[q]
(1) 

hepsiburada.com iade

dento #627263
internetten aldığım bir ürünü ilk defa iade edeceğim. yanlış yapıp geciktirmek istemiyorum. öncelikle hepsiburada.com'dan iade formunu doldurdum. yurtiçi kargo'yu eve çağıracağım. ben evde olmayacağım. ailemden biri teslim etse oluyor değil mi? faturasıyla beraber iade edeceğim, peki faturanın en altındaki "iade bölümü"nü dolduracak mıyım? stok kodu, cinsi, adet, birim fiyatı, tutarı kısmı var. altında da iade edenin adı adresi ve imzası. imza haricindeki kısmı da ben mi dolduruyorum? hepsiburada'dan formu doldurunca "yurtiçi kargo gönderi kodu" verildi. bu kodu nereye yazacağım? bir not kağıdına yazıp faturanın yanına bıraksam kargodan gelen eleman halleder mi? evdekiler hiç anlamaz bu işlerden. her şeyi tam bırakayım istiyorum evde olmayacağım için.
teşekkürler.



 

ben imza dahil hiç doldurmadım iadelerde, sorun olmadı. ancak istersen garanti olması için imza atabilirsin gerisini zaten doldurabilirler gerekliyse.

gönderi kodunu yurtiçi kargoya veriyorsun kargo görevlisi hallediyor zaten hepsiburada ile sürekli çalıştıklarından ek açıklama yapmaya gerek olmuyor. ücret ödemiyorsun, adres söylemene bile gerek olmuyor.

he tabi belki ben şanslıydım da sorun olmadı, en garanti sonuç için hepsiburada'yı arayıp müşteri hizmetlerine sorabilirsin.

ucan spagetticanavari
1

mobil görünümden çık