(6) 

Aynı anda bir kaç iş yapmak hastalık mıdır?

seindfeld #1035356 
Şuan 12 tane sekme açık. Ara ara onlara bakıyorum. Alttan telefonla uğraşıyorum. Yada dizi film açıyorum onu tek izlerken yine telefondan satranç gibi oyunlar açıp onlarla oynuyorum.
Aynı anda bir kaç işi bi arada yapma içgüdüsü var. Bilgisayarda bir şey yaparken mesela kesinlikle ses olmalı sürekli müzik çalar.
Yemeği de kesinlikle birşeyler izlerken yerim.
(7) 

Dini konularda herkesin kafasından sallayarak konuşması

seindfeld #1035249 
Sebebi nedir çok merak ederim. İnsan nasıl araştırmadığı konu hakkında "sallamasyon" konuşur. Ben ortaya bir iddia atıyorsam yada "kesin" diyorsam bir çok kaynaktan araştırıp bunları söylerken bu kadar kolay bilgi kirliliği yapabilmek araştırmadan beynindeki harflerden anlamlı ve doğru kelimeleri ağzından çıkardığını düşünmek ne büyük gaflettir.

Ek olarak genelde dini "küçük düşürme" amaçlı alaycı konuşmaları çok görüyorum. Nedir derdiniz arkadaşım? İnanmayan inanmaz ama saygı gösterir.

Birisi diyor "muhammed misvak kullandı diye misvak kullanıyorlar diş fırçası varken" arkadaş bi araştır bakalım elinin altında internet var misvağın içeriği nedir? faydalı mıdır gerçekten?

Biri diyor "okuma yazma bilmemek sünnet mi?" bu kadar mı cahil olduk araştırmaz olduk.
(13) 

Sokakta gördüğünüz engelli insanlara yardım eder misiniz?

seindfeld #1035140 
Yada görmemiş gibi aceleci bir tavırla yanından yürür gider misin?

İnsanın başına gelmeden bu kadar iyi empati kuramıyormuş. 2 aydır sol bacağımı kullanamıyorum ve hastaneye gittiğim zaman 1 tane yüksek kaldırım kenarına öyle kötü baktım ki...elimde 2 tane koltuk değneği olmasına rağmen çıkamayıp çok ilerdeki engelli rapmasına kadar kan ter içinde gittim.

Bir de etrafa baktım acaba biri yardım edip omzundan tutmamı sağlayıp yukarı çeker mi diye ama maalesef ki görüpte yardım etmeyen insanlar vardı.

Benim durumum çok iyi gelip geçici ama ömür boyu bu şekilde olan insanların yollarda artık gözünün içine bakıcam ki etrafa umutsuz bir yardım için bakıyorlar mı diye...
(6) 

Emlakçılık ne kadar vasıfsız olup o kadar para kazanılan bir iştir neden?

seindfeld #1035128 
Sözüm meclisten dışarı arkadaşlar öncelikle. İşini gayet iyi yapan büyük firmalar var. Ama onlar dışında herkes emlakçı olabiliyor. Git ticaret odasına ver 1-2bintl,birde seminere git sonrası ohh gelsin %3 komisyonlar.

Benim anlamadığım nasıl bir anda o kadar kişi bu mahalle emlakçılarına ilan veriyor. Adam yeni açılmış bi bakıyosun 20tane kağıt asılı satılık kiralık diye. Çevresi olan adamlar mı bunlar nasıl bu kadar ilan alabiliyorlar kısa zamanda.

Ve de neden oranları bu kadar yüksektir. Ne yapıyonuz arkadaş siz 200bintl lik evden 6bintl komisyon alacak? Devlet niye böyle bir oran koymuş zengin mi edecek bütün emlakçıları amacı bu mu?
(1) 

laptop ekran parlaklığını azaltmak

seindfeld #1035021 
Ayarlardan en aza indirdim fakat bu da fazla geliyor var mıdır başka bir yolu programı falan daha da aza indirebileceğim?
(3) 

Devletin ev yardımı başvurusu

seindfeld #1034815 
Haberlerde 3 yıl diyorlar ama araştırdım 5 yıl için %20 imiş sanırım. Haber kanalları mal gibi okumadan etmeden haber yapıyorlar öncelikle onlara ayar oldum.

Başvuru yapan yada yapmayı düşünen var mıdır? Sizce karlımıdır?

Vaatleri şu şekilde özet geçersek;

5 yılda 75BinTL birikimi aylık düzenli olarak yaparsan sana %20 si olan 15BinTL sini hibe edeceklermiş.

Bankalar faizin dibine mi vuracak bu durumda artılar eksiler bi beyin fırtınası yapalım bakalım neler çıkar?
(6) 

Tibia üst uç kırığı- Baldır kemiği kırığı iyileşmesi

seindfeld #1034742 
Var mı daha önce diz çevresinde kırığı olan. Ne kadar sürede iyileşti. Alçı çıktıktan sonra neler yaptı?
Ayağını ilk yere bastığı ve yük verdiği anda elektrik çarpar gibi oldu mu?
(25) 

Ev satın alıp günlük kiralamak günah olur mu acaba

seindfeld #1034543 
Belli bir birikmişliğim var. Beylikdüzünden ev alıp içini dayayıp döşeyip kiraya versem ortalama ayda en kötü 1200TL kazanırım gibime geliyor.
Ama bildiğin belli evi ne için kiraya verdiğin.
İçimde pek rahat eder mi bilmiyorum. Ne yapsam etsem ?
(5) 

Eski kız arkadaş koleksiyonu yapmak...

seindfeld #1032933 
Sadece bende mi var bu huy bilemiyorum. Koleksiyon derken bir yere kapatmıyorum tabii ki :)
Bütün eski kız arkadaşlarımla çekildiğim bütün fotoğrafların dosyasını yaptım. Tarih sıralamasıyla bilgisayarımda duruyor. Aralarında evlenenler çocukları olanlarda var. Siz siler misiniz yoksa benim bu huyum sapkınlık gibi bir şey mi?
Bunu yapmamın kesin bir sebebi var bilinçaltında ama bilemiyorum.
(10) 

güneşi gördüm ifşası

seindfeld #1032842 
Yaşlanınca böyle olacaksınız işte..

evet meme var...3 aya kalmıcak cidden bak :D
(1) 

Yeni ehliyet ve Kimlikler ne zaman verilecek?

seindfeld #1032256 
Var mı alan eden dağıtılma zamanını bilen ?
(2) 

Kibritin ucu neden kazınıp kahveye dökülür?

seindfeld #1031711 
Soru başlıkta.
(2) 

GSS Prim Borcu şansa böyle bir şeyi farkettim?

seindfeld #1030531 
Edevlette göz gezdirirken böyle 664TL borcum olduğu yazıyor bide cezaya falan düşmüş 3 sene geçmiş nedir bu bilen var mı? nasıl iptal edilir?

Not:Ekte resim var.

Edit:Yaş 29 çalışıyorum. Böyle şeylerle hiç alakam olmazdı.
(5) 

Hız tuzağı filmindeki saçmalık

seindfeld #1030255 
20 sene sonra ilk defa izledim...çocukken starda falan denk gelip izlemiştim tabi o zamanlar ağzım açık izledim mantık aramadım da, arkadaş 3milyon dolar istedi adam onu vermemek için bi tane uçak patlattılar 1 tane treni ve tren yolunu patlattılar, 1 tane villa içinde 15 tane polisle havaya uçtu.

Bu amerikan sineması filmi şu yönden başarılı buldu sanırım "biz asla suçlulara taviz vermeyiz, ne kadar insan ölsede ve ne kadar para gitsede oyunda galip geliriz." mantığı.

Heralde dünyada bu yorumu yapan 240995456. insanımdır bende.

edit:gözdağı taviz oldu.
(4) 

Online mağaza sanal pos-taksit olayı

seindfeld #1030041 
Bir arkadaşımla online satış sitesi kuracağız fakat online pos alımı o kadar da kolay değilmiş. Bankalar yeni firmalara vermiyorlarmış. Dolayısıyla kargo ile kapıda ödeme yaparız hem de taksit yapılır diye düşündük.

Bi kaç kargo firmasını aradık %12 ye kadar vade farkı ekliyorlar 9-12 taksitte. Ohannesburger dedim 3bintl lık bir mal için 300tl civarı fark verilecek. Ve işbankası ile çalışıyorlarmış genelde.

Şöyle de bir durum var bunu yaptık desek kapıda ürün gittiği vakit adamın kredi kartında yeterli limit olmazsa bide kargo girecek bize ayıptır söylemesi.

Var mıdır aklına sorunu çözecek fikirler gelen?
(3) 

win8 den 10 a yükseltmek ?

seindfeld #1029839 
Şuan netten indiriyorum 10 u. Programlar falan duracak değil mi yükseltirken sıfırlamayacak C yi ?

Birde var mı kullanan nasıldır?
(5) 

150bintl ile ev mi alayım bankada mı kalsın?

seindfeld #1029806 
Ev alınsa anca beylidüzü bahçe katı ev alıp kiraya versem 700-1000 arası kiraya vermiş olucam.
Bankada ise şuan 1300TL faiz geliyor. ?

edit: banka enpara 12.2 oran
(9) 

Özel otopark nereye şikayet edilebilir?

seindfeld #1029720 
Motorumu çok ses yapıyor diye otoparka almak istemiyorlar. Özel ama bu durum sanki "türbanlı birini veya mini etekli birini" işe almamak gibi bir şey bence...

Tüketici hakları diye bir şey var sonuçta. Evime yakın katlı otopark günde 2 kere girdiğim bir yer olacak.

Kime ve nasıl şikayet edilir sizce ?

Edit: Motor ktm duke 200 abs hiç bir eklentisi ekstra egzoz u yoktur. Bisiklet gibi bir motordur.
Otopark resimdedir işte üstünde bina yok birşey yok. Komple katlı otopark.
(2) 

Çağrı merkezi arıyor telefonu açınca ben aramışım gibi

seindfeld #1029713 
Bu kadar saçma bir çağrı merkezi araması görmedim. Vodafone 542 542 00 00 numarasından 3 gündür arıyor ve reddediyordum. "Ulan dedim açayım şimdi bakayım fatura yüksek gelmişti kalaylayayım" dedim. Teli açtım "iyi günler efenim bla bla bla..." bekliyordum baya telefon sanki ben aramışım gibi çalmaya başladı. Çaldı çaldı açan yok bi ara müzik yayını girdi.

Ben aramışım gibi tribe girdim sanki konuşmam lazım karşıda müdür var açacak bana çok önemli şeyler söyleyecekmiş gibii..

Sonunda tabii ki açmadılar bende ablak bir şekilde kapattım telefonu.

Saçma bir arama sistemi değil mi? Sanırım redlere alışmışlar otomatik aramaya geçiyor çalarsa bekletiyor personel için.
(1) 

Facebook kapatsam bile bildirim geliyor?

seindfeld #1029538 
Chrome da kapatıyorum facebook u film izliyorum "çat" sağ alttan bilmem ne bilmemneye yorum yaptı, şu msj attı diye bildirim çıkıyor. Nasıl kapatılır bu uyuz etmeye başladı yoktu eskiden böyle bişey.
(3) 

Bunlardan hangisini tercih ederdiniz?

seindfeld #1029102 
Özellikle daha önce tecrübe edenler yazarsa daha makbule geçer;

1)Tomorrowland
2)Sziget
3)Balaton sound

Değerlendirme kriterleri para, eğlence, çevre şartları
(20) 

Yılbaşı kutlamanın bizdeki mantığı nedir?

seindfeld #1028917 
Hayatım boyu çözemedim. Çocukluğumdan beridir TV de yılbaşı önceleri süper filmler olurdu, noel ağaçları, hediyeler, ak sakallı noel baba içimden derdim ki "bizde niye olmuyor ki bunlar ne güzel mutlu insanlar filmlerde kutluyorlar ailecek herkes hediye veriliyor".

Biraz daha büyüyünce anladım tabi bizim adetlerimizle alakasız olduğunu ve saçma geldi hediyeleşmek, o geceye özel eğlenmek falan..

Şimdi yobazlar demesin "ulan örümcek kafalı çağa ayak uydur bilmemne" diye. Ben gayet alkol de alan, her türlü ortamda da bulunmuş olan 2007 lerde tomorrowland de boy göstermiş bir şahsiyetim.

Zamanı gelince amerikaya bok atan bizler neden onların bu adetine bu kadar bağlıyız? 20 sene önce böyle bir furya bu kadar gelişmemişken şimdi bunun sebebi nedir sizce?
(23) 

Dilek Doğan'ın ölmesine verilen tepkiler?

seindfeld #1028896 
O kadar sivil insanın öldürüldüğü şu zamanda sesi çıkmayan insanların neden bir PKK şüphelisi aranıldığı ve nasıl öldüğü netleşmediği halde bu "devletin mk", "polislerin mk" çığırtkanlığı nerden geliyor çok merak ediyorum.

Amerikada polis yolda kendisinin üzerine yolda yürüyen adama 7 el ateş edip öldürüyor. Basın bu kadar karalamıyor ki, burada terör şüphelileri olarak yapılan bu operasyonda bu görüntüler bu kadar abartılıyor.

Ben demiyorum ki öldürsünler her baskın yapılan yerdeki insanları ama ben yönetsem bu operasyonu derim ki "herkes evden dışarı çıksın biz arama yapana kadar beklesin dışarda" en azından arama yapanlar ellerinde kamerayla düzgün bir şekilde arama yapar ve oturanlarla sözel ve fiziksel temasta bulunma şansı da kalmazdı.

Edit: Kimse bana PKK yı APO yu ve gereksiz yere adam öldüren insanları (ki burda polis de öldürdüyse) savunmasız. Hepsinin MK savunanın da bu insanlarında
(1) 

İzlediğiniz en iyi boiler room performansları?

seindfeld #1028451 
İlk 3 sıranızı belirtirseniz makbule geçer
(6) 

Düğün korkusu

seindfeld #1028417 
Böyle bir korku türü var mıdır ? Düğüne gitmeden ölesiye korkuyorum,neden böyle gereksiz bir şey var diye düşünüyorum.Akrabalarımın nikah ve düğünlerinde hep bir mazeret bulup gitmedim.Bu tür şeylerden cidden nefret ediyorum.Düğündür,kız isteme merasimidir,nikahtır,yok düğünde oynamaktır,zoraki gülmelerdir...bana ters gelen adetler.
Ve bunlarla ilgili de nefret ettiğim diğer bir şey "kız tarafı" olgusu.Yok birşey olur niye diye sorarsın "kız tarafı böyle istedi" yok 15 milyarlık set takımı isterler "oha arkadaş adam mı soyuyosunuz" diyemezsin neden mi ? çünkü "kız ne isterse alır" karşı gelme opsiyonu ortadan kalkıyor arkadaş.yemişim böyle saçma gelenekleri. bak sinir oldum akşam akşam..

Bi ben mi varım bunlara kafayı takan ? Düğün istemeyen hiç mi kız yoktur piyasada.sadece nikah neyine yetmez bu kızların ? İlla ki göbek atıp gösteriş mi yapmak gerek.
(1) 

Tomorrowland e gitmek isteyen var mı gelecek temmuz için ?

seindfeld #1028096 
Ben gitmeyi düşünüyorum. Var mı başka gitmeyi düşünen biletler 1-2 aya çıkacak plan yapmak lazım tek olmak yerine bi kaç kişi gitmek daha eğlenceli olur diye düşünüyorum.
(19) 

Çalışanlara...Şuan çalışmanız evde ne yapmak isterdiniz?

seindfeld #1027576 
Ciddi bir soru bacak kırık evde yatıyorum 1 aydır ve inanılmaz canım sıkılıyor. Kitap okuyorum, film-dizi izliyorum, araştırma yapıyorum yok zaman geçmiyor hiç...
(1) 

Beylikdüzünün en oturulacak mahallesi neresidir? Neresinden ev almak lazım?

seindfeld #1027470 
Çok fazla bilmediğim için hangi mahallesi daha nezihtir? Site için aylık aidatlar nasıldır? Ve bazı sitelerde "kapalı havuz, spor merkezi, otopark" diye açıklamalar var. Ne kadar kullanılabilir acaba bunlar?

Bütçe 200-300 arası önerileri bekliyorum
(4) 

Bu Rusya'ya kimse neden bir şey diyemiyor?

seindfeld #1026552 
Adamların 1 uçağı düştü 1 askeri öldü dünyayı ayağa kaldırdılar ama hergün onlarca bomba atıyor dibimize ekmek fırınlarını havaya uçuruyor hatta bugün de bir ilkokula bomba atmışlar.

Nasıl Dünyanın hiç bir ülkesinden kınama mesajı gelmiyor bu duruma ? Atalarımız nasıl doğru söylemiş Türkün Türkten başka dostu yoktur diye...

Ben başbakan veya cumhurbaşkanı olsam Rusya'ya "16 defa uyardık uçağınızı" diyeceğime, "sen o uçaklarla neden sivilleri bombalıyorsun, neden okullara bomba atıyorsun putin" diye sorardım ... evet ben başkan olsam sanırım savaş çıkardı.
(5) 

sokak arkasında uyuşturucu satan çocuklar

seindfeld #1026539 
Benim oturduğum oda dairenin arka tarafında kalıyor ve izbe araba girmeyen çok gelen geçen olmayan bir sokak dolayısıyla 14-18 yaş arası çocukların uyuşturucu satma yeri olduğunu camdan bakıp sürekli görüyorum...
kapalı dükkanın kepenklerine saklıyorlar balya balya neredeyse ordan alıp dağıtıyorlar, yada kendilerinden küçük (9-12 yaş arası) çocuklara verip "al şuraya şuna ver" deyip gönderiyorlar.

sanki camdan bakınca City of God filminin bir sahnesi arkadaş...

polisi arıyoruz gelince polis bunlar hemen kaçıyor üzerinde bulundurmuyorlar.

videoya çekeyim diyorum, görseler evi taşa tutarlar bide ergen uyuşturucu müptelası çocuklarla uğraşmak istemem.

ne yapsam etsem sizce?

edit: mekan istanbul zeytinburnu
(3) 

Sizin de dikkatinizi çekti mi ?

seindfeld #1025992 
Arkadaşlar direk konuya giricem...netten film yada dizi ilerken malum sinir edici donmalar oluyor, kaliteyi de düşürsem donuyor sinir oluyorum ama diziden önceki reklamlar nedense hiç donmuyor adamlar 3D reklam koyacak nerdeyse o kadar kaliteli videolar cillop gibi arkasında kimin neyin parmağı var bunun?
(6) 

"Bayandan satılık" ibaresinin eklenme amacı

seindfeld #1025821 
Arabalara bakıyordum satış sitesinden, sürekli olarak gözüme çarptıkça çarpıyor bu yazılar. Acaba amaçları "temiz kullanımlı, evim gibi tertemiz kullanır çamaşır suyuyla yıkarım" duygusunu hissettirmek midir? yoksa "ben bayandan olduğunu baştan söyledim her yerinde çizik var ona göre!" şeklinde bir uyarı mıdır?

Bu 2 seçenek de değilse nedir bu ayrımcılık arkadaş...biz yazıyor muyuz ilanlara "adamdan araba, erkekten araba" diye?
(2) 

Özel hastanede MR ücretleri ve hastane tavsiyesi

seindfeld #1023734 
Arkadaşlar 3 hafta önce motorumla güzel güzel giderken bir araba çarpması sonucu sol bacağım diz altı kısımdan kırıldı. Sigorta doktorları pek ilgilenmediği için özel bir hastanenin ortopedi kısmına gitmek istiyorum. Fakat maliyetler ve doktor önemli tabiki.
Zeytinburnunda oturuyorum yakın olursa makbule olur ve daha önce özelde MR çektiren varsa fiyatları da söylerse aklımda şekillenmiş olur biraz olsun.
(6) 

Sabahtan beri boynum tutuldu geçmiyor yardım lütfen

seindfeld #1019460 
Arkadaşlar 10 gündür motosiklet kazası sonucu bacağım kırıldı alcida yatıyorum bugün de sabah yatarken boynumu ani cevirdim "tık" diye bi ses geldi ve sonrasında iğne batarmis gibi bir acı omuzlarim kollarım belime kadar ufak bi harekette ağrıyor. İğne yaptirayim dedim aile hekimi yok olsa da yaslilara geliyormuş. Başına Gelipte ağrı kesiciyle geçti diyen varsa adını söylerse onu aldırayim. Yada iğne aldırip kendime yapıcam duramıyorum ağrıdan artık.
(2) 

Sigorta araç kazası

seindfeld #1017595 
Arkadaşlar 3 gün önce motosikletle giderken bir araç bana çarptı. Ben yaya yolundan yaya gibi yeşil ışıkta geçip karşı yola geçecektim. Işığa baktım araçlara kırmızı yanıyordu.
Neyse başladım gitmeye ve tam yolun bitişine gelmişken sol tarafımda bir beyazlık hissettim ve oldukça hızlı bir araç soldan bana çarptı, trafik ışıklarının üstüne kadar yükselip aşağı düştüm. Sol bacağım kırık yatıyorum şuan.

Burada kaza sonrası sürücü yanıma geldi. Kendisin yeşilde geçtiğini söyledi. Hata bende gibi görünüyordu ama bende yeşilde geçtiğimi gördüm. Neyse ambulans geldi araçların plakalarını aldı ben acile gittim. Acilde bir polis ufaktan ifade aldı taburcu olunca karakola gel dedi. Alçıya alındı ayak bide o halde karakolda ifade verdim.

Ama ordaki polisler diğer aracın plakasını bilmiyordu. Ben olay yerinden ayrılınca bu kişi de telini bırakıp ayrılmış.

Şİmdi burada benim motorun masrafını karşı tarafın sigortası öder mi? Eğer ki kişi yeşilde geçmiş ise ?
(1) 

whatsup gruplarına isteğim dışında dahil olmak istemiyorum

seindfeld #1017391 
Her gün saçma sapan yerlerden gruba sokuyorlar. 50 kişilik bilmem ne çıkıyorum tekrar aynı gruba dahil ediyolar.
Veya trip atıyorum gruptakilere kapıyı vurup çıkıyorum "tık" tekrar gruba girdi. Tükürük böyle mi yalatılır arkadaş
(8) 

Bacağı kırılan nasıl duş alır

seindfeld #1017361 
Arkadaşlar 3 gün önce sağolsun bi araba motorla giderken ben çarpıp havalara uçmamı sağladı ve bacağım kırıldı. Sol bacağım ayak parmaklarından en üst kısma kadar alçılı. Dizimi bükme imkanım yok. Bu durumda duş alan var mı hiç ? yada hayatı kolaylaştıracak ipuçları verebilecek kişiler.
30 yaşına kadar kırık nedir bilmeyen bir adamdım işte...

Edit:Alçının su dayanıklı olup olmadığını bilmiyorum ama dayanıksız gibi duruyor. Kimseden yardım alma imkanım yok maalesef.Ki çok da sevmem yardımı ancak 2 ayak kırılsaydı sanırım öyle olsa aileme haber verirdim.istanbulda tek yaşıyorum arkadaşlar getirdi eve de dışardan ekmek falan söylüyorum öyle yaşıyorum. Strech film olabilirmiş gibime geldi sanki duş dediğimiz benim küvetli olmadı ayak dışarda bişeyler yapıcam bakalım
(14) 

eve serviste bahşiş sorunsalı

seindfeld #1001886 
yarım saattir açım ve menü elimde...bakıyorum yiyeceklerime böyle 12tl tutsun diyorum 3tl bahşiş vereyim ama tutmuyor arkadaş. genelde 15tl veya 14tl oluyor. 20 vericem 5tl geri verecek adam gözüme bakıcak. o kadar da bahşiş verilmez. vermesen de pislik gibi hissedersin. Napsam ne etsem bana bi menü çıkarın ki içinde mercimek çorbası da olsun yiyecek yemekte olsun bahşiş üstü de normal olarak adama kalsın. buyrun link
www.ozmevlana.com
(1) 

harley davidson sticker ı alabileceğim yer

seindfeld #960292 
motorum için alacağım bir motosiklet mağazası gibi bir yer var mıdır bilen eden? uygulamayı da yapacak elbet.
(3) 

EFT gönderisinde alınan ücret bilgisi miktara göre değişir mi ?

seindfeld #938884 
1000TL gönderdiğimde 3TL gibi bir ücret alınıyordu fakat 70000TL gibi bir miktarı gönderirsem nasıl olur ücretlendirmesi bilen var mı ? Not: Garanti bankasından gönderilecektir.
(2) 

Düğün-nişan çekiminde kullanılacak yazıcı

seindfeld #918089 
Evet arkadaşlar...dış mekan çekimi yapıyorduk fakat ek olarak bir cafede takı töreni çekip çıktı almamız lazım. Normal yazıcılar ile çok yavaş kalacağından önerileri bekliyorum...Kiralanabilecek bir yer bilen var mıdır tanıdık falan.
(1) 

Canon 70d bilgisayar görmüyor

seindfeld #915082 
Makineyi yeni aldım arkadaşlar. USB den bağladığım zaman hiç bir şekilde bilgisayarda bir değişim olmuyor. On haline getirdim farklı usb kablosu kullandım farklı usb girişlerine taktım uygulamasını yükledim bana mısın demedi.
Belki farklı birşey yapmak gerekir.

Önerilerinizi beklerim.

edit: Windows ile kullanıyorum
(4) 

Hem spor salonunda hem de dışarda giyilebilecek spor ayakkabı önerisi

seindfeld #909540 
Uzun yıllar sonra spora başlama neticesinde spor ayakkabı ihtiyacı başgöstermiştir. Flo da falan baktım ama bilemedim. Ayağımı terletmeyecek hafif,salonda ve dışarda giyebileceğim ayakkabı önerileri bekliyorum.

Marka model gönderirseniz müteşekkür olurum. Beni seçim derdinden kurtarmanız dileğiyle.
(6) 

Spordan sonra ne yemeli

seindfeld #909227 
Bugün ilk defa spora gittim. Akşam yemeği yemeden gittim. Deli gibi aç hissediyorum. Doymam lazım ama 2 saat boyunca geberdiğim için hareket yaptığımdan yemem vücuduma nankörlük olacak gibi.
Neleri yesem sıkıntı olmaz...Mesela muz var 2-3 tane yesem, portakal aynı şekilde, mısır patlatması kiloda etkili olur mu?
(3) 

Ülker-Eti-Torku

seindfeld #909223 
İlerle çikolatalar için böyle bir 3 büyük olacak mı sizce? Torku şeker pancarı kullandığını söylüyor. En sağlıklısı dolayısıyla torku çikolatalarımıdır şuan için.
Deneyenlerden görüş alabilirim.
(5) 

Şu 4 filmden hangisini izleyeyim

seindfeld #903222 
Amerikan history X
Big hero 6
The theory of everything
Whiplash

Yarın iş var bu gece bir tanesini izlemek istiyorum. İzleyenlerden sıralama bekliyorum.
(1) 

canon 70d fotoğraf makinesi kullananlar hakkında bilgi sahibi olanlar

seindfeld #903217 
2700TL Türkiye satış fiyatı. Yurtdışından gelecek olan, arkadaşı gidip gelecek olan falan varsa iletişime geçerseniz daha uyguna getirtip size de bu emeğinizin karşılığını takdim etmek isterim.
Ayrıca görüşlerinizi de alabilirsem sevinirim. 60d ye göre dokunmatik ekran ve video çekim kalitesinin yüksek olması beni cezbeden özelliklerinden bir kaç tanesi.
(5) 

Maden suyu-soda farkı ve günlük içme limiti?

seindfeld #903203 
Öyle böyle içmiyorum. Düşünmeye başladım bi zararı olur mu diye. şuan evde 24 tane beypazarı sade maden suyu ve 24 tane de limonlu sırma maden suyu var. Ortalama günde 2 ondan 2 diğerinden 4 tane içiyorum. Sanki sırma zararlı gibi geliyor sonuçta gazoz gibi gazlı. Diğeri nasıldır sizce? Normal mi bu içme alışkanlığı
(4) 

Merrell thermo 6 bot aldım. Sol ayağımın üst tarafını sıkıyor

seindfeld #903195 
Bu ne biçim bir başlık diyebilirsiniz ama cidden tedirgin oldum. Araştırdım en iyi sıcak tutan bot markası bu dendi. Metroporta gittim indirimli olarak 247TL ye aldım. 45 numara giyiyordum normalde orda deneyince sanki dar gibi geldi. 46 aldım topuk tarafından ayağım dışarı çıkar gibi olmasına rağmen satıcı altına bi tane keçe koyarsanız ve bağcığı sıkarsanız sorun olmaz dedi.

Neyse abi dükkandan alır almaz ayakkabıyı avm nin lavabosunda gittim giydim. Eve gidene kadar sol ayağımın baş parmak üst tarak tarafının sıktığını farkettim. 3 gündür giyiyorum geçmedi gibi. 6 ay garanti dediler ama bu sebepten dolayı iade edilir mi ?

Kullanmışsın deyip sallamazlar mı acaba. Açar deyin açar dimi. Ayak yapısından dolayı mı bilemedim sol ayağım daha mı büyük diye bile düşünmeye başladım.

Bu arada kaymaz taban dediler ama birde burdan gol yedim gibi. Bugün yağan yağmurda simit sarayının güzel mermerlerinde yürürken yere kapaklanıyordum az kalsın. Yeni diye mi kaydı yoksa kazıklandım mı ? Yeni diyedir dimi yeni diye
(8) 

10 aylık kıza ne hediye alınır...fikir bekliyorum...

seindfeld #899935 
Oyuncak tren gördüm bugün alasım geldi...Erkek işi gibi gelip bıraktım. Biri bana hoşuna gidebilecek oyuncak böyle ışıklı sesli bişey önerirse sevinirim. Bütçe de sınır max:1000TL

edit:ilk yigenim olur kendisi. Başka da yiğenim yok. Bütçeyi o yüzden geniş tuttum. Güzel bişey olsun diye.

mobil görünümden çık