[q]
(5) 

lens batması

hububrad #289261
daha önce focus visitint denemiştim. alışamadım. şimdi zeiss lens kullanmayı deniyorum. taktıktan yarım saat-1saat sonra batmaya başlıyor ve gözümü kızartıyor biraz. bc değeri doktorun reçete ettiği ile aynı.

solüsyondan falan olabilir mi durum acaba? aqua fresh diye beleş verilen bi solüsyon kullanıyorum şu an. başka da bi olasılık gelmiyor aklıma. fikri olan?


 

bazen bana da oluyor o batmadan. öyle olduğu zaman çıkarıp, önünü , arkasını solisyonla ovalayınca geçiyo genelde.
acuvue oasysis kullanıyorum.
solisyon olarak da renu veya solocare aqua öneririm.

pangea

solüsyon batma yapmaz.yeni lens yapıyordur ,normalde yeni bir çift lens takıldığında ilk bir iki saat batma ve kızarıklık yapar saçma sapan sonra göz de bu işi kabullenir ve geçer , eğer bir kaç saat sonra geçmiyorsa batma vs lensin özellikleri gözüne uygun değil ya da lens hatalıdır geri gönder yenisini iste.bu arada air optix aqua çok iyi başka bir marka arayışı içindeysen.

bitersin

Ben de focus visitint ile başlamıştım. Solüsyon farketmez, hepsi aynı bunların demişti satan adam. Ara ara batmalar, göz kızarıklıkları oluyordu. Tesadüfen solo care aqua kullanmaya başladım ve sorunlar birden bire kesildi. Şimdilerde focus night and day lenslerle beraber sorunsuz bir ikili oldular.

iustitia omnibus

kayıtlara geçsin: solo care aqua kızarıklık sorununu çözdü. ufak batmamsı durumlar oluyo hala ama o benim lenstendir muhtemelen. daha sofistike lensleri bc değerim uymadığı için kullanamıyorum. şimdilik mutluyum yine de.

hububrad

takarken de lensi avcunuzda solüsyonlayın zira minicik bir toz tanesi - kıl - tüy yapışıveriyor ve ızdırap yaşatıyor akabinde. yanınızda gözyaşı damlası taşıyın. 6 TL. böyle durumlarda kurtarıcı oluyor.
imza: acuvue oasys kullanıcısı

9kuyruklukedi
1

mobil görünümden çık