hep ayrılıkla, ya da bireylerin zedelenmesiyle mi sonuçlanır? öyle bir durumdan olumlu etkilerle çıkan çift yok mudur?




 

ben bu "bir süre konuşmama" durumlarından birini yaşıyorum şu an ve günde en az 5 defa "acaba ayrılsam mı?" düşüncesi geçiyor kafamdan. karşı taraf değişmedikçe olumlu etkiyle çıkılabileceğini sanmıyorum. ayrılmasak bile ne olacak? öncekinden daha da kısa bir süre sonra yine aynı şeyler yaşanacak. sonunda da "yeter artık" dediğin yerde o ilişki bitecek.

kayranin kedisi

ben yaşadım. konuşmama değil de ikimizin de yoğun, yıpratıcı bir dönemiydi. ayrı şehirlerdeydik, gerginlikten birbirimize sarmaya başlamıştık ve bi denedik ayrı kalmayı. telefonlaştık, denk geldiğinde görüştük de ama artık bu yüzden mi bilemem, bir süre sonra beceremedik ayrı durmayı, özledik, aradık.
tekrar başladık ve süper de gidiyor.

somethinginthewayshemoves

bir süre konuşmama kararı varsa ortada bir problem vardır. bir problem varsa bir tarafta bir hata vardır (diğerine göre). hata varsa ayrılmak lazımdır. ayrılınca da bir daha dönmemek lazımdır.

bıdıbıdı

bıdıbıdı ya +++++ 100

mavi kız

olsa da bisüre ayrı kalsak gene barışsak:)
şaka bi yana biri benim biri bi arkadaşımın tecrübesinde olan şuydu, bisüre konuşmadık, bir iki gün kadar. hemen akşam eskisine döndü hiçbişey olmamış gibi. sonra gerisi bir ay sürmedi; game over. belki de gerçekten ateş olmayan yerden duman çıkmıyordur:/

ilkinci

bir ilişkide "ayrılalım" lafı geçerse (ciddi ciddi) o ilişki bir daha adam olmaz. bunu bir kenara yazın. o başındaki "bir süre" kısmı falan hep hikaye. seven insan sevdiğiyle 3 gün konuşmasa bunalıma girer. sevmiyorsa da zaten sallamaz ilişki milişki.

boo ya moon

bir ilişkide ciddi olmasa da şakacıktan da olsa ayrılık lafı geçiyorsa ayrıl gitsin. insan insana ayrılık şakası yapmaz.

bıdıbıdı

bıdıbıdı da haklı :) kim sevgilisine "ayrılalım mı eki eki" diye şaka yapar ki zaten.

boo ya moon

@boo ya moon şakacıktan sölerler ya gençler, ondan bahsettim. yaşlandım ben artık :/ düşüncesi bile aklına geliyorsa kesin bişi vardır demek istiyorum son olarak.

bıdıbıdı

@bıdıbıdı +1
her şakanın altında bir gerçek yatar.
çok basit bir söz. ama öyle. bazen biri hakkında bir şaka yapmaya kalkacak oluyorum, o anda aslında ne düşündüğümü anlıyorum. meğerse suyu ısınmış ipnenin :P

ilkinci

Bugüne kadar hep kötü sonuçlandı hem bende hem de çevremde. Tek bir şekilde olumlu sonuçlanır, hatası olan taraf durumun farkına varıp özür diler, yapıcı davranırsa.

Bu durumda da haklı olan tarafın affetmesi gerekiyor ki zurnanın zırt dediği yer de hep burası olur, ego ağır basar ve ilişkiyi sonlandıran özür dileyen değil özür dilenen kişi olur.

İşin garibi karşı taraf özür dilenmesini bekliyordur ama kıymetini bilmez...

kimlanbu
1

mobil görünümden çık