www.youtube.com

Acaba bu video ile oynanmış mı yoksa bu abi gerçek mi ? bu kadar hızlı olabilir mi yahu bi el ?


 

yıllarca guitar hero oynayanlara bakmanı öneririm. artık ezber gibi bir şey oluyor. hızlandırma olmuş desem etraftaki insanlar normal hızda hareket ediyor. ama büyük yetenek tebrik etmek lazım. skrillex baksın bu adama

shyzore

valla yetenekli çocukta bence kameradan olmuş ortam ışıksız falan baya ghosting yapmış

ceymısın

Oha lan bu ne. Adam doğuştan shop

Dynamole

yaptığı bi şeye benzese saygı duyucam da kuru gürültü yahu yapsa nolur yapmasa nolur. bir de topu topu 16 düğme var, hepsini de kullanmıyor.

=> yani o hız gerçek.

yarey

kuru gurultu degil o. hiz, senkronizasyon, konsantrasyon, uyum.

1.10'dan sonrasi muthi$, ve gerçek.
ayni anda birçok parmagini bir çok ayni sesi veren key'lere bastigi için hizli gibi gozukuyor ama aslinda o kadar abartili degil. (siz de ba$parmak harici diger dort parmaginizi masaya tikirik $eklinde vurabilirsiniz) beni buyuleyen $ey surekliligi ve konsantrasyonu.

exxxessive

hadi lan kuru gürültü değilmiş. çoluk çocuk oyuncağı lan o. müzik desen müzik değil, yetenek desen yetenek değil. neymiş 16 tane dup tıs dırş falan diye ses çıkaran düğmeye hızlı basmış, adı da yetenek olmuş, konsantrasyon olmuş.

hayatında piyano görmemiş, piyano dinlememiş adamlar şuna yetenek diyor, vay be diyor, ona şaşırıyorum. bu ne lan, pipimle yaparım bunu. çıkardığı ses de bir halte benzese ne uyum var ne ahenk var. arada bi 2 sanye falan uyumlu bir ses çıkıyor. hani hızlı hızlı basarken yanlış tuşa bassa "haha yanlış bastı şaşırdı" denecek bir şey de değil. zaten dıpdıprıpbıataktkahaıhahadasdghas diye sesler çıkıyor karman çorman.

alın şunu bi izleyin de azıcık ufkunuz genişlesin: www.youtube.com

bunun da tamamı gerçek fotoşok falan değil. üstelik 88 tane tuş, bir tane de pedal var ayağının altında. neredeyse hepsini de kullanıyor.

kibritsuyu
1

mobil görünümden çık