(8) 

:3 nedir? gerçek hayattaki yüz ifadesini tarif edebilecek var mı?

loveinaflipbook #717841 
sb... fotoğraf falan bulup yapıştırırsanız çok daha makbule geçer...
(6) 

Konuşurken dil dolanması

loveinaflipbook #717240 
selamlar,

bu aralar, özellikle son 1-2 haftadır, konuşurken dilim dolanıyor sürekli. kelimeleri telafuz ederken acayip harfler atıyorum aralara. bazen dilim ağzıma tıkılmış gibi oluyor, dişlerime, dudaklarıma takılıyor falan.

ne ki şimdi bu? neden olabilir?
(3) 

İp Atlama hakkında sorular

loveinaflipbook #714856 
ben mi beceremiyorum bir tek? özel bir beceri mi gerekiyor bunun için? atlarken sürekli takılıyor, boydandır diye şüpheleniyorum. ipin boyunu neye göre ayarlamak gerekir? takıldığı için de 3-5 sefer sonra bırakıyorum.

ip seçimimde de hata olabilir mi? pvc, rulmanlı bişey kullanıyorum. bi de pvc ip öyle pis kokuyor ki anlatamam, nasıl geçer kokusu? deterjanlı suya mı bırakayım?

eğitici videolar, kardiyo için teknikler falan da önerirseniz sevinirim. tşk kib bye
(4) 

Quiksilver'ın 4. Levent civarında bir mağazası vardı.

loveinaflipbook #714390 
sanayi mahallesine doğru. protest, o'neill falan da vardı, hepsi bir arada. o duruyo mu hala? bilen var mı?
(20) 

Buna ağladınız mı?

loveinaflipbook #714331 
can a gum commercial make you cry in one minute?
(bir sakız reklamı sizi 1 dakika içinde ağlatabilir mi?)

yazmışlar.

siz de ağladınız mı?
www.youtube.com
(25) 

Şu an hayatınızdaki en büyük sorun nedir?

loveinaflipbook #714293 
merak ettim. çok büyük olduğu için buraya soramadığınız şeyler falan bile. çözümü olsa da, olmasa da. ne var cebelleştiğiniz şu sıralar?

birkaç tane varsa öncelik sırasına da koyabilirsiniz.
(1) 

Quiksilver indirime girdi mi?

loveinaflipbook #714170 
şu heryerde olan indirimden orda da var mı? sitelerinde bi bok yazmıyor da...
(15) 

Türkiye'de espri anlayışı sağlam/düzgün kadın neden yok?

loveinaflipbook #713676 
soruyorum size a dostlar, neden? o kadar da mizah ülkesiyiz diye övünüyoruz. kaç tane kadın komedyen var abuk subuk yüz yamultarak taklit yapmadan, sadece laflarıyla güldürebilen? kaç kadın stand-up sanatçımız var topu topu?

kaç kadın arkadaşınızla sabahlara kadar geyik yapabileceğiniz potansiyelini hissediyorsunuz, ya da biliyorsunuz? absürd bir film izlerken "bu ne şmd? anlmdm, kmk mi şmdi bu yane?" demek yerine hakkaten sizinle birlikte gülebilecek kaç kadın tanıyorsunuz? komik olmayı, espri yapmayı sadece bebek taklidi yaparak konuşmaktan ibaret sanmayanlar var mı o kadınların arasında?

ben mi görmüyorum diye sorsam, "evet olm sen denk gelmemişsin hiç" diyen çıkacak illa. o yüzden onu da sormuyorum. sadece nerdeler? onu merak ediyorum. valla billa, tüm samimiyetimle merak ediyorum...
(1) 

iRig kullanan var mı?

loveinaflipbook #713521 
klasik iRig modelinde, alete kulaklık bağlamazsak, ipad'in (ya da iphone'un) kendi hoparlörlerinden ses alabiliyor muyuz? veya bir bluetooth hoparlör ya da kulaklığa sesi direkt gönderebilior muyuz?
(1) 

JamUp Plug - Türkiye'de nerede? ya da Amerika'dan bura'ya gönderen site?

loveinaflipbook #713478 
selamlar,

burada gittigidiyor'da dahi bulamadım. compel'e falan da baktım, yok. satıldığını bildiğiniz yer var mı? ya da Amerika'dan Türkiye'ye gönderim yapan müzik siteleri var mı? zZounds veya musiciansfriend Türkiye'ye gönderiyor mu?

hayır alt tarafı $19,99 ve küçücük alet. Türkiye'de kimse bunun ticaretini yapmayı akıl edememiş mi ya?
(1) 

Film sıralamaca

loveinaflipbook #712313 
herkese mutlu yıllar!

evde hasta olmak üzere biri olarak yeni yıla gireceğim sanırsam. film gecesi yapayım dedim. jager'i ve shot bardağımı buzluğa attım, soğumalarını bekliyorum. o sırada da film seçmeye çalışıyorum.

izlemeye değer bulduklarım şüle (kendi sıralamam aynı zamanda):
1. Fruitvale Station
2. 2 Days in New York
3. Hell Baby
4. Prisoners

sizce sıralamayı değiştireyim mi? yoksa iyi mi böyle?

ya da önereceğiniz başka benzer film olur mu?

bu arada, önümüzdeki sene de sinemada AI yılı olacak galiba:
www.youtube.com
www.youtube.com
(7) 

Kıyma buzlukta ne kadar dayanır?

loveinaflipbook #710750 
selamlar,

geçen haftalarda bayağı iyi bi indirime denk geldiğimden 1 kilo kıyma almıştım migrostan. sonra yaklaşık 200gr parçalara bölüp buzluğa kaldırdım. ama ne kadar dayanır bu kıyma buzlukta diye bi düşünce aldı şimdi beni az önce buzluğu açıp bana bakan 5 paketi görünce...
(4) 

İspanya'dan schengen vize almak

loveinaflipbook #709185 
sıkıntı çıkarıyolar mı çok? alması kolay mı?
(8) 

Benim halim nicedir?

loveinaflipbook #709089 
kıştan nefret ediyorumm. sevdiğim işten nefret ettirdiler sağolsunlar, birtakım şartlarda ağırlaşma oldu. aşk hayatı desen zaten öyle bişey yok bi süredir. sosyal hayat zaten bokuna sıçtığımın kışı yüzünden dipte.

işten geliyorum eve, soğukta napiyim? oturuyorum evde, bir tek köpeği gezdirmek için çıkıyorum dışarı günde 2 defa, o da canım feda zaten, sorun yok. ama evde olduğum çoğu zaman bilgisayarın karşısına geçiyorum. yemek falan derken zaten gün bitiyor. haftasonları uyusam uyutmuyor poposunu öptüğümünün iti, sabah oldu mu tepemde yavrucak. uyanık kalsam dışarı çıkasım gelmiyor, bu şekilde anında pazartesiyi görüyorum.

bi sürü de hobim vardı, hiçbirini yapmak gelmiyor içimden. evde gitar öyle yatıyor, spor desen yaz sonunda beri adım atmadım spor namına, film ve dizi izlemeyi seyrekleştirdim, başlasam da zaten çoğu zaman sıkılıyorum ya da izleyecek güzel film bulmak artık zorlaştı (seçiciyim biraz), başka da bi sürü şey böyle...

napim la ben?
(2) 

Kışın Interrail

loveinaflipbook #708654 
selamlar,

arkadaşla konuştuk dün, şöyle şubat başı gibi gitsek mi acaba biyerlere dedik iki arkadaş. onun tatili başlıyormuş (öğretmen), ben de izin alabilirim. para durumu sıkıntı tabii ama bi şekilde ayarlarım gibi düşündüm artık... ama aklıma takıldı. kışın şubatında sıkıntılı olur mu acaba?

kıyafet olarak bi kere bot, mont vs olayı biraz sıkıntı olur gibi geldi bana. onun dışında başka sıkıntı çekebileceğimiz durumlar olur mu dersiniz? akdeniz sahiline paralel seyretmeyi planladık ilk anda öyle konuşurken (portekiz, ispanya, fransa, italya gibi, sonra belki bi ihtimal amsterdam). buaraların yazın çok çok daha güzel olacağı aşikar. ama kışın da çok mu kötü olurlar? gezebilecek yer yine bulabilir miyiz? söz sizde, öpt kib bye.
(1) 

eski tarihe ait çapraz kur bilgisi. ama havaalanı kuru (pahalı olan)

loveinaflipbook #708482 
bulabilir miyim??
(7) 

Üst kattaki öksüren amca

loveinaflipbook #708263 
ya üst katımda bi amca var, yaklaşık 1,5-2 aydır her gün aralıksız öksürüyo. öksürmek dediğim de, sanki cigerleri eline alıyo. öğürmek mi dersiniz, boğulmak mı, artık yüzü nasıl şekilde şekile giriyodur tahmin edemiyorum o seslerden sonra.

bak aynen böyle:
öhhhü öeh! öüiğğğ! uuaaahhhuuu! eeeööyyyyhüehh!! öhühühüüüğğ! ööööööööö ööööööö öööööö öhö!

bu adamın derdi nedir? grip falan değildir heralde bu kadar zamandır. hayır ses duvarları delip kulağıma kadar geliyor mütemadiyen. napiyim? çıkıp baş sağlığı mı dileyeyim ailesine?
(1) 

Pamela Spence, No Doubt benzeri synth-rock gruplar

loveinaflipbook #707396 
selamlar,

var mı böyle günümüzden benzer gruplar, sanatçılar? müzikalite olarak aynı seviyede (Pamela için eski albümlerini kastediyorum bu arada, son albümünü sevmemiş idim). synth-rock, melodik ve altyapıyı iyi kullanan. yerli yabancı farketmez, aynı tadı alayım yeter.

tişikkirlir
(1) 

Android için Bluetooth üzerinden oynamalık Multiplayer Oyun

loveinaflipbook #707303 
selamlar,

var mı bildiğiniz böyle güzel ücretsiz oyun? paralılardan var bikaç tane güzel oyun ama onlardan olmasa iyi olur, şimdi para vermek pek cazip değil.

direkt 2 (ya da belki 3) arkadaş bluetooth üzerinden oynayacağız.
(1) 

Dizi için yeni adresimiz neresi oldu şimdi?

loveinaflipbook #707031 
şöyle çeşidi bol, her aradığımızı bulabileceğimiz, olursa hd, mümkünse tek parça halinde yayınlayan, zamanında yayınlayan...
(4) 

120 wattlık hoparlörün sesi

loveinaflipbook #706031 
ev eğlence sistemi için yeterli midir? hiç ama hiç anlamıyorum bu hoparlör watt/ses işlerinden :( mal mıyım neyim...
(8) 

Kolçaksız Bilgisayar Koltuğu

loveinaflipbook #705380 
selamlar,

uyku tutmadı ben de soru sorayım dedim. bilgisayar başında kullanmak için rahat ve kolçaksız bilgisayar koltuğu arıyorum. şimdi aşağıdaki gibi bi müdür koltuğu kullanıyorum, ama bilgisayar başında gitar çalarken falan, gitar kolçağa çarpıyor sürekli, sinir oluyorum.
www.mobilyala.com

yine otururken rahat ettirecek, uzun süre oturunca ağrıtmayacak ama kolçaksız bir koltuk bakayım dedim. bunu satıp öyle bişey alırım. fiyatlar çok uçuk sanki, öyle çok para bayılacak durumum da yok gerçi, ama önerilerinizi bekliyorum...
(4) 

İstanbul'da IMAX

loveinaflipbook #704673 
nerelerde var? anadolu yakasında açıldı mı?
(5) 

hasta adayıyım, UMCA'dan ümitliyim...

loveinaflipbook #704550 
ama tek başına yeter mi? portakal stokladım eve, ondan da yiycem gün boyu. yatıcam gün boyu. dizi, film, oyun vs (gözeri çok yormadan). ekstra ne alayım/yapayım?

"kemiklerim kırılıyor" derler ya, işte ondan var, halsizlik var, biraz da baş ağrısı. ateş henüz yok.
(4) 

Windows 8.1 update

loveinaflipbook #704547 
kurayım mı ben bunu? çok fazla memnun olmayan vardı en son, ama düzeltilmiştir belki diye umut ettim şimdi görünce...

iyi-kötü yanlarını sıralayacak olanlara şimdiden teşekkürler.
(13) 

Greenpeace

loveinaflipbook #704200 
selamlar,

bu arkadaşlar sürekli arıyorlar bağış toplamak için ama ben samimiyetlerine inanmadım hiçbir zaman. çevreci grubun basılı dergi satması zaten ilk başta yanlış geliyor. başka başka şeyler de var, mesela nereye gidiyor o kadar aldıklarını söyledikleri bağışlar? yurtdışına mı gönderiliyor? yoksa Türkiye şubesinin kasası ayrı mı? bir ara reklam kampanyası yapmışlardı "seninki kaç santim" diye, bayağı reklam verdiler dergilere TV'ye falan. ama şimdi öyle bişey de yok benim ortalıkta gördüğüm. ha TV'ye böyle bi reklam vermeye ne kadar gerek var o da tartışılır ayrıca. prime time'a koysan onu görecek insan napıcak, başka kuşağa koysan onu gören kaç kişi olacak ve yine gören insan napıcak...

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? beni bu yargımdan kurtaracak var mı? normalde yrdım etmeyi çok seven bir insanım, ama greenpeace söz konusu olunca çok göstermelik işler yapıyorlarmış gibi geliyo.
(5) 

Mini Sokak Barınakları (DIY)

loveinaflipbook #703111 
Arkadaşlar selam,

soğuk havalarda sokak hayvanları için heryerde bulunabilen malzemelerle kolayca yapıp sokaklarda uygun köşelere koyabileceğiniz barınakları nasıl yapabileceğinizi anlatan bir video var. aslında yeni bişey değil ama bugünlerde bilenler tekrar hatırlasın, bilmeyenler de öğrensin diye eklemek istedim.

www.youtube.com

ayrıca sadece bu videoya bağlı kalmyıp kendiniz de genel izolasyon malzemelerinden bişeyler yapabilirsiniz (kediebesi'ne teşekkürler):
- twitter.com
- petperisi.blogspot.de

edit: altına fikir belirtmek, yorum yapmak isteyenler için soruya çevirdim. hatta yaptığınız barınaklar varsa, il belirterek resimlerini de ekleyin link olarak isterseniz...

moderasyona not: duyuru bir süre üstte kalırsa belki çok daha fazla faydası olur. teşekkürler.
(2) 

Dizimag güncel adresi ne oldu ki?

loveinaflipbook #702876 
en son dizimag2.com'du o da açılmıyor şimdi.


"An error occurred on the server when processing the URL."
(1) 

şu GIF'in videosunu bulana

loveinaflipbook #702478 
allah rahatlık versin, huzur versin, amin!

i.imgur.com
(3) 

neden sürekli Dizimag davetiyesi aranmakta?

loveinaflipbook #702405 
davetiye olunca özel bişey mi oluyo? neden herkes fellik fellik davetiye için duyuru açıp duruyor? bilmediğim bişey mi var yoksa?
(3) 

iPad ve Dizi-mag

loveinaflipbook #700063 
Selamlar,

Önceden de sorulmuş olabilir ama ben bulamadım. iPad üzerinden dizi izleyemiyor muyuz bu dizi-mag'da? Ya da bir yöntemi var mı?

Şimdiden teşekkürler, ılık kış günleri, kib, öpt, bye
(9) 

napıyosunuz?

loveinaflipbook #698874 
........................................................................................................

şaka şaka, öyle soru sormam ben, bütün gün naptınız ki şimdi bişey yapacaksınız. de canım sıkıldı, ama korkmayın, connected2.me hesabım da yok :)

bavulumu toparlayamadım henüz. sabah 5:30'da arkadaş almaya gelecek. o zamana kadar uyumasam mı acaba. bikaç film de var aklımda, dizi de var, oyun da var...

ama önce bavulumu toplamam lazım. beni bi gaza getirseniz? zaten azcık bişey.
(7) 

Amerikan Oldboy

loveinaflipbook #698849 
bu ne arkadaş, iyice sıçtılar şu sektörün içine ya. nedir abi dertleri orjinal filmlerle? illa bir amerikan versiyonu çıkarmak zorunda mı hissediyolar kendilerini? hayır daha güzel olsa neyse, sırf yapmış olmak için yapıyolar. sizce de uyuz bir durum değil mi?

www.youtube.com
(1) 

Kadıköy'e gidip napiyim?

loveinaflipbook #698550 
selamlar,

yarın bir seyahatim var, sabah erkenden yola çıkacağım. bugün de bavul toparlama işleri falan kaldı geriye. sonrası yemek, oyun vs geçecek. sakin bir gün olsun istiyorum açıkçası. bir ara da kadıköy'e gideyim dolanayım diyorum.

ben genelde tek başımayken yürümeyi seviyorum ara sokaklar vs, ama bugün pek yürüyüş havamda değilim. ne yapsam? tek başınıza gittiğinizde siz neler yapıyorsunuz genelde?
(5) 

Türk Kahvesi (çekirdek) diğerlerinden daha mi sert?

loveinaflipbook #698196 
Yabancı bir arkadaşa kahve değirmeni hediye aldım. Yanında da jest olsun diye kurukahveci mehmet efendi'den çekirdek aldım. Şimdi bu arkadaş çekirdekleri çekip kafasına göre, ne bilim, americano ya da cappucino falan yapmaya kalksa çok çok berbat mı olur? Verirken uyarayım mı? :)
(6) 

Yaz Parfümü / Kış Parfümü

loveinaflipbook #698190 
Selamlar,

Yazın ayrı, kışın ayrı parfüm kullanan var mı? Nedir bunun olayı? Bir parfümü seviyorsanız yaz-kış kullanamaz mısınız? Benim için farketmiyor mesela, seviyorsam her zaman kullanıyorum. Yoksa modanın dayatmalarından mı bu da?
(2) 

nostaljik Kahve Değirmeni arıyorum

loveinaflipbook #696436 
selamlar,

yabancı bir arkadaş için hediyelik kahve değirmeni alıcam. bu haftasonu almayı planlıyorum. pirinç falan olabilir, nostaljik olsun istedim.

nereden bulabilirim??
(1) 

Kadikoy'den en kisa nasil havaalanina giderim? ACİL

loveinaflipbook #695723 
Deniz otobusu 10:40'ta, Bakirkoy'e tahmini varisi da 11. İskele onunde bekliyorum su anda, ama daha hizli bi yol varsa oyle gideyim, yarim saat bosuna zaman kaybetmiyim.
(4) 

Florasan neden böyle yapar?

loveinaflipbook #695575 
her metroya bindiğimde farkediyorum ama sormak aklıma gelmiyor bi türlü, şimdi hatırladım. metro'daki florasanlarda bi pırpır oluyor. yanıp sönme gibi değil de, içinde farklı yoğunlukta gölgeler varmış gibi oluyor sanki. içinden sıvı geçiyormuş gibi yani... anlatamadım, ama görenler varsa anlamışlardır...
(7) 

Evde İstanbul Kart doldurmak

loveinaflipbook #695440 
için ne bilgisine ihtiyacımız var? sadece elektronik sertifika yeterli olur mu acaba? böyle bişeyi araştıran, deneyen var mı? aklıma geldi bugün otobüse binerken alakasız...
(1) 

Kadıköy'de saat kayışı değiştirtebileceğim yer

loveinaflipbook #694958 
selamlar,

casio saatimin kayışı koptu, onu değiştirtmek istiyorum. nereden yapayım?
(3) 

Bu saatlerde buralar hep böyle Red Light District gibi mi oluyor?

loveinaflipbook #694827 
hep mi? her gün? hep?
(1) 

Windows 7 Home Basic Türkçe orj. DVD download

loveinaflipbook #694303 
selamlar,

MSDN hesabım yok ve bu iso'yu indirmem lazım. yarın şirkette kurulum yapılması gerekiyor, DVD kargo ile geç gelecek, ama geleceği yerden serial'ını telefonla alacağız. nasıl yapabilirim??
(1) 

sürekli Geniş Zaman'da konuşan, bilmiş insanlardan haz etmeme

loveinaflipbook #693727 
psikolojik de olabilir, konuştuğum insanların hakkaten öyle olmasından kaynaklı da olabilir. bişey söylüyorum mesela "oo çok kraldır o bokums, bilirim" ya da "bokums candır!" ya da "bokums severim bayağı ya, sen de mi biliyosun?" gibi cümleler çok duydum. her ne kadar karşı tarafın bokums olarak adlandırdığım şeyi ilk kez duyduğundan %75 eminsem de (%25'i iyimser olarak yuvarladım).

size de öyle oluyor mu? insanların olmadıkları bişeymiş gibi davranmaya çalıştıklarını hissettiğinizde falan?
(10) 

İşten Eve geldikten sonra zaman yönetimi

loveinaflipbook #693521 
selamlar,

işten eve geldikten sonra çok vakit kaybediyorum, bazen salak bir şey üzerinde boş boş vakit harcıyorum, mal mal oturuyorum tabiri caizse. bu geçen gereksiz vakti düzenlemek adına bir yöntem arıyorum.

aklımda saat saat program yapmak var. ama her gün yapacağım şeyler değişiyor, ya da bazen bir gün yaptığımı ertesi gün yapmıyorum, dolayısı ile sabit bir programla gitmek anlamsız.

kategorilere ayırayım dedim. yemek, iş, spor, eğlence vs gibi ama o da çok genel oldu sanki. bir de eğlenirken de mi programa bağlı yaşıycam diye isyan ettim sonunda...

sizin kullandığınız yöntemler var mı evde geçen zamanı verimli kullanmak adına? öneri bekliyorum. bugünden tezi yok, başlamam lazım artık, boşa geçen zamana yazık...
(1) 

Rocksmith 2014 - PC

loveinaflipbook #693496 
selamlar,

şimdi ben bu oyunu shopto'dan bi arkadaş için sipariş edeceğim. oyunu kendime de kursam çıkan serial'la vs. sonra ona verdiğimde kurulumda sorun yaşar mı? kablom zaten var eski Rocksmith'ten, 2014 ile de aynı kablo veriliyor.
(6) 

Bütün piliçle ne yemek yapayım?

loveinaflipbook #692779 
Evet selamlar,

Promosyondan ucuza verdiler aldım, yarın tarihi geçiyor. Ne yemek yapayım bunla ben? Tarif olarak yazarsanız çok makbule geçer. Şimdi bunda anneye anlatır gibi diyemeyeceğim, siz bekar adama anlatır gibi anlatın iyisi mi :)

Not: fırın var, ocak var, tava var, çakmak var.
(4) 

Android 4.4 Kitkat

loveinaflipbook #691136 
henüz google cihazına update ulaşan var mı?
(3) 

Aktarmalı uçuşlarda Layover zamanını aktif kullanmak

loveinaflipbook #691078 
selamlar,

bir şehirde en azından az da olsa kayda değer vakit geçirebilmek için layover zamanını nasıl tutmak gerekir? tabii ki havaalanının şehre uzaklığı vs de etkili bir faktör, ama mesela o şehrin havasını ciğerlere çekebilmek için ne kadar zaman lazım? bir cafede oturup insanının kültürüne şahit olmak bile yeter sanırsam bana en sınırlı şekilde.

havaalanından şehre iniş zamanını hesaba katmayalım, değişken olduğu için. sadece şehirde geçirilecek vakit için merak ediyorum.

mesela sizin böyle anılarınız var mı? ne yaptınız? nasıl yaptınız?
(1) 

Wireless Adaptör seçimi

loveinaflipbook #691067 
selamlar,

bu ikisinden linksys olanı antenli olan kadar performans gösterir mi? bağlayacağım nettopun kendi anteni de var ama içerdeki odadaki modemden salona çekmiyor. bu alacağım cihazı ek olarak alacağım o yüzden. linksys'e her zaman güvenirim ama benim istediğim performans kulvarında bir ürün olup olmadığını bilmiyorum.

www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com

mobil görünümden çık