(2) 

Kısırlaştırılan köpeğimin testisi şişti

kasa kasa berg #1578089 
Merhabalar bugün saat 4 civarı köpeğim kısırlaştırma operasyonu geçirdi. Halsizliği falan tabiki bekliyorduk ama testisi olağandışı büyük geldi. Veterinerine sorduğumuzda normal olduğunu söyledi ancak daha önce bu tip bir operasyon geçiren ya da veteriner olan biri varsa teyit etmek isterim.

hizliresim.com
(1) 

Bu sağlık raporunda anlatılmak istenen nedir?

kasa kasa berg #1567176 
İş yerimde geçen ay sağlık taramasından geçtim paylaşacağım raporla alakalı iş yeri doktoru daha önce kaple ilgili bir öyküm olup olmadığını sordu olmadığını söyledim nedeni sorduğumda bana açıklayamadı sanırım konuyla alakalı yeterince yetkin değil internet aramalarımda sonuçsuz kaldı işyerime gelen sağlık konteyneriydi ve ilk tedavi olan bendim, işyeri doktoru da elektriksel bir şey olabileceğini söyledi makineyle alakalı yine de emin olmak adına raporumun mümkünse sizler tarafından da yorumlanmasını rica ederim.

hizliresim.com
(4) 

Bu adamın gözünde hangi hisse senedi yazıyor?

kasa kasa berg #1545015 
Merhaba ben çözemedim çözebilecek arkadaşlardan yardım rica ederim.
(4) 

Sahiplendiğimiz köpeğimizdeki parazit problemi

kasa kasa berg #1525011 
Merhaba bir kaç gün önce sokaktan bir dost sahiplendik ancak belliki ciddi bir parazit sorunu var, çünkü kakasından ve kusmuğundan anlaşılıyor. Bu neden olur veterinere götüreceğiz ciddi bir problemin işareti midir? Bizi çok endişenlendirdi tavsiyelerinize ihtiyacım var.
(2) 

Haftanın 7 günü çalışmak

kasa kasa berg #1521781 
Merhaba arkadaşlar şirketim ay sonu olması sebebiyle pazar dahil haftanın 7 günü işe gelmem gerektiğini, ve pazartesi günü izin kullanabileceğimi söyledi. Normal şartlarda her sene 1 günde olsa bayram tatilim olur ve haftalık izinime dahil olmazdı bu kez ise haftalık iznimi kaydırıp bayram tatilinde bir gün izniniz var havası yaratmaya çalışıldı. Öncelikle beyaz yakayım, kurumsal bir şirkette çalışıyorum sizin görüşleriniz benim için değerli ve motive edici sizce ne yapmalı ya da bunun yasal bir zemini var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
(1) 

Metamasktaki coinlerim neden işlem görmüyor

kasa kasa berg #1502454 
Kusurabakmayın yeniyim. Metamaske salaklığımdan eth attım ancak gas feeden dolayı hiçbir işlem yapamıyorum. Neyse kalsın nasılsa değerlenir ben de çekerim diye düşünürken nasıl attıysam hala o değerde olduğunu gördüm ne yapmam gerekli işlemesi için?
(11) 

Sizce de çok mu çalıştırılıyorum

kasa kasa berg #1488842 
Merhaba
Biraz önce kuzenlerimin toplandığı maaile olduğumuz acayip keyifli bir ortamdan evime dönmek zorunda kaldım.
Sebebi ise yarın çalışıyor olmam. Bugün izinliydim bayram sebebiyle ama yaklaşık 20 kişilik grupta bir tek ben bayramın birinci günü dışında çalışıyorum.
Hatta şöyle söyleyeyim, yılda 3 resmi gün iznim var. Bir ramazan, iki kurban ve 3 yılbaşı. Ve cumartesi de tam gün çalışmaktayım, kendimi bu 3 yıllık tempoda bitmiş, yorgun ve haksızlığa uğramış biri gibi düşünüyorum. Tabi ayda bir pazar günü yaptığım sayımlardan bahsetmiyorum bile.

Sizce çok mu şikayet ediyorum?
(6) 

Yıllık izni istediğin tarihte kullanamama durumu

kasa kasa berg #1482553 
Merhaba yaklaşık 2 buçuk senedir aynı şirketteyim ve 30 gün yıllık iznim hala kullanılmamış vaziyette bekliyor. Haftada 6 gün çalışıyprum ve tahmin edersiniz artık yoruldum. Bugün izin istediğimde ise istediğim tarihten öteye almaya çalışıyorlar. Ben her şeyimi planımı rotamı kafamda oluşturduğum günlere göre çizmiştim ancak red yedim.

Böyle bir hakları var mıdır?

Ben yöneticilerin istediği günlere göre mi yıllık izin kullanıcam?
(1) 

Ek ödeme isteğe bağlı kesilebilir mi

kasa kasa berg #1431137 
Merhaba

2 senedir özel bir şirkette çalışıyorum. Yaklaşık 300 lira her ay yol ücreti alıyordum. Yılsonu zamlarım bu yol ücretine göre hesaplanıyordu hatta. Ancak son 3 aydır servis kullandığım öne sürülüp (halbuki başından beri servis kullanıyordum ve bunu çok iyi biliyorlardı) bu ek ödemeyi benden kestiler. Ve maaşım o kadar miktarda düştü. Hatta benden çok sonra işe giren ve benim işi öğrettiğim kişi şu an benden daha fazla kazanıyor. Kısacası bu sene aldığım bütün zammı kaybettim. Bir senelik emek çöpe gitti nazarımda. Sorum şu buna hakları var mıdır? Sizce nasıl bir yol izlemeyelim bu süreçte. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
(6) 

Brut 845 TL nin neti ne kadar yapar

kasa kasa berg #1408577 
Sözelciyim şimdiden tesekkürler :)
(4) 

Bagirsakta yanma sirtta agri ve kanli diski

kasa kasa berg #1406468 
Merhabalar. Uzun zamandir midemde bagirsaga kadar yayilan bir yanma hissim var ve neredeyse sirtima vuruyor ve ayrica bugun tuvaltetimi yaparken farkettim ki parca parca kirmizi akiskan renkte kanama oldugunu dusundugum seyler var. Ama dun aksam da cok fazla kirmizi biber tuketmistim. Onla alakali olabilir mi yoksa ciddi bir sorun mudur bu?
(4) 

Aof 3 bu ne anlama geliyor

kasa kasa berg #1392621 
Arkadaslar bu asagidaki isci isareti ne anlama geliyor.
(2) 

Geceleri asiri bogaz yanmasi ve sabahlari kanli tukuruk.

kasa kasa berg #1365072 
Uzun zamandir geceleri bogazim cok yaniyor. Neredeyse butun boyun ve bas kismim aci icinde yaniyor ve elden ayaktan kesiliyorum. Cok kotu bir his neyse bu uzun zamandir var sigaradan deyip geciyordum. Gecen hafta ve bugun sabah uyandigimda agzimda kan tadiyla uyandim ve kanli tukurdum. Su an bogazim biraz yaniyor bunun sebepleri ne olabilir. Aklimdan faranjit geciyor ama siz ne dusunuyorsunuz?
(3) 

Bu bitkinin adi nedir?

kasa kasa berg #1354550 
(2) 

Tırnak batması ve hava değişimi

kasa kasa berg #1335784 
Arkadaşlar bana bir yol gösterin askerim. Uzun zamandır tırnağım batıyor botun içinde de ciddi bir acı veriyor teskereyi almama da 28 gün kaldı, derdim teskereye bağlayıp hava değişimi almak ama gittiğim bütün doktorlar kanama veya enfeksiyon olmadığı için ameliyata yanaşmıyor napabilirim? Eninde sonunda ameliyat olacağımdan eminim.
(6) 

Göğüs kafesinin tam altında ele gelen kitle!

kasa kasa berg #1327989 
Kafesin tam altında kafesle karın boşluğunun birleştiği yerde sert bir kitle var. Yatarken gerindiğimde elime geliyor ayaktayken bir şey yok normal midir?
(8) 

Geçmeyen mide ve barsak problemi!!

kasa kasa berg #1327528 
Arkadaşlar selam öncelikle ben askerim ve nöbet eriyim o yüzden günlerim düzensiz. Sorunum bir kaç haftadır süregelen mide gazı sürekli guruldama ve sanki midemde bir doluluk hissi.yani su içsem midemde kalıyor gibi. Bir de gece nöbetlerindeki mide bulantısı var ama sadece öğürtü başlarda daha çoktu şu an biraz daha az son olarak bir de yanma tabi. Anlıycağınız midemle çok derdim var ama nedenini merak ediyorum?
(1) 

11 eylulde askere gidicem ama e devletten sulus almak istedigimde su yazi c

kasa kasa berg #1305251 
Sistemde kayıtlı sevk bilginiz bulunmamaktadır.Lütfen en yakın askerlik şubesine müracaat ediniz.

Sulusler dusmedigi icin mi yoksa ben mi eksik bir sey yaptim?
(1) 

Youtube'a takipci botu atmak mumkun mu?

kasa kasa berg #1277303 
Varsa yolunu soyler misiniz? Kendim icin degil bu arada.
(2) 

Bu tablo kime ait ve adi nedir bilen var mi?

kasa kasa berg #1216381 
(2) 

Tsh t3 t4 sonuclarimi yorumlar misiniz?

kasa kasa berg #1194111 
Tsh 0,00
Serbest t3 2.3-4.2 araliginda olmasi gerekirken 6.98
Serbest t4 0.88-1.72 araliginda olmasi gerekirken 2.28


Simdiden tesekkur ederim
(1) 

Edius 5 ile ilgili bir sorun !!

kasa kasa berg #1184093 
Edius 5i uzun zamandir kullanmiyordum. Bugun bir is icin tekrar yukledim. Ama kurguladigim videoyu export yaptigimda ses ve goruntu ayri ayri cikiyor kayit yerine bunun sebebi nedir? Yardimci olursanjz sevinirim.
(7) 

bu saat nasıl arkadaşlar

kasa kasa berg #1162944 
(1) 

life is strange steam ve demo sorunu

kasa kasa berg #1152519 
life is strange'i steamsiz açamıyorum ama steam inince de oyunun demosunu indirip full oyunu acmamı engelliyor, full oyuna tıkladığımda bile trial versiyon geliyor nasıl çözebilirim.
bu arada oyunu torrentten indirdim.
(2) 

Yurtdisi cikisinda pasaport kontrolu

kasa kasa berg #1146915 
Ogrenciyim calismiyorum. Hangi belgeleri istiyorlar, ohalin etkisi nedir? Simdiden tesekkurler
(2) 

Fifa 2016 da avrupa ligine katilma sorunsali

kasa kasa berg #1145141 
Ingiltere 4. Ligden 3 e ciktim. Ancak bu sezon avrupa ligim var. Bu oyun hatasi midir? Yoksa o kademedeki takimlarda katilabiliyor mu bu turnuvaya?
(1) 

Çek cumhuriyeti vize basvurusunda islak imza sorunu

kasa kasa berg #1141687 
Su an ogrenciyim ama devam zorunlulugum olmadigi icin, ailemin yanindayim.basvuruda islak imzali ogrenci belgesi istiyorlar, bu zorunlu mu yoksa e devlet belgem yeterli mi? Kimi acenta belirtmemis kimisi de belirtmis, uniye gidip bosa para harcamak istemiyorum.
(2) 

3,5 aylık yorkshire terrier mamayı yemiyor neyle beslenmeli

kasa kasa berg #1115908 
veterinere göre de mama dışında bir şey vermek sağlıksızmış ama çok zayıf ve halsiz veterinerde çok iyi bir veteriner sayılmaz duyurunun veterinerlerinden yardımcı olabilecek varsa sevinirim acil bi şekilde
(3) 

Yeni dogacak bebekle ilgili kitap ariyorum

kasa kasa berg #1114473 
Bakimi, nasil davranilmali, neler yedirilmeli bunlar hakkinda genis capli ve guzel bir kitap ariyorum.
(3) 

e devlet askerlik durum belgesi sorunu

kasa kasa berg #1101103 
askerlik şubesinin çıkardığı durum belgesinde 30 09 2016 ya kadar bir sakınca yok derken e devlette ise, 9/07/2016 TARIHINE KADAR ASKERLIK ISLEMLERI
YÖNÜNDEN BIR SAKINCASI YOKTUR diyor yüksek lisans yapıcaktım şu sıralar da gitmem çok zor hangisi doğru bunların? e devletteki tarihe yetişemezsem nolur?
(1) 

Izmir ve manisa civarinda guvenilir reishi mantari ariyorum

kasa kasa berg #1087226 
Bilen biri varsa yardimci olabilir mi? Bu mantarin cok dolandiricisi oluyor.
(11) 

Hafiza kaybi konulu filmler onerir misiniz

kasa kasa berg #1074900 
S.b.
(2) 

Arkadaslar su telefonun modeli ne acil!!!

kasa kasa berg #1074080 
Bize gore soldan ucuncu
(2) 

arkadaşlar yine ben ve yine adı batasıca laptopum

kasa kasa berg #1068046 
dün de açmıştım konuyu
laptopum samsun r580 windows 7, açılınca samsung logosu geliyor ardından siyah ekran ve sag üstte yanıp sönen imleç bir süre böyle sonra kendi kendine kapanıp başa dönüyor
sadece f2 yle girebiliyorum pek anlamam ama sanırım biosa orda boot override yapıp kendi seçeneğime tıklayınca her türlü açılırmış ama yine açılmadı.
fiş tak batarya çıkar windows cd si tak hepsini yaptım
bu biostan fabrika ayarına girmek ya da bilgisayara bir bellekle bir şeyler yükleyip kurtulmam mümkün mü yardım edderseniz sevinirim.
(2) 

Gorunmezlik konulu film onerileriniz nelerdir

kasa kasa berg #1060936 
Sb
(2) 

Aliexpressten 3d yazici almak

kasa kasa berg #1057547 
300 dolar civarinda olanlar var isimi gorur mu?
(2) 

Internetin karanlik yuzu hakkinda

kasa kasa berg #1057223 
Dun su ruhi cenet denen elemanin videolarina baktim depweb hakkinda bir seyler paylasmis kucuk cocuklar vardi birtakim uzuvlari eksik sok oldum gercekten cocuklari bu hale getiren manyaklarla dolu bir yer mi burasi? Bu tip seylerin gercekligi var mi? Inanasi gelmiyor insanin ve bu caniler icin bir yaptirim uygulaniyor mu?
(3) 

Amerikadan urun siparisi

kasa kasa berg #1051264 
Yakin bir arkadasim kisa bir zaman sonra amerikadan donucek bana bir seyler isteyip istemedigimi sordu. Istiyorum ki turkiyede bulunmayan enteresan ve ayni zamanda isime yariyacak bir seyler olsun siz olsaniz ne siparis ederdiniz?
(1) 

Citizenfour altyazili bulamadim

kasa kasa berg #1050059 
Netten izliycem.
(2) 

super online optical isigi kirmizi yaniyor!!!

kasa kasa berg #1047310 
Nasil cozebilirim, sorun nerde? Simdiden tesekkurler.
(21) 

Internetten en cok satin aldiginiz seyler nedir?

kasa kasa berg #1046290 
Kitap, dvd disinda.
(2) 

Nonmetabolik ne anlama geliyor??

kasa kasa berg #1044299 
Annemin karin zarinda lekeler mevcut, raporda nonmetabolik yaziyor bu ne anlama geliyor?
(6) 

herkesi beğeneceğini düşündüğünüz 3 film yazar misiniz?

kasa kasa berg #1029017 
benimkiler
tae guk gi
the fall
The Science of Sleep
(18) 

masalsı bir film arıyorum

kasa kasa berg #1027171 
the fall, life of pi ve big fish tarzı bir film arıyorum. animasyonda olabilir.
1

mobil görünümden çık