(3) 

izohips(eşyükselti) eğrileri

kumlupara #595062 
sayın harita mühendisleri,

1/25000 ölçekli haritada eşyükselti eğrileri arası yükseklik farkı kaç m.?
(1) 

pentax k-r

kumlupara #581897 
şu cihaz nasıldır? alınır mı?
(3) 

hp yazıcı

kumlupara #574874 
hp deskjet 1280 yazıcıyı bilgisayara bi türlü kuramıyorum. driver yükleyemedim bi türlü. bu işlerden anlayanlar bi yardımcı olsun lütfen.

sistem: win7 64 bit.
(2) 

excel'i bozdum yardım edin

kumlupara #565911 
exel'i bozdum galiba. bi excel dosyası açmak istediğimde sadece program çalışıyor. dosyayı görüntüleyebilmek için açmak istediğim dosyayı program üzerine ayrıyeten sürüklemem lazım. bunu nasıl halledebilirim?
(9) 

zevkime güveniyorum diyenler

kumlupara #561133 
nasıl sizce?

www.mudo.com.tr
(4) 

hobi edinme maket vs...

kumlupara #556746 
değerli duyuru sakinleri, bugünlerde maketlere merak saldım. yalnız nereden başlayım tam bilmiyorum. bunun belli bi zorluk derecesi falan da varmış heralde. önerileriniz nedir?
(1) 

netcad

kumlupara #556590 
netcad'dan anlayan biri yardımcı olursa sevinirim. bi parselin içini taramak istediğimde sürekli "gösterilen bölgeyi çevreleyen bi alan yoktur" şeklinde uyarı veriyor. aradım taradım lakin bulamadım.
(2) 

creative mp3 playerler

kumlupara #550466 
bugüne kadar hep creative kullandım. en son zen modelini eskittim. şimdi yenisini almak istiyorum ama piyasada yok. nereden bulabilirim ben bu ürünleri? muadili olarak ipod'dan başka çare yok mu?
(1) 

utorrent yükleme dosyası

kumlupara #549865 
netten bi türlü yükleme dosyasını indiremiyorum. bu güvenli internet muhabbetinden olsa gerek. rica etsem de yükleme dosyasını mail atsanız çok sevaba gireceksiniz.

kumlupara et gmail
(17) 

çok sıkıldım

kumlupara #547933 
8000 nüfuslu bir ilçeye yeni atandım. maddi olarak devletten alınabilecek neredeyse en iyi maaşı alıyorum. alıyorum ama gel gelelim burada yapılacak hiç bişey yok. çevremde akranım olup da gezip tozabileceğim kimse de yok. yakın çevreye git gel yaparak gezdim bitirdim. nasıl geçer günler bi akıl fikir verin.

bu arada mutsuzluk değil olay tamamen can sıkıntısı
(5) 

nasıl ceket

kumlupara #545645 
fikirleriniz nedir? bi de ben 172 cm. boyunda 80 kilo bir bireyim. normalde drop4 50 beden giyiyorum. bu cekette L beden mi almalıyım?

www.mudo.com.tr
(3) 

ütüden anlayanlar

kumlupara #545224 
ütüye ihtiyacım var ve şunu buldum. nasıl sizce? başka bi ürün de önerebilirsiniz.

www.tchibo.com.tr
(1) 

tv'de bu gece

kumlupara #543083 
bu gece televizyonda izlenecek güzel bi film var mı? misafirhanede olduğumdan dolayı tv tek alternatif.
(2) 

microsoft office yardım

kumlupara #542866 
office'den anlayan duyuru ahalisi,

sabahtan beri bi word dosyası açmak istesem "windows microsoft office enterprise 2007 ürününü yapılandırıyor lütfen bekleyin." şeklinde uyarı alıyorum. sonrasında da hata veriyor dosyaları açamıyorum. yardım edin lütfen çaresiz kaldım.
(3) 

site buldurmaca

kumlupara #534358 
bi internet sitesi vardı neon ışıkları ile şekiller çiziyorduk. sonra da garip, acayip güzel şeyler ortaya çıkıyordu. hatta bi ara sözlükte herkes çizdiğini falan paylaşıyordu. bi bulduruverin be.
(2) 

the sims 3

kumlupara #532544 
arkadaşlar bu oyunu indireceğim ama bi dünya eklentisi var. en temel olan hangisidir?
(2) 

trt program sorusu

kumlupara #522014 
trt türk ya da trt haber'de bi program vardı. kırsaldaki uğraşları konu ediniyordu. mesela bi hafta arı kovanı yapımını, diğer hafta da koyun kırkmayı anlatıyordu. çok hoş da jenerik müziği vardı. bi bulduruverin be.
(2) 

itouch 5 türkiye'ye ne zaman gelir?

kumlupara #521306 
ya da geldi de benim mi haberim yok?
(2) 

şehir seçmece

kumlupara #515305 
duyuru sakinleri; bartın, kastamonu ve sinop arasında kalsanız; hangisini, neden seçersiniz?
(1) 

film buldurmaca

kumlupara #506058 
yıllar önce cnbce'de izlenen uzakdoğu filmi.

bi elemanın çalıştığı yerdeki iş arkadaşı ölüyor. eleman da onun cenazesini memleketine götürmek için yola çıkıyor. kimi zaman sırtında, kimi zaman bi bisikletle yol alıyor. bu yolculuk sırasında aşık oluyor falan da filan da öyle güzel eğlenceli bi film. bilenler, hatırlayanlar falan varsa bi el atıverin de bulalım be.
(2) 

bitki teraryumu

kumlupara #494213 
bitki teraryumu kurmaya karar verdim ancak kafamda pek çok soru birikti. bu işe el atmış olanlar kurulumundan itibaren anlatsa. ya da en azından mesajla bana ulaşsa da sorularımı sorsam.
(1) 

bilgisayardan gelen cızırtılar

kumlupara #478275 
sevgili gece kuşları. bilgisayarım açılırken "starting windows" yazısı geldiği anda bilgisayarda bir cızırtı başlıyor ve öylece kalıyor, bilgisayar açılmyor. ara ara eski 146 ile internete bağlanırken çıkan seslerden. sebebi ne olabilir?
(1) 

bi buldurun yahu

kumlupara #471712 
bi arkadaş tavsiye etmişti, adını unuttum.

alaska'da petrol şirketinde çalışan işçilerin uçağı düşüyor ve kurtlara tek tek yem oluyorlar.

detaylar bu kadar bi buldurun be.
(8) 

kpss nasıldı gençler?

kumlupara #439047 
evet girene geçmiş olsun girecek olan şimdiden ibret alsın. türkçe ortalığın ebesini belledi. matematik bi kaç tane soru zorlayıcıydı. siz neler diyorsunuz bakalım.
(1) 

otobüs fırsatı

kumlupara #421997 
metro ya da ulusoy fırsat kodunuz varsa talibim.
(3) 

on the road türkçe çevir

kumlupara #404324 
jack kerouac-on the road

bu kitabın türkçe çevirisi var mı? aradım lakin bulamadım.
(1) 

müzik bilmece

kumlupara #399818 
merhaba arkadaşlar, iki tane müzik var. buldurursanız sevinirim

ilki hyundai reklam müziği: www.youtube.com

diğeri ise gigaset çağrı melodisi: www.youtube.com
(3) 

gold hatalı ürün değişimi

kumlupara #397391 
merhabalar, pazar günü gold'dan bir fotoğraf makinesi aldım. eve geldiğimde makinenin menü tuşunda bir sorun olduğunu ve arada bir takıldığını fark ettim. ertesi günü hemen mağazaya gittim adamlar makinede sorun olduğunu kabul etti. makineyi değiştirmelerini istediğimde bana "boşver ya çok büyük bi sorun gibi görünmüyor sıkıntı olmaz, olursa da getir garantiye göndeririz dediler." adam benle resmen dalga geçer gibi konuştu anlayacağınız. şimdi ben bu durum karşısında haklı mıyım? haksız mıyım? eğer haklıysam da ne yapabilirim?
(1) 

fujifilm finepix s2950

kumlupara #396493 
selamlar duyuru ahalisi, kardeşim fotoğrafçilığa merak sardı ve bir slr makine alacağım diye tutturdu. çocuk daha 15 yaşında ve eline hiç makine almadığından ben direk slr değil de işi öğrenebileceği yarı prof. bir makine almak istedim. ancak duyuruda s2950'nin çok da iyi bir makine olmadığını öğrendim. ne dersiniz 15 yaşında, işi yeni öğrenen biri için bu makine yeterli midir? yoksa alternatifleriniz var mıdır?

bir de bu s2950 ile s2960 arasındaki fark nedir?
(1) 

aylin aslım vs ahmet mümtaz taylan

kumlupara #396063 
arkadaşlar bu olay nedir? sözlükte gördüm olayın bşını yakalayamadım. ne olmuş, kim kimi dövmüş? biri özet geçiversin bi zahmet.
(1) 

radyo telemetri

kumlupara #393578 
arkadaşlar bu cihaz nedir? ne işe yarar? vahşi doğadaki kullanım alanları vb. bilgilere ihtiyacım var. aradım taradım lakin bişey bulamadım. bi yardım edin yahu.
(1) 

Islak Yün

kumlupara #388062 
Arkadaşlar ıslak yün çabucak kurur diye biliyorum doğru mudur bu bilgi? Yoksa kuruması zaman mı alır?
(1) 

kamp hakkında herşey

kumlupara #383879 
sevgili duyuru sakinleri, kamp öncesi hazırlıkla ilgili bir ödev hazırlamam gerekli. özellikle kamp kıyafetleri ile ilgili. ayakkabı vs... nette baya bi araştırdım ama, mevcut bilgiler çok kısa ve hepsi birbirinin neredeyse aynısı. bildiğiniz güzelce bunu anlatan bir site. ya da bu işle uğraşan duyuru ahalisi veya çevresinde herhangi biri var mı acaba?
(5) 

bu ayakkabı alınır mı?

kumlupara #365720 
nasıl sizce arkadaşlar şu ekteki ayakkabı alnır mı? fiyatı 80 lira kargosu da yanında.
(2) 

groupfoni kullanma

kumlupara #362130 
groupfoni'den ulusoy için fırsat aldım ancak nasıl kullanacapğımı bilmiyorum. bilet almak için siteye giriyorum ancak kodu nereye yazacaz belli değil. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
(3) 

telefon güncelleştirmesi

kumlupara #362110 
telefonu güncelleştirmek istediğimde sadece bilgisayardan yapabileceğimi söylüyor. bilgisayara bağlıyorum bu sefer de net olduğu halde internete bağlanamadı diyor iptal ediyor. anlayanlar beri gelsin.

markası: nokia 5230
(6) 

internette ne yapıyorsunuz?

kumlupara #361222 
arkadaş eskiden mirc, dandik chat siteleri, sonraları blog, myspace, facebook derken internette vakit geçiriyorduk. şimdi ise yaş büyüdü bunlar ilgi çekmez oldu. ulan bi giriyorum. mailler falan derken 10 dakka sonra işim bitiyo yapacak bişey bulamıyom. arada bi komikli video falan vakit geçiyo da o da öle arada bi oluyo. yahu internetten sıkılmaktan bile sıkıldım. internette bile vakit geçmiyo.

işin özeti; siz ne yapıyonuz, nerelere takılıyorsunuz da da vakit geçirip eğleniyorsunuz?
(3) 

film buldurmaca

kumlupara #360575 
iki üç hafta öncesi trt'de izlediğim orta asya'daki türkleri anlatan bi filmi arıyorum. denkgeldiğim sahnesinde yaşlı bi dede yak satıyordu. küçük çocuk da yakının satılmaması için inat ediyordu.

akşam akşam aklıma takıldı bi bulduruverin be.
(2) 

dizilerin yayınlanacakları günü gösteren site

kumlupara #359876 
dizilerin yayınlanmasına ne kadar kaldığını, yayınlanalı kaç gün olduğunu gösteren bi site vardı. bi bulduruverin be.
(1) 

kyk ücretli çalışan vs...

kumlupara #341057 
sevgili duyru sakinleri, 2 ay öncesine kadar okula katkı olsun diye çalışıyordum. dersler yoğunlaşınca da işi bıraktım. yalnız bugün açıklanan kredi sonuçlarına göre ücretli çalışan olarak görülüyorum. bunu düzeltme ihtimali var mıdır? yoksa soğuk bir su mu içeyim?
(1) 

yer imlerini kaydetmek için

kumlupara #338313 
yer imlerini kaydetmek için kullandığım bi site vardı. eğer bilgisayara ulaşamayacak durumda isek netten girip yer imlerine ulaşabiliyorduk. gece gece aklıma glmedi. bi bulduruverin be.
(3) 

kpss b için kaynak önerisi

kumlupara #337420 
selam duyuru ahalisi, bu yıl kafaya koydum memur olmayı. gel gelelim şu kpss'yi halletmek lazım. konu eksiğim hemen hemen yok gibi. olanları da elimdeki kaynaklarla hallederim. bunun yanında takviye soru bankası lazım. ihtiyaç için pek iyi değil dediler. siz neleri önerirsiniz?
(1) 

e2 sting

kumlupara #320321 
dün gece e2'de sting bir şarkı söylüyordu. bir abla da ona harpla eşlik ediyordu. bu ablanın ve şarkının adını bilen beri gelsin.
(2) 

leyla ile mecnun

kumlupara #303241 
son olarak hangi bölüm yayınlandı?
(1) 

ttnet adsl

kumlupara #300835 
selamlar, kardeşim internette gezinirken birden bire kullanıcı adı ve şifre istemiş. evde olmadığım için pek anlamadım ama durum bu şekilde sanırsam. müşteri hizmetlerinden modemi resetletmişler ama sorun hala devam ediyormuş. kaç zaman oldu ben de unuttum gitti. ne kullanıcı adını hatırlıyorum ne de şifreyi. neden kaynaklanır? durup duruken böyle şifre istemesi normal nidir?
(5) 

yıldız tv?

kumlupara #293009 
ey ahali, yahu bu yıldız tv'ye ne olmuş. arşive ulaşamıyorum. ben de mi bi sorun var. yahu ben leyla ile mecnunu nasıl izleyeceğim şimdi.
(3) 

parfüm önerisi

kumlupara #290063 
kaç gündür parfüm alacam bi türlü karar veremedim. daha önce 212, lacoste essential ve avon fullspeed kullanmış esmer tenli birine şöyle kokusu kalıcı, hatunu cezbedici ben kullandım tavsiye ederim diyebileceğiniz parfüm önerileri ne olur. bi de bulgari aqva hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.
(2) 

yeni bir hat ama hangisi?

kumlupara #286016 
efenim, sorudan da anlaşılacağı üzere kız arkadaşımla yeni bir hatta geçmek istiyoruz. o kadar çok alternatif var ki kafam karıştı doğrusu. aylık ortalama 800 dk. konuşmamız, karşılıklı mesajlaşmalarımız olur. arada bi de nete girip maillere bakarız. öğrenci için ay sonu pişman olmayacağı hangi tarifeyi önerirsiniz?

not: su an vodafone 25 liralık tarifeyi kullanıyorum.
(12) 

sevgili ile izlenecek film

kumlupara #262459 
panpalar morali bozuk sevgili ile izlenecek, ona şöyle güzzel bi moral verebilecek film önerilerinizi bekliyorum. hayat dolu bişey olsun, izlerken sıkmasın...
(3) 

cep telefonu

kumlupara #262031 
panpalar linkteki telefon hakkında ne düşünüyorsunuz 250 civarı bişeye ihtiyacım var. bunu almayı düşünüyorum. daha iyisi var derseniz de kaçırmam yani.

www.hepsiburada.com

mobil görünümden çık