(5) 

Ekimde Ege

sanguine mcqaer #1590821 
Ekimde antalyaya cok gittim. Egeye gidilir mi su anki mevsim durumlarina göre? En son mayis sonu bodruma gittigimde baya bi üşümüştum.
(5) 

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

sanguine mcqaer #1579288 
Biz çocuk düşünüyoruz ama şimdi TSS yaptırmak istesek 12 ay içindeki hamilelikle ilgili şeyleri üzerine ekstra para ödediğin halde karşılamayacakmış. Ben de o kadar beklemeyi düşünmüyorum açıkçası ayrıca sanırım hastanenin SGK anlaşması olması yetmiyor doktorun da SGK ya bağlı olması gerekiyormuş. Örneğin Acıbadem'e baktığımda 6-7 tane kadın doğumcu var sadece 1 tanesi SGK'ya bağlı. O da seneye hala bağlı olacak mı belli değil.

Ayy çok kararsız kaldım sanki mantıksız TSS yaptırmak bu durumda. Tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim.
(3) 

robot süpürge

sanguine mcqaer #1530229 
1+1 evim ve 1 kedim var. çok da süper özellikleri olmasına gerek yok fiyat performans ürünü, kullanıp memnun kaldığınız robot süpürge var mı?
(3) 

Evde kullanılan IPL cihazlarından kullanan var mi?

sanguine mcqaer #1425097 
Varsa etkisi var mi fiyatina deger mi? 10 seans lazere gittim kaziklandim hepsi geri geldi.
(5) 

Laptop şarap döküldükten sonra

sanguine mcqaer #1418187 
Klavyenin uzerine komple şarap döküldü. Batarya zaten yoktu fisten cektim ve ters cevirdim. Sabah klavyeyi söktüm. Harddsik biraz islakti sildim. Nemli yerleri sildim biraz daha bekledim. Sac kurutma makinasinin soguk ayarinda biraz kuruttum. Bilgisayar açılıyor. Mouse filan normal calisiyor harddiskte de sorun yok. Sorun şu ki bilgisayara disardan usb ile klavye taktim (uzerinde kendi klavyesi yokken) r ye basinca calistir a ya basinca ayarlar aciliyor vs. Kesinlikle yazdirmiyor. Kendi klavyesi veya usb klavye yani herhangi fiziksel bir klavye takmadan ekran klavyesi ile yazmaya calisinca da ayni sekilde r ye basinca calistir filan aciliyor. Isin garip yani bu. Ekran klavyesi bile bu sekilde calisiyor. Nedir bunun sorunu?
(10) 

evliler iki taraf da çalışıyorsa bütçeyi nasıl yönetiyorsunuz?

sanguine mcqaer #1407241 
sb. parayı ortak havuza koyup ordan mı harcıyorsunuz, kendize harçlık mı ayırıyorsunuz?
nasıl yönetilmeli değil, siz nasıl yönetiyorsunuz bizzat tecrübelerden bahsediyorum :)
(3) 

duyurunun gitaristleri

sanguine mcqaer #1354239 
ibanez grg 170dx gitarım var daha yeni almıştım. en alt tel drop c akordu yaparken koptu.

Tel alacağım ama light, super light falan diyor. hangi marka alayım ne çok ucuz ne çok pahalı olan ? ve light olayı nedir?
(8) 

Duyurunun doktorlarına bir sorum var

sanguine mcqaer #1333031 
haşimato hastasıyım ve 6 aydır levotiron kullanarak tsh ımı düşürdü doktor. fakat tsh 0.5 lere düşmesine ve aylardır düzenli ve sıkı bi şekilde spor yapmama rağmaen kilo veremiyordum (kilom 51 boyum 1.58 yaşım 27)

51 kilo mu diyecekler olursa yağ oranım %27.

bunu söyleyince doktorum insülin direncine baktı. açlık glikoz 103 ve insülin 12.5 çıktı. bunun üzerine bende insülin direnci olduğunu söyledi ve glisemik indeksi düşük beslenmemi spora devam etmemi filan söyledi.

bu şekilde beslenmek ve hala kilo verememek psikolojimi bozdu resmen. siz olsaydınız ilaç yazar mıydınız??? doktor sonraki kontrolde hala böyleyse ilaç başlarız dedi ama ben bu durumdan çok mutsuzum kilo kalori glisemik indeks hesabı yapmaktan kafayı yedim.

başka bir doktora mı gideyim ne yapayım ?
(5) 

iğne yaptırmak

sanguine mcqaer #1317712 
iğne yaptırmam gerekiyor, illa ki kendi bağlı olduğumuz aile hekimliğine mi gitmeliyiz? yoksa herhangi birine gidilebilir mi?

not:reçete var
(2) 

Kutman şarap

sanguine mcqaer #1300548 
Kutman karadut şarabı <3 alıyordum migrostan. Ne zamandır bulamıyorum 3-4 tane migros gezdim yok. Noldu bu şaraba? Nereden bulabilirim?
(1) 

romanya'dan türkiye'ye kargo

sanguine mcqaer #1241154 
romanya'dan türkiye'ye bir belge getirtmem gerekiyor. en hızlı ve ucuz neyle gelir bir bilen varsa çok sevineceğim. çok önemli. araştırdım gönderme var ama ordan buraya gönderim ile ilgili bir şey bulamadım pek.
(2) 

trendyol'dan güneş gözlüğü alınır mı?

sanguine mcqaer #1223701 
trendyol'dan çok alıveriş yaptım ama böyle pahalı şeyleri burdan almıyordum açıkçası. mağazaya göre çok uygun fiyatlı bir rayban gözlük var, alınır mı? sahte mahte çıkmasın.
(5) 

superonline mı kablonet mi ?

sanguine mcqaer #1166728 
internet kullanmaya başladığımızdan beri ttnet var bizde. taahhüt bitmek üzere. artık değiştirmek istiyorum. superonline fiber ya da kablonet kullananlar hangisini tercih etmeliyim fikir verebilir mi? binada ikisi de varmış.
(5) 

iki soru

sanguine mcqaer #1139914 
1- adblock artık işlemiyor sanırım? yerine ne kullanabilirim?

2-idm ile video indiriyordum, dizileri falan. artık olmuyor. torrentle falan indirmek istemiyorum çünkü altyazının gömülü olmasını istiyorum videolara. ne yapsam?
(9) 

lens marketten son zamanlarda lens alan

sanguine mcqaer #1121193 
var mı? reçete şart mı?
(12) 

Mentalist'i bitirdim

sanguine mcqaer #1047696 
boşluktayım :( ne izlesem?
(8) 

sağ kolda uyuşma

sanguine mcqaer #1040264 
arada sırada oluyordu bu. sağ kol el de dahil uyuşma oluyor. ancak son bir kaç gün içinde sık olmaya başladı. bugün de 4-5 defa elimdeki bir şeyleri düşürdüm, tabak çanak kırıldı hep.

sebebi ne olabilir ki?
(4) 

İspanya'da yiyecek içecek

sanguine mcqaer #963784 
İspanya'da bizimkilere yakın tadı olan peynir, yoğurt markası var mıdır? Bir de genel olarak ülkeyle ilgili paylaşmak istediklerinizi okumak isterim.
1

mobil görünümden çık