(2) 

internet gerektirmeyen harita appi

fosforlu cevriye #676683 
İphone ya da lumia için internet kullanmayan harita uygulaması var mı ?
(13) 

erkek arkadaşa küçük sürprizler

fosforlu cevriye #674680 
hani kıza böyle çiçek çikolata oyuncak neyin alınca mutlu oluyor ya. bunun erkek versiyonu ne acaba? erkeği mutlu edecek küçük sürprizler neler?
(6) 

bir garip yemek yiyememe.

fosforlu cevriye #672170 
1 aydır doğru düzgün 3 kere falan yemek yedim galiba. 1inde balık birinde et birinde köfte yedim. onun haricinde yemek namına hiç bir şey yemedim. yiyemiyorum. canım istemiyor. midem bulanıyor. sadece sabahları bir şey yiyebiliyorum. genelde mısır gevreği falan oluyor o da.

açlık hissetmiyorum. bir şeyler yesem ya ishal oluyorum ya da mideme oturuyormuş da sindiremiyormuşum gibi hissediyorum. bu yüzden midem bulanmadığı zamanlarda da yiyemiyorum.

ama ilginçtir güçten düşmedim. çok enerjiğim. sabahları kendiliğimden erkenden kalkıyorum falan. yorulayım karnım acıksın da bir şeyler yiyeyim diye ha bire yürüyorum. en son unkapanından ortaköye yürüdüm ama gene tık yok. hala yemek görünce midem bulanıyor. kendimi sürekli tok hissediyorum.

şimdi sorum ben ne zaman cortlarım. böyle devam edemem heralde. ama nasıl ne zaman düzelirim? başına gelen var mı? ha bir de bir gün yemek yediğimde öküz gibi kilo mu alıcam nolucak?

bir de ne doktoruna gitmek gerek?
(1) 

Kilyos balık

fosforlu cevriye #669001 
Kılyosta kısırkayadayız. Gitmeden bir balık yiyelim dedik mekan önerebilecek olan var mı?
(4) 

amerikadan iphone

fosforlu cevriye #664210 
amerikada apple storedan aldığımız iphone için türkiye de herhangi bir garanti mevcut mu?
(11) 

kalorisi az sarhoş olma yöntemleri

fosforlu cevriye #658971 
sb.
(1) 

kilyos çadır kurmalık yer

fosforlu cevriye #658540 
merhaba sevgili kampçılar. istanbuldan 1 günlüğüne de olsa uzaklaşıp dalga sesi doğaya dönelim dedik aklımıza kilyos geldi. denize girme derdinde değiliz. sadece huzur peşindeyiz. çadırımız uyku tulumumuz hazır. kilyosu önerir misiniz? neresine nasıl gidelim?
ya da istanbulda başka nere önerirsiniz?
(13) 

iki buçuk yıllık ilişkiden ilk gün performansı beklemek.

fosforlu cevriye #654018 
öncelikle ilk gönül işlerim. pek bi heyecanlıyım.

olayları uzun uzadıya anlatmayacağım. ben abartıyorum. ben 2 buçuk yıllık ilişkiden ilk gün heyecanı bekliyorum. hata mı ediyorum. bana bunu verecek adam ilişki siksen bulamaz mıyım lan?

şuan kendimi aşırı lanet kaprisli tripli bok gibi hissediyorum. biri bana anlatsa belki bi siktir git derim. ama ben o ilk heyecanları özlüyorum. çok özlüyorum. o böyle plan yapmalar. şimdi sürekli bi bi şekilde hallolur modunda gibiyiz. birbirini çok iyi tanıma ve işte bi şekilde ayarlanır modu. sanırım genelde ayarlayanda benim. bundan da ekstra sıkıldım.

seviyorum. sevmiyor da değilim. çok şey yaşadık. çok güzel anılarımız var. düşününce hepsini hala heycanlanıyorum. ama sanki çook uzun zaman önceymiş gibi. böyle evli alışmış çift gibi çok mutsuzum. bir de üstüne üstük geçen biri geyiğine de olsa sende uzun ilişki havası çok var. bi soğuksun mutsuzsun neşeli değilsin dedi. bu ilişki bana zarar mı veriyor diye bir de ordan yardırmaya başladım. eskiden aşırı girişken aşırı konuşan sohbet muhabbet geyik çok seven biriyken şimdi güdükleşmiş hissediyorum hakikaten. yeni insanlarla iletişim kurmakta ciddi zorlanıyorum. uzun ilişki buna neden olur mu?

bu dediklerim elbet olacak ama ne bileyim 30da olsun ya! daha 21 yaşındayım. heyecanlı bir ilişki yaşamak istiyorum. çok mu yanlış gelmişim?

edit: ayrılsam mı ayrılmasam mı diye sormuyorum duyuru halkı. her ne kadar heyecan peşinde yaşı genç bir kız olsam da ilişki geleceğine yönelik kararları bireylerin kendilerinin hiç bir baskı ve etki altında kalmadan karar vermesi gerekliliğine inanıyorum. lakin benim sorum ilişkinin eskimemesini istemek çok mu abuk bir şey. ilişki deformasyonu illa olur mu?
(5) 

telefon sorusu/ s4 kullanıcılarına anket.

fosforlu cevriye #651826 
merhaba,

2 ay önce samsung s4 aldım. mükemmel fotoğraf çeken bu telefondan ziyadesiyle etkilendim. ne var ki 15 gün içinde aşırı ısınma ve yavaşlama problemleriyle gönderdim. geldi düzelmemişti bi daha yolladm. neyse şuan aradılar ve iade aldıklarını para iadesi ya da aynı yeni ürün verebileceklerini söylediler.
şimdi ben ne yapayım?

samsunglu kimselerle konuştuğumda herkes telefonuna aşık. kimse ısınıyor demiyor. sanırım kimseninki de benimki kadar ısınmıyordur. ancak yavaşlık konusunda aslında benzer şeyler var. nebleyim rehber uygulamalar biraz yavaş açılıyor gibi geliyor bana. bunu dediğim cağnım samsung kullanıcıları ise appledan sonra biraz öyle geldiğini söylediler.

s4 ekran genişliği kullanım kolaylığı fotoğraf kalitesiyle baktığım telefonlar arasnda epey iyi durumda. iphone 5 almak bana da bira saflık gibi geliyor. ama ben artık üzülmeyeceğim. deli gibi ısınmayan. yavaş olmayan bir telefon istiyorum. çok dertliyim be duyuru. ne yapayım ben?


s4 anketi ise şöyle:
-telefon sizce yavaş mı?
-ne yaparken ısınyor? internette gezinmece ve mesajlaşma ile yanak yakan sıcaklığa ulaşıyor mu?
-bazı uygulamaları kullanırken sorun yaşıyor musunuz?
(2) 

istanbul-kickbox

fosforlu cevriye #650926 
merhaba daha önce de sordum ama pek iyi anlatamamıştım galiba tekrar bir danışayım dedim.
biz iki kız gaza geldik kickboxa başlayama karar verdik. ama nereye gitsek bilemedik. böyle genelde vucut çalışan erkeklerin olmadığı bir yer arıyoruz. istanbulda merkeze yakın yerler olur. yani taksim, beşiktaş, kadıköy, bağdat caddesi etiler ne bileyim bir beylikdüzü küçük çekmece tuzla sarıyer gibi uzak yerler hariç merkezdeki önerilerinize açığız.
(4) 

istanbul- kickbox

fosforlu cevriye #648333 
istanbulda kickboxa gitmiş olan var mı? iki bağyan ilgilenmeye karar verdik. dağ başı olmadıkça istanbul içi önerileriniz ve deneyimlerinize açığız.
(5) 

merhaba kampçılar çadırcılar

fosforlu cevriye #641243 
istanbulda en ucuz çadır nerden alınır? ne kadardır?
(5) 

biletix paramı yuttu yardım

fosforlu cevriye #640647 
az evvel biletixten bilet alırken son anda hata verdi. referans no falan vermedi. ama kredi kartından arayı çekmiş. ama elimde referans numarası neyin yok. biletlerimde de gözükmüyor. başına gelmiş olan var mı?
(5) 

siyah nokta yüz temizleme

fosforlu cevriye #637527 
clean and clear ve neutrogena'nın kini kullandım.
sizce en iyi günlük cildi pamık gibi yapan peeling(ya da ne deniyorsa buna) hangisi?
(1) 

rusya bilenler bi bakıverin

fosforlu cevriye #636872 
bayramda rusyaya gideceğim. moskovadan petersburga volgadan gitmeceli.
petersburg ya da moskova da bildiğiniz sevimli ikinci elci antikacı dükkanlar var mı? hani böyle çook eskide de kalsa rehinci rehin kültürünün buram buram yaşandığı topraklar ya hani. öyle ikinci el plak kab kacak çanta neyin satan yerler bilen var mı?
(3) 

çok acil tek cümle ceviri

fosforlu cevriye #627932 
suçluyu kazıyın altından insan çıkar
orjinal metin de nasıl geçiyor bilen ya da ingilizceye çevirebilecek olan var mı?
(4) 

koc hukuk vs bilkent hukuk

fosforlu cevriye #623800 
Ben iuhfdeyim ama bir yakinim koc hukuk istiyor. Ben de nedense bilkentin daha iyinoldugunu düşünüyorum. Bir kiyaslamaya yardim edebilecek biri var midir?
(2) 

samsung s4 twitter

fosforlu cevriye #622331 
samsung s4 dünyanın en sikimsonik telefonu mu bana mı öyle geliyor diyerek lafıma başlamak istiyorum. ama bu duyuruda samsungtan ziyade android twitter uygulamasına sövmek istiyorum. resimli tweet atmıyordu. silip bir daha yükledim. şimdi trend leri güncellemiyor. sanahtan beri dindar gençlik ne takipleşti arkadaş diyorum. bu sorun bir ben de mi var? nasıl düzelir?
(1) 

mahkeme kararına ulaşmak.

fosforlu cevriye #620456 
Ankara 13. Sulh Ceza Mahkemesi'nin ethem sarısülük cinayeti için verdiği karar ve gerekçesine nasıl ulaşabilirim?
(3) 

çengelköyü nasıl bilirsiniz?

fosforlu cevriye #619520 
çengelköy'e pazar kahvaltılarında gitmekten çok mutlu olurdum. bugün orda çınaraltına yakın bir yerde bir ev buldum. sevimli.
çengelköy'de oturan ve ulaşım,muhit açısından beni bilgilendirebilecek olan var mı?
(1) 

istanbul içi nakliyat

fosforlu cevriye #619434 
ihale usulu nakliyat olan bir site varmış diye duydum.
bilen eden var mıdır?
bir de çapadan çengelköye ev taşımış olan var mı? ne kadar tutar?
(1) 

istanbul metro

fosforlu cevriye #614808 
şişhane-taksim taksim-hacıosman metrosu çalışıyor mu?
(3) 

gezi parkındaki parti topluluk bayrakları

fosforlu cevriye #612459 
nasıl değerlendiriyorsunuz? bazı gruplar konuyla tamamen alakasız el broşürleri falan dağıtıyorlar. stant kurmaları ne kadar samimi geliyor size?
(1) 

dante-cennet orjinal

fosforlu cevriye #611643 
immoraltales.tumblr.com

bu kısımın orjinalde nasıl yer aldığını bilen var mı?
ya da edebi olarak nasıl cevrilebilir?(ingilizce)
(1) 

taksim de bayram yok mu?

fosforlu cevriye #611321 
www.trcanlitv.net

bu yayın canlı değil mi? taksim gümüşsuyu diyor. neresi yanıyor?hani polis çekilmişti?
(2) 

canlı yayın?

fosforlu cevriye #611267 
halk tv bozuldu mu? neden olayları göstermiyor? canlı beşiktaşı açabilen var mı?
şuan taksim beşiktaş canlı yayın izleyebilen var mı?
(1) 

bu yayın nerdne yapılıyor??

fosforlu cevriye #611262 
(1) 

bu yayının sesi sizde çıkıyor mu?

fosforlu cevriye #611258 
çıkanı var mı? www.trcanlitv.net
(2) 

halktv deki küçük ekran

fosforlu cevriye #610727 
o ekranı tam olarak nerden izleyebiliriz?
(1) 

kösem sultan

fosforlu cevriye #609149 
yarın akşam harbiye açık havadaki oyuna gidicem. ama ne kadar sürüyor, kaç perde biç bir yerde bulamadım. daha önce gitmiş olan, bilen var mı?
(4) 

istanbul katlediliyormuş gibi hissediyorum.

fosforlu cevriye #608031 
gezi parkının avm ve cami olacak olması, 3. köprü. nasıl durdurulamıyor bunlar aklım almıyor. alenen bir tecavüz varmış gibi hissediyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
(2) 

akşamüstü istanbulda yürümek koşmak.

fosforlu cevriye #607903 
akşam üstü veya saat 7 den sonra çapadan arabayla gidilebilir. ferah, doğal yürüyüş spor yapmalık koşmalık nereleri var acaba?
(4) 

haberlerde altta yazan haber özeti

fosforlu cevriye #606083 
hani mesela altta başlık gibi bir şey oluyor ya. ne bileyim mesela "reyhanlı da patmalma..."
"kırmızı biber fiyatları tavan yaptı.."
"bu kadarda olmaz ama dediertti..."
gibi şeylerin özel teknik bir adı var mı?
(2) 

istanbulda vespa kullanıcıları

fosforlu cevriye #603650 
ne gibi sorunlarla karşılaşıyorsunuz? hangi güzargahları tercih ediyorsunuz? hem ekonomik hem de güzel olan tercih modeli hangisidir?
(1) 

laptop hopalor sorunu

fosforlu cevriye #603178 
kulaklıkla dinlerken sorun yok ama normalken ses haşur huşur geliyor. neden olabilir? ne yapsam düzelir?
(3) 

laptop sesinin cortlaması

fosforlu cevriye #602881 
boyle sürekli haşur huşur ses geliyor han miktofon bir yere sürterde bi ses gelir ya öyle video izlerken müzik dinlerken. sabah yoktu. bir anda oldu. problem ne olabilir? nasıl çözerim? kaça patlar?
(4) 

50lilik rakı kaç duble eder.

fosforlu cevriye #602443 
soru başlıkta.
(3) 

kuzey güney

fosforlu cevriye #601930 
abi izleyen varsa bi söylesin kuzey ne iş yapıyor. makara dedikleri ney?
(2) 

apartman girişi kapı fiyat

fosforlu cevriye #600144 
ne kadardır. kabaca bi fikri olan var mı acaba? mesela 3 4 bin var mıdır?
(3) 

3 idiot tarzi film

fosforlu cevriye #594112 
O tarz dansli hint filmlerinden favorileriniz nelerdir? Eglenceli dansli?
(1) 

emek sineması sorusu

fosforlu cevriye #587460 
emek sineması ile ilgili bir soru vardı ama silinmiş galiba.
neden sanatçı zengin dostlar ya da ne bileyim sanat sever zengin işadamları neyin birleşip satın almıyor? çok cahil cühela bir soru olduysa kusura bakmayın da şimdi istanbul film festivali kapanış konuşmasında cem yılmaz emeği satın aldım diye bir şaka yaptı ben gayet ciddiye aldım mesela. neyse bu konu neden cetrefilli bir de. sahibi kim bu emek sinemasının şu an?
emek sineması kamu malı ile ki galiba öyle devlet neden avm yapıyor la?

not: şöyle bir şey var. bunu okudum ama daha perde arkası bilgisi olan var mıdır?
www.sabah.com.tr
(4) 

koç üniversitesi hukuk fakültesi

fosforlu cevriye #586986 
şuan okuyan ya da mezun var mıdır acaba burlarda? ya da çevrenizde varsa duyumlarınız neler? akademik kadroları bana biraz güdük geldi.
(3) 

n11 ve dubai bilişim nasıl bilirsiniz?

fosforlu cevriye #585258 
n11.com sitesinde dubai bilişim tedarikçili çok uygun fiyata iphone5 görüm. ne gibi bir yamuğu sorunu olabilir?
(2) 

iphone 5 fark ne?

fosforlu cevriye #585254 
www.n11.com

www.n11.com

iki ürün arasında ne fark var bilen var mı?
(6) 

kötü kokan evi kurtarmak

fosforlu cevriye #585150 
iki gece önce süt ısıtırken dalmışım süt bir yarım saat falan kaynamış kaynamaktan geçmiş kömür olmuş cezve falan pert o derece bir kömürleşmeden bahsediyorum. onun o yanık kokusu evdne çıkmıyor. sürekli havalandırıyorum. buz givi evde oturuyorum ama hala var. ne yapmak lazım? nasıl bu koku gider?
(1) 

hangi mektuplu kitapta geçiyor?

fosforlu cevriye #584383 
ya böyle bir yerde okudum unutmayayayım dedim unuttum.
sizin mutsuzluğunuzu hüznünüzü sevdim ondan böyle mektuplaşıyoruz gibi bir bölümdü. hatırlayan denk gelmiş okumuş olan var mı?
(2) 

saç bakım maskesi

fosforlu cevriye #584343 
pantene mi schwarzkopf gliss mi?
(5) 

azıcık rusça bilen bakabilir mi?

fosforlu cevriye #583441 
www.apple.com buradan iphone 5 ve 4s fiyatını söyleyebilir misiniz acaba?
(4) 

bilgisayar alacağım yardım.

fosforlu cevriye #583419 
samsung r850 kullanıyorum. kırmızısını severek almıştım. teknolojiyle yakınlığım bu kadar.
bilgisayardaki şuanki sıkıntılarım çok kasıyor,
çok ısınıyor, batryası öldü ha bi de çok ağır.
ağırlığı dışındakileri fan format gibi şeylerle çözebilirim muhtemelen ama daha hafif daha ergonomik ekranı dokunmatik bir şeyler cazip gibi geldi.

www.teknosa.com
bu bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz? asusu nasıl bilirsiniz? nedir ne değildir?
bir de kafası dönen ultrabooku olan var mı? memnun mu? hangi markalarda var acaba?
(1) 

istanbul çapa diş hekimine hasta olmak

fosforlu cevriye #581664 
abi sıçayım açtığım başlığa.
sevabına şunun kullanımı nasıl olucak biri söylerse ona da çok sevinicem de çapa diş hekimliğinde tedavi olan var mı aranızda?
tam olarak nerede?
nasıl iyi mi?
dişim ağrıyor daha önce dolgu olan bir diş sanki tekrar çürümüş gibi hissediyorum beni ayakta düzmesinler istiyorum. gereksiz işlemmler yapılmasın istiyorum. ne yapayım? bir de randevu bir gün sonrasına veriliyor diyor, ne zaman açılıyor? nasıl randevu alınır? internetten alınmaz telefondan mı alınır?

mobil görünümden çık