Selamlar, 2. El bir araba almayı düşünüyorum. Audi a3 2018 model gibi. Ama ilk kez alacağım. Özellikle araç kilometrelerinin düşürülmesinden, şasenin sıkıntılı olmasından, yazılanlardan farklı şeyler çıkabileceğinden çekiniyorum. Nelere dikkat etmeli bu konuda? Yani tramer sorgusu yaptık tamam. Başka hangi kötü senaryolara karşı önlem alabilirim? Nasıl bu süreci yönetebilirim? Hürmetler efendim :)




 

Üçe beşe acımayın, Tarcanlar, ferdi gökçe, ümran gibi namı meşnur, işini gayet ciddi yapan birilerine ekspertiz yaptırın.
İlanda tramedsiz, iki parça değişen diyor mesela. Tramer olmadan nasıl değiştirdin diye merak edilor insan.

abbabaabbaababbabaababbaabbabaab

tarcanlar +1 tarcanları izliyorumda daha önce 2 kere experden geçen araçlar yarıya kesilip eklenmiş araçlar çıkıyor, riske atmam böyle durumda ben olsam

eja

mutlaka expertiz +1

bir de satıcıyı iyi seçmek lazım. ben prensip olarak hayatta gidip esnaftan araba almam. beyaz yaka veya iş güç sahibi, işin ticaretinde olmayan, arabasına binmiş insanlardan almaya çalışırım. hoş tabi onu da bilemezsin ama bence riski daha düşük oluyor. ilanından bile anlaşılıyor. örneğin yetkili servisten başka yerde bakım yaptırmadıysa çok büyük artıdır, üçe beşe bakmamış demektir.

zaten ekspertiz babandan alsan bile yaptır. satıcının bilmediği bir şey de olabilir.

awlmi
1

mobil görünümden çık