şimdi arkadaşlar tmden ve sözelden girdim sınava.

tmden 14500 tm3
18700 tm2 derecem

sözelden ise ts1 900'deyim

velhasıl sorun şu ki psikoloji,uluslararası ilişkiler tarzında şeyler istiyorum. psikoloji ve uluslararası yazılacak güzel okul bulamadım, ege falan sınırda gerçi ama bilemem sizce sözel derecemi kullanıp ne bileyim bahçeşehir sinema televizyon bilgi reklamcılık tarzı şeyleri yazmalı mıyım? bilen görmüş geçirmiş birileri yardım ederse çok sevinirim

 

gir psikolojiden bi yere yatay geçiş ile istedigin bi yere geçmeye çalış. uluslararası ilişkiler nedir allasen.

evil genius

abi gelmişsiniz kaç yaşınıza hala "psikoloji ya da uluslararası ilişkiler" diyorsunuz. ordan bi de "acaba televizyonculuk mu olsa." okula girince de bu okul niye bitmiyor. ne olmak istediğine bi karar ver okulu sonra seçersin.

tescillimarka

öncelikle teşekkür ediyorum yorumlarınız için.
@tescilli azarlamana gerek yoktu diye düşünüyorum, sonuçta bu devam edecek bir süreç böyle yapacağına şurası daha iyi olabilir bak buranın böyle imkanları var şöyle yap böyle yap deseydin çok güzel olabilirdi, ama sağol yine de.

a darkness coming

psikoloji +1. okul sonunda tekrar alan belirlersiniz. klinik mi orgut mu aile mi yoksa salt ik da calisabilirsiniz. bence psikoloji guzel. etrafimda bir 4-5 kiz var psikoloji bitirmis kotu degil durumlari.

idearch
1

mobil görünümden çık