(1) 

Yasaklanan Siteler Nelerdir ?

burka #256840 
Selamlar

Sansür kisvesiyle olur olmaz siteleri kapatıyorlar ve hangi siteleri kapattıklarını bile söylemiyorlar. Bu sitelerin adlarını tam olarak nereden öğrenebiliriz ? Ya da şöyle insanların denk geldikçe bu siteleri eklediği bir yer var mı ?
(3) 

Bilgisayar - Bilişim ile İlgili Site

burka #254733 
Gurular

Bilgisayar bilimleri, kavramları vb ile ilgili kaliteli ve güncel bir blog - site araştırıyorum. Bildiğiniz varsa paylaşabilir misiniz ?

Beğendiğim bir site var bilgisayarkavramlari.com bunun muadilinde olması tercih sebebidir.

Teşekkürler
(4) 

Doğu - Uzak Doğu Edebiyatı

burka #245657 
Selamlar

Geçen sevdiğim kitapları filan düşünüyordum da dikkatimi çekti, en sevdiğim ya da bildiğim popüler önemli yazarların neredeyse tamamı avrupa, amerika(güney - kuzey) kökenli. Ancak hiç doğu ve uzak doğulu yazarlar tanımıyorum. Araştırmadan önce burada sormamanın nedeni ise roman - inceleme gibi örneklerine daha sık rastlanan türler yerine ütopya, distopya, bilimkurgu türünde yazılan kitaplar var mıdır bu coğrafyadan ?
Aslında anime,manga türünde yapıtları ile çok güzel yansıtıyorlar ve hayran da bırakıyorlar beni ancak daha edebi yapıtları merak ediyorum.
(6) 

Site Listeleri Yapabileceğim Bir Site

burka #231367 
Açıklayayım

Sürekli kullandığım bilgisayarımın dışında, üye olup düzenli olarak ziyaret ettiğim ya da ilgimi çeken daha sonra göz atmayı planladığım linkleri, siteleri kaydedebileceğim bir site var mı ? Bu alana yönelik çalışan ? Pratik ve işlevi bu olan ?
(1) 

Hazır Mekanik Saat Nereden Alabilirim

burka #220882 
Merhaba

Kendi duvar saatimi tasarlamak istiyorum ancak 7/24 çalışan sadece akrep ve yelkovanlı bir saat nereden bulabilirim, satın alabilirim ?

Tasarımımı bu saat üzerine oturtucam çünkü, var mı aklınıza gelen bir çözüm ?
1234   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık