(1) 

ben bu itunes denen icadın

sayha #202242 
iki tane ipodum var bunlardan biri şafıl. en son aytuns kurulu. yalnız bu şafılda hep sorun çıkarıyor. bazen görmüyor sonra görmeye karar veriyor windows penceresi çıkıyor hani şu resim al video oynat klasöre göz at diyen. sonracığıma şafıldaki şarkıları çalmak mümkün değil. çünkü play seçeneği yok. tepedeki play butonuna ise basılamıyor. şunun kullandan ziyade buna bi cevap bulsak.
(1) 

yedekleme

sayha #189331 
win7 bayrak sallayıp duruyor yedeklemeyi kur diye. nedir bu yedekleme ne işe yarar. birisi yardımcı olsun lütfen anneye anlatır gibi.
(4) 

dizüstü tavsiye

sayha #188793 
arkadaşlar 14oo lira fiyatlı en düşük 512mb ekran kartı olan bilgisayar tavsiye edebilir misiniz rica etsem. autocat kullanacağım çizim falan ekranı 13 inç olsa bi de tadından yenmez.
(1) 

ferhan şensoy ferhangi şeyler

sayha #182865 
ütopyalar güzeldir şarkısını söylediği oyunu nerden bulabilirim acaba
(3) 

how i met your mother sorusu

sayha #182704 
arkadaşlar robinin köpekleri vardı ya noldu onlara ne ara kayboldular ortadan var mı aydınlatacak olan.
(11) 

tost makinası

sayha #181588 
tost makinası alacağım ama bu konuda hiç fikrim yok. hangi marka iyidir nelere dikkat etmek gerekir acaba. tost makinası önerirseniz çok sevinirim.
(4) 

laptop batarya sorunu

sayha #174052 
packard bell marka. bataryası yüzde 80lerdeyken şak dşye bitiyor horda kullanmadım. zararlı olduğunu öğrenenen kadar fiş takılıyken bataryasız çalıştırsım. sorun ne olabilir. bataryanın işi bitmiş mi?
(3) 

mkv ses senkron sorunu

sayha #171653 
elimde 720p bi film var ses dosyası indirip türkçe dublaj ekleyim dedim mkvmerge/mkvtoolnix ile ne yaptıysam bi türlü oturtamadım sesi üst üste. ne yapsamda halletsem bu sorunu.
(1) 

fotoğraf makinası nikon

sayha #170217 
nikon coolpix l22 de hd video çekim var mı? iso 1600 falan demiş ama. şu makinada yani:


www.gold.com.tr
(2) 

fotoğraf makinası tavsiyesi

sayha #169983 
hd kayıt yapabilen çok fazla pahalı olmayan(max 200*300 arası) bi dijital bi makina var mıdır acaba?
(8) 

football manager 2010 severler bi bakın

sayha #168230 
bi oyuncu almak istedim takıma şöyle bi uyarı verip transferi bi hafta erteletti.

do not currently have enough funds to complete the transfers of from betis.

abi yeterli fon yok ne demek yahu. ne yapacağım ben.
(4) 

720p 1080p bluray mkv kafam karıştı

sayha #168040 
şimdi nette kimi filmler görüyorum bunları 720p 1080p gibi sayısal değerlerle ve bluray ismi ile nitelendiriyorlar. benim anlamadığım şu normalda satılan bluray discler 25gb ve üstü civarındalar ve bunların uzantısı mkv falan değil. yani bluray oynatıcısı olmayan bi media oynatıcı bunları oynatamaz. o zaman bu 720p 1080p mkv uzantısı ile bluray olarak nitelenen filmler nedir? bluray değilse bluray disclerden görüntü olarak geride midir? umarım doğru anlatabilmişimdir. teşekkürler.
(3) 

dvd iso

sayha #165967 
elimde bi film var ve sanırım dvd formatında ama iso dosyasına dönüştürülmüş. ultraiso ile açıyorum ama ben iso halinde değil dvd halinde olsun istiyorum ne yapmam lazım. formatfactoryle dönüştürmeyi denesem çok uzun sürer sanki var mı pratik bi yolu.
(5) 

hd/bluray

sayha #165614 
arşivinizi hangi sitelerden veya forumlardan oluşturuyorsunuz.
(2) 

aikido

sayha #163848 
evet öğrenmek istiyorum ama nereye gideceğim konusunda en ufak bi fikrim yok. bu sporu yapanlar nerde öğrendiklerini ya da tavsiye ettikleri yerleri yazarlarsa sevinirim. lokasyon istanbul avrupa yakası. aikido hakkındaki tavsiyelerinize de açığım çekinmeyin belirtin. teşekkürler.
(3) 

burda ne diyor acaba

sayha #162122 
1. Install the application by running RSSetup.exe

2. Once installed, copy RSVersion3.exe from the Crack folder
to the installation folder.

The activation screen will still appear but just click "Activate Later";
you will be able to fully use any installed language packs regardless of
their activation status.

Also, make sure you don't update or register if it asks you to.
(2) 

internete girememe sorunu

sayha #161996 
arkadaşlar youtube girmek için dns ayarlarımı 4.2.2.2/4.2.2.3 yaptım. zaman zaman netten kopma problemleri yaşıyorum. yani bi sayfayı açmak istediğimde sayfa görüntülenmiyor uyarısı veriyor arka arkaya yenile yapınca sayfa açılıyor. sorunun kaynağı dns ayarlarım mı yoksa başka bir sebebi mi var yardımcı olursanız çok sevinirim.
(3) 

fm 2010 takım ve taktik tavsiyesi

sayha #156566 
türk liginde oynamaktan sıkıldım sanırım. yeni heyecanlar arıyorum. manu,barça, realmadrid gibi popüler ve şöhretli takımlar değil de şöyle 2.ligde potansiyeli olan takım olsun. türk liginden olmasın. ingiltere liginden de olmasın 5 oyuncu alınıyor yedek olarak. free oyuncuların gelebileceği biraz adı olan taraftarı olan takım olsun istiyorum. ne dersiniz var mı böyle bir takım? çok mu istiyorum. bir de taktik tavsiyesi verseniz negüzel olur. saygılar falan.
(4) 

adsl modem yardım

sayha #154693 
bu konudan hiç anlamıyorum. adsl kablosuz modem almayı düşünüyorum. evde bir tane masaüstü bir tane de dizüstü var. ikisi ile aynı anda kablosuz modem ile nete bağlanabilir miyim? bir de almayı düşündüğüm kablosuz modem tek portlu. tek port olması demek kablolu veya kablosuz ayrımı olmadan tek bilgisayar mı bağlanabilir demek. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
(2) 

kısa çeviri

sayha #154342 
We're sure as hell gonna find out now, aren't we? artık cehennemi bulduğumuza eminiz değil mi? mi demek bu.
(3) 

mkv uzantılı dizi

sayha #152238 
mkv uzantılı dizilerin görüntü kalitesi nasıl acaba. 120 mb boyutu var. hdtv ile kıyaslarsanız hangisini seçersiniz. depolama sorunu yok ama 720p indir demeyin. kalite olarak hangisi daha üstte mkv mi yoksa hdtv mi?
(1) 

bilgisayar sorunu

sayha #151718 
sürekli olarak windows gezgini çalışmayı durdu hatası veriyor bilgisayarım. sonra masaüstüne hs_err_pid2836 isimli not defteri belgesi oluşturuyor. o belgeyi şuraya upload ettim netload.in

sorun ne olabilir acaba? şimdiden teşekkürler.
(1) 

ntv spor boston lakers tanıtımında çalan enstrümantal şarkının adı

sayha #150602 
nedir acaba? çok tanıdık ama çıkaramadım şimdi.
(2) 

basit bi matematik sorusu

sayha #142669 
bazen insan soruyu ilk bakışta çözemeyince mala bağlar ya o durumdayım. ilköğretim öğrencisi yeğenin sorusunu çözemedim bir türlü. yardım bekliyorum. soru şu:

yüzde 20 indirimle 30 liraya satılan bir malın gerçek fiyatı nedir?

evet utandım. yalnız formül olmasın çocuğa anlatıcam.
(2) 

yol tarifi istanbul

sayha #141646 
bahçelievlerden kocamustafapaşa lisesine nasıl giderim acaba?
(2) 

ingiltere iphone

sayha #140584 
arkadaşlar ingilterede iphone fiyatları ne kadar acaba?
(6) 

bu ifade ne demek

sayha #139077 
sürekli buna benzer ifadeler görüyorum ne demek bu: !!!1!!!! aradaki 1 nedir aga. bazen sona falan konuyor olmadu !!!11!! oluyor. aynı tuştan basılması mıdır bunun sebebi. yani basamadım arada bu çıktı. sinirlerim bozuldu yahu.
(3) 

tüketici hakları

sayha #138261 
nette konu ile ilgili araştırma yaptım ama bir sonuç elde edemedim. bir firmadan takım elbise aldım. aldığımda dikkat etmedim. sonradan işe giderken giydiğimde üründe deformasyon olduğunu gördüm. netten tüketici haklarına baktım ürün ambalajı açılmadan iade edilebilir diyor. ben açtım kullandım. bu ürünü iade edebilir miyim kusurunu sebep gösterip. markanın kendi sayfasına baktım ürün iadesi ile ilgli bir şeyler yok. yardımcı olursanız sevinirim.
(1) 

iphone

sayha #133063 
hollanda fiyatını bilen var mı bunun aranızda. kesin vardır. bir yardımcı olun memet ali bey.
(1) 

twitter

sayha #130579 
bu sitedeki listed seçeneği ne işa yarıyor ki. ben öyle bişey yapmadığım halde şu an bi adet listed çıkmış profilimde. takipçilerden biri mi ekliyor onu. bi anlasam ne işe yaradığını. silebiliyor muyum.
(5) 

kaleydeskop

sayha #125776 
istanbulda kaleydeskop yani çiçek dürbünü bulabileceğim bi yer var mı acaba. benim için çok önemli acil yardım rica ediyorum.
(1) 

knocked up

sayha #119063 
bu filmin sonunda çalan şarkının adını bilen var mı?
(2) 

switch kurulumu

sayha #118807 
airtes marka bi switch aldım modemin port sayısını artırmak için ama lanet olası aleti bir türlü kuramadım. şurda bilgiligenclik.com anlatılmış. işte adsl kablosunu direk modeme bağla tamam bağladık ama switchle modem arasında bağalntıyı ne ile sağlayacağız. ben resimli olarak anlatılanda bile bir şey anlamadım. arkadaş kullanma kılavuzunun içinden de mi çıkmaz şu kabloyu şu girişe şu kabloyu şu girişe takın diye. yok. bir yardımcı olunuz lüften. switch ve modem arasında bağlantıyı sağlamak için bir de ekstra kablo mu alacağım değilse nasıl kuracağım. anneye anlatır gibi lüften. delirmek üzreyim zira.
(4) 

birkaç sorum olacak

sayha #118183 
1- bu nasıl okunur: issey miyake

2- bob marley t-shirtlerini nerden bulurum(lokasyon istanbul)

3- hdd alacağım ama bir türlü alamıyorum verbatim nasıl markadır bu hususta bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

selam saygı sevgi birlik falan filan barışşşşşş v
(1) 

erdal beşikçioğlu kazak

sayha #115934 
şu anda yayınlanan es es dizisinde erdal beşikçioğlunun üzerindeki baklava dilimli desen hakim olan vintage kazağı nerden bulacağımı bilen var mıdır?
(3) 

facebook sayfalarım ayarları

sayha #115833 
nerden gizleniyor bu ya. ismimi arattıklarında hayranı olduğum sayfalar çıkmasın istiyorum. boş tahta görünsün istiyorum. fake hesap alıp denedim sayfalarım hep görünüyor. nerden gizlenir bu.
(5) 

ekşi sözlüğe neden giremiyorum

sayha #115312 
ya bir ben mi giremiyorum arkadaş sözlüğe. bağlantı zaman aşımına uğradı diyor. nedir bunun hal çaresi.
(1) 

winamp ft gom player

sayha #115218 
ne zaman winampla şarkı dinlesem filmleri esir alıyor. gom player tanımlıyı değiştiriyor ve winamp tanımlı oluyor. win7 kullanıyorum. bu arızayı nasıl halledeceğim bir bilen var mı?
(1) 

cervantes ispanyolca kurs ücreti

sayha #113902 
ne kadar acaba?
(3) 

iphone 2g vs diğerleri

sayha #113786 
öncelikle şunu sormak istiyorum ayfon 3g ile 2g arasında ne fark var. internette baktım açıkcası tam istediğim cevapları alamadım bir de burda sorayım(ayrıca ekşide iphone 2g diye başlık yok)

diğer sorum hepsinin fiyatları aynı olmak koşulu ile hangi model telefonu alırdınız? neden?

telefonlar:

samsung pixon: www.letsgomobile.org

samsung innov : www.letsgomobile.org

blackberry bold: www.letsgomobile.org

iphone 2g: www.letsgomobile.org
(1) 

hurriyet cumartesi

sayha #112925 
ya arkadaşlar bugün hürriyet cumartesi ekinde 13. sayfada bi soru var rica etsem sorunun ne olduğunu yazabilir misiniz acaba?
(2) 

telif hakkı falan filan

sayha #112244 
şimdi ekşi sözlükte yazdığımız kısa bir öyküyü yayımlasak bu telif korumasına girer mi? yani birisi burdan alıp bunu ben yazdım dese ben de yazdığıma kanıt olarak ekşideki entryi göstersem ne olur. neticede tarih saat belli. ne dersiniz.
(1) 

nikon tamir

sayha #111021 
nikon coolpix l19 foto makinam yere elimden yere düştü ve objektifi şimdi içeri girmiyor. daha garantisi devam ediyor ama sanırım bu kullanıcı hatasına giriyor. nasıl yaparım da ben bunu garanti kapsamında tamir ettiririm. olmadı hayyamda bildiğiniz güvenilir tamirci neresi var yardımcı olursanız sevinirim.
(1) 

switch ile internete bağlanma

sayha #110827 
elimde iki adet bilgisayar var biri masaüstü biri dizüstü. switch ile internete bağlamak istiyorum. şöyle de bir şey buldum www.vatanbilgisayar.com şimdi ben switch ile bunları bağladığımda internette bir hız kaybına yol açar mı eğer hız düşerse nasıl bir yol izlemem lazım. bir de bu iki bilgisayarı switch kullanmadan daha kolay ve pratik bir yoldan aynı anda internete bağlayabilir miyim? sanıyorum bitmekste görmüştüm dandik bir modem 4 porlu 37 lira idi riske girip modemi mi değiştirsem.
(7) 

okul dergisi

sayha #107447 
ilköğretim için çıkarılacak okul dergisi için fikir istiyorum sizlerden. neler yapılabilir acaba? okul dergisi dediysem bir defaya mahsus çıkacak bu. her türlü öneriye açığım. bir yardım eli uzatın abilerim.
(3) 

pes 2010 ps2

sayha #107441 
ps2 versiyonunda real kadrosunda hala wesley sneijder var. interde olması gerekirken neden hala realde? var mı ps2 de bu oyunu oynayan ve beni aydınlatacak olan.
(1) 

combofix

sayha #106466 
windows 7 için olanı var mıdır bu programın?
(1) 

kısa ingilizce çeviri

sayha #105041 
alttaki metinde ne diyor acaba?

in device manager find the device whose driver you would like the update and double click on the device name. go to the driver tab, click on update device and follow the instructions given.
(1) 

windows 7

sayha #103748 
22 ekimde çıkan win 7'nin os sürümü nedir acaba? 6.1.7600 mü?
(4) 

tenis raketi

sayha #102954 
şöyle ortalama çok pahalı olmayan tenis raketi almak istiyorum ama elimde kriter yok. neye göre seçsem. bir arkadaşım wilson iyidir dedi ama ben yine de burda bir fikir edineyim dedim. yani hem tenis raketi nasıl ve neye göre seçilir konusunda hem de direk şunu al diyebileceğiniz marka konusunda tavsiyeye ihtiyacım var. teşekkürler.

mobil görünümden çık