www.hepsiburada.com

arasıra dağa bayıra gittiğimde çevreyi çekmek, mesela galatasaray'ın son haftaki maçına gidebilirim. stadı, sahayı vs çekmek istiyorum. konser resmi falan filan.

saydığım amaçlar için makine nasıldır? ihtiyacımı karşılar mı? yoksa değmez mi?

ya da başka tavsiye edebileceğinz bir makine var mı?

edit: bir de şunu buldum, fiyat biraz uçuk gibi. değer mi, yorumu size bırakıyorum.

www.hepsiburada.com

 

www.hepsiburada.com
Bunu kullandım tavsiye ederim fiyat kalite olarak gayet iyiydi.

efsane

bu makınalardan az daha buyuk fujı var bende yenı hiç güzel çekmıyor usta bu kompact makınalar iphone 4s gibi foto çekiyor yanı dağda bayırda foto çekiceksen hafiften objectifi olan az daha kaba modellere bak en azında algılayıcısı objectifi bişiye benzer

netadam

Al sana dağda bayırda senı yarı yolda bırakmayacak eve döndüğünde ne fotoğraf çekmişim be ya da titretmeden güzel bir portre yakaladığında hani hd tv de oluyor ya saç telleri gözüküyor onun gibi
www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com
kullanmışlığım yok bu 2 cihazı ama tavsiye ediyorum demiyorum

netadam

Canon'lara bakiyorsun, dogru yoldasin. SLR Nikon kullanan biri olarak soyluyorum, slr almayacaksan Nikon alma. SLR makinalarda Canon ile Nikon kapisiyor lakin kompakt makinalarda Canon kesinlikle cok onde. Hele ki G serisi asmis zaten de ona kompakt diyebilir miyiz bilmiyorum, fiyati bayagi ucuktur. Tavsiyem, fotograf sitelerini gez biraz, baktigin aletlerle cekilmis fotograflari karsilastir ona gore kararini ver.

fortisvita

editten sonra yazdigin model sizin isinizi gorecektir.

yerine paraniz varsa sunu da alabilirsiniz. gps gibi ek bir ozelligi var.

www.hepsiburada.com

onun disinda dslr olayina hic bulasmayin. o dunya saglam objektifleriniz olmadan oldukca bos bir dunya elinizde 18-55 ile fotograf cekmeye calisirken pisman olursunuz.

helenart
1

mobil görünümden çık