"Belki bu sefer keyif alırım." geldi aklıma. Ya da "Yapacak daha iyi bir şey yok."

Başka ne olabilir?

Teşekkürler, iyi haftalar.

 

En önemlisi daha sağlıklı olacaksın. Bir de taş gibi olacaksın.

Yorulmaya değer.

rock n roll

Ben farklı bir şekilde yaklaşayım bu konuya. Spor yapmak istiyorsanız ama kendinizde o enerjiyi bulamıyorsanız sporu sabah yedide kalkıp gittiğiniz okulunuz ya da işiniz gibi görün, buralara mesela gitmek için herhangi bir motivasyona ihtiaç duymuyorsanız belirli bir mecburiyetle gidiyorsanız spor işini de kafanızda bu koşullarda gerçekleştirdiğiniz bir aktivite gibi düşünün, aynı zevk almama halini ve aynı mecburiyet, belki bu şekilde bir motivasyon sağlarsınız yoksa aslansın kaplansınla bir hayat geçmez kanaatindeyim.

Bu arada hayatımın son 20 senesinde antrenman yapmadığım günleri toplasam birkaç seneyi geçmez ki pandemide falan bile eve ekipman alıp yine çalıştım ama sorsan antrenmanlarımın %80'ine falan sıfır motivasyon ve istekle gitmişimdir, aslında antrenmanı sadece antrenmandayken seviyorum onun dışında hiç sevmiyorum ama yine de yapıyorum, motivasyona ihtiyacım olsa sanırım hiç yapmazdım.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

10 yil sonra hickimse senin isteki basarini, yaptigin yemegi, birlikte götürdügünüz baklavalari, izlediginiz filmleri hatirlamayacak. sadece götünün ne kadar güzel oldugunu hatirlayacak herkes.

robert bosch

Boş -1
10 yıl sonra ne güzel götü vardı şimdi pörsüdü diyecekler, daha da moralin bozulacak.

Forvet +1, severek değil zorunluluktan yapacaksın. O zorunluluğa kendini ikna edemiyorsan yapmak zorunda değilsindir, o nokta da yapmana gerek kalmaz.

Bruce

Çok daha iyi hissedeceksin, enerjin yükselecek ve hayatının diğer alanlarına da pozitif katkı sağlayacak.

tiredofwaiting

'bu salak yaptıysa ben de yaparım'

salak olarak beni düşünebilirsin sıkıntı yok.

yurtsuz john
1

mobil görünümden çık