Degerli eksiduyuru sakinleri,

Evde teyzemin birkac ay once verdigi trinitron ve eski fakat yilan gibi ve hatta ingilterede uretildigine sasirdigim Sony televizyon var.

Bu televizyona eski ps2'mi baglayayim dedim, adeta dostluk ve gardaslik icerisinde birbirleri icin yaratilmislar, fakat!

Av'a gecince. av yazisi kaliyor, teyzemler de 15-20 yildir ekrandaki yari seffaf "it's a sony" etiketini kaldirmamislar, ekranin bir kismi boyle abukluklarla dolu yani. en azindan ben bu "it's a sony" etiketini kaldirmak istiyotum, lakin bu kadar eski bir etiketi sokerken ekran komple ciksa sasirmam, en azindan mutlaka iz birakacaktir, bu izi yok etmek icin ne yapmali?

gazyagi falan olur mu mesela? ya da daha basarili yontem onerebilecek olan varsa da memnun olurum, saygilarimi sunar herkese mutlu bir haftasonu dilerim.

 

sıcak su be yumuşak bir bez yardımıyla çıkıyor etiket izi.

kompisko

etiketin üzerine fön makinası tutarak ısıt biraz, ısınınca kolayca çıkacaktır zaten. hala sıcakken silersen iz de kalmaz.

bol kepce

etiket izi çıkarma konusunda annemin yıllardır kullandığı kesin çözüm kalıntıları tinerle silmek. tabii ki tiner kullanımı konusunda çok dikkatli olmak kaydıyla.
bir ihtimal aseton da aynı işi görür gibime geliyor ama onu hiç denemedim farazi konuşuyorum.

kül
1

mobil görünümden çık