(3) 

moderasyon tarihçesi

lynyrd skynyrd #327767 
moderasyon tarihçesindeki notlar zaman aşımına ugrayıp tarihçeden siliniyor mu yoksa yazarın sozlukte var olduğu boyunca kalıyor mu?
(3) 

listerin antibakteriyel ağız gargarası

lynyrd skynyrd #325851 
son zamanlarda bu ürünü kullanmaya başladım. aynı zamanda diş telim de var; fakat diş teline herhangi bir zararı olup olmadığını bilmiyorum. doktorla bir sonraki randevum 1 ay sonrasına olduğu için yeni kullanmaya başlamışken bir de size sorayım dedim.
(1) 

ingilizce öğrenmek için hangi dil okulları

lynyrd skynyrd #325242 
süper lise mezunu olup haftada 24 saat ingilizce görmeme rağmen zaman içinde unuttum ingilizceyi. herkesin bildiği üzere istanbul'da dil eğitimi veren birçok kurum mevcut. sizlerin bana önerebileceği nitelikli bir dil okulu var mı? teşekkürler.
(8) 

sakal için tıraş makinesi

lynyrd skynyrd #324829 
selamlar. şu ana dek sakallarımı jiletle kesmiş değilim. hep makine ile alırdım; fakat bugün itibariyle kullandığım tıraş makinesi miadını doldurdu. sakal kesimi için önereceğiniz aynı zamanda fazla pahalı olmayan herhangi bir tıraş makinesi var mı? mutlu bayramlar.
(6) 

Burun kılı vs.

lynyrd skynyrd #319932 
Burundaki kılları almak icin ufak başlı tıraş makinelerini nerde bulabilirim? Teşekkürler.
(2) 

behzat ç. istanbul gösterimi

lynyrd skynyrd #317851 
yarın bomonti-mecidiyeköy civarlarında olacağım. filmin saat 21:00'daki gösterimine katılmak için söylediğim yerlerden istinye park'a nasıl gitmeliyim? teşekkürler.
(1) 

Ogrenciler icin ssk kaydı yenilemesi

lynyrd skynyrd #317045 
6 aylık bir süre ile geçerli olan SSK kaydım zaman aşımına uğradı. Dolayısıyla kaydımı tekrar yenilemek istiyorum: lakin gerekli olan ogrenci belgem, 2010-2011 2.sınıf öğretim yılına ait. Su an ise 3. Sınıf ogrencisiyim. Sorum su ki, kaydımı yenilemeye gittiğimde elimde bulunan bu belgenin geçerlilik suresi var mı; yoksa 2011-2012 öğretim yılına ait yeni bır ogrenci belgesi mı almam gerekiyor?
(2) 

fc barcelona pembe renk formaları

lynyrd skynyrd #305846 
ekteki gibi kulüp barça'nın bu renkte formaları var mıdır? önceki sezonlara ait olanlar arasında ben göremedim. yoksa fake bir forma mı?
(2) 

üniversite harç paraları

lynyrd skynyrd #304402 
msgsu için gerekli olan harç ücretini ödedim fakat ders seçimi yapmak için sisteme giris yaptıgımda '' ders secimi için harc parası yatırmalısınız'' uyarısı çıkıyor. acaba yatırdıgım ucretın sistemde görünmesi için biraz zaman mı gecmesi gerekiyor?
(4) 

İstenmeyen tuyler

lynyrd skynyrd #298219 
Basta burun kılı olmak uzere vucudunuzdaki tüyleri nasıl alıyorsunuz. Cimbiz dısında baska alternatifleriniz var mı? Sevgiler.

P.s. Erkegim
(3) 

windows 7 etkinleştirme problemi

lynyrd skynyrd #296742 
orjinal ürün kullanıyordum; fakat ürün anahtarımın kullanım hakkı dolmuştu ve ben de internet üzerinden ürün anahtarı kullanmadan microsoft'un internet sitesine bağlanarak etkinleştirme yaptım. bunun sonucunda orjinal windows kullandığım doğrulandı;fakat pc'de '' 30 gün sonra etkinleştirilecek. windows'u şimdi etkinleştirin'' diye bir uyarı belirdi. bunu yazmamın nedeni önceki sürümlerde formattan sonra ''windows'u 30 gün içinde etkinleştirmelisiniz'' gibi ibareler vardı. bunu görünce de kafam karıştı. şimdi pc, 30 gün içinde mi etkinleştirilecek; yoksa yeni bir ürün anahtarı bulup ben mi etkinleştirmeliyim? bu sorunu daha önce yaşayanlar varsa yardımlarınızı bekliyorum. sevgiler.

p.s. windows'u etkinleştirmeden önce masaüstünde ''bu orjinal windows kopyası değildir'' yazısı yer alıyordu; fakat microsoft'un internet sitesinde ürünümü doğrulattığımda bu ibare kaldırıldı ve resimleri masaüstü duvar kağıdı olarak kullanmaya başladım.
(4) 

windows 7 aktivasyon sorunu

lynyrd skynyrd #288453 
selamlar. orijinal windows 7 professionel kullanıyorum; lakin pc'ye sık format attığımdan ötürü ürün anahtarımın kullanım hakkı doldu. bu yüzden en son attığım format sonrası pc'yi etkinleştiremiyorum. başka bir ürün anahtarını nerden bulabilirim? müşteri hizmetlerini arayabilirim; ama çok uğraştırıyorlar. bu sorunu başka nasıl çözebilirim acaba?
(3) 

resimdeki papağan türü

lynyrd skynyrd #288095 
kardeşim bugün almış; fakat eve gelene kadar aklında tutamamış. bilenleriniz varsa resimdeki ne tür bir papağan kuşudur?
(3) 

Diş çekimi sonrası

lynyrd skynyrd #278819 
sabah saat tam 12:00'da dişimi çektirdim. doktor dedi ki, sıcak birşeyler içme birkaç gün. şu an ise yemekle birlikte kola içmek istiyorum. sizce bir sakıncası var mı; yoksa içmeyeyim mi?
(2) 

ray-ban wayfarer

lynyrd skynyrd #268535 
bu gözlüğün numaralı olanından kullananınız var m, fiyatları ne kadardır acaba?
(4) 

öyle bir geçer ki'de seslendirilen italyanca şarkı

lynyrd skynyrd #265159 
dizinin son bölümünde elinde gitarıyla süleyman seslendirmişti bu parçayı. kimin söylediğini ve adını bilen varsa yazınız lütfen. sevgiler.
(2) 

ehliyet harcı

lynyrd skynyrd #260716 
selamlar. şimdi ben tamamlanmış olan evraklarımla birlikte ilçe emniyet müdürlüğüne gidip ehliyetimi alacağım; fakat şu ehliyet harcını bankaya mı yatıracağız yoksa emniyet müdürlüklerinde bu harcın yatırılması için ayrılmış birimler var mı? kısacası bu lanet olası harcı nereye ödeyeceğim? sevgiler.
(4) 

maslak'taki itü durağı

lynyrd skynyrd #259367 
selamlar. bu akşam tam olarak buraya gitmeliyim. beşiktaş'ta barbaros bulvarı'ndan geçen minibüsler bu yere gider mi? ayrıca barbaros'tan burası ne kadar sürer?
(1) 

resim programı

lynyrd skynyrd #258195 
arkadaşlar hani bir tane program var. resimi yükleyerek size 4 parçaya bölünmüş şekilde ve aynı resimleri farklı renklerde sunuyor. facebook'ta filan kullananlardan görmüştüm. acil lazım da. neydi bunun adı?
(2) 

kan grubu kartı

lynyrd skynyrd #255934 
selamlar. ehliyet için gerekli evraklar arasında kan grubu kartı da isteniyor. bunu nerden alabilirim? ayrıca kan grubumu da bilmiyorum. sevgiler.

bir de şoförler cemiyetinden bazı form ve dosyalar isteniyor. bunu nasıl edineceğim?
(1) 

anadolu hisarı

lynyrd skynyrd #251645 
selamlar. anadolu hisarı ile ilgili bir araştırma ödevim var. dolayısıyla bu hisarla ilgili bazı bilgiler arıyorum. önerebileceğiniz bi kaynak veya kitap varsa müteşekkir olurum. sevgiler
(5) 

anadolu hisarı'na nasıl gidilir?

lynyrd skynyrd #249794 
selamlar. bir araştırma ödevi için anadolu hisarı'na gitmem gerekiyor. bu yere nerden ve nasıl gidebilirim? sevgiler.
(4) 

kıyafet problemi

lynyrd skynyrd #247151 
selamlar. bu cumartesi günü kuzenimin düğünü var. ve ben düğünde giymek için henüz kıyafet almış değilim. aslında almak kolay; ama takım elbise yerine başka ne giyebilirim. mesela ceket yerine yelek giysem veya gömlek yerine ceketin altına giyebileceğim bir t-shirt giysem olur mu? sizin önerileriniz nedir acaba? sevgiler.
(3) 

kıyafet problemi

lynyrd skynyrd #245473 
selamlar. www.dha.com.tr link'inde Serkan Altunorak'ın üzerindeki uzun kollu, düğmeli ve lacivert renkte olan kıyafeti nerelerde bulabilirim acaba? sevgiler.
(2) 

sabıka kaydı

lynyrd skynyrd #236744 
yarın kadıköy adliyesine gidip sabıka kaydı almalıyım. adliyeler 16:00 da kapanıyor. sabah erken mi gitsem yoksa öğleden sonra mı gitsem ? sıra filan olur mu? ayrıca ne kadar ücret ödeyeceğim bu kağıda? sevgiler.
(2) 

06.03.2011 herhangi bir kadıköy mitingi

lynyrd skynyrd #229839 
iyi öğlenler. bugün itibariyle kadıköy'de herhangi bir miting düzenlenecek mi veya düzenleniyor mu? beşiktaş'a gitmem gerekiyor; eğer miting varsa otobüs veya minibüsler rıhtıma kadar gitmiyor. evden ona göre çıkacağım . bu konuda bir bilgisi olan var mı? sevgiler.
(2) 

almanya'dan gönderilen iphone 4 ile ilgili

lynyrd skynyrd #207770 
bu tip sorular defalarca soruldu; fakat bir iphone 4 sahibi olamayacağımı düşündüğümden dolayı dikkate alıp da okumadım. c.tesi günü almanya'dan gönderilen bir iphone 4 elime ulaştı. cihaz, pasaporta kaydedilmemiş. yarın gidip pasaporta kaydettireceğiz. peki bundan sonra cihazı kullanmak için herhangi bir şey yapmalı mıyız? bir de micro sim kart gerekli sanırım. mevcut numaradan bir tane çıkarabiliyor muyuz? yoksa tamamen micro sim kart olan yeni bir numara mı edineceğiz?
(2) 

street fighter t-shirt'ü

lynyrd skynyrd #207417 
istanbul'da şu link'teki t-shirt'lerden bulabileceğim bir mekan var mı? tekken t-shirt'ü de olabilir: shop.capcom.com
(2) 

yol tarifi

lynyrd skynyrd #207338 
yarın beşiktaş'tan hürriyet towers'a gitmem gerekiyor. nerden ve nasıl gitmeliyim?
(2) 

hanımın çiftliği'nde çalan bir türkü

lynyrd skynyrd #204562 
bu akşam yayınlanan bölümde değil de dizinin önceki bölümlerinde - giritli'nin lokantasında - bir türkü çalıyordu. şarkı sözleri arasında ''gençliğim''gibi kelimeler vardı. tam hatırlayamıyorum. acıklı bir türküydü ve yavaş bir temposu vardı. nedir acaba bu türkünün ismi?
(1) 

karakter sorusu

lynyrd skynyrd #202134 
sphotos.ak.fbcdn.net link'indeki tanrısal karakterin adı neydi?
(4) 

kompozisyon için başlık önerileriniz

lynyrd skynyrd #202089 
sofizm üzerine bir yazı yazmaktayım. bu kompozisyona, sofizm'e dair ne gibi bir başlık atmalıyım? sevgiler.
(3) 

pasaport için gerekli evraklar

lynyrd skynyrd #194787 
evet. defalarca soruldu hatta internetten de araştırılabilir; ama çipli pasaport başvurusunda bulunan öğrencilerden gerekli evraklar olarak neler istenir? Pasaport defter bedeli ve harç bedeli hangi bankalara yatırılıyor. son olarak tüm evraklar toplandığı zaman başvuru nereye yapılıyor. ilçe emniyet müdürlüğüne mi? sevgiler.
(4) 

karizmatik anime karakterleri

lynyrd skynyrd #194674 
selamlar. japon çizgi film dünyasının etkileyici karakterlerinin, portre bazında resimlerini arıyorum. bu yönde tanıdığınız karakterler varsa önerilerinizi bekliyorum. erkek olması makuldur. sevgiler.
(3) 

itunes ve ipod touch 4g bağlantı sorunu

lynyrd skynyrd #192253 
ipod touch'ı bilgisayara bağladığımda, pc, cihazı ''taşınabilir aygıtlar''olarak görüyor; fakat itunes cihazı algılamıyor. itune'u kaldırıp tekrar kurdum ama nafile. napabilirim acaba?
(1) 

foursquare ile ilgili

lynyrd skynyrd #190284 
nerdu bulunduğunuzu twitter'a iliştirmek için ne yapmak gerekiyor? hani ''i am at ...'' cümlesinin twitter'da bir tweet gibi görünmesi için n!apmam gerekiyor. sevgiler
(2) 

ipod touch 4g'ye müzik atamıyorum (caps'li)

lynyrd skynyrd #189740 
itunes library'ye müzik dosyalarını ekledim sonra bir playlist oluşturarark buradaki dosyaları listeye sürükledim. senkronize etmek istediğimde ise resimdeki iki hatayı veriyor napmam gerek acaba?
(1) 

koldaki alçı sorunu

lynyrd skynyrd #186908 
selamlar. sağ kol serçe parmağımda boksör kırığı mevcut. 10 günlük bir dinlenmenin ardından yarın okula gideceğim. ve yol baya uzak. sorun şu ki dirseğe kadar alçıda bulunan kolumun bana sorun çıkartması. yani koluma askılık takıpta tek eli dışarda bir şekilde yürümek istemiyorum. serçe parmak kırığı olduğu için kolumu ''L' biçiminde tutmam gerekmiyor. kol askısı dışında alçıyı nasıl gizleyip normal bir şekilde yürüuyeblrm.

saçma bir anlatım oldu ama tek elle yazıyorum bunları. umarım dediklerimi anlamışsınızdır. sevgiler.
(5) 

serçe parmak kırıldı

lynyrd skynyrd #183949 
serçe parmağımı kırdım . doktora gittim. ( tek elle yazdığım için özet geçicem( doktor kırılan yeri dirseğe kadar alçıya aldı ve sabaha kasar dik tutmamı istedi.kangren riskine karşı. saatlerdr kolu dik tutuyorum parmaklra kan gitmiyor ve parmklrm üşüyor. sıcak tutmak için napıcam ayrıca gece nal uyicam kolum dik bir şklde. napmalıym?
12345   « Önceki Sonraki

mobil görünümden çık