(3) 

Html ve wordpress

fosforlu cevriye #1203877 
Merhaba canım duyuru,

Havadan konuşmak farz. Burası çok sıcak, az esiyor mutluyuz esmedi mi ağlıyoruz. Siz nasılsınız?
Şimdi hosting ve alan adı aldık ancak gönlümüze göre template nerden nasıl seçcez bilemiyoruz. Bütçe 20 dolar nerden bakalım. Html ve wordpress farkı nedir acaba?
(5) 

yarı profesyonel internet sitesi açmak

fosforlu cevriye #1202428 
Merhabalar bir internet sitesi oluşturma işine girişeceğiz. Çok basit bir şey olmasını istiyoruz. Sadece biz kimiz napiyoruz bolumu olan bi de ayruca blogu olan minimal birsey olucak. Ancak sunucu hosting template konusunda kafamız çok karıştı. Nereden ne almalı nasıl yapmalı f/p olarak en ideali hangisi acaba? Bir de mesela newsletter eklemek istiyoruz. Onu sonradan mı alabiliyoruz, yoksa ona göre mi sunucu hosting mi almak gerekiyor. Gerçekten çok cahilim. Bu konuda bana önerebileceğiniz video, makale herseye talibim.

izmirde olup bize hem ogretip hem yardim edicek biri olursa kendisine yemek ismarlariz, cok iyi insanlariz balkonumuzda sofra bile kurariz.

ancak derseniz ki yok bu iş beleşe yapılcak iş değil size öğretmek de mümkün değil. bu işi şu kadara yaparım siz hiç bulaşmayın ona da bi bakabiliriiz. ya da böyle dev bütçe olmayan desteği nerden alabilirim?
(1) 

armut.com

fosforlu cevriye #1194938 
hizmet veren olarak kullanıyor musunuz? bana komisyonları ve teklif vermek için istedikleri paralar fazla geldi. iş bağlanıyor mu gerçekten? değer mi?

başka alternatif kanallar var mı?

not hizmet dediğim şey nakliye temizlik değil bu arada, sosyal medya danışmanlığı logo tasarımı kurumsal danışmanlık falan. evet ben de armutu sadece nakliye sanıyordum. görünce şaşırdım.
(4) 

İzmir veya cevresinde gidip kalmalık yer

fosforlu cevriye #1186328 
Merhaba sevgili duyuru ahalisi,

Pazar gunu romantik kaçamak planlamaktayız ancakk izmirin yabancısı olduğumuz için ne yapsak nereye gitsek bilemedik. Bi sığacık geliyor aklımıza başka öneriniz var mıdır? Öneri içine fiyatı ile birlikte butik otel / pansiyon eklentisi de yaparsanız çok seviniriz. Araba var o yüzden mesafe ya da yol çok mühim değil. Ama çok büyük bütçelerde yerler bakmıyoruz. 100 150 civarında geceliği olsa ne güzel olur.
(4) 

izmir kahvaltı

fosforlu cevriye #1180858 
merhaba sevgili izmirliler,

bu ara sürekli böyle duyurulara başlıyorum. çünkü izmire taşınmış hevesli ve bilgisiz bir insanım.

aramaya inandım. sözlükte başlığı bile var baktım. en güzeli sahilde boyozmuş bence de kesin öyledir. ancak yarın istanbul'dan sevdiceğim gelicek. onu havaalanından alacağım sabah erkenden güzel böyle istanbul kokmayan seri üretime geçmemiş kalabalık olmayan deniz kenarı olsa çok güzel olur ama doğal bak izmir kahvaltısı böyledir işte demelik bir yer arıyorum.

hiç bir şey bulamazsam kafamda dümdüz urla'ya sürüp sahildeki yerleri denemek var açıkcası ancak onlarda sanki çok mu kalabalık olur bilemiyorum. tabi güneşli günler yeni başladı, yarın pazar tenha bir yer bulmak hayaldir tahmin ediyorum ama mesela böyle mekan olarak kalabalık olsa da boğmayan bir yer vardır bence.

mesela istanbul'da iken biz en çok nişantaşı bazlama kahvaltıyı seviyorduk. ya da kadıköy naga putrika.

evet var mıdır böyle gitmeyi sevdiğiniz önerebileceğiniz bir yerler acaba?
(6) 

Nevresim carsaf?

fosforlu cevriye #1152649 
Dalli budakli gullu olmayan sade duz ya da minimal desenli carsaf,nevresim, yastik kilifi istanbulda uygun fiyata nerde bulabilirim.

Bir de ev esyalarini ucuza alabilecegim beyoglu-sisli civari pazar var mi? Sosyete pazari adi altinda herseyin magazadan pahali oldugu sacma sapan pazarlat degil ama.
(5) 

avrupada bir ülkeden us vize başvurusu

fosforlu cevriye #1150097 
italya'dayım türkiye'ye dönmeden amerika vize başvurusu yapabilirim gibi duruyor teoride, yapan var mı? tanıdığının tanıdığı da olur? hoş görüyorlar mı böyle şeyleri?

neden soruyorum. mesela amerika vatandaşı ama türkiyede yaşayan birine italya vize vermedi gidip amerikadan başvurunca verdi bildiğim bir örnekte. amerika bu konuda nasıl?
(5) 

istanbul iş piyasası

fosforlu cevriye #1148111 
merhabalar,

ocak ayı itibariyle iki ay istanbul'da tez yazmak için bulunacağım. Aslında avukatım ancak hukuk büroları insanın suyunu çıkarmaya yönelik olduğu için part time avukat almıyorlar alsalar da part time ile kalmıyor.
tez yazarken günün yarısında ya da haftanın belirli günleri tam gün çalışabileceğim işler listesine cafe'de çalışmak dışında bir şey ekleyemedim. ancak şuan istanbul'da kriz ne kadar hissediliyor cafeler gerçekten sinek mi avlıyor iş bulma ihtimali nasıl emin olamıyorum. siz sevgili duyuru ailesine fikir danışmak istedim. 2 aylık part time çalışmalık cafe kitapçı nerelere bakmamı önerirsiniz? mesela taksim ölmüş diye duydum.

bunun yanında başka part time iş başka neler olabilir? sözleşme çevirisi için tercüme burolarıyla konuşayım diyorum ancak onlarda sanki biraz zalim.
(3) 

makyaj malzemesi (b&b krem ya da fondoten özelinde)

fosforlu cevriye #1118407 
merhaba duyuru kızları,

aramaya inandım. konuda duyurular var ancak bu konuda bilgili çok insan olduğunu düşündüğümden soruyu tekrar hortlatmaya karar verdim. biraz daha özelleştireceğim tabi.

vakamız çok makyaj yapmayı sevmeyen kız modeli. makyaj yapmayı sevsem bile yüzümde durmuyor, yüzüm bi şekilde makyajı emiyor, rüzgarda uçuyor ya da elimle siliyormuşum gibi hissediyorum.

özellikle yüzümün biraz kadın gibi özenli durması için kapatıcı fondoten pudra b%b krem ne kullanmam gerekiyorsa ona ilişkin tavsiye rica ediyorum. ancak belirtmek isterimki cildim çok hassas. hemen pütür pütür olup sivilceleniyor. alerjik bir yapım var. bundan önce chanel ve nars kullandım ancak bu sorunu yaşadığım için çok da uzun süreli kullanamadım. alerjisi olan kızlar ne kullanıyor acaba?

bununla beraber güzel bakımlı bir kadın olmak için başka ne sürüp sürüştürmek gerekiyor? hangi markaları tavsiye edersiniz?

şimdiden çok teşekkür ederim.

not: çok sık kullanmadığım için fiyat konusunda kendimi sınırlamayı düşünmüyorum. bu arada önümüzdeki hafta italyaya gideceğim. duty free ve italya'dan alma opsiyonlarımda var.
(3) 

İstanbula veda partime davetlisiniz !

fosforlu cevriye #1105092 
Merhabalar,

6 yıllık istanbul serüvenime ara veriyorum. Daha küçük daha mobil bir hayata geçeceğim içinde başta kıyafetlerim olmak üzere bir çok şeyimi satıyorum. Bu duyuruda güzel insanlar tanıdım güzel cevaplar buldum. Pazar günü evdeki içkileri değerlendirmek ve gelenler de beğenirlerse bir şeyler alsınlar sonraki küçük mobil hayatıma destek olsunlar diye bir etkinlik oluşturdum. İnstagram beyazyakadolap adresindeki kıyafetleri 5 lira 10 lira 20 lira şeklinde elden çıkarmayı düşünüyorum. Bussiness life a adım atacak kadınlarımız yada hali hazırda mücadele eden cannar kadınlarımız için uygun güzel kıyafetler mevcut. Biraz kıyafet alırım biraz jager içerim plaktan güzel müzilk dinlerim diyen herkesi beklerim.

Katılmayı düşünen olur ise yeşillendirsin ya da cevap yazsın fb daveti atayım kendilerine.

İşin soru kısmı ise ben bunu daha fazla nasıl duyurum? Bu eşyalar elimde kalırsa en iyi nasış değerlendirim?gerçekten elimde çok fazla kıyafet ayakkabı var olayın vehametini anlamanız açısından ayakkabılardan bir kuble bırakıyorum
(2) 

İtalya da erasmus

fosforlu cevriye #1097709 
İtalya da erasmus yapan oldu mu? Anlatılacak her bilgi benim için altın değerinde.
Banka dan sağlığa ulaşımdan dil problemine her türlü bilgi olur. Ben güneye gidiyorım ama ortada ya da kuzeyde yapmış olanları da dinlemek isterim.
(2) 

Vergi mahkemeleri arasinda muhabere var dimi?

fosforlu cevriye #1094358 
Merhabalar,

Ankara vergi mahkemesinde bir dava acilmasi gerekiyor ama kisi mugla da. Normalde ceza da hukuk da var ama vergi mahkemeleri icinde boyle bir sey var mi? Yapan oldu mu ?
(1) 

Yarın müsait istanbulda pskiyatr

fosforlu cevriye #1065809 
İyi akşamlar duyuru ahalisi. Acil bir durum için istanbul tercihen avrupa yakasında psikiyatr arıyorum. Yarın gitmelik. Eğer bulamaz isek fulya acıbadem gibi duruyor. Fulya acıbademin psikiyatrisini nasıl bilirsiniz ?
(3) 

hollanda vize

fosforlu cevriye #1043708 
yakın zamanda vize başvurunda bulunan oldu mu? ne kadar sürede çıkıyor şuan ekstra uğraştırıcı bir durum var mı?
(4) 

Koah hastaligi teshis

fosforlu cevriye #1036587 
Merhabalar,

Hali hazirda grip olan birine koah teshisi konabilir mi? Iyilesmesinden sonra test yapilsa daha saglikli olmaz mi? Bir de erken teshis edildigi soylenmis. Sanki erken koah teshisi hali hazirda grip olan birinde teshis edilemez gibi geldi bana sadece nefes testiyle.

Bilgisi olanlar ayrica erken teshis koahla ilgili su serpebilirse cok sevinecegim.

Sigara muhakkak ki birakilacaktir.
(4) 

Erasmus ta eş durumu

fosforlu cevriye #1016477 
Merhaba sevgili duyuru sakinleri. Erasmusa giden insanın karısı ya da kocası yani nikahlı eşi kolay vize alır uzun süreli vize alır eşinşn oturma izninden yararlanır gibi bişi var mı? YA da bu nerden öğrenilebilir?? Fikri olan var mı acaba?
(11) 

Hgs olan aracta hgs kullanmadan gecis yapmak mumkun mu?

fosforlu cevriye #1001855 
Merhabalar, hgs olan arac ile tatile gitmek istiyoruz ancak hgs gecis ucreti hgsnin odensigi hesaba yansimasin istiyoruz bunun icin bir yol var mi? Hgsyi söküp baska bisi alsak neyin? Ya da baska bi arabanin hgssini yada ogs sini taksak plakalar uyusmayinca onu algilayip yine gecen araci plakadan taniyip onun hgs sine mi kesiyor??

Biraz karisik olabilir ama umarim ne demek istedigimi anlayan birileri olur..
(9) 

Sevişmek

fosforlu cevriye #995200 
Belki Gönül işi de olabilir çok emin Değilim ancak çok sormak istedim

Sevişirken hazdan mutluluktan aşktan ağlamak istemek diye bir şey var mı ? Bu Sürdürülebilir bir şey mi?
(8) 

ingilizce eczacılık yada kimya

fosforlu cevriye #968561 
ingilizce eczacılık yada kimya okumuş olan ya da kimyacı/eczacı ve ingilizceye hakim biri var mıdır acaba? 1 paragraf çevirmem gerek anlayamıyorum hiç bi şeyini:/
(1) 

Bozcaada 23 Nisan

fosforlu cevriye #927031 
23 Nisan'da bızcaada aşırı kalabalık olur mu nasıl olur? Knüonaklama gerçekten 3 gece 2 kişi min 600 mü?
Peki biz hiç rezervasyon yaptırmasak geze geze kalacak yer bulur muyuz yoksa salak mıyız biz yaptıralım iyi kötü bi yere rezervasyon yoksa açıkta mı kalırız?
(1) 

Kazik olmayan ozalitci

fosforlu cevriye #870339 
Pdf formatinda 100 civari sayfayi kitap gibi a5 boyutunda olcak sekilde guzel kagida bastirmak istiyorum istanbulda kazik olmayan iyi kalpli ozalitci onerilerinize acigim.
(4) 

Rusca bilen ya da rus edebiyatine meraklilae

fosforlu cevriye #867099 
Merhaba sevgili rusca kulak dolgunlugu olanlar
Derdim isme geleb bir sevgi sozcugu gibi duran uska eki ile mesela benm adim cevriye biri bana cevriyeyuska diyerek bana canim cevriye gibi bisey demek istiyor ya ya da cevriyecigim gibi bunun erkek isimlerine eklenen hali ney? Ahmetuska demiyorlar galiba. Ya da ben komple yanlis biliyorum karistirdim mi?
Sevgiler.
(1) 

Alınık tavsiye golden annesi olmak

fosforlu cevriye #859308 
Ani bir kararla 3 yaşında bir golden a 1 aylık geçici yuva oldum. Her konuda tavsiyeye açığım:)
(1) 

cümlecik. (ingilizce)

fosforlu cevriye #857812 
x pazarının GSYH içerisindeki payı
derken The percentage of IT market on GDP
demek doğru mu yani on iyi mi? ya da "bi şeyin bi şeydeki payı" için yaygın kullanılan bir kalıp var mı?
(1) 

Vodefone freezone

fosforlu cevriye #840566 
Film ekimi icin sifreye ihtiyacim var. vodedone freezone lu olan var midir acaba?
(4) 

hangisi daha kolay satılır(apple)

fosforlu cevriye #832318 
iphone 5c
ipad mini
ipad air

sıfır kutusu hiç açılmamış olarak gelicek. hangisini satmak daha kolay olabilir. ya da uygun fiyata herhangi birinin alıcısı var ise bu ilan satılık olarak da değerlendirilebilir.
(2) 

kabak koyu-lilith vs latcho

fosforlu cevriye #826626 
giden görenlerden tavsiye bekliyorum. ya da başka şura daha iyi diyeniniz varsa o da olur.
www.latchobungalows.com
www.lilithcamping.com

beklenti: huzur. deniz. kum. güneş.
(4) 

allahını seven üzerime eve bağlatmalık internet atsın

fosforlu cevriye #798057 
bu konuda derin araştırmaları olan biri varsa nolur tecrübelerini bana aktarsın. taşındık uydunet kullanıyorduk. uydu nete sövmekten ciğerim soldu. evde öyle aşırılar aşırısı internet kullanımı yok ama böyle idare edicek üzmicek bir şey arıyorum. hesaplı olsun istiyoruz bir de. siz bana şöyle şöyle şeyler var diyin ben bakiim. ya da siz sevgili ekşi duyuru kullanıcıları siz ney kullanıyorsunuz diyin bana.


not:eve telefon bağlatmak istemiyoruz

ps.taksime yolunuz düşerse çay bile ısmarlarım. (bira da olabilir)
(4) 

iltihaplı yara

fosforlu cevriye #780278 
cuma günü saçma sapan bir şekilde düşüp kafamı gözümü yardım. kafam gözüm iyileşti ama dizim geçmiyor. galiba iltihap kapmış. batikon ve terramciyn tedavisi uygulasam yeterli olur mu? bir de açık mı kalsa daha iyi kapalı mı? fotoğraf biraz mide bulandırıcı kusura bakmayın.
(3) 

travis/pixies konserine gitcek

fosforlu cevriye #777105 
biri var mı? yada gitmeyi düşünen 19 hazirandaki. eklenti olmak istiyorum.

24ündeki pixies konserine gitcek olanlar da dürtebilir.
(2) 

avukatlık ücreti

fosforlu cevriye #777037 
tck 191 var elimizde sulh cezada dosya. asgari avukatlık ücreti 4.500 olarak anlıyorum ben burdan doğru mu anlıyorum?

www.istanbulbarosu.org.tr
(2) 

beraber seyahat etme sitesi

fosforlu cevriye #752514 
bir site vardı. böyle hangi tarihlerde nereye gideceğini yazıyordu insanlar ona göre insanlar benzini kırışıp beraber seyahat ediyordu falan. bilen hatırlayan var mı?

daha ziyade ben 23 nisanda istanbuldn ankraya gitcem 27sinde döncem arabamda bir kişilik yer var gibi bir ilan açıyorum ve o tarihte gitmek ya da dönmek isteyen ya da o yol üstünde bir yere gitmek isteyenler bana ulaşıyor gibi bir siteydi.
(8) 

bedenin ruhsuz salınımı

fosforlu cevriye #751408 
gönül işi mi oluyor bu tam bilmiyorum. zira şu ara pek gönlüm yok aslında ama bu katagori bir anda daha uygun geldi.

7 ay önce falan 3 yıllık ilişkim bitti. sancılı bir atlatma süreci yaşadım. beni öküz gibi seven adam benden nasıl bu kadar nefret etti buhranına düştüm. inanılmaz hissiz olduğum hiç bir şekilde yemek yiyemediğim yaşayamadığım bir dönemden geçtim. 10 kilo verdim. ki şuan da gayet memnunum esasen bu durumdan. neyse efendim sonra bu ara inanılmz bir gece hayatına düşüp one night stand olayına başladım.
normalde hissiz hiç bir şey yapamazken öpüşemez bakışamazken bu ara hiç tanımadığım adını bilmediğim adımı söylemediğim ya da adımı uydurduğum adamlarla birlikte oluyorum. sonrasında hiç bir şekilde irtibat kurmak istemiyorum. her birine saçma sapan başka bir şey uyduruyorum. başka başka hayatlar uyduruyorum.
ruhumu bulamıyorum
ruhsuz hissiz bedensel paylaşımlar yaşıyorum. hiç bir şey düşünmüyorum. ertesi gün de hiç bir şey hissetmiyorum. ilk zamanlar o 7 ay önce ayrıldığım adamı hayal ediyordum. sonra o da bitti. artık sıfır. tamamen ruhsuz ve duygusuz.
daha ne kadar böyle devam edicek bilmiyorum. şuan bundan mutsuz değilim. sadece eğlence kafasında dalgama bakıyorum. ama mutlu da değilim. hissizim. bu hissizlik ilerde beni üzücek mi bilmiyorum. sanki aşırı şekilde ağrı kesici içmişim de uyuşmuşum aslında canımı çok acıtacak şeyler yapıyormuşum da ilerde acısı çıkcakmış gibi.
insanlarla iletişim kurmayı çok gereksiz buluyorum. kendimle ilgili paylaşımlardan kaçınıyorum. büyük ihtimalle bu yüzden tanıştığım insanlara kendim yerine hayali bir karakter uyduruyorum. az konuşup bol içki içip yatıp ertesi sabah kalkıp gidiyorum.
sorum ne bilmiyorum. ama bir şeyler duymak istiyorum. bu durumda bir dönem geçirmiş olan var mı? bunun sonu ne nereye varıcam merak ediyorum.

herkese sevgiler iyi geceler.
(1) 

eski fotoğraf makinası tamir

fosforlu cevriye #744256 
küçük bir makina, epey eski çalışma ihtimali var mı yok mu hiç emin değilim ama çalışsın çok istedim. istanbulda halden anlar ayakta sikmeye çalışmayacak canım esnaf ton ton fotoğraf makinası tamircisi var mı?
hayyam pasajına bi gideceğim ama orda adam yerine konmamaktan siktir yemekten ya da kazıklanmaktna korkuyorum.
(5) 

babaya şık cüzdan

fosforlu cevriye #742467 
babama ne aliim başlıklı zibilyon tane duyuru var. oturdum okudum ama bi yere varamadım. emin olamamakla birlikte acaba şık bir cüzdan mı alsam dedim
hediye sebebimiz ilk maaş. maddiyat mühim değil ama maneviyatı kuvvetli bir şey olsun istiyorum beynim durdu. gömlek yakın zamanda aldık. saat zibilyon tane var. neyse cüzdan aliim diyorum ama şık cüzdan gerçi ilk maaşla cüzdan almak da çok mu abes şeedemedim.eğer abes demiyorsanız erkek şık cüzdan için beni nereye yönlendirirsiniz? istanbuldayım.
anneme ne alcak o da var. of hayat çok zor. bi el atıverin şu kafası karışık kulunuza.

bir de antika bir kol saati gibi bişi alsam nasıl olur acaba? abi benim babam size niye soruyorum bana sinir oluyorsunuz değil mi işte ama insan bazen düşünemiyor.
bir de ek bilgi bu ara bağ bahçe işlerine girişmeye karar verdi. onunla ilgili ne alınabilir. çapa ya da çiçek çoşturan cevabını verecek arkadaşlara şimdiden kokulu öpücük yolluyorum.

kiss kiss kiss
(3) 

Beynim durdu yardım!

fosforlu cevriye #740926 
"Dilinden anlamak" anlamıma gelen bir deyim arıyorum ingilizce ya da ona nasıl davranıcağını biliyor o ne anasının gözü ooo gibi bişey. Bi tutuverin elimden nolur.
(1) 

Haftaiçi taksim

fosforlu cevriye #731279 
Taksim beşiktaş ya da karaköy civarında salı akşamı oturup yemek yenebilecek kesinlikle kalabalık ve gürültülü olmayan ferah geniş bir yer var mı bildiğiniz?

edit: tek öncelik gürültülü olmayan basık olmayan kasıntı olmayan bir yer olması. gidecek kişiler öğrenci değil mezun çalışan insanlar pahalı olabilir ama kasıntı olmasın öyle yerler var mı bilmiyorum ya ondan bu saçma sorum zaten. mesela ne bileyim midpoint ya da house cafe ama gürültüsüz. nü pera ama kasıntı olmasın gibi.
(3) 

adada ev

fosforlu cevriye #727649 
büyükada burgazada heybeliada ya da kınalı farketmez herhangi birinde evi olup da 1 2 günlüğüne kafa dinlemek kaçmak isteyen şu zata uygun fiyata kiralayabilecek olan var mı?

not: evde siz varsanız da olur bir odanıza da talip olabilirim.
(5) 

Tunalı cafe

fosforlu cevriye #725355 
Tunalıda minnoş sevimli küçük ev sıcaklığında bir cafe önerebilir misiniz?
(1) 

Sahterakı seven?

fosforlu cevriye #714184 
Bu akşam bronxtaki konserlerine fazladan biletim var. Hediye edebilirim.
(1) 

tek cümlelik ceviri

fosforlu cevriye #702837 
Tüketici, cayma hakkı süresi içinde malın mutat kullanımı sebebiyle meydana gelen değişiklik ve bozulmalardan sorumlu değildir.

ingilizceye çevirebilirseniz çok sevinirim.
(1) 

İstanbulda deniz ürünlerinin dibine vurmak?

fosforlu cevriye #699698 
Kızartma değil ama ızgara salata şeklinde önereceginiz yerler var mı?
Karides güveç, kalamar ızgara, ızgara yengeç neyin??
(2) 

İstanbul en ucuZ iPad kabı ve iPad için sim

fosforlu cevriye #698135 
En ucuz iPad kabını nerden bulurum? Eminönü'nde 25 liraya görmüştüm alayım mı onu? Daha ucuzu var mıdır?

Bir de en uygun internet paketi hangi operatörde nerden alayım buna sim?
(2) 

ipad mini vs ipad 4

fosforlu cevriye #696456 
ya da ipad 2. ne fark ediyor? mininin ekran boyutu dışında. yada 2 ile 4 arasında ne fark var? ben genel olarak bişiler okumak için kullanıcam. hangisini önerirsiniz?

ipad kullandım. ipad 4 ve 2 de bişi okumak güzel. ama mini hiç kullanmadım. mini de uzun süre bir şeyler okumak konforlu mu?
(3) 

tablet sorusu-acer

fosforlu cevriye #690696 
acer mango yu nasıl bilirsiniz? bilir misiniz?
şu alınır mı?

www.nt.com.tr
(1) 

ankarada aromalı sigara kağıdı

fosforlu cevriye #689150 
nerde bulunur? kızılay civarında var mı şurda hindistancevizliler neyin var çogüzel diyeceğiniz yer?
(1) 

amerikadan iphone 5s alanlar

fosforlu cevriye #687646 
nerden hangi eyaletten aldılar acaba? kuzeni vegasta daha 5s simfree çıkmadı 5c verelim demişler.alanlar nasıl aldı acaba?
(3) 

cv ingilizce level belirtme neyin.

fosforlu cevriye #684519 
şimdi ben cvme ingilterede dil okuluna gittim ve pre advanced degree ile tamamladım demek istiyorum. bunu nasıl belirteyim

yani.
asdf center,london,england
english summer school, (level: pre advanced), summer 2012

gibi bişi demek istiyorum. ama degree mi level mi? ne diyeyim aga?
(2) 

alkolun vucuttaki etkilerini azaltmak

fosforlu cevriye #681982 
karaciğeri neyle temizleriz yahu? enginar da daha çıkmadı. enginarın bu mevsimlik ikamesi nedir acaba?
(2) 

koop island blues tarzı

fosforlu cevriye #681967 
koop island blues tarzı saksafonu bol bir kaç şarkı önerebilir misiniz? hatta öyle bir playlist varsa negzel olur.

mobil görünümden çık