[q]
(3) 

Ruslar

Çuvaldızı #354142
Rus mafyası,
avrupa'da ne derece etkin ?

Hangi ülkede ne iş yapar bu adamlar ?

İyi geceler.

 

zaten biz burda hep gizli servisler adına çallışan, bilgi toplayan casuslarız. aramızda gerek ordudan gerek siyasetten dünyanın her yanına yayılmış durumda çalışan elemanlarımız var. hatta kalırsanız avrupa temsilciliğine bağlayacağım. "hoşgeldiniz" sesli mesajından sonra gerekli kimlik bilgileri ve kullanıcı şifrenizi kodlayıp kareyi tuşlayınız.

kmtetrfn

avrupa'da ispanya, ingiltere ve macaristan'da etkin diye yazmışlar.

şöyle de link vermişler;

news.bbc.co.uk
www.cbsnews.com
inmoscowsshadows.wordpress.com

frosties

@kmtetrfn aklınca kafa yapmış. ama ben bir yakuza üyesi olarak farklı faaliyet alanlarına sahip olduğumuzdan sorun teşkil etmeyeceğine inanıyorum ve bildiklerimi paylaşıyorum.

3 bölgeye ayrılır. sınır, tampon ve hubdan oluşur. sınır ve tampon adları üzerinde dar bölgelerdir. her biri iki ayrı grup tarafından yönetilir. hub ise neredeyse geri kalan tüm avrupadır. tepede bir isim yer alır. altında çok çok çok çok isim vardır. kendi içinde bölgeleri vardır hubın.

avrupanın doğusunda yunanistanbaşlayıp ukraynada biten düz çizgi üzerindeki ülkelerin kontrolü igor vasilov ve svetlana tateyeva (babası dimitri hirovun ölümünün ardından ailenin başına geçti) tarafından yürütülüyor. bu bölge avrupanın ortadoğuya türkiye ve ukrayna üzerinden açıldığı kapı. o yüzden kritik. burada geçişlerden yüklü kazançlar elde ediliyor. yasadışı ticaret vs. anladın sen.

orta avrupada arnavutluktan belarusa kadar olan hat ise sergei babakov ve sergei martinov tarafından yönetiliyor. burası ayrıca sergei zone olarak adlandırılıyor. her iki yöneticinin adının sergei olmasından ötürü. 1987'den bu yana. aslında şu an itibariyle yönetimde iki sergei bulunmuyor. sergei babakov 3 yıl önce öldürüldü. onun yerine viktor vetarinov geçti. ama bölgenin adı sergei zone olarak kaldı. burası tampon bölge gibi. igor vasilov ve svetlana tateyeva tarafından yönetilen sınırdan önce yer alıyor.


esas bölge ise hub olarak adlandırılan ve güneyde bosna kuzeyde finlandiyadan başlayıp batıda en uç nokta olan izlandaya kadar tüm avrupayı kapsar. kendi içerisinde birimlere ayrılmıştır. çok detaylı ve karmaşık bir yapı olduğundan gereksiz bilgiyle doldurmayayım.

ama tepe yöneticisi bulunur bu bölgenin. doğal olarak sınır ve tampon (sergei zone)unun da yöneticisidir bu şahıs. gerçek ismiyle anılmaz ya da kullandığı takma isimlerden biri gerçek ismidir ama çok takma ad olduğundan hangisi gerçek bilinmez. ama bu isimlerden herhangi birine denk gelirseniz bilirsiniz ki büyük patrondur yani. georgiy dalina, yegor zayov, lev marinov, prahor rufinov, fyodır tamarov, tihon zlaydanov.....

elestirman
1

mobil görünümden çık