Tutkum kahve kavurmak videosunda çalan şarkı

baburhan #1571097 
youtube.com

Nedir arkada çalan şarkı?

Teşekkürler.
(5) 

İstanbul en iyi lahmacun

revi #1571095 
İstanbul Avrupa yakası için Urfa usulu lahmacuncu önerileri var mı ?
(3) 

Taşınmak mantıklı mı?

Lusid* #1571094 
Şu an oturduğum evin içi eski, kirası 4500₺ ve yeni sözleşmeyi ''sözleşme bitiminde evden çıkılacak maddesi'' ile kabul etti ev sahibi. İlanlara bakıyorum civarda banyosu yıkık dökük evler en az 10k, eli yüzü düzgün evler en az 15k o da şanslıysan.

Bir ev buldum, merkezi konumda kira 14000, merkezi ısıtma ve aidat birlikte 750₺ ve sahibinden (depozito var kira bedeli) Sorum şu, bu şartlarda evden çıkmak mantıklı mı? yılbaşında ve temmuzda olası zamlar (ağustosta sözleşmem bitecek) ile kiralar ne duruma gelir? evler zamlanmadan emlakcısız ev bulmusken çıkılır mı?

konum ankara ve maas yeni evi karsılayabilecek duzeyde (ev arkadasım mevcut)
(4) 

Sevgiliniz bi etkinlik icin link atsa

ala09 #1571093 
direkt alir misiniz? Sonra bakariz hissi mi olusur? bazi 30+ erk problemleri yasiyorum da. Sanki manitayi ben goturmek zorundayim bi konsere, bi seye kendisi hep bi adim geride istek anlaminda. Citirken boyle degildi is guc yogunlastikca bize yetisemez oldu.

MediaMarkt'ta Maaş Zamları Ne Kadar?

pantepember #1571092 
Orada çalışan var mı aramızda?

Az önce orada çalışan bir arkadaşımdan zamların çok düşük (yıllık %20-30 kadar) olduğunu öğrendim.

Doğru mudur?
(1) 

ankara eğitim ve araştırma hastanesi

redcat #1571091 
Kızılay'dan bu hastaneye nasıl gidebilirim? arabam yok.
(1) 

avukat - yaratıcı kartvizit önerileri

bos dusunce balonu #1571090 
Diğer meslek gruplarında çok eğlenceli kartvizitlere denk gelebiliyorken, avukatların siyah zemin üstüne altın rengi yazı ve terazi resmi sınırlarında mahkum olmasını kabul etmek istemiyorum. Bir arkadaşım fikir bulmam halinde yardımcı olabileceğini söyledi. Sizce ne tür bir şey yaptırılabilir?
(2) 

kızlarından mal kaçıran amca

duyulmasi gerektigi kadar #1571089 
amcam ile nadiren görüşürüz, kızları ile de 10yıldan beridir görüşmüyorum. miras kalan yerler bölüşülürken babam malları üzerine vermek istediğinde 3. bir kişinin üzerine almak istedi. babam kabul etmedi ve üzerine verdi, şimdi de diğer amcaoğluna vermiş bizim başımızı ağrıtıyorlar. ben normalde karışmam ama babam hasta ve sıkıldı, amcamın yaptığı da büyük şerefsizlik ben boşanmış olduğu yengeme ve kızlarına ulaşıp haber verebilirim. siz ne dersiniz bu konuda?
(2) 

Doktora bursları

birgumuspeni #1571087 
Aşağıdaki soruda yüksek lisans bursları sorulmuş, aynı sorunun doktora versiyonunu sormak istiyorum.

Doktora ABD ve Avrupa ülkelerinde (İngiltere başta olmak üzere İskandinavya ülkeleri vs) ücretli mi, burslu doktora yapmak istemek ütopik bir durum mı? Burs veren bildiğiniz kurum ve kuruluşlar neler?

İsimlerini yazsanız ben kalem kalem hepsini detaylıca araştıracağım ama burada yurtdışında doktora yapmış ya da bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
(5) 

hukuk bürosuna hediye fikri? lambader olur mu?

Amaranta ursula #1571085 
Merhabalar,
İlk bürosuna Themis heykeli almıştım o yüzde bu seçenek dışı. Tablo da riskli geliyor zevkler ve renklerden dolayı. Sizce lambader alınır mı?

Akşam evine gidecek ama havalar erken kararıyor acaba ofiste loş ışıkta çalışılır mı bilemedim:/

Ofis şöyle:
imgyukle.com
imgyukle.com

Şu lambaderler nasıl?
1. www.trendyol.com
2. www.trendyol.com

Cevaplar için çok teşekkür ederim şimdiden.

Avrupa yakası özel direksiyon dersi

arsoz #1571084 
Merhaba,
Avrupa yakasında öz l direksiyon hocası tavsiye edebilecek var mı?
Sabırlı ve psikolojik olarak sürücüyü destekleyen birilerini arıyoruz, kadın erkek fark etmez.
Teşekkürler
(2) 

Bu adamların ne istediğini anlayamıyorum

filipis #1571083 
İrlandada bir üniversiteye data analytics alanında master başvurusu yaptım ama benden istediklerini anlamadığım mail atıp duruyorlar. Ve konu hakkında açıkça ne istediklerini yazmıyorlar. Günde bir kez mailleşip duruyoruz. Ne yapacağımı cidden anlamadım. Adamlara staj dışında bir deneyimim olmadığını açıkladım bu arada.

Mail-1:
“Please put any of your programming and stats experience into a pdf document so we can attach your personal statement for the course director

Kind Regards,
Breege”

Mail-2:
“Can you please send us a SOP outlining your programming and stats knowledge for the course director to review. Their CV wouldn't be enough unfortunately.

Thanks”
(3) 

Yüksek lisans burslarını nereden bulabilirim? Tavsiyesi olan var mı?

lostinway91 #1571081 
Arkadaşlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama başta Avrupa ulkerinde olmak üzere (ABD, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda olabilir) tam burslu (eğitim+oturma+geçim masraflarini karsilayan) yüksek lisansı yaptıktan sonra Türkiyeye geri dönme şartı olmayan bütün yüksek lisans burslarını nereden bulabilirim? Böyle bursları bilen varsa buraya yazabilir mi?

Benim şu ana kadar kısa bir araştırma yaptım. ABD için Fullbright Bursunu sağlıyor, Almanya için DAAD+TEB bursu var ama Araştırdığım kadarıyla bu bursların Türkiyeye geri dönme şartı var. Bunların dışında sanırım İtalyanin, İtalyan Devlet Bursu var, sanırım bu bursa ülkeye geri dönme şartı yok. Ben araştırmalarım hala devam ediyorum ama diğer ülkeler için benim aradığım tarzda (tam burs+ülkeye geri dönüş şartı olmayan+ylyi yaptıktan sonra o ülkede 15 - 18 ay iş arama için kalabileceğiniz) yl bursları varsa, bunları buraya yazabileyen yada nerelerde bulabileceğimi yazan olursa sevinirim.
(6) 

Araba Lastiği Alacağım - Hanhi marka almalıyım? 205/55 R16

birşeylersoracağım #1571080 
İkinci el araç aldık. Lastiklerin durumu iyi değil. Yeni lastik alacağım ama hangi markanın hangi modelini alayım bilemedim.

205/55 R16

-Yazlık için hangi markanın hangi modelini önerirsiniz?
-Kışlık için hangi markanın hangi modelini önerirsiniz?
(4) 

Ses kaydını yazıya aktaran program

birgumuspeni #1571077 
Var mı?
(2) 

En iyi cashback veren program

Northern Mariner #1571076 
Selamlar dostlar,

Bu aralar en iyi cashback veren program hangisi acaba? Papara cok düşürdü, abonelikler zamlanınca çok bir anlamı kalmadı gibi.

Nays veya başka daha iyi cashback veren kart/program var mı acaba?

Kullandığım üyelikler YouTube premium, Spotify, Netflix ve Xbox Live ultimate.

Teşekkürler.
(1) 

Orta seviye bir bilgisayar kullanıcısı için sizce bu cihaz abartı mı?

anaphylacticshock #1571075 
MSI THIN GF63 12UC-877XTR Dizüstü Bilgisayar, Core I5-12450H, 15.6 FHD 144Hz, 16GB RAM, RTX3050 GDDR6 4GB, 512GB SSD, DOS amzn.eu

Sizce bu bilgisayar 24.000 TL eder mi? Değer mi yani?

Kasım indiriminde diye atladım hemen.

Genelde yazı yazarım, QuarkXPress ve Photoshop vb tarzda programlar kullanırım, film vs izlerim, çok nadiren de SIMS ve GTA VICE CITY tarzı oyunlar oynarım.

Bu rakamlar bana çok anormal geliyor açıkçası.

Normalde bu model tek fanlı diye çok tercih edilmiyormuş.

Ekran kartı RTX 3050 ve işlemcisi de Intel Core i5-12450H

Bu makina sizce 24.000 tl eder mi? Orta karar, dahili ekran kartlı modeller bile 16-17 bin TL. Ama 10.000 civarına da bilgisayar var.

Ben elektronik cihazları canı çıkana kadar kullanan biriyim. Önceki bilgisayarım 10 yaşında pert oldu. Yani uzun süre götürecek bir cihaz olsun isterim. Ama açıkçası şu anda bu kadar profesyonel bir cihaza da ihtiyacım yok.

Gidip 10.000 liralık şimdilik işimi görecek basit bir laptop mu almalıyım yoksa bunu mu emin olamıyorum.

Orta seviye bir kullanıcı için sizce bu cihaz fazla mı abartı olur?

Schengen vizesi seyajat sigortası

amsterdam otlu sigarası #1571074 
Merhaba

Avusturya için turistik vize alacağım. Belli sigorta şirketleri saymışlar. Kaza ve seyahat demişler. Axa’ya baktım, ayrıntılarda kaza kelimesi geçmiyor diye kafam karıştı. Bu şirketlerin standart seyahat sigortası paketleri bana uyacak mıdır? Yakın zamanda vizesi alanlardan yol gösteren olursa teşekkürler.
(1) 

istanbul - ortalama disci ucretleri

fakyoras #1571073 
selam,

Turkiye'deki disci ucretleri birligin belirledigi ucretlerde mi oluyor, yoksa herkes kafasina gore mi belirliyor?

bir de malum aralikta yeniden belirlenecek - neye gore zam yapiliyor bunlara? onumuzdeki yilin ucretleri icin yuzde kac eklemeliyim?

sorma sebebim: dis icin saglik sigortasi sececegim ve cesit cesit paketler var. ornegin bir yuzlu beyaz dolgu icin en kucuk paket 30 pound verirken en buyugu 65 pound veriyor. su anki ucretlerde en kucuk paket yetiyor ama hem yil sonundaki zammi dusunmeliyim hem de gercekte bundan fazla istiyorlarsa onu da hesaba katmaliyim.

simdiden tesekkurler.
(2) 

hangi platform üzerinden bitcoin alıp satıyorsunuz?

günaha davet #1571072 
s.b.
(9) 

Yurtdışı Danışmanlık Şirketi

heritage #1571071 
Merhaba,
Yurtdışında iş bulup göndereceğini vadeden bir şirket var. Tabii bir ücret karşılığı yapıyorlar. Kazıklanmadan önce bunların sahtekar olup olmadığını nasıl anlarım? Şirket mevzubahis ülkede ilgili faaliyet alanlarıyla kayıtlı. Adamın ismi de gözüküyor. Yardımcı olabilecek kişilere teşekkürler.
(4) 

TTNET Bağlantı Hızım 1,5 Gündür 10 Mb'nin Altında

pantepember #1571066 
Selamlar,

Dün TTNET'i aradım. "Bağlantı kopması görüntülüyorum" gibi bir şey dedi çalışan. Bir şeyler yaptı veya yaptırdıktan sonra modemin ışıkları söndü ve sonra geldi. Sonra "yarım saat sonra hala aynı sorunu yaşıyorsanız yine arayın" dedi. Sorun devam ediyor, hiçbir değişiklik olmadı. Bugün yine arayacağım.

Sorun ne olabilir? Bağlantı hızının düştüğü gün yağmur yağmıştı.

Ne yapmamı önerirsiniz? TTNET'e neredeyse hiç güvenim yok. Elimde olsa (komşumun hattını kullanıyorum, kendi katımda hat için altyapı olmadığı için) hemen Türknet'e geçeceğim. Bu iş TTNET'le telefonda günlerce sürecek diye korkuyorum. Evden çalışan biriyim, şu an çok zorlanıyorum.

Teşekkürler.

18 Kasım Cumartesi Bob Moses Konser Bileti

emrede #1571065 
18 Kasım Cumartesi Bob Moses LifePark konseri için elimde 4 tane bilet var. Gidemeyeceğim için satıyorum. Biletleri 2nd release’den tanesi 700 TL’ye almıştım, aynı fiyata satıyorum. Şu an tanesi 1500 TL olarak satılmakta, linkten görebilirsiniz: biletino.com

Bana buradan veya mailden ulaşabilirsiniz: emrede@live.com
(1) 

Ütü tamiri - Kadıköy

Zaphod #1571062 
Philips ütü
Kireçten fena tıkandı
Kadıköy
Söyleyeceklerim bu kadar.
(5) 

Fransizcam, ingilizcemi etkilemeye basladi...

Yourcousinmarvinberry #1571060 
Ayni anda birden fazla dili kullananlar iyi bilir, yeni ögrenilen ikincil dil, kendinden öncekini asimile etmeye baslar.

ingilizce benim major dilim ve yeri asla doldurulamaz, degistirilemez.

Yalniz cümle okumasi yaparken gözüm sürekli Fransizca sözcük veya kip arar oldu.

Bu durumdan kurtulmak mümkün mü ?
(3) 

iphone 8 plus sürekli restart.

bisorumvargaliba #1571057 
bu meret sürekli restart atıyor kendi kendine. şarjdayken, %98'ken ve bilimum sayılarda durmuyor inatla yeniden başlıyor. son güncelleme olan 16.7'yi de yaptım bir gün restart atmadı gibi ama sonra yine başladı.

hafif ısınınca (ısınmayı hissetmiyorum) atıyor gibi geldi bana. bilen deneyimleyen ve yorumlayacak varsa sevinirim.

sorun pil kaynaklıysa deji ile değiştireyim diyorum.
(4) 

Bütün dillerin birbirine benzemesi

Bir cebinde das kapital #1571055 
C#, phyton, js, php hepsinin methodları, döngüleri, değişken tanımlamaları aynı. Bunları yapabilen birü cv'süne bu dilleri biliyorum yazabilir mi?
(2) 

Hsbc euro transfer

darkpictures #1571054 
Merhaba,

Türkiye Hsbc hesabımdan 3000 euro göndermek istiyorum, fakat masrafları bir türlü bulamadım.
2 tane şey yapabilirim ucuz yollu:
1) Türkiye hsbc euro hesabımdan başka bir Türkiye hsbc euro hesabına havale yapabilirim. Masrafı ne olur aşağı yukarı?
2) Türkiye hsbc euro hesabımdan başka bir Türkiye qnb euro hesabına swift yapabilirim. Masrafı ne olur aşağı yukarı?

Masrafı azaltmaya çalışıyorum borç ödemey çalışıyorum. Çözüm bulamadım bir türlü.
(3) 

ABD'de Uber

parcaliham #1571052 
Selamlar,

Yarın 210 dolarlık bir UBER seyahati yapacağım. Usül nedir, bunun üstüne tip/bahşiş vermem gerekir mi sizce?
(7) 

Bacakta köselik?

ananiyimioguz #1571051 
İki bacağımda da simetrik şekilde avuç içi kadar bir yerde hiç kıl çıkmıyor. Bu uzun süredir böyle, bir zararı olur mu sizce normal mi bu durum, yaşayan oldu mu?
(5) 

Soyut yaptığım tablolar sizce nasıl.

darkwizard #1571048 
eksisozluk1923.com

Görsel eklenmiyor diye buraya yükledim entry de var
(8) 

Teşekkür maili atılmalı mı

cambalkon #1571047 
Hocamdan uygun üslüp ve ricalarla sınav notumun 3 puan artırılmasını istedim mail ile. Hoca artırdığına ilişkin 1 cümlelik bir yanıt verdi. Ki vermesine gerek yoktu sistemden ben görebiliyorum zaten. Hem sevindim hem mahcup oldum. Teşekkür ederek yanıtlamalı mıyım? Yoksa teşekkür etmek boş yapmak ve gereksiz meşgul etmek gibi mi olur? Teşekkür etmezsem de acaba kabalık mı olur? Yardım please
(3) 

visa - mastercard kesintisi ne kadar?

avatar is back #1571046 
netten 100 liralık alışveriş yaptım diyelim. bunun ne kadarını visa-mastercard alıp cebe indiriyor? %4 gibi bir rakam gördüm bu kadar korkunç yüksek bir rakam olabilir mi ya? inanamadım
(15) 

Bu ilişki ve bu erkek kişi hakkında ne düşünürsünüz?

morca #1571045 
Biraz uzun olabilir fakat en kısa haliyle anlatmaya çalıştım. :)

Erkek tarafı, kadından 5-6 yaş büyük, 40'ların ortasında. Çok olgun, sakin, babacan, hayata karşı yorgun bir ruh. İstikrarlı kararları, tamamen stabil bir hayatı var. Orta yolcu, her şeye güzellikle ve sakinlikle halledenlerden. Ununu eleyip eleğini asmış ruh halinde, yaşayıp gidiyoruz işte kafasında.

Kadın tarafıysa konuşkan, neşeli, enerjik, girişken. Biraz daha dağınık yaşıyor hayatı. Atılgan, zaman zaman saldırgan, kendi hakkını savunmak zorunda kaldığı için güçlü ve yalnız insana dönüşmüş biri.

İlk olarak kadın erkeğe adım atıyor, erkek kabul ediyor. Arada karşılıklı olarak yoğun bir çekim olmasına rağmen erkek kısa süre sonra kendisini geri çekerek neredeyse kadından kaçıyor ve ''Ben kendi halinde, sıradan, düz bir adamım. Birinin beni olduğum gibi ve sadece ben olduğum için sevebilme, yanımda bulunma ihtimali bana uzak bir rüya gibi geliyor. Sen çok güzelsin, cıvıl cıvılsın. Bu kadın niye benimle diye altında bir numara arıyorum. Böyle düşünmek tabii ki kötü ama hayat bana böyle düşünmeyi öğretti. Birine alışıp üzülmek istemiyorum.'' gibi şeyler diyor. Bu arada erkeğin kayda değer bir geliri, makamı, ünü vs. kesinlikle yok. Kadın da dünyanın en güzel kadını falan değil zaten, belki bir tık ortalama üstüdür olsa olsa.

Kadının biraz bastırmasıyla erkek de duvarlarını yıkıyor, ilişkiye başlıyorlar. Erkek sevgisini açıkça gösteren biri değil ama kadın sevildiğini onun davranışlarından tabii ki anlıyor. Gündelik yaşamına kadını tamamen dahil ediyor, tüm gelecek planlarına katıyor, ailesiyle tanıştırıyor falan.

Sadece erkeğin davranışı biraz baba gibi. Kadını olgunlaştırmaya, büyütmeye çalışıyor sanki ve bunu yaparken bazen yargılayıcı veya kısıtlayıcı olabiliyor. Fakat kadın şımarık biri değil, aksine çocukluğundan beri tanıyanların kendisine olgun dediği bir kadın. Özellikle bu niyette olmasa bile erkek sanki kadını daha uygun, daha iyi olan şeyleri yapmaya ikna ediyor gibi bir tavır içinde. Kadın aslında erkek sayesinde daha düzenli bir hayat yaşamaya başlıyor ama ona belli etmese de zaman zaman kendisini yetersiz, çocuksu hissediyor onun yanında.

Dışarıdan bakıldığında çok alakasız görünen iki kişi. Arada çekim var, güvende olma hissi var, yan yanayken nadir anlar dışında huzur var, eğlenme ve bol bol gülme var, iyi sohbet var, kırk yıldır tanışıyor gibi hissetme var.

1- Böyle bir ilişki yürür mü sizce? Çok alışmadan, bağlanmadan ''farklıyız'' denilip yolları ayırmalı mı?
2- Erkek kişisi hakkında ne düşünürsünüz? Kadını yetersiz mi görüyor, beğenmiyor veya değiştirmeye mi çalışıyor?
(2) 

İzmirde güncel ev / hayat şartları

kararsızataletfilozofu #1571044 
İzmirde yaşamanın şu sıralar gördüğünüz dezavantajları neler ?

İzmirde yaşayan arkadaşlar çevrenizde kiralar ne durumda ?

Atanma durumum var fakat ilçe belli değil henüz,
Alsancakta 1-2 ay kamu personelinin konaklayabileceği yerler var mı ?
(2) 

Brüt Maaş

2027 #1571043 
Merhaba,
İş görüşmesinde 23 bin TL brüt teklif edildi. Bizim hesaba ne kadar yatacak acaba? Ayrıca aydan aya vergi diliminden ötürü değişiklik olur mu? Teşekkürler.

yüksek lisans projesi olarak veri analizi

huzurlarinizda huzursuzluk #1571042 
Selam arkadaşlar,

Proje olarak Python üzerinde market dataseti analizini seçmiştim kendime.

Kabul de edildi. İlerledikçe gördüm ki datasette gerçek hayatla örtüşmeyecek bilgiler var.

Mesela gördüklerimden bazıları en az satılan ürünün et olması 3 yılda sadece 65 kez satılmış. En pahalı ürünüm slip iç çamaşırı olması. Güncel fiyatı yaklaşık 6000 TL falan. Kategorisi de çikolata diye girilmiş. Böyle saçma baska seyler de gördüm.

Ama bu dataset sentetik. Böyle seyler olması normal mi?

Şimdi projenin neredeyse %40 kadarı falan bitmişti. Müşteri analizine baktım, burasını ürünleri analiz ederken farkettim.

Böyle olur mu ya bilemedim, herhangi bir sorun olur mu sizce analize devam edeyim mi :(

Devam etsem sonuç kısmına ne yazıcam acaba :D

İphone 13 kullanan var mı?

dedeminhirkasi #1571041 
Arkadaşlar merhaba,
İphone 13 almak üzereyken son kez ekşi sözlükte yorumlara bakayım dedim. Yorumlarda kamera odaklama ve lens parlaması ile ilgili sorunlardan bahsediliyor. İstisnai sorun mu yoksa kronik bir arıza mi bu. Siz 13 kullanıyor musunuz? Kullanıyorsaniz böyle bir sorun var mı? Çünkü bu telefonu sırf kamerası yüzünden alacağım. Teşekkürler.

trafik kazası sonrası polisin ifade almaya gelmemesi

isveperver #1571040 
selam. 2 haftadır kaza geçiren taraf olarak ifademiz alınacak diye bekliyoruz, defalarca karakolu aradık fakat hala gelen giden yok. kaza geçiren yakınım da kalkıp yürüyemediği için ifadeye gidemiyor, polisin kesinlikle gelmesi lazım yani. polis, karakolda yeterli sayıda polis olmadığı için gelemediğini söylüyor. en son dün için anlaştık, adres alındı. ancak hala ortada yoklar. polisin söylediğine göre konunun savcılığa gidebilmesi için tek eksik de kazazedenin ifadesi. nasıl bir yol izlemeliyim? sürecin bu şekilde uzaması ne kadar doğru?
(4) 

yetersizlik hissi?

sarisinvekotlu #1571036 
nasıl başa çıkıyorsunuz?
(1) 

Avrupa'da Black Friday

ferr #1571035 
Merhabalar 3 gün sonra Almanya'ya gideceğim ve yaklaşık 7 gün kalacağım. Black Friday denk geliyormuyum. Nerelerden alışveriş yapabilirim. Birde dün adidasın kendi almanya sitesinde 43dolara eşofman tkımı vardı. Mağazalard bu fiyatlar yakalanabilir mi?
(1) 

ingilizce metin

pazarlamacı #1571030 
arkadaşlar merhaba ingilizce metin makale kitap okuyabilecek link var mı ?
(3) 

Amazon'dan alınan televizyon kurulumu?

guzel gunler gorecegiz #1571029 
Amazon'dan tv aldım anneme, mutfakta işi varken izlesin diye. Markası Grundig. Bunu ben açıp kurulumunu vs yapsam garanti kapsamından çıkar mı? İlla teknik servisin mi açması gerek?
(3) 

Araç antifriz sorusu

murakami #1571026 
Geçen sene aracın antifrizini shell marka kırmızı antifriz olarak değiştirmiştim. Yazın sıcaklığa bağlı olarak buharlaşan sudan ötürü ufak tefek eksilmeler olduğunda su eklemesi yapmıştım. Bu doğal olarak motor suyunun dayanacağı - dereceyi de yukarı çekiyor. Şimdi antifriz komple değişmeden aynı marka antifrizden üzerine su ekler gibi eklesem sıkıntı yaşar mıyım? İlla komple mi değişmemiz gerekiyor?
(3) 

Büro personelliği nasıldır?

nothing in my way #1571025 
Üniversitelerde ve belediyelerde böyle bir meslek gördüm. Lisans işletme mezunuyum. Puanları 80lere kadar düşüyor gördüğüm kadarıyla. Sözleşmeli personel olarak çalışıyormuşsun. Nedir, ne değildir bu büro personeli? Kazanmak zor mudur?
(6) 

Uykusuzluk

tithousand #1571024 
Merhaba,

Aslında geç uyuyorum. Erken uyanmam da icap edince gün içinde uyukluyorum, iş ve hareket performansımda kayıplar oluyor. Aksatmalar, tembellikler başlıyor.

Direkt olarak uyku kısmına hitap edecek, alınca hemen uyumamı sağlacak birşey lazım.
Bir dönem Unisom almıştım ama nedense uyandığınızda uyumamış gibi hissediyordunuz.
Melatonin desteği de alıyorum, ama işe yaramıyor bende.

Sabah 4-5’e kadar oturmak istemiyorum.

Yardımcı olabilecek kişiye/kişilere canı gönülden teşekkürlerimle.
(4) 

işsizlik ödeneği iptal etmek

nemo problemo #1571020 
mümkün mü? 1 ay işsizlik ödeneği aldıktan sonra iş buldum ve iptal ettirmem gerektiği söylendi. nasıl iptal ettireceğimi bilemedim. nasıl yapıyoruz bu işlemi?
(7) 

en sevdiğiniz beyaz sneaker/spor ayakkabı modelleri

pietro crespi #1571018 
unisex veya erkek modelleri için soruyorum. favorileriniz var mı bu konuda? varsa hangi marka model?
(2) 

Çene geliştirme (jawline) önerisi

havadakarada #1571017 
Bunun için plastik bir şey satıyorlar da onu çiğnemek istemiyorum. Farklı bir alternatif var mıdır buna özel bir tür sakız gibi
(3) 

Linkedin premium ne işe yarıyor?

esinikaybetmiscorap. #1571015 
Merhaba,

Mesela iş başvurusunda bulunduğumda işveren tarafından cv’imi görüntülemelerinde yardımcı olur mu sizce? Yada başka ne amaçları vardır?

Teşekkürler
1 ...  ... • 296    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık