(18) 

bebek gelecek evde kedi ?

administ #1585298 
3 ay sonra bebeği olacak olan bir eve şimdiden kedi getirmenin bir zararı var mıdır? bebeklerle anlaşabiliyorlar mı bir zararı olabiliyor mu?
(3) 

Bordrodan çıkıp şirket kurup fatura kesmek

administ #1582669 
Merhaba,
İşveren tarafından bu şekilde bir teşvik var. Ancak mantıklı mı değil mi henüz karar veremedim. İşveren muhasebeci ücreti, tüm yan haklar(setcard,bayram ikramiyesi,özel sağlık sigortası vs) dahil faturaya dahil edebileceğimi söylüyor. Ayrıca kıdem tazminatı, izinler vs gibi konularda sözleşme ile teminat altına alınacak. Günün sonunda da elime şu anki net maaşımdan %25 daha fazla ücret geçecek. (SGK tavandan ödeniyor bağkuru asgari yatırırsam kalan da bana kalabilir). Bu konuda deneyiminiz var mı siz ne önerirsiniz?
(6) 

Konut fiyatları için seçimden sonra öngörünüz var mı?

administ #1578432 
Biraz eksiğim var yatırımlık düşündüğüm ev için kredi faizleri çok yüksek. Daha önceki senelerde olduğu gibi uçar gider mi konut fiyatları yoksa artık o devir bitti mi faizler yüzünden.
(10) 

Doğum için hastane çok farkeder mi?

administ #1577469 
Bizim nesil özel hastane bilmez ama büyük bir sektör haline gelmiş şu an. Biz de bebek bekliyoruz ve aldığım fiyatlar şu şekilde. Florence Nightingale > yaklaşık doktor parası ile 100 bini buluyor. Acıbadem 80bin, Medical Park 45bin tl. Florence'da ki doktor epey tecrübeli. Ancak konu doğum olunca hergün binlerce çocuk doğuyor. Bu konudaki fikrinizi merak ediyorum. Paradan kaçıp da risk alıyormuşum gibi hissettiriyor.
(4) 

Tapu’da yaşlılardan akli meleke raporu isteniyor mu?

administ #1577274 
Anneanneme (78) ev satışı yapacağım. İnternette net bir şey göremedim. Kendisinin aklı yerinde. Gitmeden önce bu raporu kesin almamız getekiyor mu? Bir de devlet hastanesi özel ayrımı var mıdır?
Teşekkürler
(1) 

Amerika’dan getirip satmalık ürün

administ #1575908 
Kar marjı yüksek getirip ne satabilirim. Telefonum artık bir esprisi kalmadı. Güncel olarak x2 kar ile satabileceğim neler önerirsiniz.
(8) 

zeytinyağını nereden alıyorsunuz?

administ #1575222 
bildiğin online güvenli satıcılar var mı hakiki zeytinyağına ulaşmak için?
(1) 

Vize başvurusunda başvuru geri çekilebiliyor mu?

administ #1574388 
ya da hızlandırmak için konsoloslukla mı görüşmek gerekir. Deneyimleyen var mı? Acil bir seyahat için pasaport gerekiyor ve pasaport hala konsoloslukta. Konsolosluğa gidip pasaportumu verin diyebiliyor muyum?

Konut kredisi ile ilgili bir bankacı aydınlatabilir mi?

administ #1573672 
Maalesef miras nedeniyle üzerime geçen ve oturmadığım yararlanamadığım bir ev olduğu için kredi çekemiyorum. Ben bu evi eşimin üstüne yapsam kredi çekerken bakılıyor mu? İlla ki 3. Bir şahısa mı devretmem gerekiyor?
(1) 

E-nabız verilerinin profilden gizlendiğini kim görebiliyor?

administ #1570365 
Profilden gizlensin dediğimizde artık görünmüyor. Peki benim veri gizlediğim e-nabız da bir yerlerde yazıyor mu?
(1) 

fuzuloto ya da eminoto şu an mantıklı değil mi?

administ #1566838 
Taşıt kredileri faizi aldı başını gitti ve daha da sıkılaşacağı söyleniyor. Araç fiyatlarında da aşağıya doğru bir eğilim var henüz çok küçük de olsa. Bu durumda bu fuzuloto eminoto gibi olulumlar mantıklı gelmeye başladı. Teslimat 12. Ayda bile olsa fiyatların aynı yerde olacağı beklentisi ile daha kazançlı duruyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
(1) 

konut kredisindeki kısıt evi olup satanı da kapsıyor mu?

administ #1565710 
tamamen mallığıma denk gelip yakın bir akrabamızın evini üstüne almam neticesinde şu an bu kısıtlamaya denk geldim. Şimdi ben bu evi devredersem kredi kullanmında kısıtlama olacak mı ?
(5) 

Tefas fonlarını alamıyorum

administ #1563845 
İki bankanın fon ekranında da fonlar çıkmıyor. Başka fonlar var tefas sitesindeki en çok kazandıran fonlar listede yok. Deneyimleyen oldu mu

binance vadelide swap var mı?

administ #1554954 
Merhaba, binance vadelide işlem yapmak istesek ve pozisyonu taşısak 1 gün için busd/try de seap çıkıyor mu?

vodafone park tribün ile ilgili

administ #1554207 
Yan yana koltuk bulamadık. Kuzey alt tribünde koltuk sıra düzenine dikkat ediliyor mu? Bir de kuzey alt tribünden üste geçiş var mıdır?
(1) 

Vize başvurusunda yatırım hesabı gösterilebiliyor mu?

administ #1552539 
Fonlarımın olduğu bir yatırım hesabım var. Hesap cüZdanı alınabiliyor mu emin değilim ama alsam bile bunu vize başvurusunda gösterebilir miyim?

idata randevu kaç gün sonraya açıyor?

administ #1552121 
idata'nın sitesinde mayıs'a kadar gittim ama boş randevu yok. Bursa'yı seçtim 18 Nisan'da randevu görünüyor. Bu durumda mart - nisan ay için dolu diyebilir miyiz? Deneyimleyen oldu mu?
(1) 

Hierapolis şu an ziyaret edilebiliyor mu?

administ #1546234 
Ve antik havuz açık mıdır? Bu öevsimde ya da yakın zamanda gitmiş biri bilgi verebilirse süper olur.
(1) 

Bankada fiziki altınları çeviren var mı?

administ #1543090 
Bankanın altın toplama gününe altınları vermek mantıklı mı? İşçilikli altınlarda vs daha karlı oluyor diye duydum.
(6) 

Gizlenen mirası bulma

administ #1542764 
Bir akrabamın çocuğu olmadığı için maş varlığı kardeşlere oradan da bize kaldı. Bankadaki parayı gidip çektik şimdi aradan 2 yıl geçti duydum ki iki ev varmış. Tabi bunları e-devlette göremiyorum. Webtapu’da miras kalan taşınmazlar bölümüde durmadan hata veriyor adalet bakanlığından veraset listesi çekilemedi diye. Diğer mirasçılaron haberi olmadan bunu nasıl öğrenirim. Tapuya veraset belgesi ile gitsem söylerler mi? Eğer ortaya çıkarsa sırf inat için malları sattırabilir miyim yok pahasına?

Teşekkürler
(3) 

Otomatik sanziman yag degisimi icin servis önerisi?

administ #1541948 
Psa grubu içn bildiğiniz servis var mı? Yetkili servis değiştirmiyor.
(3) 

Konut kredisi ne kadar çıkar öğrenmek için

administ #1541568 
Ev bulmaya gerek var mı? Direkt bankaya gidip be kadar çıkar öğrenebiliyoruz.
(16) 

Silivri’ye taşınayım mı?

administ #1541342 
Ev sahibi kirayı 10bin lira yapma konusunda ısrarcı. Artık bezmiş durumdayım. Silivri’den 2+1 ev alırsam aylık ödemesi 11000 lira olacak. En azından kafam rahat olur diyorum. Şehire uzak ama ne yapayım 1 yıldır kiradayım uyku uyuyamıyorum stresten. Yaşanır kı ne diyorsunuz?
(1) 

Üç ayda bir zam yapılan iş yerinde ocak zammı?

administ #1540111 
Merhaba,
3 ayda 1 enflasyon oranında zam yapılan bir iş yerinde Ocak ayında da önceki 3 ayın enflasyon farkı mı yansıtılır?
(1) 

Xbox için uygun GTA V uygun fiyatlı nereden bulabilirim?

administ #1538629 
Kendi store’unda aşırı pahalı bir fiyatı var. PS varken 60 liraya aldığımı hatırlıyorum. Xbox series s için uygun fiyatlı nasıl edinebilirim?
(7) 

İstanbul’da iyi restaurant önerisi

administ #1513159 
Özel bir gün için kaliteli bir restaurant önerisinde bulunabilir misiniz? Manzaralı vs olursa daha iyi olur.
(4) 

Kişın balayı nerede yapılır?

administ #1508699 
Özellikle yurtdışında nereye gidilebilir? tropikal iklime sahip ülkeler hariç. Aşırı cep yakıyor o destinasyonlar

adwords de tbm artık görünmüyor mu?

administ #1506867 
Eskiden tbm için değerler görünüyordu keyword planner da ama şimdi baktığımda top of page bid olarak gösteriyor. Ekran görüntüsü ekledim. tbm için değerlere nasıl ulaşabilirim ya da adı değiştide top of page bid mi oldu?
(1) 

Yurtdışında iş arayanlar için danışmanlık şirketi?

administ #1483486 
Almanya için soruyorum. Bu tür bildiğiniz şirketler var mı? Linkedin’de ilanların çopunluğu almanca. Eminim ki almanya’da linkedin’e ilan vermeyen ama almanca’da aramayan şirketler vardır. Bu şirketlere taşeron eleman veren tarzda aynı zamanda mavi kart sürecini de yönetecek bildiğiniz şirket varsa paylaşır mısınız?
(10) 

Emlak balonu yalan mı?

administ #1481468 
Fiyatlar şişik, balon diye diye erteledik. Geçen sene takip ettiğim evler yüzde 30 artmış durumda. Faiz, döviz yüksek dinlemeyip artık girsem mi bir eve. Yaş da geçiyor artık en azından 40 yaşına geldiğimde iyi kötü bir evim olmuş olur. Şimdi de bu faiz oranlarıyla kredi mi çekilir diyorlar. Çekilir mi çekilmez mi
(6) 

Vespa vs yamaha

administ #1476211 
Primavera 150 mi? Nmax mi? Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
1

mobil görünümden çık