dört yıldır tanışıyorlar 2 yıl kadar çıkmışlar.

ayrılınca kadın seviyor ama erkek soru işaretleri olduğunu ve devam edemeyeceğini söylüyor. bir sebepten tekrar konuşuyorlar, kadın durumu anlatıyor. erkek yine aynı şeyler. üstelik erkek şehirden ayrılık planı yapmış. kadın da gitmek istiyor onunla. ama erkek aile, ekonomi, ilişkiye dair kuşkularını söylüyor. kadın da bunları çözebileceklerini.

benim anladığım; erkek kişisi artık sıkılmış ve tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyor. arkadaşım ise aşık bu çocuğa. erkek ‘ben evlenirsem üzüleceksin, düşünmüyorsun hiç’ demiş. arkadaşım da ‘düşünüyorum evet ama buna birşey yapamam’ diye yanıtlamış.

sizce ne yapsınlar? böyle bi ilişkiye taraf olsanız tepkiniz ne olurdu?

 

he’s not that into you filmini izlesin.

gabe h coud

Anlamadım ben şu anda ayrılar ve kadın ayrı olarak mı şehir değiştirmek istiyor bu kişiyle?

Ayrı veya değil, yine de kadının durumunu hiç iyi görmedim açıkçası. Uç bir durum bu. Çok büyük bir takıntı söz konusu. Arkadaşınızın şunu anlaması gerekiyor, taş yerinde ağır. Hiç kimsenin istemediği bir ilişkide, istemediği kişi kendiyle şehir değiştirdi diye ona bakışı olumlu hale gelmez. Aksine daha olumsuz olur, bunalır. Bu insanın karakteriyle falan da ilgili değil, şu anda diğer taraf işler daha fazla sarpa sarmadan konuyu kapatıp hayatına bakmak istiyor gibi görünüyor, ancak karşılığında diğer taraf hiçbir işareti almadan koşmaya devam ediyor. Arkadaşınızın bu ilişkiyi istediği hale getirme ihtimali tam olarak %0.

Biriyle bir ilişki yaşamak isteyen bir insan aile, ekonomi ve ilişkiye dair şüphelerini dile getirmez. Bu kadar komplike değil bu durum. Eğer bunlar bu kişiyi ilişkiden geri tutuyorsa gerçek nedenler bu sayılanlar değildir. Sadece "anla artık olmaz bu iş" demeye çalışıyor.

akhenaten
1

mobil görünümden çık