[q]
(2) 

Hangi Tamirci?

rock n roll #1592594
Selam herkese, vestiyer yani ayakkabıları koyduğum dolabın vidaları düştü ve raflar da yerinden çıktı aynı zamanda ayakkabiligin arkası da çıktı. Bir de mutfak cekmecelerinden birinin kulpu çıktı. Bunların tamirini hangi tamirci yapar? Kendim denedim yapamadım.

Oturduğum semtte sadece tesisat işi yapan ustalar var. İnternette ne yazıp arayayım? Böyle ufak tefek işleri hangi tamirciler yapar? Bir de acaba bu ufak tefek işler için gelirler mi yoksa iş başa mı düşecek? İyi hafta sonları.


 

Bunu herhangi birisi yapabilir ama tam adamın marangoz.mahallede bir marangoz varsa bir kaç dakikada halleder ama gelmesi bile para,bu yuzden kendin yapsan daha iyi ve bir zorlugu yok.

Çıkan kulbun arkasında vidası var onu sıkıstıracaksın,dustuyse oralarda bir yerdedir,elle bile sıkabilirsin.raf tutucular yerinden çıkmıştır ya da kırılmıştır.kırıldıysa nalburdan al yenisini,birazda en minik çivilerden al dolabın arkasını tutturmaya ki o çivilerde hala kontraplakın üzerindedir.ufak bir çekiç,birde tornavidaya ihtiycın var.

duptıs

Mahalle arasında marangoz ya da mobilyacı varsa onlarla görüşün de yoksa eğer, yakın bir nalbura gidip sorun. Onların bu işleri yapan tanıdıkları vardır.
Apartman kapıcıları bu konuda beceriklidir. Becerikli değillerse bile tanıdıkları vardır.
Ya da her birini fotoğraflayıp sorun. Becerebildiğimizce biz tarif edelim siz yapın.

Mirket
1

mobil görünümden çık