(2) 

Ankara eskisehir

primetime #1580306 
Sabah günübirlik Eskişehire gitmem gerekiyor ama sonraki haftaya erteleyebilirim de. Acaba tatil dönüşü sebebiyle çok kalabalık olur mu?? Yoksa gidip geleyim mi emin olamadım.
(2) 

Kasko işleri

primetime #1562540 
Kasko zamanı geldi. İki secenek var kendi anlamalı servisi 5300 , senin istediğin yer 7000 falan. Ancak bu kasko işlerinden o kadar cok magdur gördüm ki bu sene. Bu kaskoyu nereden yaptırmalı? Nelere dikkat etmeli? Fiyat ı uygun teklifler hangi sigorta şirketlerinden gelir? Sorun yaşayıp yaşamadığını şirketler hangileri? Mesela 10 gündür eksper bekleyen arkadasım var su an icin. Tesekkurler simdiden.
(5) 

Robot süpürge ...

primetime #1558250 
Dostlar merhaba, bir robot süpürge ihtiyacı belirdi. Şöyle güzel haritalayan, güzel temizleyen, çekiş gücü falan iyi olan, moblu önereceğiniz f/p oranı iyi olan, şunu kaçırma al diyebileceğiniz robot süpürge önerilerinize açığım. Teşekkürler

Playstore güncelleme.

primetime #1557027 
Dostlar merhaba android isletim sisteminde playstore uygulamaları güncelleniyor, verileri sil, önbellek sil vs denedim, derleme güncelleme vs denedim fakat bir türlü olmuyor. Varmı dır tavsiyeleriniz?? Teşekkürler..
(3) 

Göçük tamiri ankara

primetime #1551735 
Selamlar dostlar. Ankara'da şöyle işinde harikalar yaratan, esaslı bir göçük tamircisi var mıdır önerebileceğiniz? Teşekkürler şimdiden
(2) 

Ankara antakya yolu

primetime #1549337 
Ankara Hatay yolu şu an açık mı bilgisi olan var mı? Hala göcük altında yakınlarımız var, hala gelen giden bile yok. Yollar açık mı son durum hakkında bilgisi olan ?
(3) 

Kuduz aşısı dorunsalı

primetime #1545866 
Dostlar merhaba. Hatay'da bir tanıdıgın cocuguna sokak köpekleri saldırmış. Şimdi kuduz aşısı olması gerekiyor ancak bulamamışlar. Sizlerin yakın zamanda bildiği aşı bulunan bir hastane var mıdır Hatay da, Adana da, hatta Ankara'da. Ya da nerelerde olduğunu sorgulayabilecek bir mekanizma falan? Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
(2) 

Ankara Hatay navigasyon rota Niğde otoyolu

primetime #1539252 
Uzun zamandır hataya gidip geliyorum ancak hep Aksaray üzerinden gidiyorum. Fakat son dönemde Google haritalar hiçbir ayarını degistirmememe rağmen Niğde otoyoluna yönlendiriyor sürekli. Öyle ki alternatif rota olarak aksarayi bile önermiyor artık. Bu neden böyle oldu bu ilk sorum? Diğer soru bu Niğde Tarsus otobanı hataya giderken mantıklı mı? Son sorum da Google haritalar alternatifi onerebileceginiz navigasyon uygulaması var mıdır? Teşekkürler.
(9) 

YouTube premium mu, Spotify mı?

primetime #1534617 
Soru başlıkta gençler. Hangisini almalı? Neden? İndirim, kampanya vs var mı? Teşekkürler.
(2) 

Tarsus'ta kalacak yer

primetime #1533051 
Evet dostlar. Tarsus'ta günübirlik kalacak yer lazım. Önerebileceğiniz aile ile kalinabilecek, güvenli kamu misafirhanesi ya da hesaplı otel vs var mıdır? Teşekkürler.
(4) 

Ankara'da yemek mekanı

primetime #1531894 
Selam dostlar. Ankarada önerebileceğiniz kebap tarzı olan ama nezih ve otopark sorunu olmayan, Super lüks değil ama çok alt segmentte de olmayan restaurant önerileriniz değerlendirilir. Şimdiden teşekkürler.
(2) 

Alışkanlık takip uygulaması vs.

primetime #1530573 
Ya var mı şöyle guzel bir alışkanlık takip uygulaması tavsiye edebileceğiniz? Ücretsiz olursa süper olur. Teşekkürler şimdiden
(1) 

Saç boyamaca..

primetime #1529622 
Evet bayanlar baylar. Bir saç boyama operasyonumuz olacak . Ama bu ilk teşebbüs.Bu işin tekniği nedir nasıldır? Hangi marka boya alalım? Nelere dikkat edelim? Ya da bu işi öğreten bir site video vs varmı dır? Haydi bir el atın boyayalım şu saçı. Şimdiden teşekkürler. Sevgiler..saygılar..
(2) 

Arsuz karaağaç civarı yemek sorusu

primetime #1529101 
Evet dostlar yine Arsuz tarafındayım. Bu civarlarda nerelerde neler yenir? Teşekkürler.. Mutlu Bayramlar
(2) 

Arsuz-Nerede ne yapılır?

primetime #1524176 
Selam dostlar, Arsuzdayım. Buralarda nerelerde ne yenir ne içilir? Ne yapılır? Ne alınır? Teşekkürler.
(4) 

Ankara cam balkon

primetime #1522646 
Yahu bir cam balkon işini halledemedim. Nelere dikkat etmeli, neler mutlaka olmalı? Neler olmasa da olur?Ankara'da önerebileceğiniz usta? İşletme? Bir el atın dostlar. Teşekkürler şimdiden.
(6) 

Cam balkon alternatifi...

primetime #1521759 
Dostlar selam, geçen sene cam balkon yaptıracaktım. Cam krizi, pandemi, kapalı fabrikalar vs derken yaptıramadım. Şimdide araba parası tutuyor. Uzunca bir balkon. Bu balkonu başka nasıl kapatabiliriz hesaplısından? Haydi iç mimarlar, mühendisler, müteahhitler... Tüm fikri olanlar. Kapatalım şu balkonu bi :)
(5) 

Ayakkabı ama nasıl?

primetime #1519196 
Selamlar. Takım elbise altına giyilebilecek ve günde yaklaşık 4km yol yürütüp yormayacak, ayak bacak ağrısı vs yapmayacak über güzel ayakkabı marka model öneriniz var mıdır? Teşekkürler.
(2) 

Ders çalışma işleri...

primetime #1512949 
Evet duyurunun sevgili Öğretmenleri,öğrencileri, cocuk gelişimcileri, ders çalışanları, sınava hazırlananları.... İkinci dönem başlarken bu soruyu sorayım dedim; 7nci sınıf öğrencimiz var. Matematiği vs iyi. Diğer derslerde de ortalama civarında. Şimdi malum önünde bir LGS sınavı var. Bu sınava hazırlama süreci nasıl olmalı? Kendisi ders çalışmayı sürekli erteleyen bir yapıya sahip. Bu çocuk nasıl ders çalışmalı? Önereceğiniz kurs olur, dersane olur (Ankara) ne bileyim YouTube olur, Instagram olur, çeşitli hap bilgiler olur, kendi deneyimleriniz önerileriniz olur.. Bi el atın abiler ablalar. Şimdiden teşekkürler tekrar.
(1) 

Ders çalışma, sınava hazırlanma.... Vs.

primetime #1512704 
Evet duyurunun sevgili Öğretmenleri,öğrencileri, cocuk gelişimcileri, ders çalışanları, sınava hazırlananları.... İkinci dönem başlarken bu soruyu sorayım dedim; 7nci sınıf öğrencimiz var. Matematiği vs iyi. Diğer derslerde de ortalama civarında. Şimdi malum önünde bir LGS sınavı var. Bu sınava hazırlama süreci nasıl olmalı? Kendisi ders çalışmayı sürekli erteleyen bir yapıya sahip. Bu çocuk nasıl ders çalışmalı? Önereceğiniz kurs olur, dersane olur (Ankara) ne bileyim YouTube olur, Instagram olur, çeşitli hap bilgiler olur, kendi deneyimleriniz önerileriniz olur.. Bi el atın abiler ablalar. Şimdiden teşekkürler.
(3) 

Hatay Ankara yol durumu

primetime #1511681 
Malum Hatayda pek kış lastiği kullanılmaz. Ancak yarın Ankara'ya gitmek gerekti araçla. Yol durumu nasıldır? Yazlık lastikle aşılır mı? Son durum nedir? Tesekkurler
(2) 

Denize girilir mi?

primetime #1499695 
3 Kasım da İskenderun da denize girilir mi sizce? Teşekkürler
(1) 

Hasta bakımı..

primetime #1498574 
Dostlar merhaba. Bursa'da yatmakta olan 70+ kısmi felçli hasta için hastanede yatarken bakım hizmeti almak istiyoruz, ancak sehir dışındayız. Bu kişiler nereden nasıl bulunur? teşekkürler
(2) 

Diyetisyen önerisi

primetime #1483111 
Selam dostlar. Tansiyon hastası, alerjik bünyeye sahip, tiroid hastası ve astım olan obez hastaya önerebileceğiniz işinin ehli bir diyetisyen var mıdır? Özel ya da kamu hastanelerinde ya üniversite hastanelerinde olabilir. Teşekkürler
(1) 

Vefat , seyahat izni/muafiyet

primetime #1478104 
Dayının vefatı halinde bulunduğu şehre gitmek için izin alınabiliyor mu? Özel araçla.. ya da bir yolu var mıdır? Teşekkürler
(4) 

USD alınır mı?

primetime #1476705 
Evet dostlar soru başlıkta. 3 ay bekleyebilecegim bir miktar TL var. Döviz alınir mi? Ya da diğer önerileriniz. Teşekkürler..
(3) 

Cam Balkon..

primetime #1476539 
Ankara içinde işini çok iyi yapan cam balkon ustaları ve markası var mıdır bildiğiniz? Şimdiden teşekkürler..
(2) 

Kamu görevde yükselme sınavları

primetime #1473993 
Herkese selam. Bir arkadaş kamu calısanı ve kurumu görevde yükselme sınavı açmış. Ancak nasıl hazırlanacağı ve nereden kaynak bulacağı hakkında fikri yok. Müdürlük sınavı. Önerebileceğiniz kaynak kitap site vs var mıdır ? Teşekkürler
(3) 

Ortaklığı giderme davası

primetime #1467961 
Selamlar. Hisseli tapum var , kooperatif olacağız falan diyorlar. İceridekilerin çoğu emlakçı. Kooperatife girmeyip satacağım dedim. Bu sefer de çok düşük rakam teklif ediyorlar. Oysa gerçekten sadece ben kaldiysam ederinden fazla bile etmesi lazım. Şimdide biz çoğunluk olduk dava acicaz falan diyorlar. Tapumuz kök tapu denilen yapılardan bu adamların çoğu son birkaç ay almış. Resmen çökme gibi bir durum var aslında. Bu davayı acarlarsa dava ne kadar sürer? Bu arada çoğunluğun vekaletini de bir kişi üzerine almışlar. Vekalette dava açabilir vs gibi ibareler de var. Dava açıldıktan sonra nasıl bir yol izlemeli? Bu süreç ne kadar sürer? Teşekkürler.
(6) 

Arsa işleri var

primetime #1462954 
Ankara'nın bir bolgesinde baya büyük bir adanın 300 m benim. Arsa imarlı. Diğer ortakların hiçbirini tanımıyorum. Şimdi bir emlakçı ön ayak olmuş, ortakları arayıp kooperatif kuruyoruz, muteahhitle falan anlaşmışlar. 3 yılda teslim vs diyorlar. Bir de vekalet istiyorlar. Ben bu işe girmeyecegim tabii. Ama ortak dağılımını tapudan alınca bu adamlar hep son birkaç ayda mal sahibi olmuş emlakçılar. Ben bu kooperatife girmeyeceğim diye düşünüyorum ama bunlar büyük ortak olup arsayı mahkeme ile falan alırlar mı? Arsa imarlı. Tesekkurler
(2) 

Ecnebi reklamlar..

primetime #1456651 
Telefonumda genelde Teknosa, Tanrı var mı? Vs gibi rutin reklamlar
Cıkardı. Gelgelelim birkaç gündür çince ve İspanyolca reklamlar
Geliyor. Sebebi neydi ki? VPN falan kullanmıyorum.
(3) 

Uzaktan Eğitim..

primetime #1451541 
Evet dostlar, dert büyük. İlkokul 2. sınıf öğrencisi bir çocuğumuz var. Kendi öğretmeni bu zamana kadar sınıftan zoom vs açıyordu. Bizim de kronik hastalardan vs dolayı okula gitme şansımız yok maalesef. Sorum şu ; İnternetten vs takip edeceğimiz günlük eğitim bir mecra var mıdır? ya da gönüllü ders verenler falan? ya da youtube kanalı vs ? Sevgiler, saygılar...
(1) 

Korona istatistik...

primetime #1442588 
Bugünkü veriler yayımlandı mı? Uygulama dünü gösteriyor hala. Haber vs de yok..
(12) 

Mesaj kutusu..

primetime #1442226 
Herkese iyi akşamlar.Mesaj vs olayını çok kullanan biri değilim. Geçenlerde
Cevap yazdığım bir konu Hk bir kullanıcı arkadaştan mesaj
geldi. Bende cevap yazdım. Herşey normaldi. Fakat şimdi o kullanıcıdan
sürekli yeni mesaj gelmiş gibi görünüyor. Açıp bakıyorum
mesaj falan yok. Bu ışık nasıl sönecek?
Teşekkürler sevgiler..
(4) 

Tablet hk

primetime #1440318 
Değerli arkadaşlar çocukların kullanabileceği sim kartlı bir tablet öneriniz varmıdır ? Teşekkürler..
(2) 

Deniz anası

primetime #1436598 
Ya bir haftaya kadar İskenderun Arsuz a gideceğim kısa bir tatil için. Ama çok
Fazla denizanası olduğu söylendi. Bu çekinilecek birşey mi? Bir de diyelim ki bir denizanası ile temasım oldu, sonrasında beni neler bekler? Ne yapmam lazım?
Sevgiler,hürmetler..
(1) 

Gözlük modeli

primetime #1423970 
Herkese selamlar. Müslüm Baba'nın şu klibinde kullandığı gözlük modeli ne olarak geçiyor acaba ? Şimdiden teşekkürler. Mutlu bayramlar..
(4) 

İphone 6s hk

primetime #1417428 
Arkadaslar selamlar. Bir tane iphone 6s telefonum var. Toplam kapasitesi 32 gb. Bunun 25 kusur gb si kullanılmıs. Sürekli saklama alanı dolu uyarısı veriyor ve whatsup vs acılmıyor. Gb larca foto sildim, yer açtım. Değişen birşey yok. Bu sorun nasıl çözülür bilgisi olan var mı ? Teşekkürler sağlıklı günler.
(7) 

Telefon onerisi

primetime #1416126 
Evet dostlar, yılların asus zenfone 2 si de bugün calısmaz oldu. Yeni bir telefon alayım diyorum ama bu işlerden de cok uzak kaldım. Şöyle önerebileceğiniz, şunu kaçırma diyebileceğiniz, ortalama bir cep tel önerilerinize acıgım (android ve kamerası nispeten iyi olan) tesekkurler, sağlıklı günler..
(2) 

Tatil önerisi

primetime #1376608 
Evet dostlar, sürpriz bir sekilde onumuzdeki hafta bosa cıktı. 6 gün icin nereye gidilir sizce ? Güney falan cok sıcaktır diye düsündüm. Bir de oteller dolu ya da pahalıdır sanki. Önerebileceğiniz yerler nerelerdir? 2 de kücük cocuk var bu arada ekipte :) Tesekkurler şimdiden..
(6) 

Beypazarı maden suyu

primetime #1363597 
Bimde satılan beypazarı maden suyu ile diğerlerinde satılan beypazarı maden suyu arasında kalite olarak bir fark var mı sizce ? Yoksa bana mı öyle geliyor ? Bimdeki daha bi su gibi sanki ?
(6) 

Meyhane...

primetime #1363590 
Evet dostlar, Ankarada gidilebilecek, fiyatları uygun, ortamı güzel, mezeleri ve etleri güzel.. Velhasıl gidilebilecek aşırı pahalı olmayan bir meyhane önerileriniz beni çok mutlu eder. Sevgiler, saygılar.. Teşekkürler..
(4) 

Bu bitkilerin adı ne ?

primetime #1359951 
Arkadaslar, bir ofis ortamında haftalsrca susuz kalmıs asagıdaki bitkileri buldum ama ne isimlerini biliyorum ne de nasıl bakılır bir fikrim var, şu burusmus yapraklaru kesecek miyim ? Keseceksem neresinden keseceğim ?bi el atın da toparlayalım şunu.. Tesekkurler simdiden..

eksiup.com
(1) 

Kedi..

primetime #1358543 
Herkese iyi pazarlar. Ankarada 1 haftalığına kedi emanet edebileceğimiz otel, barınak vs mekanlar var mı acaba? Deneyimleyip tavsiye edebileceğiniz yerler varsa süper olur. Tesekkurler simdiden.
(4) 

Ayakkabı..

primetime #1354677 
Bir ayakkabı sorusu da benden ... Takım elbise altına giyilebilecek ama günde en az 3km yürütecek rahatlıkta bir ayakkabı modeli ya da markası önerileribiz varmıdır? Tesekkurler simdiden..
(1) 

Twitter şeysi

primetime #1183468 
Arkadaşlar, takip ettiğim bir twitter hesabı var, bu hesap sahibi eğitim içerikli tweetler atıyor ve ben attığı twitlerin hepsini bir yere kopyalamak istiyorum ama ilk twit e ulaşamıyorum mesela. Var mıdır attığı twitlerin tümünü kopyalama yöntemi falan ? Teşekkürler ...
(2) 

Öyle bir uygulama ki...

primetime #1183175 
Bu uygulama ile mesela benim bir portfoyum var, bir miktar usd bir miktar altın, birkaç lot x hisse senedim var. Ben bunları bu uygulamada listeleyebileyim ve o da bana anlık tl cinsinden ederini versin. Var mı böyle bir uygulama dostlar ? Teşekkürler...
(1) 

web sitesinden e mail almaca..

primetime #1106761 
Sevgili dostlar,
ülke çapında akademisyenlere topluca bir mail atılması söz konusu. Üniversitelerin websitelerindeki e mail adreslerini, tek tek alıp kopyala yapıştır yapmaktan ziyade, bu adresleri topluca bu sitelerden nasıl süzüp alabilirim ? excele ya da word e falan ? Var mı bir yolu ? yoksa tek tek uğraşacaz mı ? Teşekkürler şimdiden...
(4) 

yandex e kitap

primetime #1031938 
dün ya da önceki günlerde, sözlükte bir e kitap arşivi paylaşımı vardı, içeriklere göre kategorilendirilmiş bir link. Bulamadım. linkini vs. paylaşabilirmisiniz ? Teşekkürler..
(6) 

Ankarada direksiyon çalışılacak alan..... ?

primetime #984365 
Arkadaşlar, Ankarada direksiyon çalışılabilecek boş alan, ya da trafiği çok çok az olan tavsiye edebileceğiniz yerler nerelerdir ? teşekkürler şimdiden...
12  Önceki  Sonraki »

mobil görünümden çık