(2) 

ankara yök,dpb,maliye bakanlığı

sifirdokuzucuolanvarmi #787579 
arkadaşlar aştiden yöke oradan devlet personel başkanlığına oradan da maliye bakanlığına gidicem nasıl ulaşabilirim bu üçüne?
(5) 

en uygun internet paketi

sifirdokuzucuolanvarmi #771507 
eve alıcam gerek ekonomik gerek kalite açısından en uygunu hangisidir?
(5) 

hangi traş makinesi?

sifirdokuzucuolanvarmi #769713 
2-3 günde bir sakal traşı olmam gerekiyor, hangi makineyi önerirsiniz ya da makine önerir misiniz?
(4) 

hint kınası hakkında

sifirdokuzucuolanvarmi #736367 
bu hint kınasının daha kalıcı olması için bi taş varmış o taşı koyuyormuşsun içine bilen var mı? ya da daha nasıl kalıcı olur?
(4) 

sanırım hasta oldum

sifirdokuzucuolanvarmi #725050 
askerdeyim ve çarşı iznine çıktım, üstümde kırgınlık var, bütün kemiklerim ağrımaklı, boğazlarım şiş, burnumda tıkalı. şu kısa zaman zarfında doktora gitmem de mümkün gözükmüyor. var mı önerebileceğiniz bi ilaç
(5) 

ingilizce ben askerdeyim nasıl denir?

sifirdokuzucuolanvarmi #704762 
nasıl yazılıyor?
(4) 

tezkeremi alınca nereye gitsem?

sifirdokuzucuolanvarmi #700866 
arkadaşlar 22 nisan dedin mi askerliğim bitiyor ve kendimi ödüllendirmem gerek, eve uğramadan tatile geçmeyi planlıyorum. şuraya git kesinlikle pişman olmazsın diyebileceğiniz bir otel yer yön var mı? deniz ve havuzda olmalı tabi kii.
(11) 

hatay hakkında bilgi

sifirdokuzucuolanvarmi #693211 
merhabalar şu an serinyolda askerlik yapıyorum, yakında ailem yemin törenine gelecek, usta birliğim de hatay il jandarma, güzel yemekleri olan, güzel vakit geçirebilecek yerler nereler hatayda? ve mutlaka git dediğiniz, şu yemeğini ye dediğiniz bir yer var mı hatayda? tüm 353. dönem kısa dönem arkadaşlarıma selamlar olsun. şafak çooook karanlık.
(1) 

Hatay merkezde özel hastane

sifirdokuzucuolanvarmi #692549 
Arkadaşlar hatayda askerlik yapıyorum sağlam bi özel hastane lazım merkezde en acilinden. yerini yönünü bilen var mı?
(4) 

hatay merkez kahvaltı edilebilecek mekan?

sifirdokuzucuolanvarmi #685602 
arkadaşlar askerlik görevim için bu perşembe hataya gelicem. merkezde bildiğiniz sabah kahvaltı için bi mekan var mı tertiplerle buluşucaz?
(1) 

Fotoğraf için Photoshoptan anlayan bi arkadaş

sifirdokuzucuolanvarmi #680582 
var mıdır bir kaç dakikalık bir işimiz var. çok makbule geçecek yardımcı olan bi arkadaş bulabilirsem
(1) 

Photoshoptan anlayan bi arkadaş

sifirdokuzucuolanvarmi #680559 
Elimde bi kaç tane kız arkadaşımla çekilmiş resimlerim var, bunlara güzel tasarımlar yapabilecek bi arkadaş var mıdır? çok az zaman isteyen bir şey ama gelin görün ki ben hiç anlamıyorum bu işlerden, var mı sevene sevilene değer veren saygı değer arkadaşlarım.
(19) 

sinemada evlenme teklifi

sifirdokuzucuolanvarmi #678339 
arkadaşlar sinemada kız arkadaşıma evlenme teklif etmek istiyorum. mesela film başlamadan önce beraber çekildiğimiz resimler ekrana gelecek. sonrada bir müzik çalacak ve ben evlenme teklifi edicem. başka sinemada alternatif düşünceleriniz var mıdır?
(18) 

kız arkadaşım havaya girmiş olabilir mi?

sifirdokuzucuolanvarmi #675391 
4 aydır takip ettiğim, 15 gündür devam eden bi ilişkim var. bizi yan yana kim görse hayatımda böyle uygun çift görmedim diyor.
ilk günler kız arkadaşım, seni tanıyınca sana aşık oldum, sen istemediğin sürece hep yanında olucam bıdı bıdı laflar etti. ilk günler her şey güzeldi, fakat son bi kaç gündür ben ona hediye sürprizleri yaptıkça, mesajlarda daha kısa diyaloglar kurmaya başladığını ve ilk günlere nazaran benden biraz biraz uzaklaştığını hissetmeye başladım. acaba kız arkadaşımın kişiliği oturmamış olabilir mi? ne yapacağıma karar veremedim. siz kızlar seven erkek istiyorsunuz, bizler sevince de uzaklaşıyorsunuz anlamadım ben bu işi.
(4) 

Danaya girecek müslüman kardeşlerim

sifirdokuzucuolanvarmi #673500 
bu yıl kurban kesmeye karar verdim, ama kimseyi bulamadım. benimle beraber danaya gircek arkadaşlar arıyorum. bursada ikamet ediyorum, girmek isteyenler özelden haberleşelim.
(11) 

sevgiliniz size "ben sana aşık oldum deseydi?

sifirdokuzucuolanvarmi #669691 
ne cevap verirdiniz merak ettim = ) içimden geçeni söylerdim diyene uçan kafa geliyo.
(6) 

Askerde sınav izni

sifirdokuzucuolanvarmi #665811 
Evet arkadaşlar yakın zamanda askere gidicem fakat bir de tekrar üniversite okuma sevdam baş gösterdi, açıktan benim için hayati önem taşıyan bi bölüme başlıycam bu yıl. daha önce tecrübe eden arkadaşlar komutanların sınavlara girme isteğimize bakış açıları nasıldır? izin veriliyor mu?
(2) 

kasımda askere gidecekler

sifirdokuzucuolanvarmi #664061 
önümüzdeki dönem askere gidecek arkadaşlar var mı? ve kaçıncı dönem gidiliyor 353 mü yoksa 354 mü ? ben net bilgiyi bi türlü bulamadım internette
(8) 

leon filminde saksıdaki bitki?

sifirdokuzucuolanvarmi #658161 
bu bitkiyi merak ediyorum, kız arkadaşım olmaya aday kişiye doğum gününde bu bitkiyi hediye etmeye karar verdim. ama hangi bitki olduğunu bilmiyorum ve bulabilir miyim ki?
(17) 

doğum günü için hangi çiçeği almalı

sifirdokuzucuolanvarmi #656743 
kız arkadaşım olmaya aday kişiye çiçek buketi yaptırmayı düşünüyorum ama hangi çiçekleri seçsem bilemedim, yeryüzünün en güzel çiçekleri hangileri? terazi burcu kadınının hangi çiçekler hoşuna gider? bir de çok orijinal minik bi not yazmak isterim ama onu da bilemedim, insan aşık olunca kilitleniyo mu ne anlayamadım
(28) 

ne demek istedi?

sifirdokuzucuolanvarmi #656186 
"Ne yapabildiğin değil neler yapamadığın önemli bazen" dedi kız arkadaşım olmaya aday kişi, fakat bu kadar kolay bi cümleyle ne anlatmak istediğini hala anlayamadım. aptal mıyım yoksa? yoksa aşık mı? aşk bu mu aşk acı mı, acıtır mı incitir mi?
(4) 

Mersin hakkında bilgi

sifirdokuzucuolanvarmi #641688 
bayram tatilini mersinde geçirmek zorundayım ama daha evvel hiç gitmediğim için nerde vakit geçirilir, deniz, kum, ıvır zıvır gidilip görülesi nereleri var?
(5) 

Kira vergisi neye göre alınıyor?

sifirdokuzucuolanvarmi #637911 
arkadaşlar kira vergisi hangi kriterlere göre alınıyor. 2 katlı evim var, toplam 625 tl kira alıyorum, bildirmem gerekir mi ?
(1) 

Hasta oldum genşler

sifirdokuzucuolanvarmi #637803 
çok fena grip oldum bi kaç gündür geçmedi, burnum akıyo, hapşuruyorum birazda halsizim. hangi ilacı önerirsiniz direkt kessin şu gribi
(3) 

ekşisözlük hesabı olan

sifirdokuzucuolanvarmi #630434 
arkadaşlar ekşi sözlük hesabı olan varsa bana ulaşabilir mi? önemli bi mevzuda bi yazara soru sormam gerekiyor, yardımcı olana çok dua ederim vallaha billaha
(4) 

kot pantolon alıcam ama karar veremiyorum

sifirdokuzucuolanvarmi #629073 
bildiğinizz bi site önereceğiniz bi marka varmı? para mühim değil yeter ki ben beğeneyim, çok kararsızım hiç bi pantolonu beğenemiyorum. bol kesim değil tam bedene oturacak cinsten bir şey olmalı
(2) 

İşyerinden tazminat alamıyoruz

sifirdokuzucuolanvarmi #625088 
Arkadaşlar babam maaşı düşük olduğu için, zam yapmadıkları için yıllardır çalıştığı işinden ayrılmak durumunda. yalnız tazminatını evrakları imzaladığı takdirde vereceklerini söylediler. ama imzalatıp yan çizebilirler. tazminatı garantiye alabilmek için Sgk ya gidilmesi gerekiyormuş, bilgisi olan var mı bu konuda, lütfen cevap acil??
(1) 

sims 3 oyunu hakkında

sifirdokuzucuolanvarmi #621312 
arkadaşlar sims 3 ü nerden indirebilirim???
(5) 

bu saate bu kadar verilir mi sizce ?

sifirdokuzucuolanvarmi #612372 
(1) 

bi video vardı

sifirdokuzucuolanvarmi #612370 
msn de sohbet ederlerken,adam cinsel organını gösterirken, diğerleri de kadın kılığına girmişti, adam tam pipisini gösterceği an diğerleri gülmeye başlıyodu oda hemen boxerını çekip kapatıyodu camerayı. bi videonun linki var mı kimsede
(1) 

Led TV uygun fiyata

sifirdokuzucuolanvarmi #611836 
İnternetten ya da mağazadan uygun fiyata kaliteli led tv almak istiyorum ama nerede uygundur ya da hangi markaları önerirsiniz?? 102 ya da 106 ekran bakıyorum.
(5) 

bursada sevgiliyle kalınacak yer/ev/otel/apart zırt pırt

sifirdokuzucuolanvarmi #589295 
bilen var mı bi yer?
(6) 

en kalıcı/kaliteli/tahrik edici erkek parfümü

sifirdokuzucuolanvarmi #588252 
nihayet paraya kıyıp orjinal bi parfüm almaya karar verdim, lakin karar verebilmiş değilim, armanı black code alayıp diyordum ki yorumlarda kalıcı olmadığını öğrendim. lütfen güzel kardeşlerim, abilerim, ablalarım, bana bi parfüm önerin ki bende kırk yıl hatrın kalsın, fakirim paramı boca etmek istemiyorum. haydi davranın klavyelere
(4) 

Laptop almak istiyorum ama...

sifirdokuzucuolanvarmi #588176 
Arkadaşlar merhabalar, şöyle 1000 ile 1500 tl arası bi Laptop almak istiyorum ama hangi marka alacağıma karar veremedim. özellikleri üç aşağı beş yukarı aynı ama marka konusunda karar veremedim. mesela acer diğerlerine göre daha uygun fiyata ama oda çok fazla sorun çıkarıyormuş. Mesela caspera hiç bulaşma servisi filan da kötü diyor tanıdıklarım. Karar veremedim bir türlü, özellikle bi marka ve model önerebilecek var mı, memnun kalan, al kardeş al durma diyen. Son olarak da internetten laptop satın alma konusunda ekonomik ve kaliteli olaraktan hangi siteleri önerebilirsiniz.
(5) 

Goodfellas alt yazı

sifirdokuzucuolanvarmi #588174 
Bi iyilik yapmak isteyen var mı? sıkıntıdan patladım, flash diskimde tek bi film var onu izlemeyi düşünüyorum, oda goodfellas. goodfellas' ın alt yazısı lazım yani. şu an bulunduğum yerde internet kısıtlı ve alt yazı sitelerine giremiyorum. Bi hayır sever mailime alt yazıyı gönderirse çok sevinicem ve teşekkür edicem. faruksen99@gmail.com
(4) 

istanbulda kalacak yerrr

sifirdokuzucuolanvarmi #587714 
7 ile 10 gün kadar istanbulda kalmam gerekiyor. kelepir fiyata idareten kalacabileceğim bi yer bilen var mı? çok zor durumda kaldım bavulumla
(1) 

bilirkişi sınavı ve belgesi

sifirdokuzucuolanvarmi #578757 
nasıl alınıyor bu belge? ne işe yarar?
(5) 

Antalya da nereye gidilir?

sifirdokuzucuolanvarmi #566315 
mart sonu nisan başı gibi kafa dinlemek için tek başıma antalya da bi tatil köyüne gitmek istiyorum. şöyle kapalı yüzme havuzu filan da olabilir. fiyatı da ekonomik olcak. önerebilceğiniz bi yer var mı, kesin git memnun kalırsın vs. gibisinden
(1) 

rüzgarlar acil

sifirdokuzucuolanvarmi #565816 
dikey yönlü hava hareketi nerde alçalıcı nerde yükselicidir?
(2) 

suriye iç savaş

sifirdokuzucuolanvarmi #565814 
suriyeli muhaliflerle hükümet arasında yaşanan çatışma ülkeler arası göçe sebep olur mu sizce?
(9) 

Kısa dönem askerlik yapmak

sifirdokuzucuolanvarmi #557534 
şimdi her kafadan bir ses çıkıyor, kimisi yazıcı olma sakın başını kaldıramazsın işlerden diyor, kimisi yazıcı ol nöbetten kurtulursun kebap iş, birisi komutan postası ol diyor, diğeri aman diyim komutan posta uşak gibidir sakın olma diyor.

askerliğini bitiren arkadaşlara soruyorum, askerde hangi görev en rahat kebaptır? yada şuraya düşmezsin umarım çok fena orası dediğiniz bir yer var mı?
(2) 

ödeme yaptım geri alamıyorum

sifirdokuzucuolanvarmi #547811 
aramızda hukuk mevzuatından anlayan arkadaşlar varsa bi soru yöneltmek istiyorum. saç ektirmek içi bi sağlık merkezine başvurdum. ödeme vs kredi kartıyla tamamını yaptım. kan tahlili filan yaptılar ekim öncesi. sonra kan değerleriniz düşük, riskli bla bla gibi bişiylerle ekim yapmak istemediler. benimde canım sıkıldı iyice vazgeçtim. kan tahlili parasını kestikten sonra geri vereceklerini söylediler. bunu da kabul ettim. 185 tl lik bi fatura verdiler. üstünde hiç bişey yazmayan. kredi kartı ödemesi iadesi biraz uzun sürüyomuş ortalama 7- 10 gün. bugün tam 10 gün oldu hala iade yok. ne yapabilirim?
(9) 

sevgili ilginç doğum günü hediyesi

sifirdokuzucuolanvarmi #546777 
sevgiliye alınabilecek en güzel doğum günü hediyesi ne olabilir sizce?
(4) 

aydın üniversitesine gidiş

sifirdokuzucuolanvarmi #546539 
kadıköyden aydın üniversitesine ulaşım nasıl sağlanır bilen var mı ?
(3) 

sosyal hizmet ve sağlık yönetimi bölümleri

sifirdokuzucuolanvarmi #546345 
sevgili galyalılar üniversitelerde bulunan bu iki bölüm hakkında bilgisi olan var mı? kendi tecrübelerine dayanarak bu bölümün geleceği hakkında siz değerli arkadaşlarımın engin bilgilerinden faydalanmak istiyorum
(2) 

Cat Stevens-bitterblue

sifirdokuzucuolanvarmi #546339 
bu şarkının türkçeye çevrisini bulamadım, yardımcı olabilecek var mı?
(1) 

şu şarkının yabancı versiyonu

sifirdokuzucuolanvarmi #541666 
www.izlesene.com

bu şarkının yabancı versiyonu bilen var mı? böyle hintli bi kadın söylüyo sanki, herkes mutlaka bir kez dinlemiştir.
(6) 

hepatit b hakkında

sifirdokuzucuolanvarmi #539699 
saç ekimi için gittiğim bi tıp merkezinde kanımda hepatit b taşıyıcı olduğum belirlendi. işleme devam etmediler. bi kaç gün sonra aynı zamanda pozitif taşıyıcı olduğum durumumun riskli olduğu söylendi. Hayır anlamıyorum hepatit b taşıyıcısı olmak zaten pozitif olmak değil midir? tıp merkezi işlem yapmamak için beni oyuna getirdi gibime geliyor.

bu konuda bilgisi olan var mı abiler ablalar?
(2) 

gata da muayene olan var mı?

sifirdokuzucuolanvarmi #539695 
657 ye tabi kamuda çalşıyorum. gata da muayene olmak için randevu aldım ama kafama takıldı, yapılan kan tahlilleri sgk dan mı karşılanıyo yoksa ben mi ödüyorum. var mı hiç gatada muayene olan?
(2) 

hangisini okumalıyım

sifirdokuzucuolanvarmi #533666 
beslenme ve diyetetik, okul öncesi öğretmenliği gibi iki bölüm var kafamda. baktığımızda ikisi de kızların ağırlıkta okuduğu bölümler. ama ben erkek olmama rağmen ikisinden birini okumak istiyorum. var mı bunları okumakta olanlar. yada türkiyedeki hal ve gidişatına göre gerek kamu gerekse özel sektör olsun hangisi daha revaçta. var mı fikir sahibi olan

mobil görünümden çık