şöle kız arkadaşımla 1-2 gece kalabileceğim güzel hoş ucuz pansiyonlar var mıdır? varsa nerelerdedir ve kaç paradır falan filan? teşekkürler, saygılar, sevgiler.




 

foça'da iyon pansiyon var merkezde gayet güzel. çeşme'de iste ılıca taraflarında bir dolu pansiyon var isimlerini hatırlamıyorum gidince bulursun illaki yer.

ayrıca detaylı bilgi için;
www.cesme.gen.tr

atrin

çeşme merkezde fora apart var
www.cesme.gen.tr

anilkan

eger ımkanınız varsa cesme(para) alacatıda (ıcınde) cok guzel pansıyonlar var , olmadı alacatıdan saesıde tarafına dogru gıdersenız surf yapan abılerımızın kaldıkları cok guzel pansıyonlar mevcut. tabıı butun bu saydıklarım ıcın arabanız olması sart (odadan cıkmayacak degılsınız demı?) merkeze , plaja uzak:)).
cesmede ucuz pansıyon bulabılecegınızı zannetmıyorum eger bulursanızda hos olacagını zannetmıyorum.(uzulerek soyluyorum cesme zengınlerın eglenebıldıgı bır yer.)
pansıyon tarzı bır yerde konaklamayı ve hos vakıt gecırmeyı dusunuyorsanız focayı secın derım ben.
yada atlayın gıdın bodruma nerden gıdeceksınız bılmıyorum ama (her nerden olursa olsun bı yol parası var) yol parasına ekleyecegınız parayı ,bodrumda bulabılecegınız ucuz pansıyonlardan cıkartabılırsınız bence, hemde foca veya cesmeden daha eglencelı olması kacınılmazdır.
iii eglenceler ..

dodocan
1

mobil görünümden çık