Ne söylediyse yaptım. Filtre temizlendi, pervaneler temizlendi, komple makine temizleyici ile makine temizlendi çıkış hortumu kat yaparsa olur denmiş, hortum kontrol edildi. Tuz koyuldu, parlatıcı koyuldu. Makine su ısıtıyor, deterjan alıyor, pervaneler dönüyor, su fışkırtıyor, bulaşıkları seyrek koydum. Hala kirli çıkarıyor. Hem kirli, hem böyle buğulu gibi.

Nedir sıkıntısı, daha ne yapayım? Servis çağırdım 31 temmuz'a gün verdi. 1 hafta kullanmak zorundayım, daha ne yapayım? Var mı aklıma gelmeyen, sizin söyleyeceğiniz mucize bir çözüm?


 

su pompasının basıncı düşükse pervaneler döner ama dönen suyun basıncı bulaşıklar üstündeki kirleri sökmeye yetmeyebilir. yıkama esnasında kapağı açınca en üstlerden makinanın tavanından bol miktarda su damlıyor mu ?

orpheus

Servisi beklemekten başka çaren yok gibi. Bir kullanıcının yapacağı max her şeyi yapmışsınız.

sevilen progressive türkücü

Deterjan ve tuz (tuz veya parlatıcı) fazla gelmiş olabilir. Bizde de böyle bir şey olmuştu fazla koymuşuz, az koyunca düzeldi.

muhayyer divan

deterjanla da alakali olabilir. pril ve finish'ten asla memnun kalmadim, fairy disinda hicbir marka iyi yikamiyor bence. fairy'de hic kalinti olmuyor, ucuz denk gelince baska marka denedigime pisman oldum, fairy'den sasmam (reklam gibi oldu ama diil :)

in vino veritas

Just green tablet deterjan almistim kirli ve buğulu cikariyordu, finish quantum ultimate aldim duzeldi bulasiklar.

passive aggressive

Tuz uyarısı yanmıyordu, kirli çıkardı. Servis telefonda tuz koy dedi, tuz koydum yine kirli.

Deterjanım fairy. Ama renk renk olanı değil, jel kısmı sarı yeşil olanı.

Bu arada daha önce böyle bir sıkıntı yoktu, yeni başladı.

kibritsuyu

pervaneler dönüyor ama bazen pervane içine bişeyler kaçıyor buda o küçük gözenekleri kapatıyor pervaneyi çıkartıp içini süpürge ile çekmek lazım bu aşamayıda yaptınız mı?

birde daha önceden yine aynı şekilde mi kullanıyordunuz kimisi bulaşığı hiç akıtmadan full makarnalı veya salçalı falan koyuyor, akıtmak lazım bulaşığı makinaya koymadan yoksa pis su ile yıkanıyor bulaşık ve kirli çıkıyor

eja
1

mobil görünümden çık