(3) 

Android telefonda kullandığınız güzel ücretli navigasyonları indirmek

seindfeld #899685 
Daha önce oyun, program tarzı uygulamarı bilgisayara indirip crack olayını çok yaptım fakat telefonda hiç denemedim. Türkiye için kullanabileceğim birebir mesafede 3 boyutlu olarak gösterebilecek bir navigasyon uygulaması arıyorum.
(4) 

Yakın zamanda yurtdışından gelebilecek ve aldığım ürün için %10 komisyon...

seindfeld #899681 
Komisyonunu verebileceğim arkadaşlar arıyorum. Ürün Canon 70d-18-135mm lens ile beraber almak istiyorum. Türkiye fiyatı 2700TL 2000 e bulursanız 200TL de benden.2400TL ye kadar alabilirim. Tabiki sıfır kutusunda olacak cihaz.
(7) 

yurtdışından gelirken 300TL kazanmak isteyene bir sorum var

seindfeld #896035 
beraberinde canon 70d de getirebilirsen eğer bu meblağı da kazanabilirsiniz...
(3) 

Ayakları en sıcak tutan ayakkabı-bot önerisi

seindfeld #889815 
Öncelikle şu model botlara para bayılmayın arkadaşlar aldım pişman oldum ayaklar sürekli soğuk.
www.ayakkabidunyasi.com.tr

Su geçirmeyen, bu botlar gibi ayakları sıkmayan, spor görünümü olabilen bir bot-ayakkabı alma zamanı geldi. Kullananlardan ve memnun olanlardan önerileri bekliyorum.

Bütçe olarak 500TL ye kadar yolu var.
(5) 

Telefon çalmıyorken telefonun sesini duymak

seindfeld #887371 
Bu aralar çok olmaya başladı. Baya ciddi ciddi telefon melodisini çınlıyor kulağımda cebimden çıkarıp bakıyorum yok arayan soran. Bana mı oluyor arkadaş sadece paronaya mı yapıyorum kendi kendime.
(5) 

Konsere uygun görülmemek ve bilet iadesi?

seindfeld #886360 
Şu ana kadar çok şükür böyle bir durumla karşılaşmadım fakat skrillex konseri için tek nefer konsere gideceğim için "acaba lan" diye düşünmedim değil. Kapıdaki görevli tek görüp "al kardeşim paranı sap sap gelme ulan" dese nasıl bir yaptırımda bulunabilirim ? Hukuki olarak buradan bir çıkar sağlanır mı acaba. Sonuç olarak kendi zevkine göre içeri insan alıyor veyahut almıyor.
(1) 

İstanbul üniversitesi hukuk fakültesi hukuk amfi 5

seindfeld #799096 
Evet arkadaşlar bilen tarif ederse sevinirim. Malum yarın kpss sınavı var burada girecekmişim.
(2) 

dizi adı, deliricem hatırlayamadım, halbuki çok basit

seindfeld #799017 
Arkadaşlar anne ve kız karakteri vardı dizide.Amerika da country tarzı bi yerde yaşıyorlardı. Kızın ve annenin gözleri yeşil. Babaları yok fakat anne birileriyle çıkmaya çalışıyordu. Mahalle içinde geçen bir diziydi.
(1) 

Bir türlü anlayamadım mail atmam lazım yardımlarınızı rica ederim

seindfeld #754764 
Grantor of License can use the brand subjected to this agreement, for themselves only.

Tam olarak ne anlama gelir ?
(4) 

Monitor ile ilgili tavsiyelerinize muhtacım

seindfeld #590832 
Merhabalar arkadaşlar,kafam inanılmaz karıştı internetten araştırırken bu yüzden size sormak istedim tek kanaldan.
Alma amacım grafik ile ilgileniyorum ve kaliteli bir renkte film izlemek istiyorum.Oyun oynamıyorum ve oynamak gibi bir amacımda yok yakın gelecekte.
23' ve üstü tercihlerim arasında.Bunun yanında birde laptop alıcam.Öncelikli amacım laptoptan bu büyük ekrana aktarım yapıp çizim vesair grafik programlarında çalışmak.
Önerilerinize adeta açım.İtina ile güzel önerilerinizi de ticklerim.2.el garantili faturalı da alabilirim bu tarzlara uyan ürünleriniz varsa.
(1) 

ips-led monitör önerilerinizi beklerim kafam çok karışık

seindfeld #587812 
Merhabalar arkadaşlar,kafam inanılmaz karıştı internetten araştırırken bu yüzden size sormak istedim tek kanaldan.
Alma amacım grafik ile ilgileniyorum ve kaliteli bir renkte film izlemek istiyorum.Oyun oynamıyorum ve oynamak gibi bir amacımda yok yakın gelecekte.
23' ve üstü tercihlerim arasında.Bunun yanında birde laptop alıcam.Öncelikli amacım laptoptan bu büyük ekrana aktarım yapıp çizim vesair grafik programlarında çalışmak.
Önerilerinize adeta açım.İtina ile güzel önerilerinizi de ticklerim.2.el garantili faturalı da alabilirim bu tarzlara uyan ürünleriniz varsa.
(3) 

Taksim Civarı Bedava Park yeri

seindfeld #564375 
Otopark a verilen paraya acıyan ve "george costanza" tadında inatla para vermeme azmine sahip olan benim için önerilerini beklerim.
Öyle bir yer olsun ki çekicinin çekmeyeceğini bileyim.Yürümede de çok sıkıntım yok yürürüm.
Olmadı en uygun hangi otoparka park edersiniz?
(6) 

Ev faturalarının saklama süresi ne olmalı ?

seindfeld #487676 
Arkadaşlar evde dağ gibi yığıldı faturalar...Yok 5 senelik yok son 1 senelik saklanmalı gibi laflar ediliyor.Hepisini atmak istiyorum.
Hangi koşullarda bu faturaları biri gelip bana sorabilir ? Atsam ne olur atmasam ne olur ?
(5) 

kullandığınız en iyi ücretsiz antivirus programı

seindfeld #466925 
bulamıyorum arkadaş...nod32 yükledim ama güncel serial key gibi bir şey istedi.uzun zamandır kullanmıyorum antivirus programı.bu piyasadan uzak kaldım yardımı dokunabilecek her türlü fikre açığım
(2) 

Zeytinburnundan ümraniyedeki bu adrese nasıl giderim acaba?

seindfeld #456854 
Saray mahallesi Üntel Sok Ümraniye
Aracım yok tamamen toplu taşıma ile gideceğim
(1) 

Şu şekildekini nasıl yaparım

seindfeld #446325 
stylefrizz.com

Bu sitedeki bisikletteki isimleri değiştirmek istiyorum.Ama boru tipi bir yazı var onu nasıl yaparım arkadaşlar ?
Yazı tipi bilen varsa böyle boru tipi güzel olur söylerse link verirse.
(5) 

Fizy mood seçeneğinin kendini tekrar etmesi

seindfeld #445015 
Arkadaş sadece bende mi oluyor bu ? yarım saatte bir "yonca evcimik,8:15 vapuru" çalıyor.ve böylece tekrar ediyor 30 tane şarkı.sizlerde de oluyor mu efenim.bu tarz başka bir "mood" seçeneği olan bir site bilen varsa cevap verebilirseniz güzel olur.Yabancı-türk farketmez.
(4) 

Ttnet te para verilen hız 8mbit modemde yazan 4mbit ?

seindfeld #440706 
Afedersiniz ama adam mı düdüklüyorlar ? Bağlantı zaten düşüyor.Şimdi hız testi yaptım 2.5 civarı ama randıman yok o kadar bile.Varmı acaba bununla ilgili şikayet edebileceğim bir yer.Haksız kazanç elde ediyorlar hizmet veremiyorlar gibisinden ? Birde sözleşme var daha 1 sene.Ne yapsam ne etsem

DSL bağlantınızın şimdiki durum bilgisini gösterir.

Hat Hızı - Gönderilen (Kbps): 797
Hat Hızı - Alınan (Kbps): 4096
(2) 

telefon rehberimde olan biri arayınca ismi değil numarası çıkıyor

seindfeld #440261 
artık bu duruma ayar olmaya başladım.nokia 1280 yedek hattım var efendim.içersinde de avea mevcut.bazı numaralarda gayet güzel isim çıkıyor bazılarında ise kayıtlı olmasına rağmen numara çıkmaya devam ediyor.
başlarında +90 ile başlıyor bu numaralar.ulan öyle de kaydettim numarayı tekrar aranıldığı zaman yine numara çıkıyor.
evet karılşık bir anlatım oldu.başlıktan sorun kendini belli ediyor zaten
(8) 

Bu kadar da bilmeden araştırmadan yazı yazmak Türk olmanın gereklerinden mi

seindfeld #439845 
Arkadaş demin tv de "mustafa eraslan" isminde doktora denk geldim.Adam her hastalığı tedavi edebildiğini iddia ediyordu.Böbrek taşı için hiç bir ameliyata ilaca gerek olmadığını söyledi.Yok şekeri düzelttiğini,damar tıkanıklıklarını giderdiğini...

Neyse efenim bizim valide hanım da epeyce kötü durumda.Bi umut diyosun bakayım dedim araştırayım kimmiş bu herif.Ekşi tabi ilk kaynak olarak baktığım yerlerden biridir.

Ulan adama böyle mi verip veriştirilir.Yok o doktor ünvanını nerden almış yazmışlar.Dur hatta yazanları afişe edeyim entryleri ile birlikte:

"dr olan ünvanının muhtemelen 2 yılda doktor ünvanı veren bir ülkenin kıytırık üniversitelerinden birinin botanik, zooloji vs. bilim dallarından alınmış olduğunu düşündüğüm kişilik. adamın tıp doktorluğuyla uzaktan ya da yakından ilgisi yok zira.
söylediklerin doğruysa, gerçekten bir tarafını yırtarak anlattığın bu ilaç dediklerini yapıyorsa, taşaklarını sallaya sallaya nobel alırsın efendi. tv kanallarında sürünmene gerek yok.
(m for revolution"

"uzman tıp doktoru değildir. herhangi bir uzmanlığı yoktur. sağlık ocağı pratisyen hekimi kadar bilgisi vardır. ha şimdi kendini geliştirmiş rerörörö ha siktir derim uzmanlık eğitimini almadan yapamaz onu.
(baseskool,"

"güzel bir photoshop çalışması ile kendini doktor ilan etmiş üç kağıtçı.

i.imgur.com
(maksat muhabbet"

"gerçekten tıp doktoru mu bilmiyorum...
anladığım kadarıyla değil!
doktora yapan herkes kullanabilir bu sıfatı sonuçta...(captainjack sparrow "




Arkadaş şimdi okuyanlar "adamın yardakçısı" diyecek öyle anlayacak.Benim derdim farklı.Şunu yazıları yazan herkesi en içten dileklerimle kınıyorum ( ilk defa en içten dileklerimle kınadım) Yani o kadar mı cahilsiniz lan godoşlar.Malaklar.Ben merak ettim herifin sayfasından biyografisine baktım gayet tıp okumuş.Bu kadar mı araştırmıyorsunuz ? Bu kadar mı cahil bir yazar topluluğu olmuşmaya başladı ??
(2) 

Kpss tercih klavuzu

seindfeld #428689 
dokuman.osym.gov.tr

arkadaşlar sağolsun ösym ortaöğretim,önlisans ve lisans için 169 sayfalık bir klavuz yayınlamış.Aradığınızı bulamıyosunuz kolay kolay.

Şu döküman üzerinden filtreleme yapılabilir mi excel e aktarıp ? Excel e atınca hepsini tek satıra yerleştiriyor.Kaç kişi alınacak,nitelik kodları ne olacak bunların hepsini nasıl filtreleriz bakalım
(6) 

Makarna kreması

seindfeld #427035 
Efenim fettucini alfredo yu evde yapmak istiyorum.Aldım yassı bir makarna.Ki marketteki tek yassı uzun makarna filizin yumurtalı erişte modeliydi.
Hazır krema olmadan nasıl yapılır bu krema bilen var mıdır ?
(6) 

irlandanın euro 2012 de olması ama Türkiyenin avucunu yalaması

seindfeld #426759 
Şuan olan ispanya-irlanda maçını izlerken,konya kadar yüzölçümü olan ve 4 milyon insan yaşayan irlandanın orada olup Türkiyenin olmamasına şaşırmaktayım efendim.Şaşırmaktan öte garip bir hüzün oluyor.

Ama şöyle de bir konu var irlandaya şuan acımaktayım.Bildiğin kedi-fare oyununa döndü maç,adamlar hiç direnç gösteremiyor.Türkiye olsaydı acaba nasıl bir sonuç görürdük bu euro 2012 de merak ediyorum
(1) 

Ziraat Bankası Logo Değişimi

seindfeld #426598 
Bunun bir yarışması mı var yoksa adamlar kendileri mi değiştiricek ? Yarışma diye duymuştum ama yanlış mı duydum acep.Şunlara güzel bir logo tasarlıyayım yarışma ise.
(12) 

Dini olay,ürün,işyeri ve meşgalelerle dalga geçmek

seindfeld #426403 
Arkadaş süper dinine bağlı biri değilim.Zina da ettik ediyoruz.O yüzden baştan söyliyim taraflı mısın değil misin diyenler için bu bilgilendirme.

Demin bim konusu açılmış."neden bim neden değil" diye.Yok yeşil sermaye,yok cumada kapanıyor falan filan yazılmış.Ne kadar sığ düşünceler.Ulan coca cola alırken diyomusun "yabancı sermaye bilmem ne" diye.İsterse 1m sakalı olsun banane arkadaş.Al ürününü çık git.He ama dersiniz "kalitesiz bilmemne" eyvallah derim git o zaman kaliteli al.Güzel bir eleştiridir bu ama insanların cumaya gitmesine,içki içmemesine ne karışırsın ki ?

Şu zamana kadar gördüklerimde (ki içki içip sarhoş olmak az gelir o kadar pis ortamlara girdim çıktım) içki içen her türlü içmeyene göre zararlı.Ulan aklın yerinden gidiyo içince ama içmeyeni "yobaz" diye kötülüyosun.

Sanane,banane,kimene diyorum.Herkes isteği b.ku içsin,yesin,giysin,giymesin.Yani havalar ısındı kızlar başladı soyunmaya ben dermiyim "ayıp kızım bu ne böyle" diye ? yoo ne diye diyeyim gayet hoşuma gider.ne güzel memleket.Ama bununla çağdaşlığı bağdaştıran zihniyeti ne yapmak lazım ?
yada giyer çarşafını gezer.Banane arkadaş giysin kim karışır.

Dalga geçenlere soruyorum tutunduğun dal nedir diye ?
(6) 

Kullandığını bulaşık makinesi ?

seindfeld #426346 
Arkadaşlar almak istiyorum ama internette yazılan yorumlara pek güvenemiyorum.Evinizde kullandığınızın modeli nedir,kaç programı vardır,ses çıkarıyomu,ne kadar sürede yıkıyor,su giderleri nasıl ?

Fiyat tabiki önemli max 600 e alabileceğim bir makine olsun.
(6) 

Adalara en avantajlı nasıl gideriz ?

seindfeld #425091 
Kız tarafı adalarda kına gecesi olacak.Z.burnunda 30 kişi gitmeyi düşünüyoruz.Nasıl yapsak bi akıl fikir verirseniz memnun olurum efenim
(8) 

Paradoksal bir soru

seindfeld #423673 
Sabah sabah 1990 lardan kalma bir bulamaca gördüm ajandanın tekinde.Şöyle diyordu 2 bardak var efendim.1 tanesinde tamamen süt diğeri de kahve doluymuş.
Birbirlerinden birer kaşık alıp diğerine dökünce.Ve sonra bu karışımlardan birer kaşık alıp tekrar birbirlerine dökünce eşit olurmuş karışım oranları.
Olmasının imkanı var ama %100 değildir bence.Kafayı tam patlatamadım.
(11) 

Futbol ile ilgili konuşan kadının dayanılmaz iticiliği

seindfeld #423582 
En azından bana mı öyle geliyor.Şimdi eşitlik,bilmemne falan filan diye savunulacak ama burda bi sınır olsun.Bu kadar da burunlarını sokmasınlar diye düşünüyorum.
Ayrımcı demeyin ama yakışmıyor kadınlara fanatik olmak.Yani yanımda konuştuğu zaman arkadaşlarımdan biri kafaya enseden patlatıyorum " sen ne anlarsın" diye.Futboldan soğuyorum sağolsunlar.
(2) 

Routledge's sözlük

seindfeld #423169 
Evde kitapları karıştırırken buldum.Dedemin sözlüğüymüş.1912 londra basımı ve ingilizce.1100 sayfa bir kitap.
Satmak istiyorum ne kadar eder acaba? Bilgisi olan var mı değeri hakkında
(1) 

Bu şarkı neden 11milyon kere dinlenmiş

seindfeld #423153 
www.youtube.com

3:49 da dayanamadım tüy ürperme katsayım inanılmaz yükseldi.Ses yok,görüntü yok,efekt yok,anlaşılmıyor.
Ablamızın olayı ne ki ? Ben söylesem 20milyon etmesi lazım cidden bak.
(11) 

deprem mi oldu

seindfeld #423041 
istanbulda yoksa kafam mı güzel
(2) 

Tv yarışma

seindfeld #422805 
Şu aralar evdeyim pek tv izlemiyorum eskiden trt de katılmıştım bir kelime bir işleme.Şimdi de katılmak istiyorum ama pek bilmiyorum nerde ne var.
Bilenler söylerse şuan ne var bilgi yarışması olarak katılmak istiyorum.
(2) 

Sinir bozucu çocuk şarkısı

seindfeld #422695 
www.cocuksarkilari.org

4. katta oturmama rağmen bu şarkıyı 2-3 gündür aynı saatte söyleyen çocuğu uçarak boğmak istiyorum.Sayesinde ezberledim ve bu kadar saçma olabilir.Düşündüm de niye güzel çocuk şarkılarımız yok ki bizim.Mesela charlie sheen in örnek bir şarkısı www.youtube.com

En azından melodisi güzel.Çalıp söylemişliğimde var.Türkiyede bu konuda bi sektör yok sanırsam.En azından işini iyi yapan birisi yok.(except barış manço)
(12) 

Pilav ne ile gider ?

seindfeld #421523 
Evde yarım tencere pilav var ve yanında fasülye,nohut yemeği falan yok.Nasıl yenebilir hale getiririm sizce.Sade yemesini sevmiyorum.
Hızlı öneriler bekliyorum
(3) 

Kahvaltı

seindfeld #420271 
Dünden kalma patates kızartması var.Onun üstüne tekrar yağ döksem sonra yumurta kırsam bide akşamdan kalma 2 köfte var onu da eklesem,biraz da melemen tadı versin diye domates rendelesem.en üstüne de eski kaşar koysam.

varmıdır zehirlenme ihtimalim? çok iştah açıcı bi karışım yapıcam sanki
(5) 

2010 dan itibaren izlediğiniz en iyi film önerileriniz

seindfeld #419833 
2010 dan beri sinemayı takip etmiyorum.Şuan dizi olarak fringe,house,seinfeld hastası olmuş birisi olarak önerileriniz beklemekteyim.zira imdb ye güvenim kalmadı pek.
komedi,aksiyon,bilim-kurgu olabilir.
(3) 

Otobüsteki gay arkadaşlar

seindfeld #419810 
Dün taksimden dönerken rastgeldim efendim.Saat 11:30 suları.Atlamışım otobüse ayakta gitmesini bekliyorum.3 tane tip geldi.1 tanesi 1.60 boylarında saç dağınık,kestane renkli ve omuzlarına kadar iniyor,siyah kısa deri ceketli,zayıf,siyah dar düşük bel pantalonlu,üzerinde metalik işaretler olan kemeri var.otobüse biner binmez zaten dikkat çeken bir tip.bir diğeri ise saçları kazıtıp kaşları ebru gündeş kaşları tarzında almış 1.90 boylarında,bir diğeri ise 1.80 boylarında kalın çerçeve gözlüklü ve inanılmaz ağır kokulu(bana en yakını oydu) bir arkadaştı.

Efendim ben göz temasından kaçınmaya çalıştım çünkü heriflerin tipine bakarken hepsiyle göz göze geldim.1 kere temas olunca kaçarınız olmuyor kolay kolay dikkati çekmiş bulunuyorsunuz.kafayı eğdim telefonda temple run oynamaya başladım.otobüs duraktan durağa doldu,kötü kokan omuzlarını dayıcak seviyede yapıştı,uzun saçlı alttan alttan kesmeye çalışıyor,uzun boylu olan ise bu duruma gülüyordu.yada bilmiyorum neye gülüyorsa bu kalabalığın içinde.

arkadaş soğuk terler akmaya başladı benden ne yapsam insemmi diye düşünürken kötü kokan "ne bu oyunun adı" diye sordu cıvık bi şekilde afedersin.nasıl bi boşluğuma geldi bilmiyorum "sanane a..k.." dedim.ama normalde küfür eden bi tipte değilim.bir anda çıkıverdi ağzımdan."ay salak bişey de sorulmuyo" dedi ve tüm otobüs bize doğru döndü o anda.sonraki durakta bu baskıya dayanamayıp indim.

sonra bir sigara yakıp düşünmeye başladım.ulan onlarda öyle yaşamayı kabul etmiş.niye böyle sert çıktım ki elemanlara.halbuki vardı arkadaşlarımın arkadaşlarından beraber çıktığımız da olurdu hiç sorun olmazdı.

o an şunu anladım.bu bir tahrikti.şuan ülkemizde erkeklerin kızlara yaptığı bir durum gibiydi.ben buna bu kadar kafayı taktıysam kızları düşünemiyordum sürekli her yerde göz hapsi şeklinde yaşıyorlar sosyal hayatta.

soruma gelince bir yandan vicdan azabı çektim azarladım diye,bir yandan da bu durumu kızların yaşadığıyla mukayese ettim.niye böyle düşündüm lan.
(13) 

İddia bu riske girmelimiyim

seindfeld #418743 
543Adana Demirspor - Fethiyespor Oran: 1,70
547Yunanistan - Ermenistan Oran: 1,60
548Fransa - Sırbistan Oran: 1,40
542Estonya (U21) - İspanya (U21) Oran: 1,10
Toplam 4 etkinlik seçtiniz.Sistem= 1 Kupon4Misli:Kupon Bedeli:960,00 TLKolon Sayısı:1Toplam Oran:4,19
Toplam Kazanç:4.021,25 TL

Yukardaki maçları oynamalımıyım.900tl yatırınca 4bin tl veriyor.Elimdeki tüm nakiti yatırmayı düşünüyorum.3milyar kazanç nasıl sizce önerileri alayım efendim işin ehillerinden.

edit:tercihleri unutmuşum yazmayı.1,1,1,2 olacak efendim sırasıyla
(3) 

Akbank İsteğim Olmadan Kredi Kartı Kaybolmasına Karşı Poliçe Düzenledi

seindfeld #418733 
www.eksiduyuru.com efenim daha önceden de aradıkları zaman yazmıştım.Şimdi şikayet sitesine bu şekilde yazdım.Geri ödemesi olabilir mi ?


Bundan yaklaşık 2-3 hafta önce akbanktan bir arama geldi.Kredi kartlarınızın kaybolmasına karşı bir sistemimiz var dendi daha sonra başka kredi kartı kullanıp kullanmadığım soruldu.Bende kullanmıyorum dedim.Axess den başka hiç bir kredi kartım yok dedim.Daha sonra diğer kredi kartlarınızı kaybolmaya karşı garanti altına alıyoruz,bununla ilgili bilgi almak istermisiniz,evinize gönderebiliriz dedi.Yok dedim ev adresine gönderilmesine gerek yok mail atabilirmisiniz dedim.Mail e de gönderiyoruz fakat eve de göndermek gerekiyor dedi.İyi öyleyse gönderin inceleyeyim dedim kapattım.

Bugün ekstre geldi ve aylık 9tl 11 ay boyunca bir sigorta yapılmış bana.Başka hiç kredi kartı kullanmıyorum dememe rağmen ve hiç bir şeye imza atmamama rağmen böyle bir bedel nasıl alınabilir ?

Yok telefonda "evinizi bize bedavaya veriyosunuz" diye sorsa cevaben "evet" desem yarın gelip "çık kardeşim evimden" mi diyecekler.bu kadar zırzop iş mi olur arkadaş
(6) 

karıncalara karşı önlem ?

seindfeld #416516 
demin mutfağa gittiğimde dünden kalan son kek parçasını ağzıma atıp mutlu olmak istiyodum biliyodum ki evde tatlı namına kesme şekerden başka sadece o kalmıştı.
yerini biliyordum ışığı açmadım ve bı ısırık aldım.elimle alırken bi gariplik farkettim ttozları dökülüyo sandım.ama dudaklarımın kenarından şu ana kadar hiç bir kek parçası kaçabilmiş değildi...
çok güzel bir şekilde ağzımda ne varsa mutfak dolabına,masaya,yerlere püskürttüm...amma velakin boğazımın derinliklerine kadar giden parçalara dur diyemedim..bütün tüylerim diken diken oldu lanet olmayasıcalar yüzünden...

sorum kesin ve temiz ölüm istiyorum.
(3) 

Bakırköy meydana yakın güzel cafe

seindfeld #416224 
Nargile içilebilecek,ferah ortamı olan,açıkta okey de oynanabilecek bir yer aramaktayım varmıdır bilen gören ?
(6) 

Ekşi Duyuru ve Sözlük Farkı

seindfeld #415620 
Ekşi duyuruya baktım da üyelik iptali yapıldığı zaman mesajlar başkasına faydalı olabilir denilerekten silinmiyormuş efendim
Peki sözlükte de aynı durum geçerli değilmidir ? Yüzlerce uktenin başbıboş sahipsiz kalması da aynı durumu oluşturmuyor mu acaba ?
(9) 

Türk kadınlarındaki ego nun her zaman 10 üzerinden en az 9 olması nedendir?

seindfeld #415474 
Cidden insanı ayar eden bir durum.Bu bir genellemedir.No offense.Gözlemlerime dayanarak bu yazıyı yazmamda sınır seviyemi aşıp bana yardımcı olan sokaktaki 100 kiloluk tiki,tayt giymiş ve burnu havada gezen arkadaşa teşekkürlerimi iletirim.
Ve sorarım neden Türkiyede kızlar bu kadar havalı olduklarını zanneder? yaklaşık 15 tane ülke gezdim ama yok cidden bu kadarı yok.

edit:duyuru değil soru olacak.
(1) 

Blletix hizmet bedeli

seindfeld #414861 
Arkadşlar tuborg goldfest e bilet alayım dedim şimdi neyse efendim normal kombineye baktım 148.5tl,ee iyi lan dedim alayım.Neyse sonraki adıma geçtim ve bunun 13.5tl hizmet bedeli olduğunu gördüm.Vay ibneler dedim tam olarak %10 unu alıyolar hizmet bedeli olarak.
Sonrasında merak ettim vip kombine ne kadar diye.530tl bu sefer 30tl hizmet bedeli yazmış.Mantıken 550 olması gerekiyor yüzde olarak hesaplayınca.Neyse dedim efendim belli fiyata kadar oranı var heralde ona göre artıyor.

Peki neden insanları bu kadar salak yerine koyarlar ? Hizmet bedeli neden bu kadar fahiş olabiliyor ? 2 tl alsalar zarar mı edecekler de sağlam konserlerde geçiriyolar insanlara,dur en pahalı ne varmış bakayım...

Evet biletix in en pahalı biletini buldum sanırım.30 haziran pitbull konseri vip loca 3500TL inanmayan baksın.150tl hizmet bedeli.Şaşırdım neden bu kadar az olmuş bu sefer...
(6) 

Sevgilinizin her söylediğinizi onaylaması...

seindfeld #414770 
İyi bir tavırmıdır ki..Ne desem "tamam öyle olsun,iyi o zaman öyle yapalım,olur ne de güzel olur" türünden cevaplar.Arkadaş belanı mı arıyosun diyenleri duyar gibiyim lakin bir kişiyle tamamen aynı görüşte olmak da insanı sıkar mı acaba ?
Başlıktaki sorudan başka bir soruya geçiş olucak ama kendinizin aynısı bir sevgiliniz olsa dayanabilirmisiniz ? Bunu düşündüm bir an için ama dayanamam gibi geldi.Peki o halde nedir bunun eşik değeri ki?
(1) 

Telefon ile gönül bağı kurulabilir mi ?

seindfeld #414732 
Arkadaşlar yaklaşık 8 senedir aynı telefonu kullanıyorum.Satmak istediysem de alan olmadı.Kendisi t-mobile mda vario 2 ve almanca.Hiç ingilizceye veya türkçeye çevirme gereksinim olmadı.
Zamanında çıktığı zaman kimsede dokunmatik telefon yoktu ve üstelik kaydıraklıydı.herkes uzaylı gibi bakıyordu ama artık ikimizde yaşlandık.bazı arkadaşlarım seninle birlikte gömücez diyor.100lerce notum var içinde.amma velakin iphone a geçmeyi düşünüyorum.lanet olasıca bozulmuyor.2 senedir bekliyorum ama hala takır takır çalışıyor.
çalışırken de yeni telefon almak istemiyorum.satmaya satamıyorum da.napayım dersiniz ?? Ben yoksa uzun telefon ilişkisi kuranlardanmıyım ?
(2) 

Sosyal paylaşım siteleri hakkında merak ettiklerim

seindfeld #413686 
En başta facebook bu illetin potansiyelinin yayılmasında etkili oldu.Sonrasında twitter,formspring,myspace,friendster,g+,flickr,netlog,hi5,linkedin bla bla bla...
Cidden hepsine üye olunca bir insan sosyal mi olmuş oluyor ? Bir çoğu neden var diğerlerinden amacı ne kadar farklı onu bile bilmiyorum.Sadece linkedin var sanırım iş çevresi ile ilgili.
Bu kadar site açılıyorsa aynı oranda pazarda arz da vardır kelimeleri içimden geçiyor ama inanmak istemiyorum.
En son 20 yaşlarında oyun müptelası bir çocuk vardı benim kursta,hocam twitterda ne yazdım gördün mü,yok şunu gördün mü,kıçım yüzüme benziyomuş gördün mü...
Neden direkt olarak konuşma yerine yaşar nuri gibi "kitaplarımda yazdım ben bunu" tabiriyle muhabbet ediliyor.
Biraz sıktı beni bu teknolojik icatlar bilemedim.
(5) 

2012 KPDS (ingilizce) Nasıldı ?

seindfeld #413681 
Ösym nin soru-süre bazındaki en cömert sınavıydı sanırım.1.5 saat önceden ilk defa bir sınavı bitirdim.80 soru 180 dakika.
Girenler varsa nasıl geçti ? Felsefik sorular mantıklımıydı ki
(3) 

Akbank telefonda düdükleme servisi

seindfeld #412366 
Bir kaç gün önce ısrarla aradılar akbanktan neyse kız normal konuşma hızından yaklaşık 5 kat hızla konuşarak servisini anlattı."Başka kartınız var mı?" sorusunu seçebildim "yok" dedim.o zaman kartlarınız kaybolursa poliçe moliçe yapıyoruz.sigortalıyoruz.bununla ilgili bilgiyi adresinize göndereyim mi dedi.yok dedim mail yoluyla gönderin.yok yazılı halde de göndermek gerekiyor falan filan dedi "e iyi bakalım gönderin" dedim.
2-3 saat sonra mail geldi.Kart kaybolmasına karşı poliçe iteklemiş kız telefonda.90tl ücreti varmış.Ama yazıda imza kısmı var haliyle imzalamadım.
Bunların bana bu parayı ödettirme gibi bir dalaveresi olabilir mi ?

mobil görünümden çık