(3) 

taksim de dans etmelik yer

fosforlu cevriye #526918 
taksimde asmalı civarlarında dans etmelik eğlenmelik içmelik yerler arıyoruz. daha önce gittiğimiz yerlerden biraz sıkıldık. indigo, faces, vida, curcuna dışında alternatif önerebilecek var mı?
(7) 

zürafa sokak deneyimleriniz

fosforlu cevriye #526755 
zürafa sokak tecrübesi olan arkadaşlar bize sokağı betimleyebilir mi acaba? bir kadın zürafa sokağa girmesi durumunda nelerle karşılaşabilir? bir araştırma için lazım.
deneyimlerinizi ister cevap olarak ister özelden atabilirsiniz.
(3) 

logo tahmin

fosforlu cevriye #526334 
merhaba duyurucular bu neyin logosu sizce?

edit: bu hani şu logoyu yarım yamalak veriyorlar siz tamamlıyorsunuz ya onun gibi bi soru. yani aslında muhtemelen bilindik bir markanın logosunun kırpılmışı.
(1) 

thy sınıf kodu

fosforlu cevriye #524836 
eksik mil ekletmek için uçuş bilgilerimi girmem gerekiyor. bileti kaybetmişim mesajdan her şeyi giriyorum ama sınıf kodu diyor orda kaldım. sınıf kodu ne ola nerden öğrenile?
(3) 

bineal kapanış saati

fosforlu cevriye #524393 
tasarım bineali kaçta kapanıyor akşam bilen var mı? internette bakındım bulamadm
(2) 

ayakkabı aramaca

fosforlu cevriye #523826 
biliyorum resim pek net değil ama bordo topuklu bu tarz bir ayakkabı bir yerlerde (hotiç, diverresse, desa...)çarpan oldu mu acba?
(4) 

patates rendesi cipsi

fosforlu cevriye #523476 
merhaba sevgili duyurucular, iyi pazarlar.
ben bundan portokezde yedim hastası oldum türkiyede var mı acaba? bi keresinde bir kafede (sanırım caddedeki kirpi) yemeğin yanında gelmişti ama onlar satın mı almışlar yoksa hakikaten rendeleyip kızartmışlar mı bilemedim. bir de ben rendeleyip kızartsam sonuç hüsran olur hiç denemeyeyim değil mi?
(2) 

kimlik kaybı için gazete ilanı

fosforlu cevriye #522032 
hangi gazeteye en ucuz veriliyor. beleşe verilen gazete var mı? tüketici gazetesine bedava veriliyormuş diye duyum aldım malumatı olan var mı?
(2) 

ibnisina tozu

fosforlu cevriye #520456 
nedir ne değildir bilen beri gelsin.
(2) 

istanbul kütüphane

fosforlu cevriye #518805 
merhaba sevgili duyuruseverler,
istanbulda kitap ödünç almalık kütüphaneler var mı? varsa nerde ve ne kadar süreliğine ödünç veriyorlar.
atatürk kitaplığı varmış taksimde ordan daha önce kitap alan oldu mu?
(4) 

bardak capsli

fosforlu cevriye #514525 
bunlardan nerde bulunur? piyasası nedir?
(8) 

köri sosu

fosforlu cevriye #513797 
merhaba hamarat duyurucular.
köri sosu yapmak istiyorum internette zibilyon tane tarif var ve çok tuhaflar kerevizden kurbağa bacağına kadar hindistn cevizlisi bile var. yapmış güzel olan pratik kolay tarifi olan var mı acaba?
(2) 

kahvaltı

fosforlu cevriye #511473 
ya şuan nolur birileri uyanık olsun ve derdime derman olsun.
saat 3te taksim küçük sahnede tiyatroya gideceğiz. ona yetişme mesafesinde güzel kahvaltılık yer arıyorum.
cookpoint diye bi yer varmış giden gören oldu mu? yorumlar güzel ama fiyat nasıl bilemedim.
(1) 

taksim yayalaştırma projesini anlayan beri gelsin

fosforlu cevriye #509573 
internette araştırdım akp sitesinde çok afilli videolar var arfa fonda muazzam uhrevi müzik var dinledikçe huzur buluyorum ama sanırım onlar istanbulu bürüksel gibi böyle sade sessiz bir şehir sanıyorlar zira o videolarda bildiğin 3 5 araba var. proje hayata geçtiğinde yer altında trafikte kaç kişi ölecek bunu bi merak ediyorum da asıl benim derdim otobusler onları nereye koyacaklarmış hacı? yani onlarında durağını yer altına alırlarsa ki o kadar dangalaklık sanmıyorum kesin ölürüz.
bir diğer sorum hiç bir projede metronun msi geçmiyor. metroyu da mı taşıyorlar.
bir de bütün inşaat makinası izlemeyi seven kalbimle soruyorum bu yol geçerken metro ne olacak? o yolları metroya hiç değirmeyecekler mi? değmeden geçmesi mümkün mü? altından üstünden geçemez gibi geldi bana ama tamamen 0 inşaat bilgisiyle soruyorum bunları.
bir de avm ve cami kesin yapılacak mı?
(8) 

mükemmel kurabiye

fosforlu cevriye #505970 
merhaba sevgili hamarat duyurucular. sizce mükemmel kurabiyenin sırrı nedir? bir gece buz dolabında bekletmek gibi bir veriye ulaştım doğru mudur?
(2) 

açılmış tekila

fosforlu cevriye #503566 
ne kadar gider acaba? 5 ay önce açıldı yarısına kadar içilip ağzı kapalı karanlık odalarda saklandı. şimdi içilmeye başlandığında yakmadığı gözlendi.
(2) 

ses kaydını yazıya dökme

fosforlu cevriye #502313 
Ses kaydını yazıya dökebilecek ücretsiz bir program arıyorum. (demo olabilir) Ya da DİKTE isimli ücretli yazılıma sahip bir duyurucu bana röportajım için yardımcı olabilirse çok sevinirim.
(6) 

termos kupa fiyat araştırması

fosforlu cevriye #501802 
bu hususta rayiç nedir? nerden alınır. kalitelisi nasıl anlanır? starbuckstakiler bana kesin çok kazıkmıştır gibi geliyor o sebeple fiyat bile soramadım.
(4) 

sort it out then

fosforlu cevriye #495404 
tam olarak ne demektir? ne anlama gelir?
(8) 

çok fazla rüya görmek

fosforlu cevriye #494894 
özellikle sabah uyanmama yakın aşırı derecede rüya görüyorum ve uyanamıyorum. uyansamda aşırı yorgun oluyorum. rüyalarım zaten bir bilim kurgu filmi havasında konu ve konseptlerine hiç değinmek istemiyorum ama bunu nerden kapatıyoruz ya? ben huzurlu uyanmak istiyorum. üzerimde dünyanın yüküyle uyanıyorum her sabah.
(1) 

kitap tavsiyesi

fosforlu cevriye #483716 
uygarlık tarihine merak salmak üzereyim nasıl hangi kitaptan başlasam?
(2) 

istanbulda salaş meyhane

fosforlu cevriye #481480 
evet sorumuz bu. deniz kenarı da olsa ne güzel olur. aslında aradığım yer tam olarak aşk tesadüfleri sever de gittikleri meyhane.
(2) 

yol tarifi

fosforlu cevriye #476806 
çapadan yedikuleye gitmek lazım. en favori sitem olan oraya nasıl giderime sorduğum vakit yusufpaşada in inebeyden tekrar bin diyor. inebeye haritada baktığımda alakasız bir şey çıkıyor sanki. bi yol yordam gösterecek var mı?
(1) 

google chrome kullanamama

fosforlu cevriye #467794 
"Ağa erişilemiyor
Google Chrome ağa erişmeyle ilgili sorun yaşıyor.

Bunun nedeni güvenlik duvarınızın veya virüsten korunma yazılımınızın Google Chrome adlı programı yanlışlıkla bilgisayarınızda davetsiz misafir olarak algılaması ve İnternet'e bağlanmasını engellemesi olabilir.
Aşağıda bazı önerileri görebilirsiniz:
Google Chrome uygulamasını güvenlik duvarınızda veya virüsten koruma yazılımınızın ayarlarında izin verilen programlara ekleyin. Uygulama zaten izin verilen programlar arasındaysa izin verilen programlar listesinden silip tekrar eklemeyi deneyin."

gibi bir uyarıyla karşılaşıyorum. güvenlik duvarında google chormu bulamıyorum. silip tekrar yüklemeyi kasayı yan yatırmayı denedim başka önerisi olan var mı acaba?
kullanılan virus programı mcafee
(7) 

camel.

fosforlu cevriye #467655 
eski camel geyiklerine pek inanmazdım. hala daha inanmıyorum ama şu paket değiştikten sonra sanki tadı da değişti yahu. böyle bir keyif alamaz oldum. her yaktığım sigarada pişmanlıklar dört bir yanımı dağlar oldu. siz de paket değişiminden sonraki cameldan işkilleniyor musunuz?
mesela 1 haftadır hastaydım camel içemedim. şimdi iyiyim içmek istiyorum ama ağzımım tadını bozacam kesin gene pişman olacam diye içemiyorum. camel içmeyi özledim. ama eskisi gibi olmayacak diye dokunmaya kıyamıyorum resmen.
(5) 

bir garip hastalık.

fosforlu cevriye #464296 
sanıyorum ki yağmurdan ötürü lanet bir hastalığa yakalandım. geçen hafta pazartesi ıslanmıştım. hastalık kendini perşembe göstermeye başladı. ve geçmiyor. 2 kutu parasetemol içtim. ama maalesef sadece ateşim düştü ama boğaz ağrım geçmiyor. bir de üstüne üstüne 2 gün önce sesim gitti. bu halsizlik ansızın ter boşalmalar bin ton olmuş kafam...
bir de parasetemolun böyle ses kısma gibi bir etkisi var mıdır acaba? antibiyotik alma yada doktora gitme gibi bi ihtimalim maalesef yok. ölücek miyim ben?
(2) 

acil hastalık çözümü+balgam

fosforlu cevriye #462665 
merhaba yaklaşık olarak salı gününden beri hastayım. hastalığımın önceden bir merabası olmadı direk löngürt diye bir sabah baktım kalkamıyorum. neyse ilaçlar neyinler çok kötü günler geceler geçirdim. acayip kulak ağrıları çektim. dedim heralde ölüm treni bu alsında kurtulayım. bugün sabah biraz daha hafiflemiş hissederek uyandım kendimi. ama boğazım çok kötü. -biraz mide bulandırıcı olabilir- iki kere balgam çıkardım. ama balgam demeye bin şahit. topak gibi bir şey. ilk önce dedim heralde bademcikleri bıraktım. bu kadar koyu balgam olabilir mi? bir de kanlıydı biraz. çok özür dilerim sabah sabah midenizi bulandırdıysam ama çok merak ettim. bide ben yarına komple iyileşmek istiyorum. bunun için önerileriniz var mı acaba? nurofen kullanıyorum. bir de beechams diye bi ilaç kullandım. çok teşekkür ederim şimdiden.
(3) 

alt yazı

fosforlu cevriye #452102 
the bridge (2006) filminin türkçe altyazısını arıyorum. bir çok yere baktım ama yok. böyle kıyıda köşede kalmış filmlerin alt yazılarının olduğu site bilen var mıdır?
(10) 

yaş problemi

fosforlu cevriye #452019 
merhaba sevgili duyuru sakinleri,
benim şöyle bir problemim var 15 16 yaşımdayken herkes beni büyük zannederdi. 18 yaşıma kadar hiç bir alkollü mekana girmede hiç bir saatte problem yaşamışlığım olmamıştır. gel gör ki yaşım oldu 21, 22 insanlar beni küçük zannetmeye başladı. nasıl bir şey oldu anlamadım. benjamin button olabilir miyim? küçükken büyük gösterip büyüdükçe küçülen var mı aranızda başka?
(2) 

hukuk- miras

fosforlu cevriye #448315 
şimdi a kişisinin babası ölünce a kişisine kalan miras borçtan başka bir şey olmuyor. uyanık a da bunu reddediyor. yıllar sonra a kişisinin babaannesi ve dedesi ölüyor. yasal olarak bu a kişisinin mirastan pay alma hakkı var mı? yoksa babasının mirasını reddettiği için dolaylı olarak diğerlerininde mirasını reddetmiş mi sayılacak?
(3) 

dostoyevski sevenler

fosforlu cevriye #443580 
dostoyevskinin en sevdiğiniz kadın karakteri hangisidir? ya da en akılda kalan? ve hangi özelliğiyle?
(6) 

makale

fosforlu cevriye #441093 
beyhan asmanın rus edebiyatındaki kadın karakterler adlı makalesinin tam sürümünü arıyorum. bulan olursa çok bir makbule geçer.
(2) 

facebook sorusu

fosforlu cevriye #434996 
hani bi yerden son 4 5 girişin hangi ilden yapıldığını görüyorduk. nerdendi o?
(3) 

iphone 5 efsanesi

fosforlu cevriye #431162 
bu heyecanlı hikayede son durum nedir bilen var mı? ne zaman çıkacak? iphone5 çıktığında 4ün fiyatı çok aşırı düşer mi?
(3) 

görsel uyarılarım nerde?

fosforlu cevriye #428918 
marhaba arkadaşlar,
şimdi şöyle bir sorun var. düne kadar caps locka bastığımızda sevimli bir asma kilit ekranda kitlenir açlır, sesi klavyeden açıp kapattığımızda ekranda buna binaen ibareler gözükürdü şuan yok. hangi güzel parmağım klavyede bir yere bastı da bu sorun oluştu bilemiyrum. hangi parmağım olduğunu siz de bilemezsiniz ama sorun nasıl çözülür?

launch manager mevcut ondan bir şey mi kapandı. nasıl açılır bilenler bir diyiversin.
(4) 

perma yaptırmış olanlar bi el edin

fosforlu cevriye #427036 
perma yaptırmak istiyorum. ama yıpranma sorunları beni benden alıyor. bir de ben iri kıvrımlar istiyorum. bu konuda deneyimlerini paylaşacak birileri var mıdır acep?
(10) 

aşırı laptop ısınması

fosforlu cevriye #426727 
aşırı derecede. açıldıktan sonra yarım saat içerisinde el değmeyecek hale geliyor. neden olur nasıl çözülür? bunu çözebilirsek istanbul bi nebze serinleyecek. inanıyorum.
(4) 

haftasonu bir yerlere gitmece

fosforlu cevriye #425995 
merhaba arkadaşlar, haftasonu istanbula yakın bir yerlere gitmek istiyoruz. deniz kenarı olsun istiyoruz. istanbul bu bakımdan zengin bir çok yer var ama biz kalacak yer konusunda biraz endişeliyiz. gittim gördüm şurda çok güzel bir pansiyon vardı huzurluydu manzarası çok güzeldi diyip deneyimlerinden faydalandıracak bir hayrısever varsa pek bir hora geçer.
adalardan birinde, ağvada, yada tekirdağa doğru herhangi bir yerde olabilir. yelpaze epey geniş aslında.
(1) 

adada kalacak yer

fosforlu cevriye #425014 
merhaba arkadaşlar, önümüzdeki haftasonu için adalardan bir ada beğenip bir gün kalmak istiyoruz. sizin önerebileceğiniz ada ve pansiyon var mı acaba? güzel temiz ve manzaralı bir yer olursa pek mutlu olurum.
(4) 

ingiltereden telefon almak caiz midir?

fosforlu cevriye #424714 
evet yazın ingiltereye gideceğim telefon almak istiyorum. bu konuda fiyatlar şöyledir, iphone londradan alınır, oxfordun samsung galaksileri pek meşhur, meydandan girince ikinci sağda bakkalın orda telefonlar çok güzel, bence alma göte girebilir diyebilecek lock unlock tartışmalarına son nokta koyabilecek deneyimli arkadaşlar arıyorum.
(2) 

istanbulda yemek yemelik yer

fosforlu cevriye #416325 
tercihen avrupa yakasında astronomik fiyatlı olmayan güzel yemek yapan ferah biraz da manzaralı bir yer bilen var mıdır?
(1) 

kurumuş fesleğen

fosforlu cevriye #402403 
tamamen kurumuş ölmüş fesleğeni diriltmek mümkün müdür?
(28) 

sarhoş resetleme.

fosforlu cevriye #388365 
elimde bir adet inatçı rakı sarhoşu var.
yarın işe de gitmesi lazım. şuan sızdı arasıra kusmaya çalışıyor ama kusamıyor. içtikten sonra epey kusmuş yani midesi boş.
buna nasıl reset atılır?
(3) 

yeşil pasaport

fosforlu cevriye #363459 
şimdi babadan kaynaklı yeşil pasaport 25 yaşından küçüksen de sigortalı işte çalışınca düşüyor diye biliyorum. peki işi bırakınca tekrar yeşil pasaport alınabiliyor mu yoksa bir kere çalışınca yeşil pasaport hakkı komple bitiyor mu?
(7) 

pipo tütünü

fosforlu cevriye #344669 
merhaba sevgili pipo severler, bir arkadaşıma pipo tütünü alacağım ama istanbulda nerden alınır güzeli nedir raici nedir ne değildir pek fikrim yok beni bu konuda aydınlatacak olan keyif insanlarına şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. bu arada önemli midir pek bilmiyorum ama tütün alınacak pipo lüle taşından.
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık