(10) 

Yeşil pasaportla EU

selimcigimisik #1592256 
Merhaba,

Yakın zamanda yeşil pasaportla bir avrupa ülkesine giren var mı? Pasaportu göstermek yeterli oluyor mu ekstra bir belge gerekiyor mu acaba?
(4) 

video edit sorusu

selimcigimisik #1577742 
merhaba,

görüntülere sahip olsak bile, bu tür bir edit yapabilmek için ışık görüntü hareketler vs çok bilgi sahibi olmak gerekiyor mu acaba, tecrübesi olan var mı?

www.instagram.com
(7) 

Eylül sonu bodrum

selimcigimisik #1574236 
Merhaba, eylül sonunda bodrumda otel tatili nasıl olur sizce hem sıcaklıklar hem sezon açısından. Alternatif haziran ama geçen sene ortalık aşırı sıcaktı yine öyle olur diye korkuyorum.
(4) 

pc oyun tavsiyeleri

selimcigimisik #1569846 
selam,

yıllardır bilgisayarda oyun oynamadım. steam avantajı kaybolmadan birkaç oyun almak istedim. witcher 3 ve the elder scrolls v skyrim gördüm en beğenilen oyunlar olarak. bunlar her türlü keyifli midir yoksa belirli bir kitleye hitap eden oyunlar mıdır? cod, cs falan oynamışlığım var sevdiğim ama dediğim gibi çok uzun zaman oldu.

teşekkürler
(2) 

çalışmıyorken tamamlayıcı sağlık sigortası

selimcigimisik #1565129 
merhaba,

çalışmıyorken, haliyle sgk yokken tamamlayıcı sağlık sigortasından faydalanmanın bir yolu var mı? isteğe bağlı sigortanın aylık ödemeleri çok yüksek. gss gibi bir şey var mı aylık cüzi bir miktar ödesek de tss'den faydalansak?

teşekkürler.
(4) 

christmas dönemi neresi güzel olur?

selimcigimisik #1564858 
selamlar,

23 - 26 aralık arasında hangi avrupa şehri güzel olur sizce xmas marketleri vs konseptiyle?

teşekkürler.
(2) 

type c çoklayıcı?

selimcigimisik #1531246 
merhaba.

bilgisayarımın type c girişine, şarj aleti ve displayport bağlamak istiyorum. o yüzden bir adet type c çoklayıcı, bir adet de type c to dp alacağım.

ama type c çoklayıcı yazınca hem usb dönüştürücüler çıkıyor. bilginiz var mı acaba tek type-c girişine 2 type c bağlamak için bir aparat?
(5) 

Elektrik kesintisine karşı önlem

selimcigimisik #1530458 
Selam. Bu ara sözlükte ‘ülke genelinde elektrik kesintileri’ geyikleri var ya, diyelim ki gerçek oldu ve günde iki saat falan elektrik vermemeye başladılar. Böyle bir durum için nasıl bir önlem gerekir? UPS falan iş görür mü?
(3) 

Oyun fikri olan ne yapsın?

selimcigimisik #1529809 
Merhaba. Hem mobil hem browserdan girilecek bir oyun fikrim var. Süreç nasıl işlemeli? Nasıl bir dökümantasyon yapmalıyım? Telif vs takılmama gerek var mı, varsa nasıl koruma sağlayabilirim? Kimlerle nereden iletişime geçmeliyim?

Fikirleriniz için teşekkürler şimdiden.
(9) 

Bağışıklığı güçlendirmek için neler yapıyorsunuz?

selimcigimisik #1408114 
Merhaba,

İyi uyumak spor vs dışında özellikle tükettiğiniz bir şeyler var mı? Takviye anlamında bir şey kullanıyorsanız da nokta atışı link verebilirseniz çok sevinirim.

Selamlar
1

mobil görünümden çık