(2) 

Çene geliştirme (jawline) önerisi

havadakarada #1571017 
Bunun için plastik bir şey satıyorlar da onu çiğnemek istemiyorum. Farklı bir alternatif var mıdır buna özel bir tür sakız gibi
(3) 

Linkedin premium ne işe yarıyor?

esinikaybetmiscorap. #1571015 
Merhaba,

Mesela iş başvurusunda bulunduğumda işveren tarafından cv’imi görüntülemelerinde yardımcı olur mu sizce? Yada başka ne amaçları vardır?

Teşekkürler
(5) 

Hollanda ve avrupa gezimizi planlamaya yardımcı olabilir misiniz?

ananiyimioguz #1571014 
Oradaki fiyatları da bilmediğim için sağlıklı düşünemiyorum.

27 Aralık - 13 Ocak tarihleri arasında hollandada olacağız.

Kalacak yer sıkıntımız yok arkadaş da var akraba da var.

Biz aslında tam yılbaşı gecesi orada eğlenelim dedik amsterdam güzel olur.

Ama hanım da diyor ki o kadar masraf ettik bari gitmişken 1-2 günlüğüne de olsa fransa ve almanyayı da görüp gelelim. Ben daha önce hollanda ve ingilterede 2-3 ay durmuştum uni zamanı ama hanım daha önce hiç yurt dışına çıkmamış baya merak ediyor şehirleri.

Normalde hollandada herkesi ziyaret edip, mekanları gezip 2 kek yiyip dönecektik. Bütçemiz de ona göreydi.

Ama diğer ülkeler işin içine girince o kısmımda ne yapacağımız bizim için tam bir muamma.

Neyle gitmek lazım, en hızlı nereye gidilir, kısıtlı günde en önemli yerler nelerdir, nereyi görmek lazım, fransanın hangi şehri, almanyanın neresi, oralarda şunu mutlaka tadın dediğiniz şeyler var mı? Hollanda - Belçika için rehberlerimiz hazır ama diğer yerlere siz kendiniz karar verin diyorlar.

Yani yılbaşında kesin amsterdamdayız ama geri kalan günlerin hangisini neye ayırmalı, bir arkadaş chrismas marketler yeni yıldan sonra kalmaz almanyada falan oralara önce gidin isterseniz 1-2 günlüğüne dedi.

Tüm tavsiye ve önerilere açığım. Bu arada yılbaşının hemen öncesi çok pahalı olursa fransa ve almanya, sonraya ayıralım. Ve konaklar mıyız bilmiyorum günü birlik yetişmez belki. Bütçesel olarak fransa ve almanyada 1er 2şer gün ya ayırıcaz ya da günübirlik gidip gelicez bu sınırlarda dolaşıyoruz şuan :) Konaklarsak da en uygunu sanırım airbnb olur değil mi?
(4) 

ankara'da teras kapatma

a7x #1571013 
kötü işçilikle yapılmış,yağmurda aşağıya akıtan terasımızı istemeyerek de olsa kapatmak istiyoruz. öncelikli sıkıntılı yerlerin tadilatını yaptıracağız ama kiminle konuşsak geleceğe yönelik tek çözümün terası kapatmak olduğunu söylüyor. terasın güzelliğini yok etmeyen açılır kapanır teras sistemi yaptırıp fiyat performans olarak memnun kaldığınız biyer varsa ya da yaşadığımız sıkıntımıza bir öneriniz varsa duymak isterim.
(2) 

Maaş Sorusu

auroraaurora #1571011 
Merhaba,
Malum iş değiştirmeden yapılan kuş kadar zamlarla gelir artmıyor. Ocak'ta iş değiştirdiğimde maaşım %100'ye yakın artmıştı. Şimdi duydum ki mevcut şirketim aynı rol için adaylara %60 fazla ücret teklif ediyormuş. Eh ben piyasa ortalamasında bir maaşla çalışmak için her yıl iş mi değiştireceğim? Aslında amacım akıl danışmak değil, dert yanmak. Maaş pazarlığını da beceremem zaten. Sizde durumlar nedir? Maaşınız piyasanın altında kalınca ne yapıyorsunuz?
(2) 

Şarap

Lubb #1571009 
Akşamları iş çıkışı biraz modumu bulayım diye fiyat/performans hangi şarabı önerirsiniz?

Kırmızı
(4) 

kabloları sıva üstünde nasıl saklarım

fistikthecat #1571008 
kablo kanalları çok kötü görünüyor.

www.hepsiburada.com

alternatif ne önerirsiniz?
(1) 

Linkteki görseli dijital olarak oluşturabilecek biri

roookie #1571007 
Linkteki görsel işten anlayan birisi için muhtemelen 5 dakikalık iştir ancak benim elimden gelmiyor. Becerebilecek biri var ise çok minnettar olurum.

prnt.sc
(6) 

tamamlayıcı sağlık sigortası mantıklı mı?

rebecca #1571005 
bir göz randevusu almaya kalktım devlette asla mümkün değil, özelde de 1000 tlden baslıyor öyle aklıma düştü tss yaptırmak. kronik rahatsızlığım yok ama arada aklıma geldikçe kontrole gitmeye calısıyorum. çevremde hiç kullanan yok, fiyat makul mü emin olamadım.
tr sigorta 7bin fiyat verdiler, medicana medipol vs bir sürü secenek var.

siz kullanıyor musunuz? nelere dikkat etmek lazım?

Web tabanli yazilim isleri yapan firma

kartonpiyer #1571003 
Merhaba,

Kafamda biraz komplike sayilabilecek, cok asiri da karmasik olmayan bir is var. Yillar yillar once icinde bilfiil bulundugum sektorde hem pek tanidigim kalmadi hem de su anda hangi firmalarin piyasada akli basinda is yapan dogru durust is yapan firmalar oldugunu bilmiyorum. Google'a bakarsak hepsi aslan kaplan.

Var mi onerebileceginiz, isini profesyonel bicimde yapan, web tabanli yazilimlar, online satis, cep telefonu uygulamasi vb. entegre calisacak bir yazilimi yazdirabilecegim firma?
(14) 

avrupa'da toplu taşıma

hknty #1571002 
avrupa'da araba almak çok zor olmamasına rağmen insanlar neden toplu taşıma kullanıyor? çok araba meraklısı biri değilim ama türkiye'de toplu taşıma hayat standardını çok düşürüyor. arabayla 15-20 dakikalık yere 1 saatte gidiliyor. almanya'da, fransa'da falan toplu taşıma çok mu gelişmiş? toplu taşımada bu süre sorunu oralarda da var mı?
(7) 

erkek kedi kısırlaştırma konusunda ikilem

kibritsuyu #1571001 
yazlıkta 5-6 aylıkken sokaktan sahiplendiğimiz erkek kedimiz 9-10 aylık oldu. ilk sahiplendiğimizde herkes dedi ki bir an önce kısırlaştır, koku bırakmaya başlamasın. hatta ankara'ya dönmeden hemen götür hallet, burada iyileşsin, rahat edersin. genel kanı kısırlaştırma ameliyatının 6-7 aylıktan sonra yapılabileceği yönünde. ama veteriner de dedi ki evet yapılabilir ama 1 yaşından önce pek önermem, nedenini detayını söylemedi.

ankara'ya geldik. burada ikinci doz karma aşı için ilk gittiğim veterinere sordum, iç dış parazitin ikinci dozunu yaptıktan sonra yapalım ameliyatı dedi.

iç dış parazit zamanı gelince başka veterinere götürdüm, o da ilk veterinerin aynısını dedi (sokağa çıkmıyorsa, deli gibi kaşınıp kendini ısırmıyorsa dış paraziti boşa yapmayalım diyip yapmadı hatta, sadece iç parazit hapı yutturdu, 10-14 gün sonra gelin tekrar yutacak, şimdi yumurtada olanlar varsa onlar da yumurtadan çıkar, onları da döksün, ikinci uygulama ücretsiz dedi). ameliyatı isterseniz yapabiliriz, hatta dişi kedilerde yavru almayı düşünmüyorsanız hemen yapalım derdim, kızgınlığa giren dişi kedilerde rahim iltihaplanması riski artar dedi. ama erkek kedilerin döl yolu ile idrar yolu aynı. biz ameliyatta bunu kesiyoruz, idrar yolu da tam gelişkinliğine ulaşmadığı için kısa kalıyor ve idrar yolu hastalıklarına daha meyilli oluyorlar. o yüzden 1 yaşına kadar beklemenizi öneririm dedi. koku bırakmaya başlamasını dert etmeyin, temizleyince çıkar, sonradan da tekrar bırakmaz dedi.

idrar yolu ile ilgili dedikleri mantıklı geldi. hayvan henüz koku bırakmıyor ama yavaş yavaş yetişkinliğe girdiğini hissediyorum, bi kudurukluk var. ben kızışıp koku bırakma huyunu kazanmadan da kısırlaştırma taraftarıyım. yatağa yorgana işer de temizleyemezsek bu sefer zamanında yaptırmadığıma pişman olurum.

siz ne dersiniz?
(1) 

Osmangazi Köprüsü Öncesi Tesis

Zaphod #1570999 
İstanbul --> Bursa yönünde Osmangazi Köprüsü öncesinde Starbucks'ın olduğu tesise girip çıksak köprü/otoban geçişi ödemiş olmayız değil mi?
(5) 

Bluetooth kulaklık önerisi

Ranchoddas #1570998 
1200-2000 TL'lik bir bütçem var. Jabra Elite 4 kullanıyordum genel olarak memnundum. Daha iyi bir öneriniz yoksa yine gidip aynısından alıcam çünkü kaybettim :(
(5) 

Muhasebe ve İK karşılaştırması

dissendium #1570997 
Merhaba. Muhasebe ve İK işlerini avantaj, dezavantaj açısından karşılaştırır mısınız? Siz kariyer için hangisini seçerdiniz? Sağ olun.
(4) 

Cep telefonu taksitlendirme konusu hk

dedeminhirkasi #1570996 
Merhaba, nerede okuduğumu tam olarak hatırlamamakla birlikte mağazalardan alınan cep telefonlarinin satışının cep telefonu şeklinde, internet üzerinden yapılan satışların elektronik harcama şeklinde yapılmasi nedeniyle internet üzerinden yapılan alışverişlerin daha sonra banka üzerinden taksitlendirebildigini okumuştum. Bu doğru mu? Benim kredi kartı ile peşin telefon alıp taksitlendirme işlemini banka üzerinden yapabilmek için nasil bir yol izlemem lazım?
(1) 

yesparfumeri com dan parfüm alanlar?

allstar #1570995 
Asagidaki parfümün Almanya fiyati 80 euro 100 ml icin,yesparfumeri de ki fiyati ise 1500tl bayagi uygun yani. Bu site üzerinden daha önce alisveris yapan var mi? Orijinal olmama ihtimali var mi?
www.yesparfumeri.com
(3) 

laptop klavyeyesine bira dökülmesi

dirildimde geldim #1570993 
"Amerhaba dün akşam laptop uma bira döküldü, önce bezle kuruladım. sonra Elektronik temizleyici ıslak bezle temizledim. fakat klavye kafayı yedi. ne yapabilirim?

örnek yazı: KL"ARVE3k"af"aujme3i

böyle yazıyor.
(4) 

apaçi müziği gibi bir elektronik müzik

tabudeviren #1570992 
bilen kesin vardır:

vocaroo.com

edit: teşekkürler 11ao, evet Waveshock - Shake Me Down imiş.
(5) 

5 Haftalık İnziva

parcaliham #1570988 
Eğer sizi başka bir ülkede, ormanın derinliklerinde güzel bir evde 5 hafta ağırlasalar... Günde 3 öğün yemeğiniz kapınıza gelse ve tüm masraflarınız karşılansa, bu 5 haftada ne yapacağınız sadece size bırakılsa... ne yapardınız?
(1) 

Klip sormaca

karincaezmezuo #1570984 
Yahu 2000'lerde bir klip vardı böyle dağ manzaralı uçurum kenarı gibi biryerde çekilmiş, çiçekli elbise giyen bir abla ve yakışıklı keman çalan bir abi.. bak bir varmış bir yokmuş şarkısıydı diye hatırladım ama bulamadım demek ki o şarkı değil. var mı hatırlayan. melodisi bile aklımda, çalabiliyorum ama yazamıyorum :) teşekkürler.
(5) 

Tekme ile duvar yıkmak

Bir cebinde das kapital #1570983 
Sağlam bir çift ayakkabı eşliğinde art arta tekmeler savurularak yan daireden çıkma olasılığı sizce ne kadardır?
(3) 

en son ne sergisine gittiniz?

baldan kaymak #1570981 
Sb.
(7) 

manuel espresso makinesi kullanan var mı ?

EXXE01 #1570977 
varsa memnun mu hangi marka model kullanıyor?
(3) 

Oyuncak - 9 Yas Kiz

sanal uyku #1570976 
Merhaba. 9 yasindaki bir kiz cocugu icin oyun/oyuncak onerileri yapabilir misiniz?
butce 500 lira civari olabilir ama deger derseniz biraz daha uzerine cikabilirim. simdiden tesekkurler.
(3) 

ikinci el araç alırken özel plaka

tabudeviren #1570975 
alınabiliyor mu?
ne kadara mal olur?

İstanbul’da tadilat için iyi bir terzi arıyorum

nefertarii #1570974 
Tercihen anadolu yakasında. Kadın giyim için soruyorum.

Hassas kumaşlarda tadilat yapabilecek bir terzi arıyorum. Böyle Vakko terzisi ayarındabir terzi bulabilir miyiz?
(7) 

Az maaş+araba mı yoksa yüksek maaş+benzin mi

condom kurşunu #1570972 
Birkaç yerle görüşüyorum sene başında iş değiştiremk için. Şu an mevcut maaşımın %30-40 fazlasını ve şirket arabası veriyorlar. Ben ise mevcut işimde kalırsam en az %50 zam alıcam ki yarıyılda da zam yapılacağı konuşuluyor ama araba yok ben kendi arabamla gidip geliyorum sadece benzin yardımı var.

Siz olsanız bu şartlarda iş değştirir misiniz? Şirket arabası alıp kendi arabamı satarak kredi çekip elimdeki parayı da kullanıp ev alma gibi hayallerim var bunu da hesaba katarsanız sevinirim.
(1) 

Pencereli şiir

sekizdokuzon #1570970 
"Pencere iyidir duvardan" gibi bir dizesi vardı, Türk bir şairindi galiba.

Teşekkür ederim.
(3) 

ptt mektup

ronartest #1570968 
İstanbul'dan bir Anadolu şehrine ptt ile gönderilen mektupun ulaşma ihtimali var mı?
Düz posta ile gönderildi bir de kaç günde ulaşıyor son zamanlarda gönderen oldu mu?
(4) 

fiyat performans su geçirmez bot/outdoor önerisi

baldan kaymak #1570967 
lumberjack'te buldum 1.600 tl ye ama emin olamadım.

Hangi marka model yada mağazadan bakayım? Öneri var mıdır?
(2) 

Dış ağrısı antibiyotik ile ağrı kesici kullanılır mi

abelardo #1570965 
Annemin dişi apse yapmış, diş hekimi antibiyotik vermiş. Bugün bir tane kullanmış ama şu an dişi ağrıyor. Ağrı kesici kullansa bir sorun olmaz dimi? Antibiyotik ile birlikte kullanılabilir dimi?
(1) 

Göz damlasını merkeze damlatmak sorun yaratıyor mu?

norules #1570963 
Doktor göz damlası verdi. Damlanın prospektüsünde alt kapağı elle aşağı doğru çekerek bir kese oluşturup, damlayı da o aşağıdaki keseye damlatmak gerektiği yazıyor. Ama muhteşem el yeteneğimle 10 defa denedim, bir türlü denk getiremiyorum, dışarıya dökülüyor :)

Hiç uğraşmadan şak diye şunu gözün merkezine doğru damlatsam, oradan yayılsa bir güzel göze, öyle yapınca sıkıntı oluyor mu acaba? İlla o keseye mi damlatmak gerekiyor yoksa?

netflix 4. arayan var mı?

oldz #1570962 
sb.
(4) 

Dijital Göçebe Yaşam Tavsiyesi

burka #1570961 
Ben denizci olarak çalışıyorum. Normal şartlarda 4 ay çalışıp 2 ay izinli oluyorum. Dijital göçebe tarzında bir hayat düşünüyorum ama tam olarak kafamda netleştiremedim. Benimki tüm zaman yaşanacak değil de gemiden izne ayrıldığımda gidilebilecek geçici bir yaşam gibi olacak. Sakin, yaşaması kolay, kendi halinde bir ülke arıyordum. Ülkede herhangi bir ticari faaliyetim olmayacak, gelecek sefere kadar evim olacak bir yer işte... Tavsiyeniz, bu konuda görüşünüzü öğrenmek isterim.

Teşekkürler
(2) 

Araç yazılım atma işi nereden öğrenilir?

ananiyimioguz #1570958 
Bununla ilgili kaynak bilen var mı?

Yine ek iş arıyorum burada da para varmış :D

OBD cihazım var zaten hali hazırda hata silmek için falan kullanıyordum ama yazılım atma işi ile hiç uğraşmadım.

Zaten yazılımcıyım çözerim diye düşünüyorum.

Sadece kaynak arayışım var bilen varsa mesajla ulaşırsa sevinirim.
(10) 

Yeni laptoplar neden böyle üretiliyor ve hangi modeli önerirsiniz?

anaphylacticshock #1570957 
Merhaba,

Eski laptobum "Benden bu kadar" dediği için (kendisi 10 yaşındaydı, Acer Aspire 5755G i5) yeni bir laptop arayışındayım.

Bir süredir internette modellere, özelliklerine falan bakıyorum.

1) Yeni bilgisayarların çoğunda DVD-ROM yok. Tamam bu teknoloji eskidi ama bu kadar da değil herhalde.
Masraftan kısmak, daha kompakt modeller üretebilmek için yapmışlar muhtemelen ama bu bir hata bence.

2) Çoğu bilgisayarda ekran kartı tümleṣik. Yani baktığım modeller genelde orta segment ve üst segment olmasına rağmen harici ekran kartı olan çok az model bulabildim. Saçma değil mi?

3) Bilgisayarlarda WINDOWS işletim sistemi yok. Ya FREEDOS ya da LINUX. Uzun zamandır LINUX sistemini öğrenmek istiyordum ama gene de WINDOWS gibi olmaz.

Zaten LINUX'ün WINDOWS tekelini yıkacak bir verimliliği ya da popülaritesi olduğunu da sanmıyorum.

Bu durumun üretim masrafından kısmak haricinde belirli bir sebebi var mı acaba?

Benim bütçem en fazla 15.000 tl. Biraz zorlayarak 16.000 falan verebilirim.

Bu fiyata mümkünse harici ekran kartlı, yüksek ramli, i5 ya da i7 işlemcili, QuarkXPress ve Photoshop vb programları da zorlanmadan kaldırabilecek bir bilgisayar bulabilir miyim?

Daha önce Acer kullanıyordum ve memnundum. Şu anda DELL ve ASUS markalarına yoğunlaşmış durumdayım.
MSI'lar aşırı pahalı. O yüzden onları hiç hesaba bile katmıyorum.

Önerebileceğiniz bir msrka, model ya da şuna muhakkak dikkat et diyeceğiniz bir özellik vs var mı?
(7) 

stanley termos hakkında kullanıcı yorumları

xu #1570956 
Stanley Klasik Neverleak Termos.. bu ürünü alıcaktım indirimi yakalamışken ama yorumlarda millet içmek çok zor yazmış. bu ne demek anlayamadım.

www.amazon.com.tr

bilgisi olan var mı? 2 tane alacaktım yorumları görünce durdum. başka bir ürün önerisi de yaparsanız bakarım. anamla kendime alacaktım arada kullanırız piknikte, yürüyüşte filan diye..
(7) 

Recep İvedik filmlerindeki sanatsal referanslar

Bir ben var benden şurada #1570955 
Bunlar gerçekten olmuş mudur sizce, yani Şahan Gökbakar bilinçli olarak böyle bir şey yapmış mıdır yoksa binlerce sanat eseri içinden denk gelmiş olup ne görmek istersek onu görürüz gibi bir şey mi olmuştur acaba?

x.com
(4) 

Devlet hastanesi fotoğraftaki testleri yapıyor mu?

marowak #1570954 
hizliresim.com

Özelde bir hekim bunları istedi ama burada yapmak çok pahalıya gelir, devlette yapıp sonucunu getirsen de olur dedi ve ben de dahiliye randevusu aldım. Fotoğraftaki testlerin hepsini devlet hastanesi yapıyor mu? Yapıyorsa dahiliye uzmanına durumu anlatsam(özeldeki nörolog istedi, maddi durumdan dolayı orayı karşılayamadım) testleri yapar mı yoksa o işler öyle olmuyor, hangi testi yapacağıma ben karar veririm der mi?

Amazon.de siparişim teslimat noktasında kaç gün kalıyor?

chicha_v2 #1570953 
Aralık ortası gibi Almanya'ya gideceğim, Kasım fırsatlarında uygun bir şey yakalarsam siparişi oraya versem gittiğimde çoktan kendiliğinden iade olur mu paket?

Kaç gün kalıyor acaba orada?
(1) 

dolandiricilar, spam cagrilar ve bos beles akrabadan kurtulmak icin 2. hat

buenosdias #1570951 
aldim. telefonumda cift hat oldu.

1. eskisi: fiziksel sim. numaram muhtemelen heryerde dolasiyor. bos beles cok cagri aliyorum. muhtemelen dolandiricilarin eline de duser yakinda.
2. yenisi: esim: daha yeni aldim. tum reklamlara kapattim. bu numarayi sadece edevlet, banka ve 1. derecede yakinlarla paylasicam.

turkiye'de illegal inanilmaz costugu icin kendimce boyle bir sey yaptim. sizce bu plan mantikli mi?
(1) 

YouTube müzik indirme özelliği - yurtdışı

iddaaci #1570950 
Merhaba araçla yurtdışına çıkacağım. Kızım çocuk şarkıları dinlemeyi çok seviyor. Bunları YouTube müzikten indirdiğimde (premium) yurtdışında hiç internet kullanmadan dinleyebilir miyiz?

Nereye kaydediyor bunları? iPhone 6s
(2) 

YÖK Tez Kataloğu'nda erişime kapalı tezlere nasıl ulaşabilirim?

santimantal #1570948 
İst.da yaşıyorum.
Kapalı tezlerin dijital ya da basılı formlarına İst.da ulaşabilmem mümkün müdür?
(2) 

PC'ye Gerek Olmadan Youtube, Netflix vb İzleyebilme

pantepember #1570947 
Selamlar.

Bunun cevabı Smart TV. Ama hangisi? Yeni nesil olmalı sanırım. Bazı Smart TV'ler Youtube, Netflix gibi uygulamaları içermiyor diye biliyorum. Neye dikkat etmeliyim?

Annem için alacağım. Teknolojiyle arası sıfıra yakın. Akıllı telefonları bile zor kullanıyor. Onun rahatça kullanabileceği, uygun fiyatlı, sıfır veya ikinci el, ne önerebilirsiniz?

Örneğin sanırım bu değil: www.sahibinden.com

Teşekkür ederim.

MEGA Cloud umun içi boşaltılmış

ananiyimioguz #1570945 
1-2 senedir bakmiyordum 50gb yedeklerim vardi.

Suan girdim klasörler duruyor ama içleri bomboş.

50gb ın 0 ı kullanılıyor sadece.

Benzer bir sey yasayan oldu mu?

Daha guvenilir free 50 veya 100gb veren bir yer biliyor musunuz?

Drive a aboneyim ama orayı sadece telefondaki fotograflar için kullaniyorum. Baska free bir yer varsa oraya da baska ivir zivirlari atacagim.
(2) 

macbook

blackkmamba #1570944 
macbook'un bazı parçaları bozuk ve ikinci elden parçalar takıcam. bendeki model a1286 2012. 2010 model a1286'dan batarya alıp taksam olur mu? şurada farklı olarak gösteriyor ama fotoğraflarda falan aynı. bir tane a1286 2010 model buldum. ondan parça alıcam da olur mu emin olamadım.

bendeki bu

tr.ifixit.com

burada aynı modelin 2010 versiyonu için farklı başlık açmış

tr.ifixit.com
(1) 

oturulabilecek site önerisi? oturduğu siteden memnun olan tavsiye eden vs.

alt4y #1570943 
merhaba duyuru sakinleri,

istanbul avrupa yakasında aylık kiralık fiyatları 13-15 arasında olan güvenliği ve site yönetimi iyi olan bir yer biliyor musunuz? olimpiakent vardı site yönetimi kötüymüş mesela. güvenlik zafiyeti de var.

aranızda oturduğu yerden memnun olan var mı?
(2) 

dam dam dam dudi dudi dam dam (hangi şarkıydı?)

burty #1570942 
90'larda mağazalarda, cafelerde vs çok çalardı. rasputin ezgilerinde birkaç tane güzel hatun söylerdi. klibinde birkaç hatunu görmesem bu şarkıyı kylie minogue söylüyor diye düşünürdüm. hatta şarkı kylie'nin Can't Get You Out of My Head şarkısına da benziyor. google'a dam dam dudi dudi dam yazınca saçma sapan alakasız şarkılar çıkıyor.

dam dam dam dudi dudi dam dam..... bu şarkı neydi?
(4) 

şu masaj aletlerinden olup memnun kalan var mı?

alt4y #1570941 
şu mikrofona benzeyen yeni nesil masaj aletlerinden kullanıp memnun kalan var mı?
bir yerde 10 dk yaptırdım bütün sırt ağrım gitti şenlendim. tabii geri geldi ama iyi gelmişti.

kullanıp memnun kalan var mı?

m.media-amazon.com
1 ...  ... • 297    « Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık