Merhaba,
Sorunun önemli kısmı başlıkta zaten. Maden suyu, bira kapağı gibi kapakları açmak için anahtarlığa takılabilecek boyda açacak satan yer arıyorum. Toptan almayacağım, sadece kendim için 1 tane alacağım. Internette baktım, aradığım gibi 3-4 TL'lik bir şey yok. Ya 7-8 TL'lik gereksiz lüks olanlar ya da mutfak için büyük olanlar var. İpucu vereyim bir de, sanki Taksim'de bir pasajın alt katında görmüştüm ama hatırlamıyorum neresi olduğunu.



 

1 milyoncularda, oyuncakçılarda ya da bijuterilerde direk anahtarlık olanları var gayet de küçük, yani bi çıkıp bak işte çok nadir bulunan bişey değil anahtarlık satılan yerlerde vardır .

nabruknabruknabruk

sürekli gittiğin bakkal market varsa rica et para bile istemezler. ;)

ozzpwnz

yalnız süslü anahtarlık modelinde olanlar 5-10 açma girişiminden sonra kırılabiliyor. O yüzden tek işlevi şişe açmak olan, kenarına da bir adet anahtar halkası tutuşturulmuş modelleri tercih etmeni tavsiye ederim.

cakabo

urun.gittigidiyor.com

ben de şundan var ama adam 5 lira demiş. arkadaşta bir kaç tane vardı. bi tanesini aldım kalanını atmıştık. tanıdık tekel falan varsa kesin vardır elinde ve parasız verir.

emrag

tekel bayisi bi bakkala sor verir. haftada 1 alıyorum ben oyle.

bryan fury
1

mobil görünümden çık