Bi saat öncesine kadar çalışan laptop kapandı ve şu an açılmıyor iki seçenek çıkıyoe karşıma onarmayı başlat veya normal olarak başlat. Normal olarak başlat dediğimde windows başlatılıyor yazıp bi süre sonra mavi ekran verip tekrar reset atıyor onarmayı başlat dediğimde ise 10 dakika siyah ekran sonra açılış ekranı ve sadece imleç gözüküyor. Laptopun bildiğim tek sorunu overheating yani aşırı ısınma yapması. Bi de mikrofonun ayarını değiştirmiştim dün bugün açılırken echo yaptı bunun konuyla alakasız olduğunu düşünüyorum ama belirteyim dedim tetikledim mi acaba diye. Bi yardımcı oluverin a dostlar.




 

windows dvdsi ile onarmayı dene bir de..

asabi

Power tuşuna bastıktan sonra f8 tuşuna kısa aralıklara bas ve gelen menüde güvenli modu seç

daha ssonra sistem açılınca sistem geri yükleme yapmayı dene.

janavarorion

Bilgisayarın bataryasını ve eğer mevcut ise elektrik kablosunu çıkartın ardından kapatma düğmesine yaklaşık 10 saniye kadar basılı tutun. Sonrasında tekrardan bataryayı takıp elektriğe takın;

Belki sorununuz düzelir

muratback

Cevaplar için teşekkür ederim. Bi am ümitlendim güvenli mod çözer diye ama namümkün. F8 ile ulaştığım menüdeki bütün seçenekler aynı kapıya varıyor. Bu arada aldığım uyarı şu şekilde: Donanım veya yazılımınızda yapılan yeni bir değişiklik hatata sebep olmakta. Ya onar ya da olduğu gibi başlat diyor gerisi sonsuz döngü.

aydogank
1

mobil görünümden çık