fırtınalı bir tartışma ile yaşadığımız aşkta iki taraf da sessiz. ben iletişime geçtim ama o yola çıkacaktı. sonra da aramadı, bende aramadım. içimde kaldı bu mesele. biriyle tanışasım falan da gelmiyor onu özlüyorum.

ne yapayım? acı çekerek vakit kaybetmek istemiyorum.


 

En iyisi biriyle tanış.

Yukarıdaki cümlede kinaye yaptım. Anladığım kadarıyla senin zaten bir ilişkin var sadece aranız bozuk. Her arası bozulan hemen yeni biriyle tanışmıyor.

rock n roll

Biz de sevgilimizle her tartışmamızdan sonra anında biriyle tanışırız, zaten olması gereken de budur. Acı macı, emek, vefa... Bunlar ancak Yeşilçam konusu olur, gerçek hayatta ne işi var? E senin yaşadığın da aşk değil, dönemlik bir buluşma zaten.

Bu kadar hedonist zihniyetlerin bir türlü mutlu olamaması şaşırtıcı olmasa gerek. Gerçi senin önceki duyurularını düşününce çok da garip gelmiyor düşünce tarzın. Acilen biriyle tanışmalısın, asla vakit kaybetme ki vaktin zaten çok kıymetli. Kıza da kesinlikle haber ver, o da biriyle tanışsın.

moonie

acinin cekilecegi varsa cekilir. vakit kaybi olarak görmeyin.

axl

Hiçbir şey olmasa netlik olur. Ara sor yoldaydın iyi misin merak ettim de. Aşkta olur böyle şeyler, ara sor.

muhayyer divan

Öpüyorum yazmadin diye alinan kizi mi özlüyorsun?
Kizla siz ayrisiniz. Su an olmada 2 sene sonra olacakti. Bunu düsün.

sonsuz

ilişkilerde birbirine silent treatment / sessiz kalarak cezalandırma yöntemi hoş değil, oturup bunu konuşun, bu tarz bir iletişimin ilişkiye zarar verdiğini, seni kaygılandırdığını, sorunların ve isteklerin daha doğrudan ve açık konuşulduğu bir ilişki içinde olmak istediğini söyle o da biraz düşünsün ne istediğini, aşk keyfi çıkarılacak bir şey böyle acılı kaygılı yaşanılacak bir şey değil

Düzgün iletişim kurabilen ve sorumluluk sahibi insanlara zaman harcayın

grimavi
1

mobil görünümden çık