(2) 

ateşböceklerinin mezarı altyazı

sayha #101110 
divxplanetteki tüm altyazıları denedim benim elimdeki sürüme uymadı. bendeki sürümde altyazı 55. saniyede başlıyor indirdiklerimle arasında en yakını 26. saniyede başlayan. yok mu benim indirdiğimle uyumlu altyazısı olan.
(11) 

ahmet kaya şarkıları

sayha #100049 
az önce atv haberde ali kırca çalınca hoşuma gitti. açıkcası pek dinleyemedim ahmet kaya onun için kısa bir fikir edinme amaçlı soruyorum en sevdiğiniz ya da size göre en güzel 10 tane ahmet kaya şarkısı söyler misiniz? teşekkürler ekşi duyuru sakinleri.
(2) 

how i met your mother hakkında soru spoiler içerebilir

sayha #99786 
dördüncü sezonda ted'in sevgililerinden birinin adı bla bla ydı sanırım. kimdi acaba bu rolü oynayan hatun kişi?
(4) 

crank 2

sayha #97613 
ya arkadaşlar bu film orjinalde de mi sansürlü bende türkçe dublajlı hali var bazı sahnelerde mozaik yapmışlar. acaba filmin orjinalinde mi var bu mozaik olayı?
(1) 

işletim sistemi değiştirme

sayha #96681 
arkadaşlar ben vista yüklü bilgisayarıma windows 7 kurmak istiyorum. ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. win7 yi dvd ye yazdım. şimdi ben bunu nasıl yüklerim. yüklediğim zaman bilgisayrımdaki veriler silinir mi? ne yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim.
(1) 

cm 2010

sayha #90864 
türkiyeden ön sipariş verilebiliyor mu bu oyuna. ben vermeye çalıştım ama sürekli 2. adımda kalıyor. ne yapmak lazım sipariş verebilmek için.
(3) 

rapid

sayha #90034 
giremiyorum acaba bende mi sorun.
(2) 

ttnet sözleşmesi/uydu net

sayha #89859 
1.ttnetle yapmış olduğum adsl sözleşmemi kaybettim. adsl üyeliğimi iptal etmek istiyorum ama ceza ödemekte istemiyorum. nasıl öğrenebilirim sözleşmemin bitmesine ne kadar kaldığını. 2 yıllık sözleşme yapıp geçmiştim bitmesi yakın ama tam tarihi bilmiyorum.

2.bahçelievlerde uydunet kullanan var mı acaba sorunluymuş bazı bölgelerde bunun içinde bahçelievlerde var mı. kullananlar cevap veririse sevinirim.
(4) 

hdmi kablosu ile laptopu lcd tv ye bağlamak

sayha #89646 
arkadaşlar bende hdmi çıkışı olan bir adet düzüstü var. elimdeki hdmi kablosu ile lcd tvye bağladığımda görüntü elde edemiyorum. hdmi kablosu ile lcd yv ye nasıl bağlantı yapılır acaba. direk olarak hdmi kablosu ile bağlayınca olmuyor mu? ya da bağladıktan sonra restart mı yapmak gerekiyor görüntü elde etmek için. şimdiden teşekkürler.
(4) 

ram yardım

sayha #86207 
daha önce bir ram sorusu sormuştum şimdi anakartımın modeli üzerinden sormak istiyorum. bendeki anakart budur www.gigabyte.com.tr

şu an 1gb ramim var ve ben ramimi 2 veya 3 gb yapmayı düşünüyorum. bu özellikteki bir anakartla aynı hızda ve sorunsuz çalıştıracak ram tavsiyesine ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim.
(5) 

ram yükseltme

sayha #85538 
bilgisayarımın ramini arttırmak istiyorum şöyle de bir ürün buldum www.vatanbilgisayar.com

şimdi benin anlamadığım noktalara gelelim:

1-bunlar 1 er gb lık üç ayrı ramden mi oluşuyor. yani bunları bilgisayarıma takmak için 3 ayrı slot mu olması lazım. benim zaten 1 gb eğer ayrı ayrı takılıyorsa 2gb lık bir ram alıp 3 gb yüklestebilir miyim. bu arada işletim sistemi vista 32 bit. dual core işlemci.

2- bilgisayarımda ya da bilgisayarlarda kaçar tane ram slotu oluyor bunun bir standardı var mı.

3- daha önce hiç bilgisayar parçası değiştirmedim. kendim ram değiştirme işini yapabilir miyim. bunu nasıl yapacağımı resimli olarak anlatan bir site var mıdır?

4- her rami her bilgisayara takabilir miyiz?

teşekkürler.
(3) 

ucuz kitapçı

sayha #84953 
istanbul içinde sıfır ve ucuza kitap satan nereler var acaba? ankarada indeks kitabevi gibi mesela.
(1) 

iphone kontrat

sayha #81117 
www.turkcell.com.tr ya biri açıklasın ne demek bu ayda 69 lira diyor yok 399 lira diyor. yurt dışında bunların kontratlı fiyatı 99 dolara düştü bizde niye hala böyle.
(1) 

kim bu hatun?

sayha #80771 
(2) 

gitar kursu

sayha #79616 
şirinevler,bahçelievler,bakırköy civarında gitar kursu veren iyi yerler nerelerdir acaba. bir de murat çelik'e e-posta göndermiştim kurs için ayda 4 defa verdiğini ve kurs ücretinin 60 lira olduğunu söylemişti. uygun mudur sizce kurs saat olarak? bi aydınlatın nolur.
(8) 

facebook username

sayha #78035 
yanlışlıkla bir isim aldım değiştiremiyorum. nerden değişiyor bu bilen var mı acaba.
(2) 

bakırköy 7.sulh ceza mahkemesine nasıl giderim?

sayha #75928 
şirinevlerden buraya nasıl giderim?
(2) 

2 soru

sayha #72578 
1-gnarls bakrley'in üç dinin(müslümanlık,yahudilik,hristiyanlık) simgesinin olduğu bir klipleri vardı crazy miydi o?

2-ttnetin yeni internet tarifesinde sınırsız artık olmayacak falan gibi birşeyler diyor nedir olayın iç yüzü? aynı fiyattan 15 gb lık hizmet vereceklermiş boşuna mı veriyoruz o kadar parayı?
(3) 

bibiriyle alakasız iki soru

sayha #71776 
1. playstation2'de pes 2009 oynuyorum lakin spesifik hareketleri yapamıyorum. mesela oyunun tanıtımında gösterilen sağdan atıp soldan geçme ya da ronaldinhonun bilek hareketleri ile rakipleri ekarte etmesi ya da rövaşata vs... ayrıca oynadığım arkadaşlar uzaktan şut atma konusunda oldukça mahirler. eleman uzaktan bir şut atıyor fantastik goller oluyor. ben vuruyorum ya yavaş gidiyor ya dağlara taşlara. bunları nasıl düzeltirim/yaparım. bir yol gösterin arkadaşlar.

2. kültür tv yüzde 50 indirim yapmış kitaplarda. ama aklıma alacak kitap gelmiyor. oysa parasız dönemimde tüm kitapçıları gezip bakıp bakıp ah ettiğim kitaplar vardı şimdi düşünüyorum arıyorum bulamıyorum. var mı bak bu süper bunu oku dediğiniz kitaplar. ihsan oktayın tüm kitaplarını okudum onu belirteyim. ahmet hamdinin saatleri ayarlama enstitüsü gibi ilginç güzel ve yerli yazarların kitaplarını soruyorum.

duyuruma burda son verirken küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim.
(2) 

boston celtics forma/tişört

sayha #70752 
şu yeşil formalarının tişört şeklinde satılanları yok mu yahu? istanbul ya da ankara ya da internet farketmez bir yer söyleyiverin varsa. teşekkürler.
(7) 

firefox

sayha #70522 
bu firefox ile google yazdığımda ingilizce sayfasını açıyor, gmail yazdığımda ingilizce sayfayısını açıyor hatta iett diyorum gene english diyor yahu. el yardım please
(3) 

benim başım kel mi ben de film soruyorum

sayha #69261 
kısadan anlatıyorum spoiler içerir: bir banka soygunu olayı vardı filmde üç kişiydiler 2 si erkek biri kadın erkeklerden biri salakçaydı. bankayı soymak için palyaço kılığına girip daha sonra rehine gibi dışarı çıkıyorlardı paralarla birlikte. sonra dışardan polisleri arayıp içerdeymiş gibi yapmaya devam ediyorlardı lakin yine polislerle konuşurlarken o salak eleman arabanın kornasına bastı ve olaylar gelişti hadi bakalım kolay gelsin
(10) 

adsl kota

sayha #69199 
sevgili duyuru sokağı sakinleri ttnet kotalı adsl kullanıcısı olan ben iki aydır 7 gb lık kullanım sonucu fatura olarak 55-56 lira civarında bir meblağı ttnete bayılıyorum. aklıma takılan bir şey var ben limit aşmamak için o kadar kasıyorum ama yine 3 gb limit aşımı geliyor. download filan yapma gibi bir durumumda yok kendimi frenledim o konuda. aklıma takılan soru şu benim bilgisayarda mevcut bir program yazılım vs. kota aşımına neden oluyor mudur acaba? bunu düşünmeme sebep şey en başta dediğim gibi faturada hep 7 gb rakamını görmem. bi aydınlatın beni be kurtarın şu çileden.
(1) 

stage6

sayha #68945 
o değil de bir stage6 vardı o noldu demiyorum malum kapandı aynı formatta başka siteler var mı bildiğiniz. veoh, sumo tv sayılmaz bak.
(2) 

film/hürriyet

sayha #68479 
kelebekgaleri.hurriyet.com.tr

linkteki filmi bilen var mı yoksa bir fotoğraf çalışması?
(3) 

küpe falan filan

sayha #68134 
arkadaşlar istanbulda erkekler için ilginç egzantirik küpe bulunabilecek bir mekan var mıdır varsa nerdedir koordinatı google earthten adres teyidi ikametgah ilmuhaberi verebilecek var mı yok mu?
1234   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık