(2) 

Ghost busters

tiny toon #307273 
arkadaslar dil kursunda bir dersin hocasi is ilani hazirlamamizi istedi grup olarak. kolombiyali arkadas ghost busters olalim dedi. daha iyi bir fikrim yoktu o an. yani hayalet avcilari ariyoruz ise almak icin. soyle biseyler lazim.

job description / is tanimi
requirements / ise basvuracak kisilerde aranan nitelikler
benefits / maas + yemek + sinirsiz akbil + yan odemeler

onerileriniz icin tesekkurler arkadaslar.
(5) 

Yanlış anlama ya da anlaşılma nedeniyle meydana gelen önemli olay?

tiny toon #302110 
Böyle bir olay biliyor musunuz, yanlış anlaşılma nedeniyle savaş çıkmış mı hiç, ya da ilgi çekici başka bir tarihi olay. teşekkürler..
(3) 

Amerika'da taksitli alışveriş var mı? Varsa nasıl?

tiny toon #302108 
Şu an dil kursu için ABD'deyim arkadaşlar, çok param yok ama düzenli olarak her ay para yatacak, ben de fotoğraf makinası almak istiyorum taksitle. bu nasıl mümkün olabilir?
(3) 

Arda Turan'ın bahsettiği şey nedir?

tiny toon #297311 
Röportajında diyor ki "belki de kazakistan azerbaycan'dan puan alacak ve azerbaycan otomatik olarak son sıraya düşecek, o zaman bizim orada kaybettiğimiz puan sayılmayacak"

bu kural nedir?

www.ligtv.com.tr
(15) 

Amerika'ya giden birine tavsiyeler.

tiny toon #296254 
Pazartesi günü dil kursu için Amerika'ya gideceğim, 7-8 ay boyunca dönmeyeceğim, ilk kez yurtdışına çıktığım için tecrübesizim, yaşadığınız veya duyduğunuz, ayrıntı gibi görünen ama aslında çok önemli olan hayat kurtaracak tavsiyeleriniz var mı?
(4) 

eski bir oyun

tiny toon #296110 
çoook eskiden bir pc oyunu vardı, kullanabileceğin ufak tefek parçalar vardı ve bu parçalarla düzenek kuruyordun böyle bir şey hatırlayan var mı, varsa adı neydi, buna benzer oyunlar biliyor mu bir de?
(7) 

PES 2012 + demo + link + download

tiny toon #295545 
Pes 2012 demo linki arıyorum ama nereden indirdiysem zipten çıkarırken arşiv hatalı, eksik uyarısı veriyor. Yok mu sağlam link verebilecek ya da kendisi upload edebilecek bir babayiğit?
(7) 

Diploma çevirisi

tiny toon #292555 
ABD'de yüksek lisans başvurularımda kullanmak için diplomamı ingilizceye çevirtmek istiyorum, istanbul'da veya kocaeli'de bildiğiniz bir yer var mı arkadaşlar?

Bu soruya ek olarak Amerika'da noterlerin diploma onayı vs. gibi işlemlerden para almadıklarını duydum, bu doğru olabilir mi?
(19) 

Bu özelliklerdeki bir insana söylenebilecek bir kelime arıyorum.

tiny toon #291281 
Söz konusu kişi paraya çok önem veriyor, yani herkes önem verir ama bu daha başka, esprileri çok boktan, havalı görünmeye çalışıyor ama beceremiyor, bayanlara karşı çok sinsi yaklaşıyor, arkadaş gibi görünmeye çalışıp ilk fırsatta gazozlarına ilaç atacakmış gibi bir izlenimi var, bi konu hakkında konuşurken alakasız sorular soruyor, ne biliym acaip biri, yavşak diyesim var ama sanki daha fazlasını hakediyor.
(6) 

Hukuki bir soru diyelim...

tiny toon #289700 
Arkadaşlar, PTT'de çalışan bir arkadaşım bir şahsa başka bir şahsa gelen havaleyi ödemiş, örnek vermek gerekirse para Bülent Korkmaz'a gelmiş, arkadaşım ise sehven Mert Korkmaz'a ödemiş. Şimdi Mert Korkmaz da diyor ki, "Bana ne kardeşim sizin memurunuzun hatası, ben bu parayı ödemem, şimdi borca mı gireyim bunun için". Adam parayı geri ödemeyi reddediyor ve "beni rahatsız etmeyin, sizi dava edicem" diyor. havale evraklarında imzası da var, Bülent Korkmaz yazan yere Mert Korkmaz diye yazıp imzalamış. Bu parayı adamdan hukuki yollarla alabilir miyiz, yoksa adam istemedikten sonra vermeyebilir mi?
(3) 

İzmit'ten gelip ABD Konsolosluğuna en kolay nasıl giderim?

tiny toon #284066 
Harem'e otobüsle gelip servisle Üsküdar'a geçsem oradan da motorla Beşikaş'a. Peki Beşiktaş'tan sonrası?
(6) 

Fethiye'deyim, ne yapayım ?

tiny toon #267505 
Birkaç gündür Fethiye'deyim, Ölüdeniz'den ve Kordon'dan kalkan tekne turlarına ve Dalyan turuna katıldım. Saklıkent'e gittim ve Kayaköy'ü gezdim. Cumartesi Jeep Safariye katılıp pazar döneceğim ama bana yarın ve cuma günü için iki etkinlik lazım. Yamaç paraşütü ve Dalaman Çayı'nda rafting var ama 120-150 tl civarında istiyorlar. 50-80 tl civarında verip katılabileceğim ne var arkadaşlar?
(2) 

Dil Okulu Tercihime Yardım Edin Lütfen !!

tiny toon #262733 
Arkadaşlar bu akşam listede yazdığım okullardan tercih yapmam gerekiyor, bu dil okullarına giden varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Şehir önemli tabi ama en önemlisi dili çok iyi öğrenebileceğim bir yer olmalı. Okul ücreti dışında yaşamak için aylık 1500 dolarım var. Bunu da dikkate alın lütfen. Teşekkür ederim.


TERCİH YAPILABİLECEK DİL OKULLARI

1- Univ. of Alabama
2- Univ. of Arkansas
3- Boston Univ.
4- Univ. of Delaware
5- Univ. of Michigan
6- Univ. of Missouri-Kansas City
7- Rice University
8- Rochester Inst. of Tech.
9- Rutgers University
10- Penn State University
11- Univ. of Texas at Austin
12- Univ. of Texas at San Antonio
13- UPENN (University of Pennsylvania)
14- Univ. of Wisconsin at Madison
15- ELS dil okullari (tüm ABD'deki eyaletler tercih edilebilir)


Moderatör kardeşten ricam, bu gece biraz üstlerde kalabilir mi...
(3) 

ielts sınavına girerken sınav ücretinin makbuzunu götürmemiz gerekli mi?

tiny toon #260498 
Böyle bir şeye gerek yok değil mi arkadaşlar?
(4) 

Amerika'da dil okulu

tiny toon #259868 
Merhaba arkadaşlar,
bu yıl ylsy bursu kazandım ve yüksek lisans öncesinde dil okuluna gideceğim ama şu ana kadar başvurabileceğimiz dil okulların listesi yayınlanmadı. Sizin tavsiye edebileceğiniz dil okulları var mı ya da verebileceğiniz ipuçları?

Mesela geçen gün çalıştığım kuruma gelen bir bayan kimlik olarak New York State kimliği çıkarınca kendisine bahsettim durumumu ve New York ya da Miami gibi yerleri seçme dedi. Başka bir arkadaşım da yabancıların daha az olduğu ve beyazların fazla olduğu yerlerde -mesela Albany gibi- ingilizceyi daha iyi öğrenebileceğimi fakat buralarda da milliyetçiliğin fazla olduğunu ve sıkıntı yaratabileceğini anlattı. Bu tarz önerileriniz varsa paylaşabilir misiniz?

Bir de okul ücretinin karşılanması dışında geçinmem için 1500 usd kadar bir para verecekler bu da sıkıntı yaratabilir az çok. Bu durumu da göz önünde bulundurursanız benim için iyi olur.
Teşekkür ediyorum hepinize :)
(3) 

Toefl'dan 60 almak mı yoksa ielts'den 4,5 almak mı daha kolay?

tiny toon #248228 
Bu iki sınavdan birinden başlıkta belirttiğim puanlardan birini almam gerekiyor, bugün toefl'a girdim açıkçası beklediğim gibi geçmedi, ielts biraz daha kolay olabilir mi?
(5) 

Burası neresi ?

tiny toon #241305 
Çanak anteni pc ye bağlayıp havada uçan verileri indirirken bu resim de inmiş ben de merak ettim neresi bilen var mı arkadaşlar?
(1) 

Toefl sınavı hk.

tiny toon #240566 
Giren arkadaşlar için soruyorum, ETS'nin Toefl iBT Sampler diye deneme sorularını çözüyorum burada reading kısmında bir kelimeyi sorduğunda Ctrl+F ile kelimeyi bulabiliyorum ama orijinal sınavda Ctrl+F yine aktif oluyor mu?
(5) 

Askerlik hk.

tiny toon #240391 
Bir arkadaşım var okulunu bitirmedi ve okuluyla ilişiği kesildi ve kendisi de şu an Polonya'da, 9 aylık bir proje için gitti. Kendisi ailesini ve arkadaşlarını çok özlemiş bir kaç günlüğüne gelmek istiyor fakat askerlik sıkıntısından dolayı geri dönememekten çekiniyor. Ülkeye girip çıkarken kişinin asker kaçağı olup olmadığı gözüküyor mu, hemen koluna yapışıyorlar mı. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...
(1) 

Netbook'a format

tiny toon #238368 
Merhaba, grundig marka bir netbook var ve formatlamak istiyorum, içinde recovery dvd isminde windows 7 iso kalıbı var. Bunu daemon tools ile çalıştırıp formata başlasam sonunu getirebilir miyim ?
Olmaz diyorsanız oluru nedir?
(2) 

toefl sınav sonuç gönderimi

tiny toon #237011 
Sınava kayıt olurken bizden sınav sonucunun ücretsiz gönderileceği okulları istiyor, bunları sınavdan sonra seçebiliyor muyum yoksa şimdi seçmezsem hakkım yanıyor mu?
(1) 

İzmit Çadem'de Toefl'a giren oldu mu?

tiny toon #235510 
Arkadaşım, İzmit Çadem'de toefl'a girdiysen anlatır mısın nasıl bir ortam var, rahatsız olduğun bir şey oldu mu? Önerir misin?
(3) 

ABD'de istatistik yüksek lisansı için okul tavsiyesi

tiny toon #225581 
MEB bursuyla gideceğim bu yıl, lisans ortalamam 2.92 toefl ve gre girmedim henüz,
columbia çok mu zor olur, ohio state'i nasıl bilirsiniz, hangi okulları önerirsiniz, teşekkürler, hoşçakalın...

not: bir de bir kaç saat üstte kalabilirse çok iyi olur...
(1) 

Alfa Romeo 145 almayı düşünüyorum, hangi serisi makbul?

tiny toon #175430 
8000 - 9000 TL civarı bir bütçe ile Alfa 145 almaya karar verdim fakat motor seçenekleri arasında kararsız kaldım. Alfa 145'lerin özellikle ön plana çıktığı bi model var mı?

1.4
1.4 TS STD
1.6
1.6 L
1.6 TS
1.6 TS Sportivo
1.7 16V
2.0 Quadrofoglio
2.0 TS 16V QV
(4) 

bölgesel zayıflama

tiny toon #160875 
3 aydır diyetisyene gidiyorum ve yaklaşık 15 kilo verdim. bakıldığında verdiğim kilolar çok belli oluyor, göbeğim eridi resmen. fakat popomda bi değişiklik yok.
arkadaşlar, ben bunu nasıl eritirim?
(4) 

ürün iadesi hakkında

tiny toon #160873 
15 gün önce karaca mağazasından 3 adet gömleği 99 tl vererek aldım. aynı gömlekler bu haftasonu 74 tl'ye düşmüş. faturamla beraber gömlekleri götürsem 99 tl'den geri verip 74 tl'den tekrar alma şansım olur mu. olursa yaptığım terbiyesizlik olur mu? gömleklerin ambalajı açılmadı.
(4) 

Tatil Planıma Yardım Lütfen

tiny toon #155934 
Arkadaşlar bir buçuk yıldır hiç durmadan çalıştım ve tatili hakettim. 4 günü italya'da 3 günü ispanya'da olmak üzere 7-8 günlük bir tatil planlıyorum,
4 günü italya'da 3 günü ispanya'da en verimli şekilde nasıl geçiririm?
Nereleri görmeli, nerelerde kalmalı, nerelerde yemeliyim?
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
(2) 

Yurt dışı tatil önerisi

tiny toon #149014 
merhaba, ay sonunda izne çıkmak istiyorum 5-6 günlük yurt dışı turlarına katılmayı düşünüyorum. esasında yunan adaları turuna gitmek istiyorum fakat maliyeti 1500 tl yi buluyor, 750 tl ye 7 günlük hırvatistan turu var, dubronik şehrinde kalacağım fakat her şehre gezi için 50-60 euro vermem gerekiyor, bunu yanı sıra sadece sabah kahvaltısı var. orada ne yer ne içerim? şehir turlarına katılmasam diyorum arkadaşımla kendimiz bi şekilde gezeriz diye düşünüyoruz. zor olur mu acaba?

bunun dışında italya'yı da gezmeyi çok istiyorum. italya turları çok pahalı, özel hava yollarıyla italya gitsem oralarda konaklamaya ne veririm? sizce mantıklı olur mu?

800-900 tl'ye önerebileceğiniz tatil alternatifleri nelerdir?
(2) 

Nikon D90'ı Türkiye'de en ucuza nereden alabilirim?

tiny toon #148681 
Kit de olabilir sadece body de olabilir. Garantisi olsun ama.
(12) 

Saat alacağım iki model arasında kaldım. Hangisi sizce?

tiny toon #144961 
Saatlerden biri baverly hills polo club

www.sahibinden.com

SAAT ÖZELLİKLERİ

» Kasa Şekli : Yuvarlak
» Kadran İçi : Iskelet
» Kadran Rengi : Beyaz
» Kordon Tipi : Deri
» Kasa Tipi : Bakır Kaplama
» Kordon Rengi : Siyah
» Saat Tipi : Klasik
» Çerçeve Tipi : Standart
» Mekanizma : Otomatik
» Cam Tipi : Kristal
» Kilit Sistemi : Emniyetli Klips
» Cinsiyet : Erkek
» Takvim : Var
» Alarm : Yok
» Kronometre : Yok
» Gece / Gündüz Modu : Yok
» Su Geçirmezlik : 100 M Su Geçirmezlik (Derece III)
» Garanti Süresi : 2 Yıl



diğeri de orient.

videomix.ru

SAAT ÖZELLİKLERİ

» Kasa Şekli : Yuvarlak
» Kadran İçi : Index
» Kadran Rengi : Beyaz
» Kordon Tipi : Deri
» Kasa Tipi : Çelik
» Kordon Rengi : Kahverengi
» Saat Tipi : Spor
» Çerçeve Tipi : Tachymeter
» Mekanizma : Pilli
» Cam Tipi : Kristal
» Kilit Sistemi : Standart
» Cinsiyet : Erkek
» Takvim : Var
» Alarm : Var
» Kronometre : Var
» Gece / Gündüz Modu : Yok
» Su Geçirmezlik : 100 M Su Geçirmezlik (Derece III)
» Garanti Süresi : 2 Yıl
(2) 

Matematik sorusu (kombinasyon)

tiny toon #144743 
kpss deneme sınavı çözerken rastladım. nasıl çözüldüğünü unutmuşum.

3 doktor, 4 avukat ve 5 öğretmen arasından; her meslekten en az bir kişi bulunmak şartıyla 4 kişilik kaç farklı ekip oluşturulabilir?

cevabı da 270. Nasıl çözüyorduk?
(2) 

Excel formülü

tiny toon #139864 
iyi geceler,
arkadaşlar ocr programı ile bir dökümü tarayıp excel'e attım ama veriler tek sütunda toplandı. verileri iki sütuna ayıran bir formül vardı ama unuttum. nasıldı?
(2) 

isviçre'den elektronik alet almak?

tiny toon #138929 
fiyatları için abd ile kapışır diyorlar, doğru mudur? gitmeden alınabilir mi? var mı öyle bir site?
(4) 

Hollanda'da elektronik fiyatları?

tiny toon #133295 
bir arkadaşım turistik amaçla amsterdam'a gidecek, ondan bir fotoğraf makinesi istemek akıllıca bir hareket olur mu? fiyatları Türkiye'ye göre nasıldır, nikon d90 aldırmak istiyorum. ya da bildiğiniz bir alışveriş sitesi var mı Hollanda'nın Tekosa'sı ayarında.
(10) 

hangi filme gitmeli?

tiny toon #132104 
Merhabalar,
yarın akşam çok hoşlandığım bir bayanı sinemaya götüreceğim, daha önce aynı ortamlarda çok bulunduk ama yalnız takılmamıştık hiç,
filmlere baktım ama kararsız kaldım açıkçası, üzerimizde etki bıraksın, çıkınca hakkında konuşabilelim istiyorum, bölgedeki sinemalardaki filmler;

shutter island
recep ivedik 3
daybreakers
deli dumrul kurtlar kuşlar aleminde
yüreğine sor
the lovely bones
nine
eyvah eyvah
veda
eşrefpaşalılar
ay lav yu
the princess and the frog
alice in wonderland
percy jackson and the olympians lightning thief
ses

önerileriniz?
(1) 

kira kontratı ve boş senet hakkında

tiny toon #112888 
arkadaşımın tayini çıktı ve başka şehre gidecek, kira kontratının dolmasına da iki ay var, ev sahibi iki aylık kira ve evin boyatılmasını istiyor. arkadaşım depozito niyetine boş senet imzalamış, kira kontratında da bu durum belirtilmiş. ev sahibi istediklerinin yapılmazsa senedi icraya vereğini söylüyor. arkadaşım ne yapmalı, kirayı ödemesi gerekir mi? bu senet baş ağrıtır mı? ev sahibi kiranın vergilerini ödememiş, bu durum koz olarak kullanılabilir mi?
(2) 

gelen e-postaları gelen kutusuna değil de klasörlere yönlendirmek

tiny toon #101123 
e-posta adresime birkaç yerden devamlı postalar geliyor, bunlar için klasör yarattım ama bunları gelen kutusundan ben ayıklıyorum yine. istediğim şey postalar direkt onlar için belirlediğim klasörlere gitsin. yolu nedir?
(2) 

bu futbolcu kim ?

tiny toon #59696 
(8) 

google arama geçmişi nasıl silinir?

tiny toon #48802 
google arama geçmişi nasıl silinebilir, temporary internet files ya da internet geçmişini silince gitmiyor.
(5) 

Mahkeme sonucu,

tiny toon #48126 
Merhaba, bi iş için kendimin ve aile fertlerinin sabıka kaydı gerekti ve babamın 1994 yılına ait bir kaydı çıktı, cezayı veren kurum bursa 3. sulh ceza mahkemesi, şimdi bana mahkeme sonucu gerekli gitsem bulabilirler mi acaba, bana verirler mi babamın mı gitmesi mı, gidildiği gibi alınabilir mi?
(5) 

Sabiha Gökçen Havaalanına gitmek için,

tiny toon #46749 
Adapazarı-Haydarpaşa bölgesel yolcu treniyle İstanbul'a geleceğiz ve Havaalanına giden E9 numaralı iett otobüsü varmış, iett'nin sitesinde durakların isimleri var fakat nerede inmemiz gerektiğinden emin olamadık, otobüs duraklarından birine en yakın mesfedeki tren istasyonu hangisi, nerede inmeliyiz?

www.iett.gov.tr
(4) 

İngiltere'de elektonik eşya mağazası

tiny toon #45535 
şu an ingiltere'de dil okulunda bulunan bir arkadaşıma nikon d80 aldırmayı düşünüyorum, ülkemizdeki teknosa ya da amerika'daki best buy tarzı bir mağaza ingiltere'de var mı? nereden aldırmalıyım?
(7) 

eski model ibm'in bios şifresini nasıl resetlerim,

tiny toon #43267 
şu an kullandığım ibm 300gl'nin (pentium 3 500 ayarı birşey) bios'una girmem gerekiyor ama şifreyi bilmiyorum, bios pilini söküp taktım, yemedi,
ne yapabilirim
(4) 

HD DVD ler neden bu kadar ucuz

tiny toon #42644 
sendit.comda dvdlere bakarken hd dvdlerin çok ucuz olduğunu gördüm, neden acaba, blu ray dvdler çıktığı için mi, pcdeki normal dvd sürücüler hd dvdleri okuyor mu, sanırım ekran kartımın desteklemesi gerekiyor, son olarak pcde bu dvdlere türkçe altyazı ekleyerek izleyebilir miyim?
(7) 

itunes ve sp3 problemi

tiny toon #42588 
service pack 3 yüklediğimden beri itunes ile ipoduma müzik yükleyemiyorum, sebebi nedir, çözümü nedir.
1234   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık