Hangi markanın sosisi, hangisinin şinitzeli iyidir? Hangilerini tavsiye etmezsiniz?

Almanya'dayken yediğim sosilerin içinde hafif acılı bi' şerit vardı. Ayrıca sosisin kıvamı da harikaydı. Var mıdır böyle sosisler ülkemizde de?

Sosis ve Şinitzel dışında, iglo, banvit vb. markaların hangi ürünlerini tavsiye edersiniz?

 

Apikoglu antrikot'tan sosis satiliyor, ama her yerde degil. Bakman lazim. Onu bulamazsan yine Apikoglu %100 dana etinden sosis var. Bunun disinda sosis onermem.

Snitsel ise evde yapmasi kolay ve zevkli. Dukkandan alma sakin.

wpi

yakınınızda real mağazası varsa realin dana sosisi var gerçekten başarılı
en son 27 tl falandı kilosu

badfan

Almanya'da yedigin domuz sosisi ise, icinde acili olan currywurst ya da bockwurst dur. Belki 1000 tane sosis firmasi var, yöresel sosisler var hangisini yedigine bagli. Burda ondan bulamazsin. Eger türk marketlerindeki sosisleri kastediyorsan o tada en yakin Polenez in sosisleri. Oldukca pahali ama. Ama ayni kivamda bulmak zor, cünkü Almanya'daki sosisler genelde kabuklu bizde kabuklu üretilmiyor artik.
Diger arkadaslarin önerilerini de göz önünde bulundur bence.

caks

Macrocenter'a bi bak istersen, ordaki şarküteri reyonundaki arkadaşlara sorarsan sorunun cevabını alırsın bence, yurtdışındaki pek çok ürünü bulabiliyorsun orada.

okumayi sevmeyen okur

@wpi, şinitzel konsunda hiç deneyimim yok açıkçası. tarifini bulur yaparım gerçi. hangi tür etten almalıyım ve ne kadardır fiyatı ortalama?

@okumayi sevmeyen, malesef migros'a ya da groseri'ye gidebilirim sadece, yakında onlar var

hjarteblod

pınarın şöyle bir ürünü var tatmadım ama iddialı gibi duruyor

www.pinar.com.tr

n62
1

mobil görünümden çık