Neler var, ben bacak çalışmayı sevmiyorum mesela.




 

Karın çalışmayı hiç sevmiyorum.

mutekebbir

Benim çok uzun süre en sevdiğim çalışmalar hep push'lar oldu; göğüs, omuz çalışmak benim için hep mükemmeldi bench'ler cable'lar bunları çalışacağım zaman gözlerim ışıldardı ama sonra push'larda ağırlık olarak kendi limitlerimi zorlamaya başladığımı fark edip hiç sevmediğim pull'larda da daha limitlerimin yarısına bile ancak geldiğimi fark edince pull çalışmalarından acayip haz almaya başladım, normalde hiç sevmezdim ama şimdi mesela lat pulldown ya da t-row yapacağım zaman o heyecanla testosteronum birkaç mg artıyor gibi hissediyorum. Onun dışında bacak çalışmak herkes gibi bana da biraz sıkıcı gelse de iyi bir bacak çalışması yaptığımda çok daha fazla elmalı turta yeme şansımın olduğunu keşfettiğimden beri o da beni heyecanlandırmaya başladı ama en sevmediğin en nefret ettiğin en "ya böyle de çalışma mı olur" dediğin bir şey var mı dersen sanırım kol çalışmaktan nefret ediyorum çoğunlukla da çalışmıyorum.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet

Kol çalışmayı sevmiyorum yazmaya geldiydim, kaleci yazmış bile.
Lanet olsun bütün curllere falan. Vallaha sakatlik vs durumunda terapi gibi kullanmak dışında aklima son gelen şey kol çalışmak.
Bir de bench sevmezdim ta ki spor salonunda güvenlik barli bench gelene kadar. Bu kadar adamı öldürme riski olan bir hareket yok başka. Güvenlik bari olmayan yerde hypertrophy bench dışında bir şey yapmam.

Dünyada yapmayı en çok sevdiğim şey squat. Back, front, double kb front, overhead.

logisticsmanager

ozellikle son 1 senedir hafta ici hergun giderim hic aksatmadim. Azim vs var

Hareketler okey sikinti yok sadece gecenlerde su assagidaki hareketler vardi degistirdim bazilari yapmasi resmen eziyet yada bosa yapiyormus gibi bir hissiyat oluyordu harbi nefret ettim yaparken sonra degistim huzura erdim

Concentration curl / ön kol
Kickbacks / arka kol
Alna z bar yatarak indir / arka kol
Tek el kabloyu tut indir / arka kol

Zetnikov

Bacak bana zevkli gelen tek sey. Vücudumuzu tasima görevi var ayrica önemli bir yapi. Ic bacak daha zorlayici tabii. Sirt calismayi da severim.

En sevmedigim sey karin ve kol. Ikisi bölgem de cok güçsüz. Haliyle daha cok zorlaniyorlar. Onun ardindan da omuz geliyor.

Ben daha yeniyim ama yine de yazayim dedim. Pilatesin karin antrenmanlari da zordur ve illallah ettirir.

robert bosch

bacak ve karın çalışmıyorum, bacaklarım ince değil yeterince kalın ve boy da uzun olduğundan genelde aldığım soru “ çalışmadan nasıl böyle ? “ olduğu için çalışmaya gerek duymuyorum. tabi bir çok faydası vardır orası ayrı ama.

karın da six packi vs önemsemediğim ve mutfaktan ödün veremeyeceğim için çalışmıyorum.

çalıştıklarım arasında sevmediğim demeyeyim de ayaklarımı geri götüren gün omuz olabilir. ciddi çalışıyorum ve perişan oluyorum çünkü, yoruyor.

garavel

karın çalışmak sıkıcı geliyor

yurtsuz john

Bir de küçük bir ek yapmak isterim kol çalışmaktan nefret ediyorum ve çalışmıyorum ama bu demek değil ki her yer çalışırken kollar çalışmıyor, bilakis itme günlerinde triceps çekme günlerinde biceps'ler zaten gereğinden fazla çalıştığı için bunun üstüne bir de ekstra kol çalışmak benim için oldukça gereksiz, hatta kazançtan çalacak bir rutin olurdu benim için o yüzden çalışmıyorum. Misal 20 yıl hiç kol çalışmamış biriyle 20 yıl antrenman rutinine ekstra kol ekleyen biri 20 yıl sonunda muhtemelen aynı kol ölçülerine sahip olurdu, bunu da ekstra bir not olarak belirtmek isterim.

Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet
1

mobil görünümden çık