz 1000 liraya kadar telefon bakıyorum. Teknolojiyle benden daha haşir neşir olan arkadaşlar fiyat performans açısından önerebileceğiniz sıkıntısız az uygun bi telefon var mı? xiaomi olur, huawei olur, samsung olur vs vs
(7) 

the walking dead çeviri

sifirdokuzucuolanvarmi #1221149 
arkadaşlar 7.sezonun çevirisi lazım hiçbir yerde bulamıyorum.
(11) 

hukuk okuyan arkadaşların yorumuna ihtiyaç var

sifirdokuzucuolanvarmi #1200782 
Selam arkadaşlar ben bir kurumda (üniversite) memur olarak görev yapıyorum. Şimdi 657 yi bilenler bilir bilmeyenler için üniversite mezunu ve en az 8 yıl memur olarak görev olarak görev yaparsanız kurum sizi amir takdirinde olarak 3.dereceye atamanızı yapıyor yani maaşınızda 200- 300 tl kadar iyileşme yapılıyor ve yeşil pasaport alabiliyorsunuz.

Şimdi ben bu kadro için başvuru yaptım ve reddedildi siz şu derecedesiniz sonra tekrar bu kadroyu daha önce alan aynı durumumda olup alan kişilerin olduğunu yazdım. 2 ay geçti hala cevap yok. biliyorsunuz ki anayasada herkese eşit davranılması gerekmekte diyor ve amirler her memura eşit davranmak zorundalar. ama gördüğünüz gibi burada bir adam kayırma söz konusu burası türkiye olduğu için. mahkemeye verirsem adalet olmayan bu ülkede mahkemeyi kazanabilir miyim? hukukçu, avukat, hakim, savcı tüm arkadaşları cevap vermeye davet ediyorum.
(5) 

burası neresi?

sifirdokuzucuolanvarmi #1200777 
i.hizliresim.com

resimdeki yerin nereye ait olduğunu söyleyenin 40 yıl kölesi olabilirim arkidişler
(3) 

idare mahkemesi, avukat lazım ya da sağlam hukukçu ?

sifirdokuzucuolanvarmi #1188963 
idare mahkemesiyle ilgili bi avukat arıyorum arkadaşlar ya da akıl danışabileceğim hukuğu sağlam bi arkadaş var mıdır ?
(17) 

arkadaşlık ilişkileri üzerine

sifirdokuzucuolanvarmi #1180575 
Arkadaşlar selamlar. öncelikle sakın burda soracağım şeyi beni eleştirerek yermeyin, buda sorulur mu her şey açık değil mi gibisinden istemiyorum. sadece sizinle paylaşmak istiyorum, çok az insanla ailecek görüşüyorum bunlardan onlardan biriydi, kaybetmek istemiyorum ama son zamanlarda yaptıkları çok canımı sıkmaya başladı. bugün yaşadığım olayı anlatıcam sadece biraz empatiyle fikirlerinizi almak istiyorum, şu an sinirli ruh halimle sağlıklı düşünemiyor olabilir. olay şu şekilde

ben ve eşim, diğer evli çift yaklaşık 2 yıldır görüştüğümüz beraber tatile çıktığımız bir aile. bugün yemeğe şuraya gidiyoruz diye davet ettim çok güzel bir lokanta. ciğer var çorba vs. tamam dediler. karısının canı pek istemedi gitmek ama gelmek zorunda değillerdi bizim canımız bugün oraya gitmek istedi. içeri girmeden önce mekan çok kalabalıktı ve genelde boş yer yok gibiydi başka yere gidelim şöyle böyle demeye başladılar. ama eşim ve ben orada yemek istiyorduk. boş yer ayarlandı. karısı çok güzel olan yemekleri beğenmedi. kocası da onun ağzıyla başka yere gidelim dedi ayıp olmasın diye kabul ettik .gittiğimiz yer bok gibiydi her yer sap. mekan seri üretim bi yerdi. ve biz çok kızdık orda yedik ama sinir olduk. bunun gibi durumlar daha öncede oldu. sizce haklı mıyım kızmakta ? ve ben artık bu aileyle ilişkimizi bitirmek istiyorum. çünkü hep onların dedikleri oluyor. evet umarım bu uzun yazıyı okuyup sağlıklı cevaplar veren sevimli arkadaşlar vardır = )
1234  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık