(4) 

Ankara'dan otobüsle Belek' nasıl gidilir?

Hallegadola #1587321 
Arkadaşlar merhaba, soru başlıkta aslında Ankara Aşti'den Belek'e nasıl gidebiliriz? Belek Otobüs Kalkış-Varış Noktası ve Belek Kavşağı şeklinde iki durak gözüküyor sefer güzergahında. Anladığım kadarıyla otobüs yol üstünde indiriyor. Ama çok anlayamadım. Bu noktada bizi otelimize götürebilecek taksiler var mı ıssız mı burası?

Başka bir güzergah varsa daha kolay yoldan söylerseniz çok mutlu olurum, iyi günler teşekkürler şimdiden herkese
(9) 

Cam silme sorusu

Hallegadola #1555095 
Arkadaşlar merhaba, gece gece dert edindim kendime.

Evimiz en üst katta. Camlardan bir tanesi duvardan yere kadar, cam silmeciler de gelmiyor epeydir bu düz camı silmek için. Bundan hariç üç tane daha cam var. Yüksekten çok korkuyorum ama camlar pis durunca da içim acıyor.

Şu mıknatıslı cam silme aparatları bir işe yarıyor mudur acaba en azından tozunu lekesini alsın. :(
(11) 

Jumbo'dan alışveriş yaptım, ürünlerimi göndermiyorlar ne yapmam lazım?

Hallegadola #1538728 
Arkadaşlar merhaba

Cepa Jumbo'dan 24 Temmuz 2022 tarihinde 9400 numaralı çatal bıçak seti aldım. Aldığım zaman ürünün stokta olmadığını ancak Ağustos'ta stoka gireceğini söylediler. Tamam dedim nasıl olsa hemen evlenmiyorum. Ağustos oldu aradım, Eylül'de teslim olacak dediler. Eylül oldu şubelerine gittim Ekim'de elinizde olacak dediler. Ekim de oldu dün gittim yine şubeye Ocak'ta temin edilecek dediler. Halen daha stoku yokmuş ve bu ürünü yine de satıyorlarmış. İnternette şikayetvar'da baktım hemen herkes aynı dertten muzdarip. Müşteri temsilciliğini arıyorum biz bu konuda net bilgi veremiyoruz ama arkadaşlar ulaşacak dediler ne yapacağımı bilmiyorum. Tüketici hakem heyetine mi başvursam, başvurursam nasıl başvuracağım bilmiyorum. Bir de ürünü iptal edelim diyorlar, e ben bu ürünün ödemesini bitirdim.Temmuz ayında verdiğim 3199 TL şimdi aynı değerinde değil ki.
Napacağımı bilmiyorum çok öfkeliyim. İstanbul'da olsam genel merkeze kadar giderdim.

İnstagram'dan Twitter'dan yazdım bugün bakalım cevap gelecek mi. Buradan bir şey almayı düşünen dostlarım sakın almayın pişman olursunuz.

sanki adamlar parayı topladı topluyor sonra anında topuklayacaklar gibi bir havası var. fabrikada işçi mi kalmadı çelik mi temin edemiyorlar anlamıyorum ki.

Lisans sonu araştırması için anket ricası. :)

Hallegadola #1522358 
Öncelikle merhabalar, iyi bayramlar.

Hacettepe üniversitesi spor bilimleri öğrencisi kardeşim bitirme ödevi için anket çalışması yapmakta, Ankara’da Çayyolu, Ümitköy civarında pilates salonuna kayıtlı kişilerin katılımını bekliyoruz. :)

Kendisinin notu da şöyle:

Lisans sonu araştırmam olan “pilates merkezlerine kayıtlı olan bireylerin egzersiz bağımlılıklarının incelenmesi” adlı araştırmama yardımcı olursanız çok sevinirim. Tek yapmanız gereken 5dkyı geçmeyecek olan bu anketi doldurmanız. Şimdiden teşekkürler.

docs.google.com
(2) 

3d köpek- kartondan

Hallegadola #1519366 
merhaba arkadaşlar. linkteki 3d köpeği nereden satın alabilirim teşekkürler.


youtu.be
(5) 

mac gibi herhangi bir kozmetik mağazasında gelin makyajı ve diğer şeyler

Hallegadola #1517608 
arkadaşlar merhaba,

evlenmeme 6 ay var ama hafiften şu araştırmalara başlıyayım diyorum. özellikle makyaj ve saç işi beni geriyor. instagramda bakıyorum mua'ların yaptığı makyajlara falan. bilemiyorum çok kötü ve ağır makyajlar bence hiçbir geline yakışmıyor gibi. şu en ünlü mua'ların yaptığı makyajları bile beğenmiyorum.

dediğim gibi instagramda gördüğüm makyajlar ve saçların hem bu kadar ağır ve kötü hem de pahalı olmasını anlamıyorum. kısa bir kokteyl nikah düşünüyoruz zaten, muhtemelen öğle vakitlerinde olacak. böyle kaliteli makyaj yapan yerler var mı ya da herhangi bir bildiğiniz mua.

aklıma mac, sephora hatta watsons bile geldi buralarda da gelin makyajı yapıyorlar, bunlara mı sorsam.

saç için de böyle abartılı değil de maşa ya da su dalgası istiyorum. ama açık saçları bile aşırı yoğun bukleli yapıyorlar. bir de gelin olduğumu söylemeyi düşünmüyorum. evde takmayı düşünüyorum duvağı tokayı falan.

ancak baktım birkaç arkadaşım evlendi yakın zamanda böyle artık gelin evinden çıkarken gelinlik yerine beyaz elbise giyiyorlar, kuaförde giyiniyorlar gelinliği. bence aşırı saçma. iki kere mi elbise parası vereceğiz. bir de aşırı komik klipler yapıyorlar yani böyle şovlara girmek istemiyorum o yüzden doğrudan eski usül gelinlikle çıkçam evimden.(bu cümle bile içimi baydı ama neyse, gelenek için nelere katlanıyorum) ama bunu yapmak daha mı iyi oluyor bilemiyorum.

bir de asla açık hava fotoğraf çekimi istemiyorum. yine anne babalarımız gibi şu kore usulü olanlarından stüdyo çekim istiyorum. tanıdığınız fotoğrafçı da varsa öğrenmek isterim.

sözün özü önerilerinize açığım arkadaşlar.

ankaradayım bu arada.
1

mobil görünümden çık