dün bir soru sormuştum burda: (git: 239822)

şimdi bugun veterinere gittim stronghold diye bir damla verdi enseye. tüyleri iyice açıp derisine damlatmamı söyledi. ama ben damlatırken tüylerine damlattım biraz. zaten ufakcık tek kullanımlık bir ilaç vermişti bir de böyle olunca tereddüte düştüm. tekrar alsam mı ilaç bir etkisi olmuş mudur? bir de tüylere gitmesi sorun olmasa, ilac etkisini ne zaman gösterir bu haşerelere karşı? kendisi sürekli kaşınıyor, yalanıyor hala. teşekkür tekrar.


 

yahu ne biçim veteriner bu, gene aynı veteriner mi nedir.. neden kendisi damlatmıyor, 10 saniyelik iş onun için. tüylerine çok fazlası gittiyse, haliyle çok fazla etkili olmayabilir bir ihtimal. bekleyin birkaç gün, ona göre davranın. çünkü eğer etkili olduysa da, bu kadar kısa sürede tekrar yapılması iyi değil kedi için damlanın.

vercingetorix

veterinere kediyi götürmedin mi?

mea maxima culpa

haa tabi ben o ihtimali düşünmeyip saydırdım veterinere =D

vercingetorix

götürdüm tabi ki. baktı ne olduğuna parazit bilmemne pire bir şey dedi. kapattı kutuya. ilacı verdi, böyle böyle yap çok etkili bir ilaç dedi. gönderdi.

zozjotejmnk

ilginç tabii veterinerin yaptığı. bir de üstüne para aldıysa değme keyfine :(

mea maxima culpa

tek kullanımlık 45 mg damla için 15 lira aldı. bir de bunun tüyleri çok dökülüyor vitamin alması lazım dedi bitane de vitamin çaktı 20 lira :)

zozjotejmnk

Size tavsiyem, veterinerinizi tez elden değiştirin.

vercingetorix

benım de başıma bu geldi. hatta yarısını piç etmiştim. küçüktü, ikiye bölmüştü veteriner. ama şimdi hiç bi sorunu yok. ne yalanması var, ne kasınması. ama siz dikkatli bi şekilde 10 gün daha bekleyin, sonra yenden alın. zaten 15 milyon bişey. erkenden yapmanız ateşlenmesine yol açar. hem böylelikle pireler yumurtladıysa, kuluçka dönemini atlatmış olur, bebekken binersiniz tepesine 10 gün sonra. cillop gibi olur.

nezareten taharet

abiler nette araştırın ve gidin alın... bu vet.lerin bu işi iyice ranta bağlamasına uyuz oluyorum... abim de veteriner devlette (büyükbaş :) ve ona soruyorum sürekli... söylediği ilaçların %90ı insanlar için kullanılan ilaçlar... gidip eczaneden alıyorum... amacım bilinçsizce hareket etmeye sevketmek değil bilakis bilinçsizliğimizi bu vet.lerin sömürmesinden bıktım...

maxpainn

bugun baktım da, ölmüş çoğu kalmış öyle sanırım onları dökmek için kaşınıyor. bir de acaip tüy döküyor. tutam tutam elimde kalıyor :/

zozjotejmnk
1

mobil görünümden çık