Ehliyetimi Nisan 2010 da aldım, ama hiç trafik deneyimim yok nerdeyse... Biraz daha direksiyon eğitimine ihtiyacım var...Yani arabayı yerinden kaldırıp götürebilecek kadar biliyorum ama.. Biraz kendime güvenim yok gibi...
Neyse; İşim gereği evlere servis vermek durumundayım..Koskoca caddy dükkanın önünde dururken ben bisikletle gidip gelmek zorunda kalıyorum heryere...Patron deneyimsiz olduğum için vermiyor haliyle...Bana direksiyon öğrette diyemiyorum..Yeniyim daha...
Sürücü kursları özel direksiyon dersi veriyolarmı ? verirlerse kaça patlar bana ? verirlerse saat hesabımı veriyolar,nasıl oluyor? birde ben direksiyon u palıo da öğrendim kursa giderken.. Caddyi kullanabilirmiyim? fark edermi?


 

özel kurslar veriyor, benim kız arkadaşım kızıltoprak da bir kursdan almıştı 2 saati 70 tl di. araba ama kursta ne varsa onu kullanıyorsun.

habula

hocam bence bi kere çıkıverin trafiğe, zor bi trafik de olsa çıkın yanınıza birini alarak. sonra özgüven tavan yapar. bende öyle olmuştu. bi bok bilmeden sadece sizin gibi alıp götürebilirim dediğim vakit akşamın bi vakti ankara trafiğinin göbeğine çıkarttı 3 arkadaşım beni. sonra heryere tek gidebildim.

undisciplined

Su an Trabzon'dayim ayni sehirde olsak gel hafta sonlari takilalim derdim. Bi arkadasim yaptigini anlatayim; tanidigi biri ile gitti araba kiraladilar ( kis zamani biraz ucuz olur ) aldilar mazot'u butun gun gezdiler. Once tenha yollarda sonra daha az yogun trafik filan derken o gun bitmis. Sonraki gunlerde arabayi daha iyi kullanirim diye bi tanidiklarindan araba alip surduler filan oyle ogrendi. Anlatan kisi iyi olsun yeter.

1917

Bence hiç direksiyon dersi almana gerek yok. İşin ticaretini yapıyorlar sadece. Araba kullanan kolay sinirlenmeyen bir arkadaşınla 1-2 gün, ilk etapta ara sokaklardan başlayıp sonrasında ana caddeye çıkarsan halletmiş olursun. Ama kendine güveneceksin. Bu çalışma süresi 2 günü geçmesin bence. Bu sefer kendine güvenmen zaman alır. Devamlı yanındakine güvenirsin.

Arabayla ilk yalnız kaldığında heyecan basacak, hafiften telaşlanacaksın ama sürdükçe kendine güvenin gelecek.

Unutma bugün araba süren herkes bir zamanlar acemiydi.

esma_sultan

ehliyeti olanlar için özel ders verilir yazan tüm ehliyet kursları. ehliyet kurslarını arayın. utanmayın onlar alışkın.

ben smyrna
1

mobil görünümden çık