(7) 

Kpds Sınava Girişi Koşulları

seindfeld #412357 
Sadece kpds değil sanırım tüm sınavlar bu şekilde artık.Bozuk para,metal herhangi bir şey,çanta,saat,kalem...aklınıza gelebilecek her şeyi sokmak yasak.
Arkadaş arabayla gitsek içine koysak adamlar anahtarlıkla da girilmez yazmış.
Abartı değil mi? yada okul girişlerine ben gitmeyeli Thy na rakip bir x-ray cihazı koydular haberim mi yok ?
(4) 

Kartuş Sorunu

seindfeld #411689 
Doldurduktan sonra 2 aydır kullanmadığım kartuşumdan mürekkepler çıkmıyor.Nasıl halledip de ucunu açarım ? sıcak suda mı bekletsem.
Bir diğer soru ise kpds sınavı için sınava giriş belgesi eve gelmedi.Direk kimlikle gitsem almazlar heralde ? O yüzden bu kartuşa ihtiyacım olacak.
Hp için 27 siyah ve 28 3 renk modelleri
(5) 

Günlük Kiralık Daire Önerileriniz...

seindfeld #401340 
Taksim,bakırköy,beylikdüzü taraflarında olabilir.Günlük güvenilecek bir daire kiralamak istiyorum.Daha önce kiralayan varmıdır ? Nereleri önerebilirsiniz.
Fiyat ve kaliteye göre söyleyebilirseniz çok sevinirim.
(1) 

Motor,scooter tarzı bişey almayı düşünüyorum

seindfeld #399246 
Aslında scooter daya uygun sanırsam ama daha önce kullanmadığım için özellik,yakıt harfiyatı,performans seçeneklerini pek bilmiyorum.
Kullanma amacım z.burnu-bakırköy arada taksime de gitmek.Çok uzak mesafe düşünmüyorum istanbul içi için sadece.
Motor ehliyetim yok öncelikle bu sıkıntı olur mu ? Scooterlarda sanırım sorun etmiyorlar.
2. olarak yakıtı fullesem ne kadar süre giderim.Öneriniz nedir.Örneğin ben normalde z.burnu-bakırköye arası aylık 100tl yol parası veriyorum.Bunu çıkarır mı ? Hemde trafik sorununu çözüp kısa yoldan halledicem işlerimi.
Önerileri beklemekteyim efendim.Birde çok pahalı bişey istememekteyim.6-7 ay kullanıp satma niyetindeyim.1-1.5 civarı bişey işimi görür sanırım.
(8) 

Coldplay,radiohead,r.e.m,rhcp seven insan yeni sanatçılardan....

seindfeld #398078 
Evet genelde bu tarz dinleyen kalıbından çıkmayan biri olarak son zamanlarda alternatif iyi müzik yapan kimler vardır efendim ? Önerileri beklemekteyim.
(4) 

İşsizlik ödeneği

seindfeld #397353 
10 ay çalışıp istifa ettikten sonra işsizlik ödeneği alabilirmiyim alan bilen gören varmıdır acaba ? nasıl bir yol izlenmelidir?
(7) 

Türk insanındaki yaklaşım sorunu

seindfeld #397322 
Direk konuya giricem efenim,yaklaşık 1-2 saat önce bir bankaya günlük spor kıyafetimle gittim.Bireysel kısımda kredi ile ilgili sorularım olacaktı.Temsilci başka bir adamla görüşüyordu bende çaprazındaki sandalyeye oturup masadaki broşürlere göz atıyordum.
Neyse adamla işlerini bitirdikten sonra temsilci başka bir temsilci arkadaşıyla (ikiside erkek) çekiştirip "bunlar ne anlar" tarzından birbirlerini onayladıklarından sonra bana dönüp " gel" dedi."geleyim efendim" dedim.hala temsilciler arasındaki konuşmalar devam ediyor.nicklenmiyormuş hissine kapılıyordum.
neyse efendim sonunda konuşma bitti,bana döndü derdimi anlattım gayet ilgisiz cevaplar verdi.sonra adama dönüp son bir sorum var dedim, "bundan 2 ay önce de sizinle görüşmüştüm ama üzerimde takım elbise vardı o zaman ve beyfendi diye çağrılıp önüme çay söylenmişti o zaman ile şimdiki arasında tek değişikliğim takım elbise,sizdeki uslubun bu şekilde farklılaşması nasıl bir değişikliktir" diye sorumu sordum ve kalktım gittim.

Nedendir ki Türkiyede böyle durumlar aşırı derecede yaşanır...parası olan mı yada iyi görünen mi saygıyı hakeder ? yada insan olan herkes mi saygıyı hak eder ?
(3) 

en uygun eğitim kredisini hangi banka verir

seindfeld #397020 
şöyle bir durum var arkadaşlar.özel bir eğitim kurumuna senetle yazıldım.total 6200 ödeme yapacağım.peşinde 4500 a hallediyorlar ve benim adıma kredi sorgulayıp bankadan 4900 24 ay kredi çektirebiliriz diye aradılar beni.
sizce ne yapmalıyım ? peşinde 4500 isteyen bu kurum hangi bankayla 24 ay için 400tl fark ödemeyi kabul ettirecek.yada bankalar bu gibi kurumlarda kredi faiz oranlarını mı daha düşük tutuyor ?
çünkü ben ihtiyaç kredisi adı altında 4500tl hesaplaması yaptığım zaman 5300 den aşağı hesap sonucu çıkmıyor.
bankacı arkadaşlara sorum olsun.4900 den aşağı kredi buldurana hediye yollayacağım :)
(3) 

İlginç bir ses sorunu

seindfeld #396951 
Dün gece güzel bir gazla sisteme format atıp win7 yi kurdum ve kurulum bittikten sonra mutlulukla yattım.
Aynı şekilde sabah heyecanla yeni format atılmış sistem kokusunu almak için masaüstümü açtığımda,açılış sesini duymadım.Ve yaklaşık 4 saatlik bir uğraşının ardından ses donanımını kuramadım.
Şöyle ki bilgisayar p4 3.2ghz asus anakartlı 5-6 senelik yadigar.Ama bu win 7 yi kurduğumda çok hızlı geldi gözüme.Ses gelmemesi ile bu hız arasında bir seçim yapmak durumunda kaldım.
Asus un sitesinde p5l-mx intel945 chipsetin win7 için olan bir versiyonu olmaması..umutlarımı yitiren son damla oldu.
Amma velakin en gıcık olduğum durum ise win7 nin "süper sorunsuz çalışırım ehehe" modunda takılıyor olmasıydı.Hiç bir ses-donanım aygıtında sorun görmüyor,bütün realtek yazılımlarımı ise güvensiz deyip geri çeviyordu.Tüm güvenlik duvarlarını kapatıp kaleyi içten fethetmeyi denesemde benimle kafa tutmaya devam ediyordu.Eski cd caselerini araştırıp evi darmadığın ettikten sonra asus un orjinal anakart cd sini bile buldum fakat gururlu win7 bunu da kabul etmedi.
Size sorum ise bu lanet olası gururlu win7 den ses almayı becerebilen aynı koşullarda birisi varmıdır? Veyahut nasıl bir yol izlenmelidir?
1234   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık