Bu çok ilginç değil mi? Mesela yıllardır herkes bu adama gıcık herkes küfrediyor ama enteresan bir şekilde ben hiç Furkan Bölükbaşı'nın kendisini sevmeyenler tarafından dövüldüğüne şahit olmadım, teşebbüs bile yok, yani bu adam aşılamayan koruma ordusuyla mı geziyor ya da evinden mi çıkmıyor ne oluyor da bu dayaktan kurtulabiliyor bu adam nasıl oluyor da kimse denk getiremiyor, nedir bunun sırrı?




 

Mağduriyet hikayesi döşerler

grimavi

Ya o yaşlarda yemiştir illa ki de mesela neden biz geçen 3 yıl içinde bir kez bile Furkan Bölükbaşı'nın ağzının burnunun yer değiştirdiğinin haberini burnunun buzlanmış bir görüntüsüyle göremedik, bu adam bu dayaktan nasıl kurtulabiliyor acaba.

Bir ben var benden şurada

ödlek bir milletiz. şahsen kendisine denk gelirsem bıçak takma hayalim var.

ayrıca ekşicileri çok ciddiye almamak lazım. sokakta dayak yiyen kadın olursa direkt geçer giderim diyen adamlardan bahsediyoruz

titanyum22

Dayağı falan geç, bu adamdan ders alanlar var fakültede. Dersine, sınavına girip not alanlar var, buna her gün fakültede çay getiren çaycı veya odasına giren prof'lar vs var. Bunlar daha beyin yakıcı hususlar.

Yourcousinmarvinberry

Ben geçen yolda gördüm bu çocuğu, bir müddet yan yana seyahat etmemiz gerekti.
Gerçekten dövmek değil de böyle yani ağzına sıçmak istedim ya içimde öyle bir nefret var ki bu tayfaya karşı.
Benim gibi sakin olmayan tipler mesela nasıl katlanıyorlar nasıl bir laf atmadan kavga etmeden yanından geçip gidebiliyorlar, şaşırıyorum.

mutekebbir

Ben aynısını malum parti ve avaneleri tarafından kalıcı ve sonsuz acılar yaşayanlar için de düşünüyorum.

Hayatı hariç her şeyi elinden alınan anneler, babalar var. Bunun sorumluları güle oynaya o açılış senin bu kokteyl benim geziyor, villada oturuyor, a8 long'a biniyor. Ne kendilerine ne mallarına bir şey olmuyor.

Furkan'ı yolda izde görsem en kötü boka bak boka derim tek gezmiyordur o yavşak.

chicha_v2

uzerine oynadigi kitle medeni cunku. ulkucu, kurt veya reiscilere yapsa gotunden kan alirlar.

buenosdias

kemalist geçinip sosyal medyada asarım keserim diyenlerin ne kadar tırt olduklarının ispatı adeta.

nuisance2

Bundan 4 ay kadar önce taksim gop otobüsünde denk geldik, yanımda eşim vardı ah. Dayanamadım yine de herkesten özür dileyerek beş dakika boyunca etmediğim küfür kalmadı. Bildiğin patlıcana döndü dışarıya bakıyor kulağına kulaklık takıyor.

Tek kelime etse komaya sokacaktım. Gittiğim de 3 durakti şansına

Bir daha denk gelirse kamerayi açıp düz gideceğim

topkapiaksaray

Kılıçdar aday olduğunda da doğru dürüst protesto eden olmadı mesela.

parka

gördüğün gibi gören görene ama tık yok. siyasi cenahından fazla cesaret bekliyorsun

lambırcek

Bu ülkede organize iki kesim var biri ülkücü diğeri Kürtçü tayfa, sanmayın ki ulusalcı Atatürkçü kesimin organize olduğunu falan, en sinik gurup bu tayfa. Bugün şeriat gelse ses çıkarmayacak kesim yine Atatürkçü kesimdir. O yüzden bu adam korkmuyor korkutacak derin bir yapılanmaya sahip güç yok karşısında, atıyorum tersini yapacak bir ulusalcı Atatürkçü biri olsaydı ne olurdu, kan alırlardı demi sokakta.

olaylar olaylar

ben de sasiriyorum da ben oyle bi sey yapmazdim. o adamdan nefret eden insanlar genel olarak zaten toplumun sagduyulu kisilerinden olusuyor. yaptiklari hareketlerin sonucunu dusunebiliyorlar falan.

burasi bir hukuk devleti. adam bir suc isliyorsa devletin bunu cezalandirmasi gerekir. ben polis rolune giremem. korkaklik demisler, devleti mi karsima alacagim bi tane ... yuzunden?

bu ulkenin yarisindan fazlasi boyle bir devlet hayal etmisse benim yapabilecegim bi sey yok.

bohr atom modeli

Keşke biri sucker punch yapsa bu lavuğa:)

nothing in my way

Türkiye'de dayak atmanın cezası da yok gibi birşey üstelik.
O değil de, bu MHP komple nasıl döndü arkadaş, hiç mi Atatürk seven yok aralarında.

parka

baktım neymiş diye
mustafa kemal filistinden adanaya kadar çekildi, yahya sinwar canını verene dek savaştı yazmış
mhpliler buna niye kızsın anlamadım. adamlar şizofren değil ki. öfkelenenlerin masallarla işini bitirmesi lazım, sovyet rusya bile çöktü bunlar yerinde sayıyor. kuzey koreden daha çok mankurt bizde var

lambırcek
1

mobil görünümden çık