[q]
(2) 

kakul ve kuafor

mavicorap #930111
ocak sonunda sacimi daha once kestirmedigim sekilde kestirdim, kesimi de cok begendim, super bir kuaforum var. fkat seytan aklimi celiyor, acaba uzayan kahkulumun ucundan aldirmak icin mahalle kuaforune gitsem mi? ya kotu keserse, ya bundan sonra her onunden gecisimde kendimi kotu hissedersem aslinda kuaforum olarak one devam etmeyecegim icin.
yani bilmiyorum bana kolay bir kesim gibi geliyor, digerinin kesiminin aynisini yapip kisalticak, yoksa bu bile risk midir? sacimi mahfeder mi?
bu arada kisalttirma isini diger kuafore yaptirmayi dusundum cunku asil kuaforum digerinin iki kati kesim ucreti aliyor ve haftanin her gunu calismiyor, mahalle kuafore ise pazar gunu bile acik ve ucuz.


 

kahkül kötü kesilirse toparlanması zaman alır. ben olsam riske girmezdim.

güya çok isim yapmış kuaförlere saç kestiriyordum, her seferinde kahkül bir hüsran oldu. her kuaför bir tane kahkül öğrenmiş her müşteriye onu kesiyor. müşterinin ne istediğini ya da gösterdiği fotoğrafı dikkate almıyor çoğu.

ama belki de tam istediğin gibi kesecek kahkülü. riske girmeden bilemiyorsun.

kendin kesemez misin ki? mesela: (git: 915132)

edit: ha bir de "kahkül" değil "kakül"dü bu. kimse demeden ben demiş olayım.

whimsical

Sakın gitme. 5 aydır kakül toparlamaya çalışıyorum ben sırf mına koyduğumun mahalle kuaförü misler gibi kakülümün ağzına sıçtığı için. Ucuz olsun, yakın olsun diye gittim kestirdim, şimdi düzeltmek için paşa paşa kendi kuaförüme gidiyorum, paraları da mecbur bayılıyorum.

buff
1

mobil görünümden çık