(2) 

4.5g

sayha #1032614 
telefonum iphone 4s 4g uyumlu değil. ben mevcut sim kartımı 4.5g sim kart ile değiştirsem telefonumu kullanamaz mıyım? bayideki eleman telefonunuz uyumlu değil 4.5g sim alırsanız çalışmaz kullanamazsınız dedi.

4.5g sim alsam telefon çalışmaz mı gerçekten?
(3) 

windows phone android rehber taşıma

sayha #1006144 
yakın zamanda windows phonedan androide geçeceğim de rehberimi nasıl yeni telefonuma taşırım. skydrive üzerinden androidde yapabilir miyim? ya da başka bir yolu var mıdır acaba?
(1) 

okul logo

sayha #974372 
1- okulumuza logo tasarlamak istiyorum. bunu yapabileceğim basit bir program var mı acaba?

okulumuz devlet okulu ve ilkokul. çok komplike olmayan program tavsiyesi verirseniz sevinirim.

2. olarak okulumuzun web sitesine girenlerin ip adresini görebilir miyiz? google analitik kullanıyorum ama ip adreslerini gösteren yeri bulamadım. bunun için bir ayar yapmak gerekiyor mu? yol gösterirseniz sevinirim.

cevaplar için teşekkürler. tikler gecikebilir.
(3) 

excel sorusu

sayha #903788 
iki farklı çizilmiş tablonun bilgilerini excelde nasıl birleştiririm?

birinci tablo iki farklı hücreden oluşuyor ve ad soyad bilgisi var diğer tabloda hücre birleştirme yapılmış ve ad soyad aynı sütunda. ben ad soyad aynı sütunda olsun istiyorum ve ikinci tabloya diğer bilgileri yapıştıracağım? nasıl yapabilirim?
(2) 

all in one pc yi monitör olarak kullanma

sayha #877767 
nasıl yapılır arkadaşlar? doğrudan kasayı bağlayınca olmuyor. asus eepc dedikleri bi cihaz var ama donanımı düşük kasıyor iş görmüyor. kasa bağlayıp monitör yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim?
(1) 

sirkecide saat tamircisi

sayha #869732 
tavsiye edebilir misiniz? swatch servisi saatimin kordonunu yapamadı. ellerinde yokmuş.
(2) 

microsoft office 2013 yükleme sorunu

sayha #864960 
kur diyorum herhangi bi ekran gelmiyor. kurulum başlamıyor. yönetici olarak çalıştır dedim olmadı, uyumluluk modunu denedim olmadı. sorun ne olabilir?
(7) 

fm'ciler neredesiniz vol 2

sayha #827181 
60 milyon pounda satayım mı?

i.imgur.com
(12) 

fm'ciler neredesiniz?

sayha #826645 
bu adamı 43 milyon pounda satar mısınız?

not: adam iki defa yeni heyecanlar arıyorum dedi ikna ettim. üçüncü de de ikna ettim ama artık aynı teraneleri duymaktan sıkıldım. normalde satasım yok ama 1 sene sonra bu fiyatı etmeyebilir. ne dersiniz?

i.imgur.com
(1) 

game of thrones daki osha'ya ne oldu?(cevaplar spoiler içerebilir)

sayha #818114 
soru başlıkta.
(5) 

heybeliada

sayha #813670 
heybeliadaya avrupa yakasından sadece kabataş'tan mı vapur var arkadaşlar? bir de ido ve şehir hatları dışında ekstra ulaşım var mı buraya?

ido ve şehir hatlarının saatleri güncel mi acaba yakında gitmiş olanlar bilir.

teşekkürler.
(3) 

film arıyorum

sayha #789438 
sanırım italyan filmiydi, fransız da olabilir. kızıl saçlı bi kadın vardı. adamın birisi bu kadına aşık oluyordu. karısını aldatıyordu falan. venedikte geçiyor olabilir zira nehir veya bi su vardı diye aklımda kalmış filmin geçtiği yerde. yıllar önce business channelde izlemiştim.
(4) 

amazon.com'dan sipariş

sayha #639892 
amazon.com'dan ingilterede bi adrese sipariş vermek mümkün mü? ingilterede de bizdeki gibi kısıtlamalar sınırlamalar var mı? ya da amazon.co.uk dan vermek durumunda mı kalırız?
(2) 

avukat arkadaşlar bakar mısınız?

sayha #602344 
almış olduğum dizüstü bilgisayar aldığımın 11.gününde prize takılı dolmuyor uyarısı vermeye başladı. bu uyarı yaklaşık bir dakika sonra bitiyor ama bu defa şarj göstergesi çalışmıyor. sabit kalıyor. bende bu şikayetlerle konuyu bildirdim. inceleyip ürünü almam için mail attılar. bende sordum önce sorun devam ediyor donanımsal olmadığı için bir şey yapamayız dediler. bende bu şekilde almayacağımı söyledim. şikayet kaydı oluşturdular.

daha sonra tekrar aradığımda müşteri hizmetleri yetkilisi ile görüşüp defalarca sordum ve sorunun kalmadığını ürünü teslim almam gerektiğini söyledi. bende almaya gittim. ama orada kontrol ettiğimde aynı sorunun devam ettiğini gördüm. yani müşteri temsilcisi alenen beni kandırmıştı. bende oradaki görevliye bu şekilde alamayacağımı söyleyip ürünü orada bıraktım. sonra tekrar aradım müşteri hizmetlerini.üründe donanımsal sorun olmadığını iade alamayacaklarını söylediler. win8 den kaynaklandığını söylediler. bende o zaman bu tarz bi sorun olduğunu belirtseydiniz satmadan önce dedim. ürünün ayıplı ürün kapsamına girdiğini belirttim. kabul etmedi. iade almayacaklarını bu şekilde kullanmam gerektiğini söyledi.

vatan bilgisayarla da görüştüm onlarda bir şey yapamayacaklarını söyledi. ben de tüketici mahkemelerine gideceğimi söyledim. 3 sene beklersiniz siz bilirsiniz dediler. süreç hakkında avukat arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. gerekirse dava açacağım. kaç yıl sürerse sürsün. yardımcı olabilecek olan var mı acaba?
(1) 

macbook air??

sayha #600545 
apple'ın flash depolama dediği şeyi anneye anlatır gibi anlatacak olan var mı? bi modelinde 64gb görünüyor disk kapasitesi. yani depolama alanı bu kadar mı macbooklarda? yetersiz değil mi o?
(1) 

lenovo z580

sayha #596958 
kullanan birisi varsa eğer. mousepadin alt bölümüne bastırdığında sağ veya sola da olabilir kasayla mousepad arasında açılma oluyor mu? benim mousepad aşağı doğru açılıyor bastırınca. kasayla arada belirgin bi boşluk oluşuyor. normal mi bu?
(1) 

v9 belası

sayha #478283 
arkadaş nette yazılanların hepsini yaptım. chrome kullanıyorum. yeni sekme ve ana sayfam bu site tarafından ele geçirilmiş durumda. ana sayfayı ve yeni sekmeyi aç dediğimde v9 açılıyor. yeniden nasıl ayarlarım. ana sayfa google yeni sekme boş olsun istiyorum.
(2) 

fm 12 de en nefret ettiğim sorun

sayha #455107 
fm de takım seçiminin dışında kalan oyuncular resimde de görüldüğü gibi pozisyon sırasına göre değil kafasına göre sıralanıyor. bunun bende uyandırdığı rahatsızlığı izah edecek herhangi bi kelime yok. nasıl düzeltirim aga ben bunu. pozisyon diyorum takım seçimi yapıyorum sonra seçime göre sırala diyorum gene bu hale geliyor. allahını seven yardım etsin.
(1) 

burhan feleğe nasıl giderim

sayha #436550 
bahçelievlerden en kısa toplu taşıma ile burhan feleğe nasıl giderim arkadaşlar.
(2) 

acayip hikayeler

sayha #410435 
bu dizide karakterleri karikatüre çeviriyorlar ya bazen. bilgisayarda bunu yapabilecek bi program var mı? yani fotoğraf yükleyip karikatür gibi yapacağımız ama sketch gibi saçma sapan değil de daha profesyonelinden bildiğimiz çizilmiş gibi yapabilecek.
(1) 

laptop batarya

sayha #405873 
packard Bell tj65 notebook bataryası almak istiyorum. istanbul içi tavsiye edebileceğiniz bi yer var mı acaba? orijinal olmak zorunda değil kendiniz alıp memnun kaldığınız bi yerden yan sanayi de olabilir. çok sagolun simdiden
(1) 

şarkı soruyorum

sayha #362750 
şarkıda robotik bi ses girl dancing falan mı ne diyor sanırım. bir de will.i.am a benziyordu sanki sesi. bilen eden var mıdır?
(2) 

utorrent

sayha #362453 
utorrentte dosya kayderken indirebileceğin dosyaları seçtiğin sekmeyi bir daha gösterme diye kapadım. açmak istiyorum nereden ayarlanıyor acaba.
(3) 

fotoğraftaki yer neresi

sayha #353818 
soru başlıkta. ama semt olarak da soruyorum. ankara sanırım ama ankaranın neresi.

p.twimg.com
(1) 

ipod classic 60 gb.

sayha #344314 
1.nesil ne kadar eder satılmaya çalışılsa?
(2) 

matematikçiler bakar mısınız?

sayha #329360 
ilköğretim 5.sınıfta bi öğrencimiz var. öğretmeni şöyle bi problem yazdırmış;

bilim insanları bir bakterinin her 20 dakikada 2 katına çıktığını gözlemiştir. buna göre 14.10 da gözlenmeye başlayan 5 bakterinin sayısı saat kaçta 160 olur?

şimdi ben bunu işlem yapmadan 14.10 da 5 ise 14.30 da 10, 14.50 de 20... diyerek çözdüm. ama yok mudur bunun matematik işlemi ile yapılış yolu. bi türlü çözemedim başka yolla.
(3) 

sözlüğe erişememe

sayha #324998 
firefox ile sözlüğe giremiyorum. adresi yazdığımda bembeyaz bi sayfa çıkıp öylece kalıyor. sorun ne olabilir.
(2) 

sarıyer mahalle yardım

sayha #320378 
karı koca öğretmen bir çift sarıyerin görece memur aileye uygun ulaşıma müsait olabilecek şekilde hangi bölgesinde ikamet edebilir. yani memur maaşı ile sarıyerde ortalama bebek büyütebilecek tehlikeli olmayan bir muhit neresi var acaba
(1) 

chrome sorunu

sayha #297852 
chrome hangi siteye girersem gireyim kullanıcı adlarını e mail adreslerimi sürekli gösterip bunlardan biri mi diye soruyor. nereden kapanıyor bu. kullanıcı isimlerini bilsin hafızasında tutsun istemiyorum.
(2) 

ipod touch

sayha #296009 
benim 1. nesil bi ipod touchım var yalnız app storedan bazı uygulamaları indiremiyorum. malum apple güncelleme desteği vermiyor artık bu cihazlara. soruma gelirsek;

1- ben bu cihaza jailbreak yapsam versiyon sorunu olmaksızın tüm uygulamaları yükleyebilir miyim?

2- jailbreak yapmak bana kaybettirir ne kazandırır?

teşekkürler.
(3) 

allahını seven yardım etsin

sayha #292624 
daha önce defalarca sordum soruşturdum nette gezdim gezindim duyuruda derdime derman aradım olmadı.

arkadaşlar ben yüksek lisans yapmak istiyorum ama bu konuda en ufak bi fikrim, bilgim yok. bununla ilgili sitelere falan baktım ama bir şey anlamadım. benim istediğim bu işlere bulaşan kişilerin doğrudan bana tavsiye vermesi.

ales puanım 72 sözel. gazi üniversitesi sınıf öğretmenliği mezunuyum. tavsiye mektubu mudur nedir alacak durumda da değilim. yaş 32 ki çevremdekiler sana sormaz mı adamlar mülaktta bu yaşa kadar niye bekledin diye dedikleri için yaklaşık 3 yıldır sallıyorum yüksek lisans başvurusunu. vakıf üniversitesi karşılayacak gücüm yok. yıllık 15 bin lira veremem.

evet bu bilgiler ışığında tavsiyelere açığım. allahını seven yardım etsin artık.
(1) 

uzaktan eğitim

sayha #292186 
ahmet yesevi üniversitesinin uzaktan eğitim verdiği yüksek lisans programlarından birine başvrmayı düşünüyorum bilgisi olan var mıdır arkadaşlar, bilgi verirse sevinirim.
(1) 

chrome uygulaması

sayha #276641 
ya bi uygulama vardı kapatılan sekmeleri istifliyordu hatırlayan var mı bunu?
(3) 

şarkı soruyorum

sayha #272130 
hangi dilde olduğunu bilmiyorum içinde sorsan sorsan inno sorsan gibi sözler geçiyordu sanki daha buralara ait bir şarkı gibiydi. kadın söylüyordu ama arada sanırım şarkının sonunda erkek vokalde giriyordu devreye. var mıdır bunu bilebilecek olan? çok teşekkürler.
(8) 

başucu entryleri

sayha #258757 
neden sözlük yönetiminden biri çıkıp da bunun nasıl hesaplandığını açıklamıyor devlet sırrı mı bu herkes teori üreteceğine bu budur arkadaş diyemiyor mu ssg. diğer sözlüklerde de var mesela itüde de sanatının doruk noktaları misal. noluyor yani bu açıklansa sözlüğün büyüsü mü bozulur?
(4) 

imdb sorusu

sayha #258756 
bu sitede 2011 yılında en çok puan almış filmleri listeleme opsiyonu var mı? varsa bir buldurun abiler. top 250 değil kast ettiğim. 2011 de gösterime giren filmlerin en yüksek puanlıdan geriye doğru sıralaması tersi de olabilir. teşekkürler.
(2) 

The.Girl.With.The.Dragon.Tattoo.2009.Extended.x264.DTS-WAF

sayha #255924 
bu sürüme ait altyazı var mıdır? 3 saat sürüyor bu. piyasadaki altyazıların tamamı 2 saatlik versiyona göre. hani elinde olan falan.
(2) 

firefox 4 sorusu

sayha #255508 
bu tarayıcıyı kullanayım dedim ama üye olduğum sitelere her girişimde üye adım çıkıyor. beni hatırla falan demedim. nasıl kapanıyor bu. abaout config yazıp bi değeri 2 yapın diye bir şey buldum ama çalışmadı. bu kadar zor olmamalı ya.
(5) 

2010/2011 film

sayha #246400 
ilgi çekici hangi filmler gösterimdeydi bu yılllarda ya. takip edemedim ben. imdbden box office listelerine baktım tatmin olmadım. burdakilerin beğenileri daha yakın bana. hangi filmleri önerirsiniz?
(1) 

spam mail

sayha #235901 
arkadaşlar mail adresimden bir çok kişiye spam mail gönderilimiş bir tanesi mesefifi.110mb.com
Exceeyd yaour target in life yazan bi mail. her hafta gönderiyormuş. genelde cinsel içerikli mailler oluyormuş gelenler. ben gönderilen kısmını kontrol ettim görünmüyor. bu işten nasıl kurtulurum. virüs mü yemiş mail adresim nedir durum acaba? çok mahcup oldum herkese. durum biraz acil yardım ederseniz çok sevinirim.
(1) 

ingilizce kursu

sayha #232960 
arkadaşlar daylight ingilizce nette 399 lira diyor. baktım ben 3999 lira görünüyor. benim sormak istediğim şu; kurs içeriği hakkında şöyle demişler

7dvd+2 kitap.

dershanemizde 1 senelik (12 kurluk) eğitim ve eğitim materyali 3999 liradır. kursiyer toplam 300 ders saati eğitim alacaktır.

şimdi bu normal kurslarda da bu şekilde mi? yani ben dilkoya amerikan kültüre gitsem de 1 senede toplam 300 saat ve 12 kur eğitim mi alırım standart olarak. yardımcı olsanız.
(3) 

internetten 2.el alışverişi

sayha #232257 
donanımhaberden bi tane bilgisayar parçası alıyorum ama bu ilk alışverişim. bunun kuralları nedir. alacağım arkadaş parayı yatır ara dedi. böyle mi yürür işler.
(2) 

gözlük sorusu

sayha #232061 
www.edel-optics.com.tr adresine girdiğinizde sol taraftaki ülkücü amcanın taktığı güneş gözlüğünün markasını modelini bilen çıkar mı?

img.edel-optics.com.tr bu fotoğraftaki ülkücü amcadan bahsediyorum.
(7) 

bayanlar sorum size erkekler de bakabilir

sayha #226284 
tek taş yüzük almak istiyorum ama bu işlerden de hiç anlamam. bir yer gördüm açılışa özel 200 lira tek taş altın yüzük yazmış. ben bazı sitelerden baktım en düşüğü 500 civarı. bu adamların çakma satma ihtimali var mı? tek taş altın ne demek hem. bu tek taşlar pırlanta olmuyor muydu? yardımcı olsanız çok makbule geçecek valla.
(4) 

kısa ingilizce çeviri

sayha #214517 
it is only with the heart that one can see rightly: what is essential is invisible to the eye

ne anlama geliyor.
(2) 

zaytung bu haberinde ne demek istemiş

sayha #210885 
ODTÜ Amerikan Futbol Takımı Falcons, şarkıcı Sıla Gençoğlu ile 3 yıllık anlaşma imzaladı...

kimdir nedir bu sıla gençoğlu amerikan futboluyla ilgisi nedir.
(2) 

sony nex5'in gideri var mı

sayha #209555 
yoksa nikon d3100 mü alsam. eşime doğum hediyesi alacağım. o profesyonel makine istiyordu ama nex5 i gösterdim beğendi. gelgelim benim aklım nikonda kaldı. bi fikir edinmek için burda bu işten anlayan arkadaşların fikrini alayım dedim. ne dersiniz. ha bir de nerden alsak bu aletleri ya.
(1) 

myspaceden şarkı indirme

sayha #207261 
orbit ve türevleri işe yaramıyor. bi site varı o da paralı üyeliğe geçmiş. yok mu bi yolu bunun. dinleyip hemen sileceğim tabi yoksa arşiv olayı falan yok :)
(2) 

meraktan öleceğim kim bu kadın

sayha #207260 
29.media.tumblr.com

ıtır esen dedi arkadaş ama değil sanki. kim allah aşkına bu kadın.
(2) 

kablosuz modeme girme

sayha #203696 
arkadaşlar kablosuz modemim var ama ara ara nette yavaşlama oluyor. benden başka modemime bağlanan olup olmadığını nasıl anlayabilirim.

mobil görünümden çık